Alan_New 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Preden se dogodki zgodijo na fizični ravni, so se že zgodili na nekih drugih. Zato dobimo kdaj take informacije o "prihodnosti", ki je na nek način preteklost. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Preden se dogodki zgodijo na fizični ravni, so se že zgodili na nekih drugih. Zato dobimo kdaj take informacije o "prihodnosti", ki je na nek način preteklost. Kaj pa, ko recimo sanjaš dogodek, ki se pripeti deset ali dvajset let kasneje. Pomeni, da si bil že tam.Si potem hkrati ustvarjaš tako prihodnost kot preteklost? Če je to res, potem spet pomeni , ker je vesolje pač v ravnovesju, da sta obe že določeni...In usoda spet je in ni. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Si potem hkrati ustvarjaš tako prihodnost kot preteklost?pred "tem" hkrati spoznavas z opazovanjem..., "pojav" ni pojav, dokler ni opazovan... in kar spoznavas tudi ustvarjas, za ustvarjeno si pa "odgovoren"... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Preden se dogodki zgodijo na fizični ravni, so se že zgodili na nekih drugih. Zato dobimo kdaj take informacije o "prihodnosti", ki je na nek način preteklost. kdaj? vedno... a ni vedno pred "materializacijo" na fizicni ravni misel? dobr, misli same "ne moremo videti", "vidimo" njene izraze.. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 le-ta obstaja zaradi karmičnih razlogov... vsak že pred rojstvom vidi oz. izbere življenjeLep izgovor. Vedno trdim, da je karma izgovor za lastne napake. Usoda je pravzaprav pot, po kateri nas porinejo okkoliščine in naša osebno-zasebna zgodovina. Z raznimi selitvami duš ipd. se samo zapleta silno enostaven mehanizem življenja. Običajno je prava rešitev tudi najenostavnejša. A če predpostavim, da sem za svojo usodo popolnoma odgovoren in imam vse niti v rokah, takoj izpadejo iuzgovori za lastne napake. Vsi grešimo in z napakami se je treba soočiti in odstraniti njihove vzroke, ne pa za to kriviti neke karme. Karma izhaja iz vzhodnega sveta in tam je družba popolnoma drugačeorganizirana, veljajo popolnoma drugačne moralne norme in drugačen način življenja. V naši linerano deterministični družbi pa je karma odveč in nepotrebna. Če bi vsakdo skrbel zase in se učinkovito soočil s svojimi tegobami, bi bilo pol manj težav. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Preden se dogodki zgodijo na fizični ravni, so se že zgodili na nekih drugih.Hja, tako bi bilo, če bi bile ostale ravni bivanja linearne. Pa niso. Čas se poraja samo v našem dejavnem svetu kot eno od prvobitnih gibal, ki predstavljajo temelj dejavnega sveta. Raven Upodobitve že nima časa, oziroma je ta čas navidezno paralelen z našim časom. Možno je opazovati zgolj možne trende glede na trenutno in preteklo stanje. Zategadelj nihče ne more 100% napovedovati prihodnosti. Ravni bivanja "pokrivajo" "isti čas in prostor", vendar v različnih obsegih. Samo naš dejavni svet je dinamičen, kjer se prepletajo čas, prostor, energija in gibanje. Kakor hitro pokukaš napr. v Raven Upodobitve (popularno Astral), te tam omejujejo samo namišljene omejitve, a tudi osebna zgodovina. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ojla!Zanima me, če verjamete v usodo? Jaz sem začela verjet zadnje čase. Mislim, da je naše življenje usojeno in da se ga ne da spreminjat. Jaz sem namreč hodila z nekaj fanti, ki sem jih srečala preko interneta. Pravzaprav ni bila ne vem kakšna ljubezen, ampak v tistem trenutku sem bila sama in verjetno je bila taka želja po ljubezni, da sem se zaljubila, ampak je ta ljubezen tudi hitro minila. In evo...moja sestra je rekla, da očitno mi ni usojena ljubezen preko interneta in da dokler bom silila v nasprotno smer kot me vodi usoda, da ne bom srečala prave osebe. In mislim, da je res. Pa tudi če sta si dve osebi usojeni, se bosta srečali, pa čeprav čez 50 let in ponovno zaljubili. Napišite vaše izkušnje in mnenja! Pa pa zanimiva tema za zakonsko pravo,,,bo komu še v glavo stoplo d bo zakone ukinu in pol usodi nasproti,,,,kar pa bo spet zaradi usode,,,ja ,,,usoda,,,karma,,,grmade se bližajo,,,goreli bomo,,,kmalu,,,sam štroma naj zmanka za teden dni,,,povsod,,, DOBR TEK. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veronika1 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka. MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. V.H. Menim, da usoda obstaja, s tem da čisto vse ti ni usojeno. Menim, da so ti določene stvari usojene, določene pa so na tebi in lahko sam vplivaš na svojo usodo. Baje je nekaterim usoda začrtala v tem življenju že 70%, 30% pa je odvisno od tvojih odločitev. Nekaterim je usoda začrtala več drugim pa manj %. Odvisno od tega kaj se moraš naučiti v tem življenju oz. skozi katere izkušnje iti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Hja, tako bi bilo, če bi bile ostale ravni bivanja linearne. Pa niso. Čas se poraja samo v našem dejavnem svetu kot eno od prvobitnih gibal, ki predstavljajo temelj dejavnega sveta. Raven Upodobitve že nima časa, oziroma je ta čas navidezno paralelen z našim časom. Možno je opazovati zgolj možne trende glede na trenutno in preteklo stanje. Zategadelj nihče ne more 100% napovedovati prihodnosti. Ravni bivanja "pokrivajo" "isti čas in prostor", vendar v različnih obsegih. Samo naš dejavni svet je dinamičen, kjer se prepletajo čas, prostor, energija in gibanje. Kakor hitro pokukaš napr. v Raven Upodobitve (popularno Astral), te tam omejujejo samo namišljene omejitve, a tudi osebna zgodovina. Vsa čast, lepo si tole napisal. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Vse bolj se mi dozdeva, da sem zgolj orodje v rokah Usode mislim, noben normalen ne bi rinil z glavo v katastrofo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Verjamem v svobodno voljo, ker mi je tako usojeno Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Verjamem v svobodno voljo, ker mi je tako usojeno Tresnjen si k kanta. Nujno morva v kratkem na per. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Vse bolj se mi dozdeva, da sem zgolj orodje v rokah Usode mislim, noben normalen ne bi rinil z glavo v katastrofo Se pravi nam je usojeno, da gremo v katastrofo? Verjamem v svobodno voljo, ker mi je tako usojeno Imaš svobodno voljo, delaš kar delaš, si kar si, kjer si, ko si...Vse to se dogaja, koga briga če je usojeno ali ne. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veronika1 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 URESNIČITEV ŽELJASpodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka. MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim. V.H. HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Se pravi nam je usojeno, da gremo v katastrofo?Imaš svobodno voljo, delaš kar delaš, si kar si, kjer si, ko si...Vse to se dogaja, koga briga če je usojeno ali ne. Ne vem, kaj je usojeno tebi, vam, meni; sam glede na moje reakcije...obnašanje, mišljenje (zeeelo konfuzno, polno protislovij) noben normalen ne bi delu tega, kar mene "nekaj" sili v to. Racio pravi NE, pol je pa tm še en hudiček k pravi naredi to, naredi ono, kaj pa če...mislim za popizdit. Najrajš bi vse pustila in se odselila na drug kontinent (racionalno gledano, bežim od problemov ), nočem vzet te lekcije, je preveč, tumač...pa čeprav sem sama zanjo prosila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ej Veronika...nisem čisto razumela, kam moraš objavit molitev..na forum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Vse to se dogaja, koga briga če je usojeno ali ne.S tem potrjuješ mojo trditev: Ne glede na to, ali obstaja usoda ali ne obstaja, ali obstaja karma ali ne obstaja, še vedno moramo storiti to, kar v dani situaciji moramo storiti. Hočem reči, nekaj se dogaja, zaradi česarkoli že, in na nas je, da delujemo (to pravzapravi pomeni moj "kar moramo storiti"). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ne vem, kaj je usojeno tebi, vam, meni; sam glede na moje reakcije...obnašanje, mišljenje (zeeelo konfuzno, polno protislovij) noben normalen ne bi delu tega, kar mene "nekaj" sili v to. Racio pravi NE, pol je pa tm še en hudiček k pravi naredi to, naredi ono, kaj pa če...mislim za popizdit. Najrajš bi vse pustila in se odselila na drug kontinent (racionalno gledano, bežim od problemov ), nočem vzet te lekcije, je preveč, tumač...pa čeprav sem sama zanjo prosila Hočem samo povedat, da če bi nam en možic ki mu rečemo bog, napisal spis, kaj bomo v življenju počeli, skoraj ne verjamem, da je bil tako žleht. S tem potrjuješ mojo trditev: Ne glede na to, ali obstaja usoda ali ne obstaja, ali obstaja karma ali ne obstaja, še vedno moramo storiti to, kar v dani situaciji moramo storiti. Hočem reči, nekaj se dogaja, zaradi česarkoli že, in na nas je, da delujemo (to pravzapravi pomeni moj "kar moramo storiti"). Pa smo spet na besedi MORAM. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tresnjen si k kanta. Nujno morva v kratkem na per. Bi šel, sam jst nam pira. Z enga zornega kota smo čist svobodni, z druzga spet ne. Itak sva se o tem že bodla na dolg in širok pred Velikim izbrisom, tko da se ne bomo ponavlal. S tem potrjuješ mojo trditev: Ne glede na to, ali obstaja usoda ali ne obstaja, ali obstaja karma ali ne obstaja, še vedno moramo storiti to, kar v dani situaciji moramo storiti. Hočem reči, nekaj se dogaja, zaradi česarkoli že, in na nas je, da delujemo (to pravzapravi pomeni moj "kar moramo storiti"). Se strinjam s tvojo trditvijo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jožica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jst verjamem bolj kot v usodo v posledice...tako dobre kot slabe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Hočem samo povedat, da če bi nam en možic ki mu rečemo bog, napisal spis, kaj bomo v življenju počeli, skoraj ne verjamem, da je bil tako žleht.Pa smo spet na besedi MORAM.Bog je vse vse preveč zlorabljena beseda/pojem Verjamem v nekaj višjega (jaz temu ne rečem Bog), nekaj bolj neurejeno/urejenega, verjamem, da so nam določene lekcije/izkušnje namenjene, od nas samih pa je odvisno, kako se jih bomo učili/izkusili; določenim se lahko tudi izognemo, vprašanje pa je, a je to ql al ne Torej ja, cilj je relativno "določen", pot pa ne to si izberemo sami Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 In cilj je trenutno povsem jasno začrtan. Finis mundi. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 In cilj nam je visoko posejan Usoda? Krojim si jo sama, s svojo drznostjo in sprejemanjem Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jst verjamem bolj kot v usodo v posledice...tako dobre kot slabe Kot trenutno razumem je usoda = posledice, temu so Indijci rekli zakon karme, zakon vzročnosti, ki (spet kot razumem) ni a priori povezan z večkratnimi inkarnacijami. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Kot trenutno razumem je usoda = posledice, temu so Indijci rekli zakon karme, zakon vzročnosti, ki (spet kot razumem) ni a priori povezan z večkratnimi inkarnacijami. skratka: tvoja "pojavnost" na tem forumu.....bi lahko bila bedkarma :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.