Skoči na vsebino

Zakaj toliko locenih na forumu?

Tjazy

Recommended Posts

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Majica kar modro si delovala-pravilno pa čeprav sta ti zamerila-takšni starši ne bi smeli imeti otrok!

Marsha nikoli nisem marala, da sta se starša kregala pred nama z bratom, čeprav se je mami trudila, da bi jo slišali, ker je mislila, da je močnejša od atija in da ima prav, v neumnostih in še danes jih počne.

Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna.

Poznam takšno mamo ja, ki so ji dodelili otroka, na žalost pa mu vtira v glavo svojo zamero do moža oz. očeta, sploh ne ve kako nizkotno postopa.

Deli na socialnih omrežjih

vanja pravi:
...

Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna. ...

xokx

Vsec iz treh razlogov - ker si se iskreno in otrosko uprla, drugic ker se nisi hotela postavljati na nobeno stran, tretjic pa zato, ker je to delno res - res bi sla najbrz rada k stari mami, ker jo imas ful rada in to bi bilo nekaksno 'zatocisce'...

x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vanja pravi:
Poznam takšno mamo ja, ki so ji dodelili otroka, na žalost pa mu vtira v glavo svojo zamero do moža oz. očeta, sploh ne ve kako nizkotno postopa.

Ja.. taksno pa tudi jaz poznam.. Hcerka je stara 10 let, pa pravi, da je seks fuj, ker gre moskim samo seks po glavi. V bistvu smo gledali zabe ko so seksale, pa je to rekla.. Hja..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Marsa pravi:
  vanja pravi:
...

Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna. ...

xokx

Vsec iz treh razlogov - ker si se iskreno in otrosko uprla, drugic ker se nisi hotela postavljati na nobeno stran, tretjic pa zato, ker je to delno res - res bi sla najbrz rada k stari mami, ker jo imas ful rada in to bi bilo nekaksno 'zatocisce'...

x^x

:palec: :palec: za obe...po moje starši rovarijo po otroški duši...ker so samo od njih psihično močnejši, v bistvu se pa sploh ne zavedajo lastnega čustvenega propadanja...bivši zakonec se že požvižga na vpitje, prošnje...komentarje... ... izsiljevanje...zato nastradajo otroci... je pa tudi nekaj res...zapuščeni zakonec se ponavadi počuti izdanega s stani otrok (ker se otrok pač postavi tudi na drugo stran)...no...po moje zato prihaja do čustvenih izsiljevanj...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tjazy pravi:
  vanja pravi:

Ja.. taksno pa tudi jaz poznam.. Hcerka je stara 10 let, pa pravi, da je seks fuj, ker gre moskim samo seks po glavi. V bistvu smo gledali zabe ko so seksale, pa je to rekla.. Hja..

:sori: :sori: taka mama naredi iz otroka...bolnika, spolnega obsedenca ali spolnega zavrteža...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mick pravi:
bolnika, obsedenca......ups.......Majica previdno........takega, ki bi ga potem polovica foruma obsodila na smrt, doživljensko zaprla, kastrirala ipd. ? Kaj pa z mamo?

ja pa res UPS...beseda "lahko" se mi je po poti izgubila...upam, da nisem koga užalila...res upam...in se opravičujem...če sem dvignila komu pritisk...obžalujem... :sori: :sori:

S čigavo mamo??

Meni pa gre ful na živce, ko slišim kako mamo samohranilko, ki pravi: "Dokler ne bo plačal preživnine, tud otroka ne bo videl!"

Halooooo! Kakšno vezo pa ima preživnina s stiki?!?! :O:

Preživnina je pravica otroka, in tudi stiki s staršem (s katerim otrok ne živi) so pravica otroka!!!

Naj povem, da take izjave slišim največkrat na Štajerskem. Brez zamere, Štajerci - nimam nič proti vam, celo v mnogih pogledih ste mi zeloooo všeč! Vendar ne razumem, zakaj sem ravno tam večkrat slišala take izjave... A je za to kriv vaš temperament, al kaj? No, pa saj ne mislim, da vsi Štajerci(-ke) tako razmišljate! :sori:

Tamara.. te izjave niso samo na stajerskem.. mislim, da so kar povsod po SLO. Mogoce pa so primorci se najmanj egoisticni ljudje v SLO. Najbplj odprti in humani. Sevode so tudi izjeme kot povsod.. samo tak obcutek imam. Najbolje se pocutim na primorskem. To vela tudi na Hrvaskem.. recimo domacini v Dalmaciji so full prijazni do tujcev in med seboj...

Mogoce jih cisti morje.. Ne da smo zdaj drugje po SLO sami egoisti, ampak najvecji procent ne-egoistov se mi zdi, da je ravno na primorskem.

Tamara se bo ziher strinjala s tem ,ce drugi ne.. :)

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Včerajšnja trenja - ste gledali ?

Blišč in beda slovenskih socialnih služb ..

Ločeni očetje, ki si želijo videti svoja otroka večkrat, za dalj časa so prej izjema kot pravilo. Vsaj jaz poznam same take.. Nič preživnine, nič obiskov, kljub prošnjam mamice, da si otrok tega želi ...

Uh...Tamara...sej imaš prav.... :palec: :palec: ... gledala sem Trenja na POP TV... vsi so gobezdali o tem, zakaj otroka k temu ali onemu, kdo ima pravico...otrokovih pravic se še dotaknili niso...OTROK IMA PRAVICO DO OBEH STARŠEV...čustvenega nasilja nad otroki pa nihče ni omenjal... moje mnenje je, da bi morali vsak primer obravnavali individualno...namreč, ni vsaka mama dobra mama in ne vsak oče dober oče... :V: na žalost...

Kadar si dva cloveka dasta vse tisto, kar naj bi si dala..... se locita (pa naj bo to uradna locitev, ali pa samo locitev dveh partnerjev, prijateljev) .... koncno se locitve dogajajo vse zivljenje, le da se pri nekaterih zavezemo pred maticarjem... v cerkvi.... pri drugih pa ne...

Tudi "locitev" dveh prijateljev - je locitev.... zakaj pravzaprav se tako zelo obremenjujemo, ce gremo s partnerjem narazen.... ko pa nas itak nihce ne vprasa, zakaj si prekinil prijateljstvo s TemInTem prijateljem...

Jaz se popolnoma strinjam z Mitjem, ko je Marsi rekel, da je toliko locenih na kateremkoli forumu zato, ker je tako pac zivljenje....

:vragec:

a zakwa tolk lochenga folka?

ja chist jasn:

K JE TOLK FUKJENIH BAB NA SVET

:vragec: si je she taprau cajt premislu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec: ti si pa čist mim useku zdele... :sick: takih pa ne sprejmemo...raje :shsh: :shsh:

majica mash chist prou

bi blo res boljsh, cheb jo useku pa zadeu tko kt se spodob

:vragec: :hepko: v samskem stanu....yeaaaah

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec: !

Po moje bi blo bolj hudo...če bi jo oženil...bi bolj trpela... x:Dx x:Dx x:Dx

:fiju: :fiju: ...zgubila milost pri :vragec:

Guest sanjalica
  aakhut pravi:

ozhen nej se kr sama brez mene

:vragec:  bo pa ud veselja  :fiju:  :fiju:  :fiju:  :fiju:  :fiju:

Le zakaj berem ta post kot samopotrjevanje...

Je pa v resnici boleče, a ne...

Se za norčevanjem da čudovito skriti bolečino, a ne Aakhut? x;)x

ps. Verjamem da si boš zažvižgal...vendar tisto narodno...

Na koncu svojega življenja, rad bi spet videl svojo ljubljeno, zanjo bi šel, zanjo bi dal življenje, zanjo bi svojo srčno kri prelil...

In grenke krokodilje solze bodo tekle po Aakhutovem licu...

aakhut pravi:

a zakwa tolk lochenga folka?

ja chist jasn:

K JE TOLK FUKJENIH BAB NA SVET

:vragec:  si je she taprau cajt premislu

Hahaha... ti pa znaš poskrbet za dobro voljo. S kom se že identificiraš ? Aja, s :vragec: .. A maš zlo kosmato dušo?

A praviš, da so vse babe "fukjene" ? Hehe, bolje to , kot biti skoz na udaru malih :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: .. hehe... pa saj ste sami "dedci" tam dol.. uf, vroče.. vroče.. Tud kakšna "fukjena" bi ti prav prišla, verjemi x:Dx x:Dx ..

Al bo treba Krjavla poklicat ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...