stankaa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Ribica Zlataprosim, ker ne znam načina, kako mu povedati, Prosim te povej mu ti, da mu želim vse dobroin da sem ga silno ljubila tisto eno letoin da mi je ogromno pomenilo in da mi ni žal za ničesar,želim da bo najino ponovno srečanje tam čez na drugem svetu radostno. a zdaj na mojem licu solza vroča pekoča slana teče in v srcu peče in skeli Zakaj Miha, povej zakaj, zakajsi nas zdaj obsodil, da te bomo pogrešali tvoje iskrice vodnarske, ki so prvič v mojem srcu vzbudile Ljubezennoro ljubezen z velikimi extremi viškov in padcev... Hvala Ti NepozabljeniPosebnežki boš vedno imel en moj košček srca! Stanka bojim se pogledati tja, kjer mi je povedala, da je danes osmrtnicaooh Miha ZAKAJ! saj vendar veš, da je to kapitulacijasaj si me Ti odvračal od tega, da bi sama to storila :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: :\: Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Me mrazi in in gomazi!!! Se vidimo med zvezdami... Zunaj sije sonce Stanka, ga vidiš, ga čutiš, kako te boža po licih Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Stankaa lepo da si napisala to. Ker nekdo tvojo ljubezen očitno potrebuje.Ne bom ti modrovala, itak nima smisla. Povem pa ti - kar iz lastnih izkušenj - niti ni vedno kapitulacija. Pač ne vidiš več poti naprej. Konec. In misliš, da premoreš toliko poguma, da SAM odločaš o načinu konca..ker pozabiš da konca ni. Kaj zdaj? Zdaj je potreben(njegova duša) tvoje ljubezni. Ljubeče se spomni nanj, če si verna moli zanj, mu želi vse naj boljše. Duša samomorilca blazno trpi. Nazaduje...in na koncu ponavlja iste in iste stvari, da dojame lekcijo....zato ga ljubi še naprej, ker mu tudi ti s svojo ljubeznijo lahko zmanjšaš breme, ki ga zdaj resnično nosi.Želim ti in njemu vse dobro! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2003 Helena, Nataly našla osmrtnico...Grozno! rada bi segla tja čezda bi mu dala malo toplineljubeči dotikDA BI VEDEL, DA GA IMAM+O RADI Bila sva par eno leto 1991in danes sem tamv tistem letu in vidim gain slišim, kako mi je rekelme jezil, se smejal in nič ne morem pomagat večkar jezi me ta NEMOČ Le lepe misli mu lahko pošljem Stanka :\: Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Pošiljamo ti Ljubezen Miha!!! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Stankaa, tisto leto je že davno, in ti moraš naprej. Tudi jaz imam podobno izkušnjo, nisva bila tako dolgo par, ampak sva ostala prijatelja. Edino, da se je zgodilo po sedmih letih. In kakšen teden pred dogodkom sva se še pogovarjala, in čeprav takrat že poročena, sem imela kar slabo vest, ker nisem zaznala stiske, ki jo je skrival v sebi. Edino kar lahko narediš je da misliš nanj, on itak ve, in čuti. Vprašanja zamenjaj za misli ljubezni. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Teja...točno to sem mislila reči...ne sprašuj Stanka...ZAKAJ...samo pospremi ga...z ljubeznijo...spoštuj njegovo odločitev... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.