Orhideja 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Tudi jaz bi rada imela take učkeeeeeeee!!! :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Tudi jaz bi rada imela take učkeeeeeeee!!! :\:Zlata ribica, vidiš naša Orhideja kako skromno željo ima... Samo učke...da se spremenijo.... Daj Zlata ribica...izpolni ji to željo, naj ji iz učk zasvetijo srčki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Hvala Sanjalica! Naj se tebi svetijo še naprej! Po možnosti še zame. Trenutno so prav žalostne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Mick... žalostna sem, če si ti zato me ne spravljaj v prosim....bodi in in in samo ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Svetloba naj pride od znotraj. Bodi to kar si. Če pa nisi zadovoljna s tem kar si pol pa se spremeni. Seveda tisto kar lahko . Tisto kar ne moreš pa pzabi. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Artem veliko lazje reci, kot narediti :o|o: Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Sončica, se strinjam......lahko je govorit drugim, pol pa ko se ti pripeti nekaj, šele pol vidiš, da ni tako lahko kot zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Orhideji in vsem, ki iščejo pravo ljubezezn : Ljubezen pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko je ne iščemo. Lov za ljubeznijo nikoli ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečo. Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas. Ne vztrajajte, naj ljubezen pride v trenutku. Morda niste pripravljeni nanjo. Morda niste dovolj razviti, da bi privabili ljubezen, ki si jo želite. Ne zadovoljite se s komerkoli, le da bi nekoga imeli. Postavite si merila. Kkšno vrsto ljubezni bi radi privabili? Naštejte lastnosti, ki si jih resnično želite v odnosu. Razvijte te lastnosti pri sebi in privabili boste osebo, ki jih ima. Lahko raziščete, s čim preprečujete, da ljubezen ne pride k vam. Je to morda pretirana kritičnost? Občutek nevrednost? Previsoki cilji? Podobe filmskih zvezdnikov? Strah pred intimnostjo? Prepričanje, da niste vredni ljubezni?Ko ljubezen pride, bodite pripravljeni nanjo. Bodite pripravljeni, da boste ljubezen negovali. Bodite ljubeči in vredni boste ljubezni. Bodite odprti in sprejemljivi za ljubezen (Louise L. Hay). Lep pozdrav. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 ... Ljubezen ni nikoli zunaj nas. Ljubezen leži v nas. ... Natancno tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Mick, kaj pa ce zadovoljis vse te kriterije, pa se vseeno ne obnese? Taki razhodi so najbolj boleci, ko vidis da tudi tisto, kar si iskal ne mores imeti... Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 17. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2003 Mick, kaj pa ce zadovoljis vse te kriterije, pa se vseeno ne obnese? Taki razhodi so najbolj boleci, ko vidis da tudi tisto, kar si iskal ne mores imeti... Sončica, tudi meni se zdi, da v nekem odnosu zadovoljim vse te kriterije, ampak nisem vedno jaz kriva, da se ne obnese. Pol boste tudi rekli, da sem jaz tista nenormalna, namesto moj bivši, ki me je kar takoj pustil, ne da bi mi rekel v oči. Očitno nima dovolj jajc. Mislim, da sem jaz v odnosu preveč radodarna in dobra z vsemi.....jaz sem kot med, od slej naprej pa bom tipe tepla. Vas prooooosim, ne mi več pisat kako in kaj, ker vse toooočno vem. x:)xAmpak še zmeraj se bo našel, ki bo napisal: To ti misliš, da veš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Ni zmeraj lahko pozabit. Mislim, da to izhaja iz stavka, ki smo ga neštetokrat slišali "Pazi, da ne pozabiš"OK, poskusmo z preprogramiranjem in začnimo pozabljat tisto , kar nam ne paše in kar je negativno.malo dans, malo jutr, pa bo mogoče šlo, ča pa ne bo šlo pol pa se ne sekirat, bo že boljš. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Jaz sem še reprogramirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Mick, šele danes prebrala kaj te tare (ne iščem prave ljubezni , pa ne prebiram pogosto tegale)... držim pesti, da bo s teboj vse OK Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Ups, pomota...jaz sem ŽE programirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Hvala Mick! Vsak predlog je dobrodošel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Zjutraj ob 7.10 tak položaj planetov, da bom zmogla... prepričati...tisto v tisto, v kar sem prepričana sama... Da se mi ne zafrcla jezik, da jezik ne bo hitrejši od misli, da...vauuu da bo že ura 8...in kar bo - bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Zlata ribica, dam ti nešteto cmokcov , samo, da bi bil konec tedna odgovor pozitiven . . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Zjutraj ob 7.10 tak položaj planetov, da bom zmogla... prepričati...tisto v tisto, v kar sem prepričana sama... Da se mi ne zafrcla jezik, da jezik ne bo hitrejši od misli, da...vauuu da bo že ura 8...in kar bo - bo. sanjalica...nč ne poveš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 dej dej astra kwa mash pa ti za povedat? si prozaprou ne zheli slishat.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Ja, Orhideji je ribica ze izpolnila zeljo Ribica, zdej dej pa se ostalim! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 3. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2003 Ja, res je, meni je zlata ribica izpolnila željo in sem spoznala enega fanta, ki pa se še spoznavava....kako bo naprej ne vem, se bom pač pustila presenetit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 bravo poky za vse ljubitelje vode:DONT DRINK WOTR, FISH FAK IN IT ma raj per Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 per kr uredu zdele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.