Skoči na vsebino

Usoda

Orhideja

Recommended Posts

• Komentarji 278
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest SaTurNina

Ja.. recimo jst mislm na dva načina kaj usoda je.. recimo lahko mislm da je usoda neki kar je že zapisano.. (samo ubistvu nimam dokaza) da je res.. :inocent: al pa da si usodo sami krojino :palec: ..pomoje si jo krojimo sami takrat, kadar ubistvu sploh ne poslušamo drugih in sami stojimo za svojimi spoznanji..pa dejanji..

A naključja obstajajo al Ne? :inocent: ...ja.. možno da ja možno da ne..sam pomoje bolj use temelji na moč misli..kukr pa da je že nekje neki zapisan.. :inocent:

LEPO PRAZNUJTE, PA SREČNO 2004 :palec: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Preblisk prihodnosti

Ko sem šel ob ograji navzdol, se mi je za ovinkom prikazala slika, preblisk prihodnosti,

kako kanja na tleh drži v krempljih belo golobico. Pogleda je stran od goloba proti meni…

Tista slika je bila kristalna čista, okoli nje je bila meglica. Na srečo sem si to zapisal. Ko sem skoraj pozabil na tisti dogodek, potem sem videl, na istem mestu, kjer sem videl sliko, kanjo z belo golobico v krempljih in preplašila se je mene. Zato si nisem tiste slike videl do konca, kanja je vzletala, golobico pa je pustila, takrat je bilo slika izpopolnjena.

Imel sem še veliko videnj, dokler se nisem ponesrečil.

Orhideja usoda torej obstaja.

xrolleyesx usoda smo mi sami in vse nitke so v naših rokah ,vse ostalo so le izgovori da nič ne naredimo,za vse izkušnje smo se sami odločili čeprav se tega ne spominjamo ,niso le lepe izkušnje tiste ki učijo največ nas naučijo manj lepe in le na ta način lahko napredujemo resnica je taka kot je in včasih nam to ni všeč posebno ker moramo sprejeti odgovornost za vse kar se nam dogaja,hrepenimo po svobodi in vendar se je prav zaradi tega bojimo.tudi to drži da imamo vedno moč in oporo če zanjo zaprosimo in vedno smo sposobni predelati situacijo ki se nam javlja če le prepoznamo kaj moramo iz nje potegniti pozitivnega.svoboda in resnica je res absolutna odgovornost za vse kar se nam dogaja ..ko se zaveš samega sebe se zaveš tudi tega ..tu ni vipov.tako je...

• 2 years later...

Še ena iz knjige "Vrata brez vrat":

Veliki japonski vojskovodja Nobunaga je nameraval napasti 10x močnejšo vojsko. Vedel je, da bo zmagal, a njegovih vojakov se je vseeno lotevalo malodušje.

Ustavil je čete pred šintoističnim templjem in rekel možem: "Po molitvi bom vrgel kovanec. Če pade grb, bomo v boju zmagali. Naša življenja so v rokah usode."

Nobunaga je vstopil v svetišče in se zatopil v tiho molitev. Nato je stopil na prag in vrgel kovanec. Pokazal je grb in vojaki so se navdušeno odpravili v zmagoviti boj.

"Moč usode je vsemogočna," je po bitki rekel pribočnik.

"Vsekakor," se je strinjal Nobunaga in mu pokazal kovanec, zlepljen iz dveh polovic tako, da je bil grb na obeh straneh.

x;)x

:palec: :2src:

sreči je treba pomagat x;)x če ne drugače pa z zvijačo....heh ...že skoz pravim da so te pravljice črno bele s princi in pošastmi neuporabne....

bolje je basni čitat x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
definitivno verjamem v usodo. verjamem pa tudi v moč volje in posledično delovanja. česar si ne znamo razložiti in če na nekatere stvari nimamo vpliva, lahko pripišemo krivdo usodi.

• 1 month later...
No, no, spet ni tako hudo in se ne smilim sama sebi. Pred leti sem imela taka obdobja, sedaj mi ni mar za določene stvari, očitno sem se slabo izrazila. Verjamem v usodo in to je to. Več kot 5 tipov sem imela, ki sem jih spoznala preko interneta in vse so bile bolj neljubezni kot ljubezni, ampak ne da se mi blodit o tem. Izkušnje pač naredijo svoje.
Prav imaš, verjetno je šlo za ljubezni v predstave, ki si jih imela o teh tipih in ko si videla resnične slike, se je tvoja ljubezen prebudila iz sanj.

Drugače pa, če bi usoda obstajala, bi bilo naše življenje nesmiselno. Namesto, da bi ga živeli sami, bi ga živela naša usoda. Vendar navsezadnje naše življenje le je naše življenje! A nimamo nekaj besede o tem, kako ga bomo živeli? Res bi bila zoprna misel na to, da ne glede na to koliko in kakšne ovinke bi naredili, vedno bi pristali na poti, ki nam jo je zarisala usoda! A ima potem sploh kakšen smisel delati uvinke?

Na nekaj lahko vedno računamo... da bo šel čas naprej ne glede na vse...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...