Skoči na vsebino

Nenavadno dozivetje

cosma

Recommended Posts

Kot otrok sem imela neko **cudno izkusnjo** z drevesi. Med 5 in 6 letom se mi je dogajalo nekaj, kar se danes ne znam pojasniti. Moje misljenje je, da se mi je to res zgodilo, nekateri, bi pa rekli fantazija ali pa kar koli drugega. Torej... Nekajkrat se mi je zgodilo, da sem stala blizu drevesa in sem zacutila mocno silo, ki me je vlekla k drevesu. Poskusala sem se temu upreti, ampak nisem mogla. V drevesu je bila grca, ki je bila obrasla z mahom in z obrazom me je kar prisesalo na to. Ne vem koliko casa je to trajalo, nekaj sekund ali mogoce minuto ....ker se takrat nisem zavedala ne casa ne prostora, bila je kot neka izguba zavesti. Tega me ni bilo strah in bilo je kot da me neka visja sila vlece v to. Potem sem imela se nekaj drugacnih dozivetij, ki pa jih sedaj kot odrasla nimam.

Ali ima mogoce kdo podobno izkusnjo ali pa ve karkoli o temu???

Lp, Cosma

p.s. drevo je bil zelo star divji kostanj

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Kot otrok (no, sedaj nisem niti stara) sem doživela nekaj nenavadnega. S kolegico sva sedeli na enem zidu, ko se je pripeljal z avtom mimo možakar, starejši, ki nam je s palcem kazal proti trebuhu. Seveda sva le nasmejali, kaj pač čmo drugega. Ampak, ko je v roku mimute se spet vrnil in spet počel isto stvar smo bile že malce blede. In kar je bilo najbolj čudno, je bilo to, da je znova prišel iz iste strani, torej se ni vrnil nazaj gor, pa tudi nobenih cest ni, kjer bi se lahko vrnil na to cesto, pa tudi v roku 1 minute ne. Bilo naju je strah in sva začele hodit. Spet sva zaslišali avto in vam povem, da naju je bilo strah pogledat ali je on ali ni. Vseeno naju je zanimalo in sva videle, da je še tretjič bil on. Pol sva dale gas in dirkale proti domu, ampak jaz si še danes ne vem razložit tega pojava. Kasneje, ko sem razmišljala, sem celo mislila, da je bil kakšen pedofil, ker take geste kot je delal.... xrolleyesx . V glavnem, se mi je ta dogodel vtisnil v spomin. In ni bila prijetna izkušnja.

Nic hudega orhideja glavno da je zapisano. x:Dx

Tudi tvoja izkusnja je zelo zanimiva in po svoje nerazlozljiva. Vcasih se pocutim kot Alice, le da jaz svojih ugank ne resujem.

Vsake toliko casa mi ta moj spomin priplava nazaj in mi ne da miru. In ravno te dni,se mi je zopet zacel pojavljati in se motati po glavi. Po nakljucju sem nasla LF za katerega prej niti vedela nisem, da obstaja in ko sem naletela nanj, se mi je to zdelo kot ponujena moznost za obrazlozitev necesa, kar me bega ze toliko casa.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne, nisi se zmotila, Orhideja - zdruzila sem temi, pa potem nekam letela in nic obvescala - sem mislila, saj bosta videli.

Gre za tako podobno temo, da sem to naredila..

Ziher ima tudi kdo se kaksno tako dogodivscino iz otrostva. Pa bo kar tule lepo vse skupaj, da ne bomo vsakega 'dozivetja' potem povsod iskali.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej sem hotela sama dodat sem svoj dogodek, ampak sem mislila pustit Cosmi svoj prostor. :) Je pa tako res boljše.

Cosma, tudi meni se včasih zgodijo določene stvari in to kot po maslu...najprej ena, pa druga...in kasneje si pač tok dogodkov razlagam, da nekaj je vmes...ali usoda...mah. Še sama ne vem kako razložit: npr. da je en dogodek odgovor za drugi dogodek. Drugače pa se čudne reči dogajajo bolj moji sestri, saj kot ji je tudi bioenergetik povedal, ima neko vijola moč (se ne spoznam veliko.....vem pa, da je vijola baje najvišja) in je zelo dobra v vedeževanju, pa čudne reči se ji dogajajo. Celo neke strahove je videla, ampak spet ne vem če je to dobro. No, ni jih klicala...so prišli brez povabila. x:Dx x:Dx x:Dx Ti si pa neko nadnaravno bitje. take ljudi kar obožujem ,čeprav bi me bilo malo strah, kar bis e mi zgodilo.

Ma kaj tebe spomini morijo? Ma kaj so tako strašni ali kaj?

Hej, dobra tema!

Tudi mojemu eno leto mlajšemu bratu so se v otroških letih dogajale čudne stvari in pred kratkim sem ga spomnila na to, nakar še vedno trdi, da je to videl in si ne zna razložiti kaj naj bi to bilo.

Kot otroka sva imela skupno sobo in velikokrat je klical mamico in fantaziral o "ta rdečem", "ta zelenem" in "ta plavim(modrim)" - baje nekim barvnim sencam, obrisom človeških likov. Pazi zdaj; ne spominjam se več točno kateri je kaj počel, ampak eden od teh mu je vlekel dol odejo, eden je bil na postelji in eden je stal (ta je imel klobuk) ob postelji in ga grdo gledal....

Meni pa se je pred leti zgodilo, da sva šli s sodelavko na pizzo in pijačo, potem sem jo povabila še domov kjer sva se zaklepetali, kar naenkrat... ne znam razložiti, sem do nje, ki je veselo čebljala o nekem dogodku, občutila nekak čuden odpor, kot da me požira vase, prav zgubljati sem se začela, nakar sem jo prekinila, se opravičila in morala sem na balkon zajeti zrak...

Nisem konzumirala nikakršnega alkohola ali česa drugega. Vam povem prav grozljiv občutek in še danes (ni več v naši firmi), ko jo srečam, se vedno spomnim tega dogodka in se jo kar izognem, če je le mogoče...

:OO:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Se mi zdi, da sem falila malce forum, ker sem zdaj prebrala o cudezih, ki se tudi drugim dogajajo.

Moji spomini niso moreci (me pa begajo), vcasih mogoce kaksne sanje, ki pa se nazalost kasneje izkazejo kot opozorilo in se tudi uresnicijo. To mi je po eni strani vsec po drugi pa tudi ne, ker si jih vedno ne morem obrazlozit. Verjetno se da z astrologijo marsikatera stvar razloziti z planeti pa prehodi itd ampak sem zelo bosa v tej tematiki tako da bolj tipam v temi in se opiram na svoje obcutke. Zato pa sprasujem........

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...