Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Po mojem prepričanju, kar pišem tudi v knjigi, se telo ogreva na dva načina, z izgorevanjem alkohola v celicah in električnim tokom, ki teče po krvi skozi žile.Do nekontroliranega ogrevanja pa pride takrat, ko poleg tvojih celic, gorivo kurijo tudi celice bacilov, virusov itd, pri bolezni.Ker vajina višja temperatura očitno ni bila posledica nekontroliranega izgorevanja, sta si z nečim nastavile boljši vžig v svojih celicah in povečale električno prevodnost krvi.Kaj sta pa spremenili v prehrani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Moj odgovor http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=2726 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sem c Constanti (crno morje).......kaj mislite, koliko energije rabim ???????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sem c Constanti (crno morje).......kaj mislite, koliko energije rabim ????????Ravno prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 sem c Constanti (crno morje).......kaj mislite, koliko energije rabim ????????Hja, kolk si težek? pa kaka je tvoja povprečna telesna temperatura pa ti povem kolk energije rabiš.... ko nič ne delaš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 10 za fiziko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 sem c Constanti (crno morje).......kaj mislite, koliko energije rabim ????????Hja, kolk si težek? pa kaka je tvoja povprečna telesna temperatura pa ti povem kolk energije rabiš.... ko nič ne delaš....168cm......71kg.........dnevna temperatutra povprecno okoli 30........po 22 uri rabim malo vec energije (za ka ko uro, dve)...preko dneva pa pijaco.....telesna temperatura pa ne vem-normalna.............dovolj podatkov ???????? Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Kaj sta pa spremenili v prehrani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Stanči, ne boš verjel ---->> SOL!!! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Sm najdu tole temo pa vidu, d smo takrat, ko je bila aktualna, kar precej načetih tem pustili odprtih. Npr. smer glave pri spanju ali občutek, da imamo preveč energije ... Priporočljiv položaj telesa med spanjem je - glava obrnjena proti severu ali vzhodu.a) položaj sever - jug, z glavo proti severu:Magnetno polje zemlje teče od geografskega severa proti geografskemu jugu. Če bi spali z glavo obrnjeno proti jugu, bi to polje "ustvarjalo" pritisk v glavo, kar občutljivejšim moti spanec. Če pa spimo z glavo proti severu, se ustvarja pritisk v noge, kar je ql. Zemlja se v bistvu vrti proti vzhodu. Gre za podoben pritisk kot pri magnetnem polju, le da ga tu ustvari rotacija zemlje. Če bi imeli glavo obrnjeno proti zahodu, bi sila rotacije ustvarila pritisk v glavo. Občutek preveč energije.Gre za polarizacijsko neravnotežje. Zdravi smo, kadar so pozitivni (ogenj, zemlja) in negativni (voda, zrak) elementi v telesu v ravnotežju. Kadar prevlada pozitivna polarizacija, imamo v milejši obliki občutek, da imamo preveč energije, ta občutek pa se razvija v hiperaktivnost, razdražljivost ...Kadar prevladuje negativna polarizacija, pa se počutimo brez energije, mamo hladne ekstremitete, smo žalostni, depresivni ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 enkrat mi je en energetik meril energijo, je reku, da ma on okol 90, jaz pa okol 40 nečesa, ne vem česa. Vzame nihalo in pomeri in točno tako mu kaže, potem pa jaz na blef, sam tist gorenc m je pa 85 nameru......pa prav čak da še enkrat probam in kaže 85...tko to je Zelo malo je tistih, ki resnično lahko izklopijo tudi svoje miselne vzorce in dejansko lahko prenašajo preko svojih mišic informacijo na nihalo, jaz osebno tudi enega ne poznam, pa jih poznam cel kup, k se s tem ukvarjajo in mislijo, da so eksperti...... Nosorog v eni zadevi se še vedno ne strinjam s tabo, saj veš v kateri, mogoče še premalo znam okoli tega, a še vedno sem prepričan, da lahko sprejmem in oddam samo toliko energij in takih, ki jih rabim ali ne rabim, da ni ne škodljivih in ne koristnih, ampak, da enostavno so energije. Samo od moje uravnovešenosti energetskega stanja je odvisno koliko bom tega sprejel ali ne. Jaz uravnanvam ventile, kaj bom sprejel, pa naj bo to zavedno ali nezavedno, prav vseeno mi je kam grem spat , prav povsod zaspim....... Saj obstajajo vodni tokovi in razne oblike drugega sevanja, tudi od električnih video naprav, oscilatorjev in podobno, samo če se ne bojiš, da bi ti to škodovalo ti tudi ne bo..... Moj sinček spi na vodi, če bi samo pomislil, da to ni dobro, bi imel posledice, tako se pa prav vedno dobro počuti, ker spi na dragi in dobri postelji, ki je "prestiš" zadovoljstva, edino seksa se bolj težko............haha Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Nosorog v eni zadevi se še vedno ne strinjam s tabo, saj veš v kateri, mogoče še premalo znam okoli tega, a še vedno sem prepričan, da lahko sprejmem in oddam samo toliko energij in takih, ki jih rabim ali ne rabim, da ni ne škodljivih in ne koristnih, ampak, da enostavno so energije. Samo od moje uravnovešenosti energetskega stanja je odvisno koliko bom tega sprejel ali ne. Jaz uravnanvam ventile, kaj bom sprejel, pa naj bo to zavedno ali nezavedno, prav vseeno mi je kam grem spat , prav povsod zaspim....... Saj obstajajo vodni tokovi in razne oblike drugega sevanja, tudi od električnih video naprav, oscilatorjev in podobno, samo če se ne bojiš, da bi ti to škodovalo ti tudi ne bo..... Moj sinček spi na vodi, če bi samo pomislil, da to ni dobro, bi imel posledice, tako se pa prav vedno dobro počuti, ker spi na dragi in dobri postelji, ki je "prestiš" zadovoljstva, edino seksa se bolj težko............haha Tomaž, bojim se, da se motiš. Vsako sevanje moramo obravnavati z deveh vidikov - z elektromagnetnega in informacijskega. Naša naravnanost v veliki meri vpliva na to, kako in kaj sprejemamo iz informacijske sevalne komponente. Kar pa se tiče elektromagnetne, pa lahko naša naravnanost le "odloži" oziroma podaljša čas, potreben, da pride do poškodb celičnega jedra (o tem, kako strah, nervoza ipd. povzročata vibracije zunanje membrane celic, ki postanejo prepustne za škodljiva sevanja, ki tako lažje poškodujejo notrabnjo citoplazmo in nukleus, ki vsebuje genetski zapis, sem pred kratkim nekje pisal). Kar se tiče elektromagnetnih sevanj, je vpliv na človeško tkivo dobro predstavil dr. Marjan Bilban (Zdravstveni učinki elektromagnetnega spektra). Včasih pa so Kelti opravljali še en zanimiv poskus, ali je nek kraj primeren za gradnjoi svetišča. Na mesto, kjer so ga hoteli zgraditi, so za eno leto privezali kozo, jo po enem letu zaklali in ji preiskali jetra (na jetrih se najprej "poznajo" poškodbe zaradi elektromagnetnih sevalnih obremenitev). Če so bila jetra zdrava, so svetišče postavili, sicer ne. Malo verjetno, da bi pri kozi lahko stavil na strah, kajne? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 A misliš, da ni koza testirala koliko soli je v travi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tomaž, bojim se, da se motiš. Vsako sevanje moramo obravnavati z deveh vidikov - z elektromagnetnega in informacijskega. Nosorog popolnoma prav ti dam, vendar trdim, da z uravnovešenjostjo energetskega stanja ne dopuščaš, ali pa zelo bremzaš ta učinek na celico.........če je ta dovolj močna v bistvu učinka nima, dolgoročno ne vem, za 10 let pa garantiram edino, če me ne bo že jutri vrglo........ Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Ne bo te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.