Skoči na vsebino

Tako zeeeelo samo se počutim (ampak ne vedno)

Orhideja

Recommended Posts

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma mene vsi poznajo kot veselo dekle, ampak imam tudi jaz pač svoje trenutke, a ne? Mislim, da jih vsak ima. Npr. danes sem vesela, da kar skačem....Vem, sem čudna. :) In hecna. Problemov ni, ampak v moji navadi je, da si jih delam. Ker brez problemov bi bilo življenje pusto.
Deli na socialnih omrežjih

Za ribe se splača Marshino napoved prebrat. Ko se kopljem v blatu slabe volje in se čudim zakaj se me loteva kar tja v en dan se spomnim: Marsha in napoved, to je to. Ne morem iz kože.

S fanti je tako, če ga nimaš ga pogrešaš, če ga imaš, ti je odveč-ne za vse, jaz sem čudna riba.

LP!

Vanja, isto se dogaja meni. V bistvu, ko imam fanta sem srečna in vesela, ampak so trenutki, ko sem najraje sama. Popolnoma prav ti dam. Ista sem jaz. Pol sva že 2 čudni ribi. Tudi kolegicam sem rekla, da sem raje sama, ker pol ko bom imela fanta, bom samo sitnarila, da bi ga najraje prodala. x:Dx Zato moram sedaj, ko sem sama, uživat! Joj, ma smo pa čudne. Kaj pa si ti po ascendentu? Lep pozdravček!

Tudi zemljam zdajle ni lahko... Ribe pa so itak bolj obcutljive in hitreje zaplavajo v ta stanja lahko.

Orhideja - saj se ti ni treba nikomur opravicevati, ce se pocutis tako ali pa tako (poleg tega pa nisi v forumu 'Kaj si mislite o' ali 'Aktualno', pac pa v 'Crni luknji' - za katero vemo, cemu je namenjena).

Vsakdo se kdaj pocuti tako (oni, ki pa pravi, da ne, pa preprosto laze) - veliko pa je storjenega ze, ce si kaksne stvari priznamo. Ce si custven in iskren in samokriticen, ni nic narobe (dokler nisi prevec). Tako tipas po 'svojem notranjem kraljestvu' in se seznanjas z njim. Ce vse poteka gladko vedno, ne bomo pozorni na nepravilnosti.

Kdor vsega tega pri sebi ne raziskuje, tudi ne napreduje. In kdor misli, da je ze vse raziskal, se moti.

Vcasih moramo misli ubesediti, da si sploh uspemo predstavljati situacijo. Ne pomeni pa, da je to nase stanje zdaj dokoncno.

Ze jutri se bomo morda nad vsem skupaj zacudili in se morda prizanesljivo nasmehnili... Ven pa smo le dali to. In s tem uspeli prav pogledati.

Ce skusamo v temi iskati nekaj, nic cudnega, da ne vidimo - ko prizgemo luc - ko torej to 'obelodanimo', pa tudi dejansko stanje bolje vidimo.

Vanja - kaj imas spet neko obdobje (*sem ze zadnjic nekje zasledila, ne pa uspela priti do tega, da bi se ti nekoliko posvetila)... Si trmasta... Ljubezen dajes kljubovalno in uzaljeno.

Poznam ta filing.

Tvoje besede so bile nekako take: 'vse dam od sebe... zakaj pa on ne da?' ;)

Ves, nesmiselno je pricakovati od nekoga, da nam bo bral misli in da bo vedno vedel, kaj od njega pricakujemo.

Poleg tega pa - kje pise, kdo mora kaj dajati...

Tezko mu je se ti na PRAVI nacin priblizati (kaksen je to pravi, ves samo ti) - ker morda ne steka, s cim bi ti zdaj bila zadovoljna - ce pa od nekoga prevec pricakujemo, pa kar zakrkne (dober primer za to so otroci).

Potem vnesemo v odnos nekaksno tekmovalnost in kljubovalnost in naravno je, da si potem na bojni nogi, ce vse gledas skozi uzaljene oci.

Zdaj bos rekla, da sem krivicna in da ne razumem - verjemi mi, razumem. Gre samo za tvoje videnje.

Pa se en aspekt je... Ce si nenehno nezadovoljen s svojim partnerjem in mu to tudi skozi dajes vedeti, se on preprosto ne more izogniti temu tvojemu vzorcu - kakrkoli naredi, bo slo skozi ta filter tvoj.

Potem pa se zacne odmikati.

Tvoj pogled: Nima me dovolj rad, ker se mi noce niti malo prilagoditi..

On pa, nasprotno meni - Nima me dovolj rada, ker me zeli nenehno spreminjati. ...

Ce moski nenehno gleda tezko in tecno bejbo zraven sebe, dobi to sporocilo, ker pa zadeve dojema drugace, morda tega pri sebi sploh ne uibeseduje in ne daje temu oblik...

Pocuti pa se tesno in pod pritiskom.

Morda bi bilo smiselno slisati, kaj meni on...

Kako drugace je, ce nekomu skuhamo kosilo in recemo, ljubbi, izvoli, tole sem z ljubeznijo skuhala in TUDI RESNO MISLIMO in ne bomo v naslednjem trenutku necesa ocitali ali pa ne vem cesa pricakovali.

Ker pa bomo (ce bomo), pa kot nalasc ne bo pravega odziva - predstavljaj si, da ti v gostilni kosilo prinese prijazna natakarica ali pa ti nek tecen ksiht vrze na mizo s tecnim in navelicanim in trpecim obrazom mrzlo hrano...

Takoj se bos nalezel te energije in bos sprejel negativne vibracije in jih tudi (morda tudi nezavedno) 'poslal nazaj'.

Nikoli ni vse tako crno kot se nam v taksnihle kriznih trenutkih zazdi.

Misli na dobre stvari, dobre vibracije, ki jih dobivas od njega.

Ce pa se jih ne mores spomniti, pa pomisli na svoje dobre vibracije, ki jih dajes njemu...

Vanja - nic nisi cudna Riba - kar prava si. x;)x

Prevec si v krchu skoz. Sprosti se - uzivaj malo. Zakaj je narobe, ce v tem trenutku ravno sama? Kot pravi Orhideja (to je zelo dober nasvet) - ko sta skupaj, vzemi to v polnosti, ko pa nista, ko si sama, tudi to vzemi v polnosti in bodi hvalezna za to.

Saj bo. xsrcx

Hvala, Vanja, da ti moja napoved kaj pomeni (ceprav zal tako tezko napisem kaksno res pozitivno - ce pa se to le zgodi in kaj namenoma nekoliko zanemarim, ces, da ne dodajamo se mi teh energij, pa se ponavadi izkaze za netocno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marša, skoraj ne morem verjet, kako vedno najdeš pravi odgovor, kako veš osebo potolažit in jo razveselit. Ta forum se mi zdi prav kot ena velika družina in ti deluješ tako zavezniško, da se mi zdi, kot da si naša mama, pa ne mi zamerit, to je rečeno v dobrem smislu. Imam občutek, da vse forumce ščitiš, da jih imaš rada, jim svetuješ, pa malo okregaš, ampak zmeraj jih okregaš zaradi tega, ker jim želiš dobro. V tebi se mi zdi, da ni nobene zavisti in da si full humana oseba. Na eni strani te vidim zaščitniško kot mamo, na drugi strani pa razposajeno kot otroka. Veš, kot prava riba, sem tudi jaz intuitivna in vem komu lahko zaupam in koga je bolje pustiti na miru, zato vedno ko me boš okregala, bom tvoj nasvet tudi sprejela, ker vem, da nam želiš le dobro. Bodi pridna! Ciao x:)x

Orhideja - hvala, ker tako mislis. xsrcx

Imas pa res veliko razumevanja. x;)x

Nic ne zamerim, seveda, ceprav.. x:Ix ... malo se mi je samo zdelo hecno...

Ampak najbrz bo v dolocenih primerih in dolocenih trenutkih to pac nekako res drzalo.

Imas prav - ne poznam zavisti; za to nimam casa in energije - pa prevec imam opraviti sama s sabo in s svojimi stvarmi, da bi imela cas obremenjevati se z drugimi na tak nacin.

Scitim forumovce? Morda malo, a to je itak tudi moja dolznost. Tudi to, kar se ne zgodi pred ocmi vseh, tudi na forumu.

Torej moram scititi.

Ce bi bila zgolj nakljucni obiskovalec, bi morda tudi moji komentarji bili nekoliko bolj osebni, manj diplomatski (kot da zdaj so x;)x ), vsekakor pa jih jasno ne bi bilo toliko.

Zelim pa v bistvu dobro, ja. x:)x

Skratka - vsec mi je, da ni tako malo takih, kot si ti. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi jaz bi rada odvrgla svoje strahove in samoto v crno luknjo, naj izginejo v njej, rada bi nazaj svoje sonce, rada bi nazaj smeh, ki je zamrl, rada bi da bi se posusile solze na mojih licih in da bi zopet nasla cilje, ki so se zgubili v tej zmedi zalosti in nesrece.

Naj solze, bolecina in zalost ostanejo tukaj notri! Nocem vec trpeti zaradi nekoga, ki mu ni mar za druge!

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Sončica, pozdravljena!

Tako lepo ime si si izbrala, ki kar kliče po naslednji želji:

"Naj sije sonce v tvojem srcu, tudi če zunaj dežuje"!

Pusti solze in žalost! Življenje nam nudi polno lepih stvari. Pojdi v naravo, v gozd. Sedaj, ko se narava prebuja, vsak dan lahko odkrivaš nove rožice. Prisluhni pticam in vetru, ki piha skozi krošnje dreves. Zlasti pa prisluhni sebi. Boš videla, prav v sebi boš našla mir in lepoto. Imej se rada in dovoli si biti srečna.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Hvala bigm! :vio:

Ceprav mi je zadnje case blazno hudo, in nekako ni soncka v mojem zivljenju, so samo solze in zalost... ki bi jih rada tukaj notri pustila, da se lahko spravim in sestavim nazaj koscke zlomljenega srca... da bo tudi zame spet sijalo sonce.... x:)x

Zivljenje je vcasih cudno in nerazumljivo... se bolj sem pa vcasih cudna in nerazumljiva jaz sama... :inocent:

Soncica, saj tudi meni ni vedno lahko, ampak se delam korajžno. :8): So pač dnevi, ko bi jih najraje pozabila. No, recimo, da že par mesece se mi ne dogaja nič posebnega in da je vse monotono. Moje življenje se odvija po tem zaporedju: ŠOLA-FAKS-ŠOLA. Včasih sem pač žalostna, ker mi pač manjka nežnosti, ampak sedaj imam toliko teh izpitov, da na nežnost bom kar pozabila. Danes sem spet malce žalostna, ker se je ena kolegica od moje sestra poročila in je bilo full lepo videt kako so bili vsi srečni. Prav ona mi je nekoč rekla, da je full časa iskala, na koncu pa našla pravega. Mah...jaz sem predelala že celo Obalo, pa o pravem tipu ni ne duha, ne sluha. Trenutno pač ni moj čas, vem pa da bo prišel. Tudi zate bo prišel. Nikoli ne smemo obupat. Le nasmej se. x:Dx

Hvala Orhideja!

Ja tudi meni je tezko, pogresam objeme, poljube, nasmesek... tudi jaz se probam zaposliti s faxom ampak prov zelo mi ne ratuje, pocasi sestavljam nazaj srce in bom sla naprej... drugega ne morem, nocem pa se vec smilit sama sebi in drugim... Moram rect, da sem bila z njim po dolgem casu spet srecna in nasmejana in da je z njim svet prenehal obstajat, najbrz mi je ravno zato tako tezko iti naprej... ampak cas celi rane... kako jih zaceli pa se vidi sele kasneje... :vio:

Vem, vem, kako se počutiš. Isto je bilo z menoj. Sploh si nisem predstavljala življenja brez njega, sedaj pa si ga ne predstavljam z njim. x:Dx Se spomnem, da tako sem bila navajena hodit vsak večer ven, da ko sva se pustila, mi ni manjkal on, ampak bolj tisti sprehodi. Blek, sploh ni bil ne vem kaj. Sej vedno pravim, da sem v svojem življenju ljubila le enega fanta in ta si je in si še zasluži vso ljubezen, ker je enkratna oseba. Sončica, ne se sekirat. Jaz imam toliko se za učit, da prav zares, vsaj trenutno, ne mislim na tipe. Sem v četrtem letniku in bi rada naredila vse izpite čimprej. Mislim, da je to na prvem mestu. Pa pojdi malo v naravo. Jaz sem se po končani zvezi vpisala v fitness in sem brcala boksarsko vrečo. x:Dx Vse pomaga. Seveda mi so veliko pomagale prijateljice pa sestra, glavno da je sedaj za mano. Boš videla, tudi tebi bo posijal sonček. Lep pozdravček! Pa pa

He, he, Orhideja. Tole z boksarsko vrečo je pa najbolje. Zamisliš si, da je vreča tvoj bivši "ljubi" in z vsakim udarcem se ti jeza malo ohladi. Predlagam, da daš ta izum patentirat!

Veliko močnih udarcev ti želim!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Orhideja, zdaj vem zakaj si si izbrala orhidejo. Tole rastlinco je treba stalno negovat, z veliko, veliko ljubezni. Današnji čas je tak, da nikjer ne najdeš nesebičnega dobrega vrtnarja, ki bi bil pripravljen se 100% posvetit zalivanju in negovanju orhidej. To pa je narobe, tega ne bi smelo bit'. Sigurno nekje obstaja dec ali pa fant, ki stremi PO TEBI, po orhideji. x:)x :flower:
Ja sam ka mali pao s lipe

Ma mene je treba dosti "gnojit" z ljubeznijo. Sem postala že odvisna od ljubezni in to mi ni preveč všeč, ker enkrat, ko nimam več ljubljene osebe ob sebi, full trpim. Sedaj sem se nekako navadila na samsko življenje in se prav bojim kako bo, ko se bom znova zaljubila. Ne smem cedim...moram bit hladna......ne smem se ujet v past ljubezni, ker pol bom spet gotova. Sedaj stojim vsaj trdno na tleh, ko pa sem zaljubljena živim v oblakih. Ampak ponavadi vse kar je lepo, prej ali slej konča....in prav tega se bojim. x;)x

Orhideja.. lepo te prosim, ce nehas tako razmisljati.. VSE KAR JE LEPO TRAJA VECNO! Zapomni si to!

Obstaja ena metoda 22x11..

spomni se en stavek v sedanjosti.. ne v prihodnjosti..

Recimo.. "VSE KAR JE LEPO TRAJA VECNO!" ali pa kar koli.. samo v sedanjiku, kot da to ze si ali imas.. "LJUBEZEN SE ZLAHKA PRETAKA SKOZME!"

Ne pisati.." NE BOJIM SE LJUBEZNI" .. da se slucajno ne osredotocis na besedo "BOJIM" in pol te bo se bolj strah. Ne pisi nikalnic. Recimo, ce hoces biti zdrava.. ne pisati, da nisi bolna, ampak da si zdrava.

In potem to vsak vecer napisi na list papirja in sicer 22 krat. Ko zapises stavek.. zapisi se prvi misel ki se ti utrne.. tako da dobis 22 stavkov in se vsaj 22 ali vec misli..

To delaj zaporedno 11 dni. In ni potrebno to brati.. in analizirati. in ce bojo misli kontra temu kaj pises, nic hudega.. samo pisi. Misel je lahko tudi.. "Pa to pisanje je brez veze" Ali pa.. "Kaj ce bi sla zdej mal na lunin forum" x:px kakrkoli...

S tem povzrocis, da v podzavesti spremenis naravnanost, ker ti prav klices to, kar se ti dogaja. In ne prekinjati procesa.. ko to 11 dni pises.. potem 11 dni nic ne pises in potem lahko spet pises.. Lahko isto.. lahko kaj drugega.

Druga metoda, pa je, da se udobno namestis.. lahko imas relaksacijsko glasbo... najbolje je ce sedis v meditacijskem polozaju in si predstavljaj kako se s cudovitim partnerjem.. recimo.. ali kaj drugega.. Samo moras videti SEBE.. ne druge.. kako ga objames ali pa ne vem.. kar hoces pac..

IN vse cesar se bojis, se ti bo zgodilo.. zato prosim, prenehaj.. Pisi raje obratno.. ceprav sprva ves, da si lazes.. ampak kmalu se ti bo naravnanost obrmnila..

Cao

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Guest sanjalica
Tjazy 11x22 metoda...si že kdaj pisal o tem? Nisem še slišala zanjo, pa mi je zanimiva; oz. povej vsaj, prosim, odkod si to vzel? Hvala x;)x

Tjazy, očitno sva brala isto knjigo. x:Dx Sama sem izvajala tehniko 22x11, ampak mi je pa bila doooolgčasna. Dej, ne rabi me kritizirat, samo rekla sem, da nič ni večno. Seveda, jaz bi rada našla večno ljubezen, v nasprotnem primeru, pa kaj bo.....prav nič ne bo.....bom bila večno sama in vesela, raje kot da bi konja imela. x:)x V mojem razmišljanju ni nič negativnega, saj sem izredno pozitivna oseba in v vsem slabem, najdem tudi nekaj dobrega. Glede tega, da bi si predstavljala, da nekoga objemam...da bi ti vedel...vsak večer, preden zaspim si to predstavljam. In če verjameš ali ne, se že vidim srečno poročeno in z dvema otrokoma.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...