Helena 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 9. maj 1945 Dan Zmage nad okupatorjem Zanima me, kakšne spomine imate na praznovanje tega praznika Zanima me tudi, kdaj ste vi zmagovalci svojega dneva Kakšne občutki vas prevevajo, ko zmagujete Ali vas potre, ko ste poraženi Kaj je za Vas zmaga in kaj poraz Se igrate pošteno igro Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 ne pusti, da bodo vladali norci, lopovi ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Prav danes tudi Evropska unija obeležuje Dan Evrope, ki pomeni začetek njenega delovanja. 9. maja 1950. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Vsec mi je datum...Pa spomnila si me, Helena, da ima moja bivsa sosolka in prijateljica na ta dan rojstni dan (ja, dosti sem opletala z Biki)..Hvala ti! Zmaga?Zmaga je, ko ti koncno nekaj uspe. Npr. ko sem naredila vozniski izpit.Ali ko so v bolnici rekli, da pri Timu ni vec cudna krvna slika, potem, ko sem zatezila, pozugala s prstom (kot tule na ikoni) in rekla - sam domov mi ga dajte, pa bomo vse zrihtali. Vse tripsine etc.In ko sem klicala tresoca za izvid po enem mesecu, ko je rekla dr. Kuharjeva nejeverno - prav ste imeli (imel je nek cuden skupek simptomov). To je bila totalna zmaga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2003 Prav danes tudi Evropska unija obeležuje Dan Evrope, ki pomeni začetek njenega delovanja. 9. maja 1950. 9. maj 1950 Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 ...eh...moja zmaga me še čaka... [I]od vardara pa do triglavaaaa....[/I] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Dan pred 9.5. sm šu kolesarit po Poti Spomina in Tovarištva, še zdaj mi ni jasno zakva mi je guma spustila saj nism čisto nič kaj takega delal. Pa samo sm šel malo kolesarit za kondicijo. Porkodio. Pa taka obletnica zmage, mislm katastrofa. :o|o: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.