Mateja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 ma nism bla jest je bil tvoj atej k je malga nauchu kuko pa kaj s tem kihanjem so me tvoj ata prehtel pr tem uchenju, zdej pa je kokr je Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Aakhut, kolk cajta pa traja pr teb kihanje? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 tamarato bla moja prva tema klele na forumu nekje med 20 pa 30 minutk se cufa od kihanja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Hi-hi-Tamara_provokativno pitanje ;-) -u traja kihanje res kratek čas...in koliko čas te je potrebno žgečkat, da kihneš? hapci...in že ga več ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 sicer se pa takrat LNF prvich resno zatresu....hehe od takrat naprej sam she trese Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 No, -ek, in kaj si ti svoje starše "pogumno/noro vprašal"? Saj če si -ec si menda kakšno ušpičil, povej nam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 ej vedno ko sem bila še malasem sekirala moja staršazakaj me na svojo superporokonista povabla... nisem razumela, da me takrat še ni bilo Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Jaz pa sem si na veliko dala opraviti s Kristusom in da kaksen je in kdo da je in vse...Pa sem enkrat, ko sem bila cisto majckena, tam v vasi, odkoder je moja mama, v cerkvi na ves glas vprasala: Kje pa je Jezus?Pa so mi ga pokazali gor na krizu in sem jaz razocarana in zelo naglas rekla: a tko gld?Da je bilo moji mami in mojim tetam nerodno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Saj res... ko smo ravno pri 'grd'.Enkrat, ko je bil Tim star kake dve leti, so prijatelji prisli z dojenckom...Tim ga je gledal in potem rekel starsema: "A je gld, k tukile nima laseh?" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Kar spomnim se zdajle vsega tega.... Enkrat sva s Timom bila na avtobusu, ko je bil cisto majhen, in nenadoma zacne kazati s prstom na enega in govoriti: 'Gazda'... Glej, tamle je pa gazda... res je bil oni nekoliko podoben lastniku nasega stanovanja.Potem sem mu potiho rekla, poslusaj, ne mores s prstom kazati takole na ljudi.Kaj je naredil? S pestjo, s pescicko je kazal potem... brez iztegnjenega kazalca - torej, ne vec 's prstom'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 razumem jest to , tut jest nism smeu kej počet, pa sm vseeno to naredu, da sm vidu, če kej boli, ko kej narediš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ko te otrok vpraša... kako je Božiček prinesel darila, dolgo sem verjela, da spleza čez okno,ker mi je mama naročila, da okno odpremnato pa nastavila pupo, kot da jo je onpostavil čez okno... kje si Božič, belina, idilika... Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 evo še kakšno sočno od moje pužike,... stara je 5 let zadnjič, sta me s fantom čakala v avtu, pa je tam mimo hodil en pijanček in vsakega pregovarjal, če bi ga lahko nekam zapelja, ene 200 m stran od tam, kjer je bil. In pride tud do mojih dveh. Pa ga hčerka pogleda in reče; - če bi že šel, bi že bil tam. jo sam začuden gleda in reče; - ja pa veš, sem ga mal popil pa se mi ne da tja peš it. ona pa;- saj, men se tud enkrat ni neki dal pa sem ustrajala pa sem naredila! sam začudeno jo je gledal in ji dal 40 sit in ne boste verjeli, nadaljeval svojo pot peš. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ne vem, kaj bo, ko bo pužika stara 12 13 let, vendar mi sedaj pravi, da sem njena prijateljica in to je lepo slišat. drugače ima pa rada otroke. se je zadnjič igrala s sosedo, ki je stara 2-3 let, pa je padla in je hiter prišla v hišo po obliž in ji ga nalepla. Pa soseda je bila vsa smrkava okrog nosu in je vzela robček in ji spucala nos. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Meni kot otroku dolgo ni bilo jasno, kako lahko moški stoje lulajo...sem gnjavila fotra do onemoglosti...Povej, povej....pol pa hop! Zdaj pa te vidim Moja mlajša je sredi zime zaprla žensko, ki jo je pazila na balkon, ker jo je preveč gnjavila. Takrat je bila stara cca. leto in pol.Enkrat javno povprašala zakaj prababica nosi toliko kikel sredi poletja.. Obmolknila sem, ko me je starejša pri 12-tih vprašala kaj je to zaščiti in ji pri najboljši volji nisem vedela odgovoriti..in hitro spremenila temo pogovora. Popolnoma nepripravljena, še vedno prepričana, da imam majhno punčko.Potem pa naslednji dan o tem razgljabljam v službi. Kako sem odpovedala in to. Pa me sodelavec potolaži: Bi ji rekla, da je zaščita tudi to, da si da čelado na glavo eh..ni nam lahko... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Zadnjč sva šla s hčerko nakupovat hrano.Pa je obema zadišal mkdonalds.In ko jeva rečem, da kaj bo pa rekla mamiko ne bova nič lačna za kosilo. Nekaj časa je bila tiho potem pa je rekla:"mogoče bo pa rekla joj kako sta pridna ker sta že jedla"in veselo jedla naprej. PS mami je bila res vesela, ker ni bilo treba kuhat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ko sem bil še zelo zelo majhen (pomoje to sodi v top 10 lestvico dogodkov, ki se jih spomnim nadlje v preteklost, če že ni no. 1), ko smo se peljali na morje, smo se z starši nekaj pogovarjali, pa jih iznenada vprašam: - Zakaj se ravno moški pa ženska poročita ? Zakaj ne moški ali pa ženske med sabo ? Staršema je kar zakuhalo od sile, nerodno sta se spogledala in nista imela pojma, kaj bi rekla ... komaj sta zadrževala krohot ... no potem je postalo malo nerodno tudi meni, pa sem si kar sam odgovoril: - A je to za to, da če se rodita dva fanta(mimogrede, kot pri nas ), da pol niso sami moški v družini, da je vsaj ena ženska ? To je za to, ne ? - Ja Matjaž, to je zato tako, ja .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Pa Bitek tuhta, se mrsci, grunta, je nekaj casa tiho, potem pa le vprasa nejeverno: "Kako pa to, da ima Timcek muco za sestrico?" dokler je glavna urednica "kloven", se ni bat za prihodnost, LNF, hehe, mislim take vice zbijat, bogi Bitek, haha, imam sam dva veliko mlajša bratca, in saj ne rečem da je enako kot bi imel lastne otroke, ampak zelo blizu in vprašanja so ista... hiter jezik te reši vsega... povseš kar misliš, in pričakuješ podvprašanja... (ja odlični so otroci, vsaj radovedni so ) zagotovo ne gre lagat, o čemurkoli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Stara sem bila 3 leta in šla s staro mamo k maši. Pa sem se bolj kot ne dolgočasila. Ko so pa peli cerkvene pesmi, sem pa jaz pritegnila zraven in pela: Ni copatka ni copatka,kam se je izgubil ? Si predstavljam kako se je nelagodno počutila moja verna stara mama. Sem pa razmišlajla, da je v bistvu škoda, da se počutimo nelagodno ob prikupnem in iskrenem obnašanju otrok. Škoda da se ne razveselimo vedno drugačnih pogledov na situacijo - kajti gre za neobremenjene, pristne reakcije. To so posebni, čarobni trenutki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Saj to je to!!! Otroci so zmedeni, ker okolica tako tabuizira spolnost, starša vprašat, kaj je sex, ja pa še večji tabu. Mi starši moramo pregriznit to vez! Sami mu moramo povedat, ne enkrat, petkrat, desetkrat... da bo vedel, da se lahko obrne na nas. Če se o tem ne pogovarješ samoiniciativno, ne bo nikoli nič!In vprašal bo sošolce...ne???Ja, bil sem v četrtem razredu, ko mi je sošolec opisal spočetje otroka. In jaz sem bil potem prepričan, da se mora maternica napolniti s sečnino, da se otrok spočne. In to samo zato, ker nisem vedel skoraj ničesar. Za sebe sem mislil, da sem defekten, ker sem doživljal erekcijo... Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 krshchanstvo nosi v sebi veselo sporochiloZelo je odvisno od tega, kdo ga širi. Najboljši prerok je tisti, ki posreduje resnico najbolj pristno. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 O, fino, katero temo si izbrskala lustno, Janja! Pa sploh zdaj sele vidim kaksne odgovore, kok smo hitri...Klovn, El Nino? No, ja, saj je v bistvu cisto kul, ne - nekako The Fool (ceprav ga nimam v liniji, a imam pa Uran kar potenten). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Sem pa razmišlajla, da je v bistvu škoda, da se počutimo nelagodno ob prikupnem in iskrenem obnašanju otrok. Škoda da se ne razveselimo vedno drugačnih pogledov na situacijo - kajti gre za neobremenjene, pristne reakcije. Nedolžne, nehote, nedotaknjene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 .....In to samo zato, ker nisem vedel skoraj ničesar. Za sebe sem mislil, da sem defekten, ker sem doživljal erekcijo...Verjamem ti ,niso ti povedali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Prjatlcek je izjavil v soli: '' Ko bom velik bom astronavt in gasilec'' Pa ga vprasa sica zakaj oboje in strumno odgovori...: ''ja, podnevi bom gasilec, ker takrat ni zvezd'' no, danes je ze skoraj doktor fizike...se ni dost zmotu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.