Orhideja 12. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2003 Jaz sem tudi dala svoje mnenje in sicer, da verjamem v usodo, seveda pa se ji ne prepuščam. In če ima kdo za me kregat, bom vzela šklop in ....POK! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Šklop sz šofita? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 He he, ma šofita je podstrešje. šklop pa puška. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 Točno tako MIck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 usodo lahko diskreirash ... medtem leta treninga prinesu novi odnos do usoda... che obstaja ali pa neponavadi je vse determinirano na sekundo, nekateri pa se izognejo mehanici usoda... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Orhideja, včasih se pač zapnemo za kakšno besedo, mislim, da hočemo, da ne misliš šele tam enkrat čez 50 let, to ni tvoja usoda. Tvoja usoda je tam kamor te srce vleče, na net...na morje......tudi na luno, saj nikoli ne veš.... Jaz sem tudi iskala ljubezen vsepovsod...najdel me je točno pred hišo doma. LP! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Vidiš, Vanja, kako prav so imeli napisi na prtičkih, kakršne so včasih imeli po domovih: "Naj človek pol sveta obteče, najboljši kruh doma se peče". Človek išče srečo po celem svetu, le-ta pa ga čaka pred domačim pragom. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Saj sploh ne vem če je sreča ali ne ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Ok, bom čakala na poštarja! Sej ni slab! Samo siten je! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Hmmm, poštar zvoni samo dvakrat . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 a za ven, al za not? bi se kr obesu na zvonc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Ma moja poštarja (namreš sta kar 2, ampak se izmenjujeta), ne zvonita le dvakrat...sta posebne sorte....potrobijo in čakajo v avtu, da pridem,...tako so leni. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Eh,nč ne štekaš,to je zato da te vidijo v celoti,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Aja, ma kaj češ....včasih sem tudi jaz bionda, pa čeprav imam roza lase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Sitna sta zato, ker morata izstopiti "gospoda", če slučajno ne pritečeš na njuno trobljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Če je usoda tisto, kar je u sodu potem ni dvoma, da usoda je razen, če ni sod prazen uživajte Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 A ne me basat Orhideja, a ti si una z rozastimi lasmi. Veš jest sm pa eden od poštarjev saj veš un z brki . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Na žalost moja dva poštarja nimata brkov !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 No lepo. Pa je tukaj en šolski primer usodnega srečanja Orhideje in Volka Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Zanimivo vprašanje. Tudi jaz sem se večkrat vprašala kaj je to usoda. Ponavadi sem nanjo pomislila ob hudih zadevah .. in si rekla .. ah, usojeno mi je, da mi na tem svetu ni lepo .. Ob lepih, veselih dnevih pa sem si rekla.. zaslužila sem si to, za to sem "garala".. Usoda ? Khmm , Ali jo lahko spremenimo? Mislim, da ne . Nekaj kar je "usojeno" gre samo naprej. Čim naša lahko volja poseže vmes, to že ni več usoda. Sploh ni bila. Je pač samo življenje kot tako, ki nas premetava levo in desno, vmes pa nasedemo še na kakšno čer. Bi rekla, da je beseda "usojeno mi je" zgolj fraza, ki se je poslužujemo, da nam ne bi bilo treba na dolgo in široko razlagati in zabluziti v kakšna filozofska težačenja. Zgolj beseda, ki nam pač včasih "pride prav".. Tako torej Orhideja.. ne vdaj se v usodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Prav, ne bom cedla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Usoda je naše življenje.. Iz preteklega smo prinesli svoje grehe in prednosti in izpolniti moramo poslanstvo, ki nam je dano... Dano nam je poiskati vlogo svojega življenja na poti usode...Na tem raziskovanju, iskanju pa mnogokrat zavijemo na stranpoti, da spoznamo prave vrednote in slej ko prej pridemo na pot, ki nam je začrtana...Ali ni žalostno, da se mora najprej zgoditi slabo, da pride dobro....TO NAM JE NAŠTIMALA USODA Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Usoda... ne verjamem!Verjamem v srečna naključja... Pa če so fulll srečna so zame kar čudeži!Usodo si krojimo sami... če že.. govorimo o njej. Torej je vsak sam svoja usoda! Kar se tiče ljubezni prek neta... sem pač stara šola.. da človeka osebno spoznaš prvo, se razvije simpatija in potem dalje.. tud lahko igra internet vlogo naprej... ne pa prvo prek neta... mam pač predsodek.. pa bi taki avtomatsko padli... pr meni.. Sej še sama ne vem zakaj.. Me to nekako odbija. Očitno Orhideja maš tud ti nek "feler".. Pa da ti to ne diši, ko nobena taka veza ni zdržala...Najboljš je če se ljubezen razvije iz prijateljstva, tako najbolj človeka spoznaš kakšen v resnici je.. Ne pa iz nekega "preseravanja" po netu. Pol te pa kap zadane ko ga vidiš, hehehehe... Al pa je tak karakter da skoz peca babe/tipe po netu.. pa si ena cifra več.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.