Skoči na vsebino

Usoda

Orhideja

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

oj hebrejska mušnca, veš da navivam zate x:Dx

danes še posebno sem iztrebil zadnje :vragec: zlo.

napredek sem naredil na seb.

zlo me veseli, da sem se odločil it naprej.

ne bom se zapustil ,se bom kr negoval naprej.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Usoda...

Pogled v kristalno kroglo...

Če so ti tisti glavni življenjski trenutki usojeni, je potemtakem usojen tudi tvoj čas smrti. Je tako?

Je potem usoda - evtanazija?

Je potem usoda - samomor?

Je potem usoda - kriminal?

To je splet okoliščin, katerim se tvoj JAZ podredi, ali pa ne...

Kolikor si v TISTEM TRENUTKU močan/slab ali dojemljiv za takšne ali drugačne sugestije...

(hmm verjetno me ne boste razumeli, kaj sem želela povedati, ker komaj sama sebe razumem)

Anaconda.. ampak menim, da si sama postavis te zadeve. Tako da to ni usoda, ampak tvoja volja. Mogoce dobis nasvete od koga.. in tudi takrat ko si postavljas to.. si lahko postavis rezervne poti. Lahko si postavis tezko pot... da se najvec naucis.. in ce je ne zdrzis, gres lahko na rezervno in se bolj rezervno.. itd.. sproti si jih lahko skreiras. Zavestno se tega lahko da ne zavedas.. ampak na nadzavestni ravni. .se lahko dogaja marsikaj.

Iz knjige Usoda oz Potovanje duš.

Tudi sama sem jo brala in se strinjam z napisanim. Kaj pa če bi drugače zastavil besedo usoda? kaj pa če bi rekel, da preden se rodiš, si zastaviš lastno usodo? zastaviš si, s kom ti je usojeno biti, kaj ti je usojeno storiti. Kdaj ti je usojeno oditi.

A vseeno mislim, da je usoda kot avtopilot. Ima začrtano pot, kamor mora "leteti" Pa med letom pride do določenih ovir, in letalo malo skrene s kursa, a ga čez čas avtopilot poravna na pravo pot. In skupaj, človek in duša letita proti cilju.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Usodo si sicer res odmerjamo in krojimo sami, vendar je tudi vsak korak, ki ga na tej poti naredimo, pomemben, in TO je usoda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mateja - to je pa lepo slisati (ker pa tudi mislim, da le ne mislijo vsi tako x;)x )...

Se mi pa ne zdi - saj ste v glavnem govorili o temle nekako podobno...

Le da smo cesto tako nekako... izkljucujoci... kot da se moras odlociti med dvema moznostima - za da ali ne...

Nekdo je rekel (mislim, da Rudi Kersevan): Morda je nasa usoda nekje zapisana, vendar je od nas samih odvisno, kako jo beremo.

To se mi je zdelo ful dobro in tudi odgovarja na tole.

:vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem in tja pa se res priplazi na LF malo neke nestrpnosti.. če ni tko, potem ni OK...ali, če je tko, potem je gotovo nekaj kajpavemkaj... ampak, saj pravim (pa to si že sama opazila), se vse kar nekako lepo spere, pa spet steče in je kul...

pride gor Marsa in nam kaj lepega pove x:)x

Všeč mi je to, kar je rekel R. Kerševan. :palec:

:vragec:

bemu

in usojeno nam je bilo prebrat mickova razmishljanja o usodi

usoda definitivno de je

kakshen protiargument? x:px

:vragec: je pooseblena usoda

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Orhideja.

Moje mnenje .

Kot prvo moram priznati, da sem se zaljubila, že kot majhna deklica.

To je pa nekaj čisto drugačnega, kot potem, ko se res čutimo tako - Zrele.

In tudi jaz večinoma komuniciram s fanti preko neta, vendar dajem občutke na prvo mesto.

Ko vidiš sliko pred seboj - osebo, čutiš drugače, kot se ti oseba preko pisanja izraža.

Usoda?

Hmmm.

Nisem pa še pomisila na to, da bi si bila z nekom usojena, lahko, da je vse nekje zapisano, in tako tudi bo - razen, če...

Tok usode si lahko spreminjamo tudi sami.

Menim, da tako kot scenarij... Napisan je že bil, vendar ali bo enak - je odvisno samo od nas.

Menim, v pogledu, kar se ljubezni v dvoje tiče.

Je pa še veliko drugih...

Je pa res veliko zgodb ko slišiš, kako sta se srečala in sedaj PRAV LEPO ŽIVITA SKUPAJ.

Usojena sta si bila.

Usoda...

hja...

Simona-simsi

Guest sanjalica

:vragec: Mick, skorajda ne morem verjeti da ne verjameš v usodo... :P

A ne verjameš da sta :vragec: in :vragec: -ka za skupaj?

:flower: zate...ker si mi mogoče usojen x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...