Skoči na vsebino

Smešne/zanimive otroške izjave

Tigrca

Recommended Posts

Ko te otrok vpraša:

Od kod je prišlo toliko vode? ----(morje)

Kako se skala naredi?

in mu moraš razložiti tako ali drugače, ker vztraja in

hoče vedeti!!

Tigrca

Kaj pa je otrok tebe vprašal?

Deli na socialnih omrežjih

Ja - kul tema! x8Dx

Takoj sem imela v glavi 100 variant takih, ma zdaj pa se nic konkretnega ne spomnim - kar bi me Tim takega vprasal... vem, da me je jasno 100x spravil v zadrego... Sem zelo hitrih reakcij (in jezika), pa me redkokaj zmede - a ce me je kdaj vprasal kaj, cesar nisem vedela ali kaj takega, da je bila zadrega, je to zagotovo bilo v nabiti cakalnici pri ginekologu ali zobarju. ! x:o)x

Je pa njegov prijatelj Bitek, ko je bil se majhen, enkrat ful bil hecen in se se zdaj posmejimo na to...

Nekaj smo se pogovarjali, da imamo mi pac samo enega otroka, fantka itd... pa o tem..

Pol pa recem v hecu - ja, saj Timcek ima pa itak se sestrico - Mimi (nasa macka)...

Pa Bitek tuhta, se mrsci, grunta, je nekaj casa tiho, potem pa le vprasa nejeverno: "Kako pa to, da ima Timcek muco za sestrico?" x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

1. Svečano kosilo pri malo bolj fini družini. Hčerka, stara 3 leta gleda skozi okno, za mizo vljuden pogovor...pa hčerka s svojim zvonkim glasom pokaže s prstom in reče: "Glejte, glejte, "pičke" letijo....". (Samo črko T je izpustila).

2. Umrla tašča (babica). Pogreb na ljubljanskih Žalah. Da bi umirili takrat 4-letnega sina, mu kupimo avto...da se zamoti (govorili so, da je hiperaktiven), vendar mu ga nismo dali, dokler ne bo "sila".

Bil je priden ta naš sin, dokler ne stopi iz vežice, v rokah pa drži žaro in pravi: "Babico sem prinesen na sončka, tam not je mrzlo". Zunaj mrtva tišina, mož vzame žaro, jo odnese nazaj...jaz sinu dam avtombilčka in ga pošljem igrat med kamenčke... Hvala Bogu mir in tišina. Ljudje ves čas prihajajo, izrekajo sožalje, šepet... V nekem trenutku me svakinja pocuka za rokav in pravi: "Poglej malega"... v kapelici je umival v "sveti vodi" svoj avtomobilček, ker je bil od belih kamenčkov ves prašen...me je zelo glasno obvestil...

Pomirimo ga...

Končno gremo proti grobu...dvignem ga in nesem, da bo ja vse OK...ko začne prepevati pesmico, katero je imela babica najraje... Lepo glasno... Vse glave vame; mali pa z velikimi modrimi prestrašenimi učkami me pogleda in pravi: "To pesmico je babi vedno rada poslušala"...

Končala sem, ker če se spomnim....je teh "dogodivščin" na tisoče...

In to je tisto :palec: :palec: :palec: :vragec:

No, to je pa res lepa zgodba s pogreba.

Škoda le, da niso tudi ostali pritegnili iskrenosti otroka.

In bi se z babico še zadnjič sončali in

peli njene priljubljene pesmi.

Ja, otroci so tako preprosti in iskreni.

In, seveda, brezmadežni.

Je pa njegov prijatelj Bitek, ko je bil se majhen, enkrat ful bil hecen in se se zdaj posmejimo na to...

Nekaj smo se pogovarjali, da imamo mi pac samo enega otroka, fantka itd... pa o tem..

Pol pa recem v hecu - ja, saj Timcek ima pa itak se sestrico - Mimi (nasa macka)...

Pa Bitek tuhta, se mrsci, grunta, je nekaj casa tiho, potem pa le vprasa nejeverno: "Kako pa to, da ima Timcek muco za sestrico?" x:Dx

x:Dx xokx xokkx

x:)x Helena x;)x

Helena

No, to je pa res lepa zgodba s pogreba.

Škoda le, da niso tudi ostali pritegnili iskrenosti otroka.

In bi se z babico še zadnjič sončali in

peli njene priljubljene pesmi.

Ja, otroci so tako preprosti in iskreni.

In, seveda, brezmadežni.

x^x x:)x x:Dx xokkx xokx

x:)x Helena x;)x

Helena

No, zdajle se mi je pa utrnilo nekaj... zakaj starši premalo povejo svojim otrokom o sexu... pa ne mislim tega...mami pa oči se mata rada, pol pride pa otroček...fuj, fuj, fuj...sex, kot ga doživljamo mi...

Če dobro pomislim...otrok bo izvedel vse o spolnosti, o oralnem sexu in pd. tako in drugače...mislim, da naredimo več škode, če razlago prepustimo njegovim vrstnikom...ne?

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sanjalica
No, zdajle se mi je pa utrnilo nekaj... zakaj starši premalo povejo svojim otrokom o sexu... pa ne mislim tega...mami pa oči se mata rada, pol pride pa otroček...fuj, fuj, fuj...sex, kot ga doživljamo mi...

Majica verjemi...vsak čas prinese svoje zahteve po znanju...ne smeš prehitevati, tudi o zgodbah o spolnosti ne...

Ko bo otrok želel, bo vprašal. Stariš pa mora bit takrat dovolj zrel, da pove. Kratko in jedernato. Če bo želel otrok več, bo spet vprašal...

Preveč "nazorno" opisovanje pa ga zmede...

Saj to je to!!! Otroci so zmedeni, ker okolica tako tabuizira spolnost, starša vprašat, kaj je sex, ja pa še večji tabu. Mi starši moramo pregriznit to vez! Sami mu moramo povedat, ne enkrat, petkrat, desetkrat... da bo vedel, da se lahko obrne na nas. Če se o tem ne pogovarješ samoiniciativno, ne bo nikoli nič!

In vprašal bo sošolce...ne???

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Se strinjam z majico.. Sicer sedaj ze obstajajo knjigice, kjer je vse lepo razlozeno, tako kot se v resnici dogaja.. in na knjigi pise.. od 3 ali 5 let naprej.. ne vem tocno. In lepo je narisan penis, ki gre v vagino in izbrizga spermo in potem raste otrok.. Fajn knjigica.. in ko otrok potem gleda TV in je kaj takega mna filmu.. mu je vse jasno, ne pa da potem buli ko tele v nova vrata. Ne ve ali se tepeta ali kaj hudica pocneta.

In tudi kasnejse zadeve v puberteti ne boi nikoli zaupal starsem ce se o tem doma se ko je majhen nikoli n epogovarjajo in se mu ne sanja kaj sploh to je.

Vecina pa tole spara za potem.. in ta potem nikoli ne pride. In kar je neznano je najbolj zanimivo.. Zato pa danes seksajo pri 12,13 letih.. in tudi prej.

Razen ce jim razlozijo po krscansko, da jih bo ljubosumni bog kaznoval, ce bojo to poceli. Potem strah naredi svoje in zatre zdrave spolne nergije = zivljenska energija. Dobro, da je vecina otrok toliko pametnih, da tega ne verjame..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Guest sanjalica
...ne boi nikoli zaupal starsem... 

Zato pa danes seksajo pri 12,13 letih.. in tudi prej.

Precej odrasle otroke imam in niso vzgojeni v krščanskem duhu (ustrahovanj) niti jim nisem pripovedovala o spolnosti kot o nečem "posebnem". Je del vsakdanjega življenja... In če ga takega jemljemo, postaja tudi del nas. Ni tabu tema...

Drage mame, nekaj vas bom vprašala...koliko mam ve, kdaj se je vaša hčerka prvič poljubljala, kakšni občutki so jo napolnili?

Uspela sem doseči tako visoko zaupanje, da sem bila deležna še isto noč te zgodbe... In nato sem ponosna...

Pomeni, da mi hčerka zaupa in da sem ubrala dobro pot pri predstavitvi simpatij, ljubezni....

p.s. 12, 13 let...tam, kjer stariš ni STARIŠ.

:vragec:

krshchanstvo nosi v sebi veselo sporochilo

ustrahovana si pa verjetno ti

:vragec: bi tardeche u fojbe nafilu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
Razen ce jim razlozijo po krscansko, da jih bo ljubosumni bog kaznoval, ce bojo to poceli.....

Spoštovani gospodič AaKhut!

Če bi prebral tudi prejšnji post, bi videl, odkod sem vzela termin: krščansko...! :vragec:

In če sem "ustrahovana" Aakhut, bi mi lahko ponudil desno ramo v tolažbo, kaj praviš? Ti ni prišla na misel Človeška gesta?

Nikoli nič

:wub:

vedno samo

???

Pazi, s čim se igraš, kar misliš - si predstavljaš da si, da ne boš postal...

Majica verjemi...vsak čas prinese svoje zahteve po znanju...ne smeš prehitevati, tudi o zgodbah o spolnosti ne...

Ko bo otrok želel, bo vprašal. Stariš pa mora bit takrat dovolj zrel, da pove. Kratko in jedernato. Če bo želel otrok več, bo spet vprašal...

Preveč "nazorno" opisovanje pa ga zmede...

Ja, se strinjam. Preveč informacij škodi ravno toliko, kot premalo informacij. O teh stvareh je otroku treba povedati toliko, kolikor vpraša.

Je res, da naši starši niso prav ravnali, ker so o teh stvareh molčali in če smo jih kaj vprašali, so nam dali vedeti, da se o teh stvareh ne govori, da je to nekaj grdega... itd. Vendar mi zdaj moramo paziti, da ne gremo v drugo skrajnost: da ne zasuvamo otrok z informacijami, ki jih ne zanimajo. Nekatere stvari pač preprosto mora človek izkusiti, ne da mu jih kdo pove. Ne moreš n.pr. otroku opisovat občutkov med orgazmom - to bo že sam spoznal, ko bo želel in ko bo čas za to.

Zdaj sem se spomnila ene butaste!

Ko sem hodila v srednjo šolo, mi je mama našla v potovalki diafragmo. Brez besed mi jo je vzela in niti kasneje ni nič spregovorila o tem. Ugotovila sem, da mi jo je vzela, ker je v potovalki ni bilo več in sem jo našla skrito v njeni omari. (Ne vem, zakaj je ni vrgla stran. A jo je mislila ona uporabljat? x:Dx ) No, jaz sem ji jo seveda vzela nazaj... in niti potem, ko je videla, da sem ji jo vzela nazaj, ni nič rekla. Samo grdo in zaničljivo me je gledala. :xx!:

A ni to noro!?!? :wOOt:

Guest sanjalica

:vragec: hihi tamara...ampak mene je prešinilo...le kaj ti je diafragma v srednji šoli počela v potovalki? :vragec:

Sedaj sem premišljevala, kako bi jaz reagirala...

Verjetno bi šla v lekarno in kupila peno (saj se uporablja pena zraven, a ne?) in jo dala zraven :vragec: samo tako, da bi vedela...da vem ;-) potem pa bi čakala.... :2src:

Zanimiva tema! No,jaz se spomnim iz svojega otroštva enega hecnega dogodka,stara sem bila ene 3 leta in nisem znala izgovarjati šumnikov. Imeli smo ene družinske prijatelje katerih priimek se je glasil Cunk. In smo tko na kmetiji pri babici in jim hocem jaz pokazat pujske,pa recem : "Dajte no,gremo gledat "cunke" v hlev. (čunka=pujs/svinja) x:Dx

Bodite v cvetju!

Chandra

uja ja

pr nas je blo tkole:

fotra uparsham pr ene shestih letih,;

kja je to orgazem?

pa mi model reche:

TO JE TKO, KOKR DE TE EN DOLG POD NOSOM ZHGECHKA, POL PA KIHNESH

sm biu zlo dolg zadovoln z odgovorom

:vragec: she zmeri kiha

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...