Orhideja 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Že po naravi sem zelo občutljiva oseba, tako da imam večkrat izpade samote, predvsem sedaj, ko sem sama kot pes in nimam nobenega, ki bi me crkljal. Zame je ljubezen bistvena za obstoj. To še ne pomeni, da nikogar ne ljubim....noro ljubim mojo psiško, ki ne vem kaj bi brez nje, pa rožice, sestro, starše zadnje čase malo manj, ker se mi zdi, da me ne razumejo in da nekako se ne počutim njihovo. Če ne bi bila podobna očetu, bi že sumila, da so me posvojili. No, ma to ni problem. Študij se bliža h koncu, prijateljic skoraj da nimam, pa ne da sem izbirčna, pač tako je če človek živi na vasi in ne vidi žive duše. Kar mi manjka...je fant! Veliko dam na preteklost, pa čeprav vem, da ni prav, ampak živimo od spominov. In seveda se spominjam dni, ko sem bila vsa nasmejana in zaljubljena do ušes, sedaj pa sem vse prej kot zaljubljena. Nisem zadovoljna sama s sabo, predvsem te dni, ko so bili ti prazniki, sem samo jedla in kilogramčki so šli gor. Včasih sem prav depresivna, pa čeprav nisem za vržt v kanto, to vem, pa lep karakterček imam. V glavnem, to mi je sedelo na duši in sem se mogla malo izpričat. Lep pozdravček vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Saj bo -Glej Tukaj nikoli nisi sama in vedno boš dobila spodbudo, če boš le nakazala kje je ta presneti žulj...Vse dobro ti želim, korajžno stopi uresničitvam svojih sanj naproti Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Še dobro, da sem spoznala ta forum in vas, ki ste res prekrasni. Na drugih forumih te vsi napadajo, kot da so vstali z levo nogo, tukaj pa ste full prijazni. Najlepša hvala za pomoč. Je že bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Orhideja - zivjo in dobrodosla! Sem prejle videla tvoj post, pa nisem prisla do tega, da bi komentirala... Je pa fino, ker ne rabim skrbet - je ze Vila uletela - vedno res lahko racunas, da bo kdo ti posvetil trenutek in nekaj pozitivne energije. Ves, saj je toliko osamljenih... na trenutke pa vsakdo med nami dozivlja kaj podobnega - pa cetudi v mestu med 100 ljudmi in med samimi frendi. Imam pa samo en komentar; daj, pliz, preberi, kaj sem napisala v napovedi za ta teden - ne bo ti morda konkretno koristilo, vendar bos videla, da so vcasih preprosto 'taksni dnevi'..Napoved za ta teden (5.-11.5.)... In povem ti se nekaj - da smo celo tisti najbolj... 'taf' v temle tednu zalostni, zmedeni, razocarani in zagrenjeni...vendar pa sem prav tako rekla, da bo nase pocutje zelo muhasto in bo nihalo...Iz totalnega beda v zelo kul. Le pogumno! Saj bo.... Zato pa je med drugim tako internet, kot tudi tale forum - da se zblizajo podobno misleci - in, nenazadnje - si ustvarijo kaksne lepe prijateljske vezi.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Marša, tvojo napoved sem prebrala že prej.....vedno, ko pridem gor grem pogledat tvojo napoved. Pravzaprav je cel portal tako zanimiv, da ne vem kje bi začela. Kar nekaj dni sem se obotavljala ali se registriram ali ne, pa sem se. Nisem se pa hotela, ker sem točno vedela, da bom visela non stop gor, čeprav bi mogla raje na študij mislit. Imam občutek, da vsi, ki ste gor na forumu, ste zelo pozitivno naravnani in da niste npr. folš določeni osebi in to mi je zelo všeč. Prav domače se počutim...kot da vas poznam že vrsto let. Zjutraj sem bila vsa žalostna, ampak sedaj je že bolje. Samo pomisli, kaj vse lahko naredi topla beseda. In poglej, lahko boš šla vesela spat, ker si me razveselila, pa verjetno ne samo mene, temveč še druge. Lepo, da obstajajo še taki ljudje. Lep pozdravček iz Primorske! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Joj, Orhideja - hvala ti za tako hiter in prijazen odziv! Pa si res nezna dusica... Ja - res - razveselila si me... zelo veliko mi pomeni, ce je kdo zaradi mene ali pa vsaj z mickeno mojo pomocjo vesel.Topla in prijazna beseda pa res godi - tudi tvoja meni. Tudi zame zdajle ta cas ni ravno najpresernejsi - po krivici, ker gre za eno najlepsih obdobij v letu - ceprav imam sama raje jesen, pa seveda ne mores ostati hladen v vsem tem brstenju in vsem - kar pa seveda privabi na plan tudi nasa potencirana custva..Kot kaze, pa si morda tudi nekoliko 'Lunin tip' (tudi ce nisi Rak in ce si recimo Bik ali Riba ali pa imas karkoli pomembnega v teh znakih ali pa Luno postavljeno kje v blizini cesa...), pa morda toliko bolj cutis te premike...Ma - saj jaz tukajle pametujem - pa sama veckrat padem na finto tem planetarnim vplivom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Pa še nekaj sem pozabila napisat. Zanima me, zakaj nekatere osebe so npr. zelo vesele, da so samske, druge pa nujno potrebujemo nekoga ob sebi? Po mojem je to znak nesigurnosti, ker je človek dobro sam s sabo, bo tudi z drugimi, mar ne? In zakaj si tako noro želim ljubezni? To je postala že obsedenost. Veš, prišla je pomlad in vidim zaljubljene pare, spet nekateri se poročijo in si mislim, kdaj bom jaz srečala tapravega. Je možno, da ko mi je pred leti bivši iz jeze rekel, da mi želi vse slabo in da bi trpela, da se je obrnilo vse name? Sej ponavadi nisem tako črnogleda, ampak sem riba po horoskopu, tako da veš koliko je ura. Spreminjam voljo 100 na uro. Uffa, včasih sem prav sitna. Po mojem bo treba malo pospravit po podstrešju,......res sem zgubljena. Ciaaaao :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Ma jaz dam full pomena na planete, ker vidim da je vse res. Pa tudi če niso planeti krivi, sem jaz tista, ki je muhasta. Sem riba, z ascendentom v levu. Si misliš: voda in ogenj? Pa sej voda pogasi ogenj! Včasih imam občutek, da imam v sebi pravi vulkan. Ta riba pa je kriva, da sem včasih melanholična in da preveč mislim na preteklost. Zakaj vraga ne bi pozabila na preteklost, saj v bistvu je bilo eno samo veliko trpljenje. Tudi numerološko gledano kaže, da globoko ljubim, ampak da na koncu ostanem brez vsega. Ma kje je pravica? :\: In baje, da mi ni nič lepega usojeno! Mah...veš kaj ti rečem...če napovedujejo lepe stvari, verjamem, drugače pa ne. Marša, lepo se imej. Jaz moram it pisat seminarsko nalogo. Hvala, da si me razveselila. Prav te vidim...si rojena pod srečno zvezdo...energična, prijazna. Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ne - to je v resnici preprosto, ves - ceprav je tebi tezko...Gre za to, da si preobtezila svojo zeljo... dodala si ji ful tezhe, obesila si se nanjo - skoncentrirana si samo na to...Veckrat sem dozivela, kako so si kaksni zapravili moznosti in priloznosti, ker so drugje rinili z glavo skozi zid. Lahko je vec stvari... Recimo:Zdaj ni zate cas za custvene zadeve, pa moras biti bolj v skladu z vesoljem in izkoristiti obdobje za drugo - ne glede na to, kaksne so tvoje zelje (ki pa jih 'odebelimo', cew nenehno mislimo samo na to, vendar nekako kljubovalno...) Ali:Nisi pravilno zastavila..Ce se bos v sebi pritozevala, da ni nikogar, prvic slednji ne bo mogel do tebe, ker ne bo vedel, da si, drugic ga bos pa morda ravno s tem prevelikim krcevitim hotenjem pregnala...To so energije, ki se neverjetno cutijo v odnosih... Kaj IZZAREVAS.V sebi se moras skulirati - to je prvo, kar moras narediti...ker - ni cisto res (no, malo ze oz. v nekaterih primerih je res tako), da so eni taki in drugi drugacni - VSAKDO deluje na ljubezen... Vsakdo je rad v paru - tako smo naravnani - tudi v vesolju je tako - dan, noc, jin jang.... dve polovici in to... Glej - v prihodnosti bos stekala, zakaj je bilo tako; recimo zaljubis se v fanta, ki pa ti ne vraca ljubezni. Ti se maskimalno ufuras, se ti mescha, skratka - hoces tocno njega in vse.A ko bi imela moznost pogledati nekoliko v prihodnost, bi morda videla, da bi tocno ta oseba, ki se ti zaradi nje mescha in trga, se potem valjala s pivom v roki.. In ce bi se lahko se nekoliko oddaljila, bi morda videla, da se dobro, da se nisi vezela s tem in tem (ki bi se recimo skoraj) - ker imnas zdaj tega in tega - tako popolnega in ravno zate pravsnjega. Mislis, da je to nakladanje - vendar to je res... Poleg tega pa ti izdam se eno skrivnost; vedno gre za naso ljubezen - kateregakoli fanta bos imela rada, vedno bo slo za tvojo ljubezen. Tisto, ki jo dajes... vendar ne s krcevitim pricakovanjem, ampak s pozitivno namero in lezernim in prepricanim vedenjem. zdajle ti tole vse skupaj morda nima smisla - pa se cudno sem se izrazala in motila, ker sem skusala ulovit svoje misli... pa se retro merkur in vse...A morda bos enkrat v hipu se zavedela, kaj in kako. Skratka - ljubezen ni zunaj, ampak znotraj nas - PRAVI bo prisel - ce ga isces ali pa ce ga preprosto pocakas - ker je to TVOJA usdoda, ali tvoje zivljenje - in bo zagotovo prisel - samo moras gledati okoli sebe in postekati tega pravega.... Kot pa pravi Mateja - ni vse tako kot je videti.Tako je tudi z ljubeznimi - tiste prve, vzhicene, so lepe ravno zaradi svoje nedolznosti, zato, ker so bile 'prve', ker smo se prebujali...Druge so drugacne - morda manj romanticne, vendar zagotovo globlje. In tudi - morda ni oni bolj romatnicen, ki ti nosi roze in pise pesmi, ampak ta, ki te ima tiho rad. Ne pozabi tega. Bos videla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Hops. Vmes si se postnila, medtem ko sem tole nakladala... zdaj pa si sla ze pisat seminarsko...Ja, ja - ribica - sem ta takoj 'zavohala', da bo kaj takega... Pod srecno zvezdo? Ja, nekako res... a ne v klasicnem smislu - sicer pa sem petek 13 - a si to vedela? Fajn bod pa dobro pisi - sicer je zoprno, a bolje zdaj kot pa okoli 15.Zdaj je treba kar izkoristiti zadeve v temle tednu. Imej se najlepse! Lev in Riba - ja, res, da nima takole nic skupnega, a sicer pa ima podobno zanimanje in ni tako mimo kombinacija - to je dobro za ustvarjalnost, igro, poklice, kjer delas z otroci ipd...Cisto simpaticna kombinacija - vedno je z nekaksneim 'namenom' - tebi leva, ki bi morda sicer bil predivji, kulira riba.meni pa ribo (sem riba) aktivira skorpijon (moj asc ) - pa je vedno, kot je prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Veš, jaz ko spoznam fanta, ga že vidim v prihodnosti in točno vem, da vse tipe do sedaj jih nisem videla za moža. No, morda le eden, ampak spet ni bil perfekten, pa spet perfektna oseba ne obstaja.....moramo ga vzet takšnega kot je in naredit, da bo za nas princ. Ma do sedaj sem srečala le konje. Morda sem jaz tista, ki je hitela, ampak končno po petih letih tarvmatičnih ljubezenskih zgodb, sem se spremenila in sedaj vem kaj hočem in kaj iščem...in morda prav zaradi tega, ker sem postala bolj zahtevna, ne najdem tistega pravega. Ma jaz sem čudna.....ker točno vem, ad sedaj bodo kmalu izpiti na vrsti in da nimam niti časa za dihat, pa še tipe bi iskala. Groza...včsaih se sama sebi čudim. Kot da sem padla z Marsa. Lepo se imej, pa hvala za nasvete....čisto nič nisi blodila, vse je bilo razumljivo in dobrodošlo. Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Wow, a tudi ti si riba? Madonca...a veš, ad imam vse ribice rada? Pa še na petek 13...ta pa je dobra. Ti imaš pa super kombinacijo, vsaj meni se zdi.....obe vdoni znamenji. Škorpijoni so pasionalni, pa tudi ljubosumni....vidim mojega očeta. Vedno sem si rekla, da bo moj fant ali rak ali škorpijon. Pred leti sem imela enega fanta, ki je bil rak...tisto je bila tudi najdaljša zveza...bolj romantičnega kot njega se ne dobi več...hecam se. Kaj pa z dvojčki...se štekaš? Ker jaz jih ne prenesem.....pa me zanima če smo vse ribe take! No, sedaj pa zares moram it. Lep večer! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 jst tut ribice jih ma najraj na gardelo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Ej Orhideja, vse je u tvoji glavi, misli ti skacejo sem in tja, zakaj, o zakaj, to vedi da ni dobro, ne smes biti nestrpna in nekaj na silo cakat, ma ti bo vsak pobegnu, še jaz bi ti, pa čeprav sem včasih prav trmast tip. Ti Orhideja, povej mi na katerem formu so te grdo sprejeli ???Me res ma fulll zanima ???Tak lepo ko so mene na temu me se niso na nobenmu Ves, neki so zavestne sanje, neki pa realno življenje. sanjaj ti princa, če maš taksno mislenje, ja pol pa vedno srečas konje, ane ?? Ja, ja, zahtevnost, ti bi da je lepotec, bogat, sexi, enkraten, da te vedno v naročju nosi, da ti vse k ritki prnese, ma samo ti sanji, to je lepo, vendar, sospet samo le sanje. To je pa lepo, da se sama sebi čudiš, aha, to je že korak naprej, spoznavaš. Nekatere osebe so srečne zato ker so samske, ker so spoznale jarem pekla, ki ga nekatere ženske prnašate s takšnim mišlenjem in zahtevanjem kot ga imaš ti.Blagor meni, da sem sam, ne čist, sam moja beybica je kul, ni zahtevna, ne čaka princa na rdečem konju, ve da ima najboljše kar je lahko dobila, mene, pravega angela, ja to ni samohvala, to so besede moje beybe. Obsedena si zaradi tega, ker še nisi dobila prvega tipa, ki bi te urng zadovoljil, cja kaj čemo, tako je življenje, vendar sprijazni se, al boš ostala sama, kar ni slabo, ali pa se boš mogla zadovoljit z slabimi tipi, ma niso vsi za vse. Takole, mislim, da sem ti povedal taprave, ampak tople besede, da sem te vsaj enmal potolazil v tej tvoji nezadovoljitvi do tako iskane zadovoljitve življenskih ciljem. Bodi pa bo vse Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Da bi ti videl kakšne tipe sem imela do seda...niso bili nobeni manekeni, no le dva sta bila bilderčka in to je vse, ampak vsi so me imeli full radi in kar precej jih je trpelo, ko sem jih zapustila, tako da so me še kasneje gnjavili in sem že trikrat menjala številko. Sedaj je pač tako obdobje, ko vem kaj hočem in niti približno nočem nekega lepotca...problem je v tem, da iščem enega čisto preprostega fanta in fora je v tem, da jih dan danes ne dobiš, ker so vsi neki materialisti in egoisti, sama pa lahko živim samo od ljubezni. Joj, še malo pa bom začela pizdit, ej! vem, da ne bom vzela prvega ki pride, ker to ni prav. vem da sem se spremenila....končno! Po 5-ih letih bi bila ura, a ne? Včasih se mi zdi, da govorim arabsko! Bodi priden! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Lepa beseda vedno lepo mesto najde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Ojla Orhideja. Kar nekak sem pričakoval en takšen odgovor.Sej ni važn če je tip maneken, si že na dobri poti, to so po večini sanje, važno je, da je tisto kar ti hočeš in kar ti možnost dopušča, ker ne se slepit, da si oh in in,še vedno se najde bolša ali bolši, ane.Poglej, pustila si ji, oni so trpeli, zdej pa ti trpiš, kar naj te šravfa, pa nisem hinavc, da neboš mislila, jaz sem sočuten človek, tud teb želim, da najdeš tist kar iščeš in to čimprej, vendar vedi, kar seješ, povečini žanješ, aneda.Kaj, a veš ?? ali samo MISLIŠ da veš ?? to je velika razlika.spet slepiš samo sebe, iščeš preprostega fanta a zraven navajaš kontra besede, egoisti, materialisti.Kar imaš v svojem umu, to vidiš,ne pozabi tega??Hehehe, ma ti, samod ljubezni se ne da živet, joj, kje ti živiš v tem svojem svetu ???Dej stopi na realna tla.Dej se malo obrn, stopi malo vstran, zakrič na ves glas, verš ven te svoje misli, sprazni glavo in jih nafilaj z novimi mislimi, realnimi, ne se slepit.Ti, kaj je pet let proti večnosti, ma pet let je nič, ej, kaj misliš, da si sama v takšnem položaju, ej, ma dej nehi no s takšnimi, a ti povem nekaj, boš potem enmal drugač mislila ??Moj frend, starejši je, ko mirihta tole kišto od računalnika, lej 40 bo star, pa še nima ženske, išče, ko ti, samoda se ne ubija s tem, večkrat pride k meni pa joka kootrok, jaz ga zastopim, mu povem, samo če on trdi svoje, noče, noče slišat, a jaz vem za dve babnci ko so nore na njega, pa mu povem, pa noče slišat.Zakaj ??Ni vse tako kot zgleda, eni so tu da uživajo, eni so tu da trpijo, eni so tu da spregledajo in za vse je potreben čas, vsak dobi tisto kar mu pripada, nič več, nobene izkušnje več, samo kar mu pripada. Hehehe ma ne govoriš Arabsko, lepo maš Slovensko napisano. Ti tudi bodi pridna in predvsem vedi, za vse je potreben svoj čas, sej bo, nič se bat. Ko pride čas, takrat dobiš, predvsem pa vedi, da tega nikoli ne izgubiš.Vse kar ti je namenjeno bo prišlo, ne sekiraj se. Pa še vedn mi nisi odgovorla na prej napisano eno vprašanje, jaz čakam????? Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Ti kar čakaj, saj kdor čaka dočaka! Ne bom niti komentirala, ker se mi zdi vse skupaj ena velika monada. Mene ne poznaš, tako da sam tiho. Misliš, da sem 365 dni v letu tako žalostna? Morda se zgodi enkrat na mesec...pa še.....ma ne, je škoda besed. Lahko bi že zdavnaj imela fanta, ampak nisem tako obupana. No, da veš!!! Če bi bila obupana ali bi si želela le gol seks, pol bi lahko šla s prvim ki ga srečam. Da trpim? Ma kje pa. Vem, da vse se vrača, vse se plača. Sem trpela. Sedaj sem dala to obdobje mimo. Na poti do smrti pa bom srečala še toliko ovir, kot tudi ti. Malce gobček zapri, prosim. Si pa zelo radodaren z žalitvami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Ja,ja, Orhidejica,tak je to.Nisem radodaren z žalitvami, kje pa so žalitve????Jaz jih ne vidim.Ti jih pa,zato ker so v tebi in vidiš v mojem postu resnico in te enmal zaboli. Ja,ja,monada,vsak izgovor je dober,se posebi takrat ko vidiš da je nekdo zadel bistvo.Ne samo 365 dni ce bi jih bilo vec bi te to mučlo.Kar se ti zavedaš,to je sitnica,ja,podzavest pa to mleje,mleje,mleje,mleje in ko butne,ja pol pa jok in stok,pa vse popisat,pa vsem frendicam povedat,ja,ja,kaj čmo,tak je to.Ja te ne poznam,spoznavam te pa iz tvojih postov in to dobro spoznavam,men možgančki delajo čist normalno veš.Ja,to vsaka reče,lahk bi,nisem tolk obupana,sam vprasanje je, zakaj ga potem nimaš,zakaj te noben noče???Goli sex je bolj ko ne preverzne narave,trenutna potešitev spolnih nagonov,ta pa ne odpravi posledic,ki se delajo v tvoji glavi,zakaj čakam,zakaj nimam ???O ja,trpiš,sam zdej si se zaprla,zdej ne boš priznala pa če te kdo zraven dobi,ali pa gor dobi Ja,ustrašla si se,ustrašla si se ker vidiš da te berem kot knjigico.Pa sej ti nočem nič slabga,samo dobro,da končno spoznaš kje je nekaj narobe,da uvidiš napako in jo popraviš,zato si menda tudi tukaj,ane.Da bereš komentarje drugih,pa čeprav so včasih boleči.Vedi,da jaz nisem pizda,da bi ti nekaj lepo pisal in te tolažil ali celo cartlal,ne jaz ti povem direktno,v tvoje možgane spustim direkten šus,kako ga boš pa ti sprejel,je pa tvoja stvar.Vzemi to pisanje kak hočeš,gre se zate ne zame.Ti si napisala,ne jaz,ti iščeš,ne jaz,ti si sprožla s tem postom akcijo,zdej pa prebiraj reakcije in se čudi,al pa smili sama sebi,kak hočeš. Pa se zavedaš tega kolk ovir bo še, super,za moje ovire ne skrbi,jih z lahkoto preskočim,začni pri sebi,potem,ko boš vse zrihtala in ko bom jaz pisal tle gor o problemih,sam to se ne bo zgodilo,pol bioš pa lahko ti men odgovarjala in mi dajala nasvete.Vedi pa,da jaz sem srečen za vsak nasvet,ki ga dobim.Ga premleje in uporabim uporabno,ostalo pa kar ni zame,pa zavržem.Orhidejica,kak hočeš,tvoja stvar. No pri tem postu sem si gor naštimal nagobčnik,upam da je deloval. Lepe dneve ti želim,polne ljubezni,radosti in veselja,ter tega,kar iščeš. Cmok od mene. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 No, če ti misliš, da imaš prav , pol ok. Ampak žal se motiš. Vseeno hvala za lepe želje! Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Nisem ne polna jeze, ne ne vem kaj. Sem čisto preprosta punca, ki jo včasih marsikdo ne razume. Me je treba preštudirat. Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Aja,se nekaj Orhideja.Na temu formu so za vas tak same monade, ker niste duhovni,ko pride duhovn človek gor,ja,ja,se ve.Jaz res mogoče ne znam lepo napisat,da bi teb ali komu drugemu že samo besede padle v oči in se ti od lepote spisa zarosijo oči in misliš,ja,to je to.Ne,jaz napišem tako kot najbolje znam,vedi pa,da napišem ostro,iskreno in ti s tem hočem pomagati po najbolših močeh.Ne bom se leporečil in ti pihal na dušo,povem kar preberem in kar čutim da ti je ta trenutek najbolj potrebno.Nisem hinavc in se ne skrivam za hinavščino.Tvoje je pa, ali sprejmeš ali ne,jaz ti napišem,ti pa kakor hočeš.Pa če so to za tebe monade,pač,naj bodo.Enkrat boš spoznala,uvidla,da ti tale pankrt Astya ni hotu slabga,kvečjemu,dobro. Vsi smo Angelčki,samo,da smo to pozabili,tudi ti. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Ja, res je angelček! Se ti zahvaljujem, ker mi želiš dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Tudi jaz se lahko motim in sem srečen,da mi to poveš.Sem tudi jaz samo človek,aneda. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 6. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2003 Res sva hecna...kot dva otroka. Važno, da sva se pobotala. Pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.