aakhut 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 NEMA BRAKA ZA DUHOVNJAKA ma srecho de je kolkrtolk sam Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Da ti pol ni treba poslušat celo življenje -evke, aaaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 -evke, volk©-odlake, podganarke, coprnce, zoprnce, hehe uzhiva v "blazheni" tishini Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Majica kar modro si delovala-pravilno pa čeprav sta ti zamerila-takšni starši ne bi smeli imeti otrok! Marsha nikoli nisem marala, da sta se starša kregala pred nama z bratom, čeprav se je mami trudila, da bi jo slišali, ker je mislila, da je močnejša od atija in da ima prav, v neumnostih in še danes jih počne. Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna. Poznam takšno mamo ja, ki so ji dodelili otroka, na žalost pa mu vtira v glavo svojo zamero do moža oz. očeta, sploh ne ve kako nizkotno postopa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 vanja pravi: ... Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna. ... Vsec iz treh razlogov - ker si se iskreno in otrosko uprla, drugic ker se nisi hotela postavljati na nobeno stran, tretjic pa zato, ker je to delno res - res bi sla najbrz rada k stari mami, ker jo imas ful rada in to bi bilo nekaksno 'zatocisce'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 vanja pravi: Poznam takšno mamo ja, ki so ji dodelili otroka, na žalost pa mu vtira v glavo svojo zamero do moža oz. očeta, sploh ne ve kako nizkotno postopa.Ja.. taksno pa tudi jaz poznam.. Hcerka je stara 10 let, pa pravi, da je seks fuj, ker gre moskim samo seks po glavi. V bistvu smo gledali zabe ko so seksale, pa je to rekla.. Hja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Marsa pravi: vanja pravi: ... Enkrat me je vprašala celo h komu bi šla, če bi se ločila- kako neodraslo in sebično vprašanje, že takrat sem ji rekla da k stari mami, kako je bila jezna. ... Vsec iz treh razlogov - ker si se iskreno in otrosko uprla, drugic ker se nisi hotela postavljati na nobeno stran, tretjic pa zato, ker je to delno res - res bi sla najbrz rada k stari mami, ker jo imas ful rada in to bi bilo nekaksno 'zatocisce'... za obe...po moje starši rovarijo po otroški duši...ker so samo od njih psihično močnejši, v bistvu se pa sploh ne zavedajo lastnega čustvenega propadanja...bivši zakonec se že požvižga na vpitje, prošnje...komentarje... ... izsiljevanje...zato nastradajo otroci... je pa tudi nekaj res...zapuščeni zakonec se ponavadi počuti izdanega s stani otrok (ker se otrok pač postavi tudi na drugo stran)...no...po moje zato prihaja do čustvenih izsiljevanj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Tjazy pravi: vanja pravi: Poznam takšno mamo ja, ki so ji dodelili otroka, na žalost pa mu vtira v glavo svojo zamero do moža oz. očeta, sploh ne ve kako nizkotno postopa.Ja.. taksno pa tudi jaz poznam.. Hcerka je stara 10 let, pa pravi, da je seks fuj, ker gre moskim samo seks po glavi. V bistvu smo gledali zabe ko so seksale, pa je to rekla.. Hja.. taka mama naredi iz otroka...bolnika, spolnega obsedenca ali spolnega zavrteža... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Mick pravi: bolnika, obsedenca......ups.......Majica previdno........takega, ki bi ga potem polovica foruma obsodila na smrt, doživljensko zaprla, kastrirala ipd. ? Kaj pa z mamo?ja pa res UPS...beseda "lahko" se mi je po poti izgubila...upam, da nisem koga užalila...res upam...in se opravičujem...če sem dvignila komu pritisk...obžalujem... S čigavo mamo?? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Meni pa gre ful na živce, ko slišim kako mamo samohranilko, ki pravi: "Dokler ne bo plačal preživnine, tud otroka ne bo videl!"Halooooo! Kakšno vezo pa ima preživnina s stiki?!?! Preživnina je pravica otroka, in tudi stiki s staršem (s katerim otrok ne živi) so pravica otroka!!! Naj povem, da take izjave slišim največkrat na Štajerskem. Brez zamere, Štajerci - nimam nič proti vam, celo v mnogih pogledih ste mi zeloooo všeč! Vendar ne razumem, zakaj sem ravno tam večkrat slišala take izjave... A je za to kriv vaš temperament, al kaj? No, pa saj ne mislim, da vsi Štajerci(-ke) tako razmišljate! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Citat aakhut: -evke, volk©-odlake, podganarke, coprnce, zoprnce, hehe Kar se tiče volkodlakov, tega filma pa ne buš videeeel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2003 Tamara.. te izjave niso samo na stajerskem.. mislim, da so kar povsod po SLO. Mogoce pa so primorci se najmanj egoisticni ljudje v SLO. Najbplj odprti in humani. Sevode so tudi izjeme kot povsod.. samo tak obcutek imam. Najbolje se pocutim na primorskem. To vela tudi na Hrvaskem.. recimo domacini v Dalmaciji so full prijazni do tujcev in med seboj... Mogoce jih cisti morje.. Ne da smo zdaj drugje po SLO sami egoisti, ampak najvecji procent ne-egoistov se mi zdi, da je ravno na primorskem.Tamara se bo ziher strinjala s tem ,ce drugi ne.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Včerajšnja trenja - ste gledali ? Blišč in beda slovenskih socialnih služb .. Ločeni očetje, ki si želijo videti svoja otroka večkrat, za dalj časa so prej izjema kot pravilo. Vsaj jaz poznam same take.. Nič preživnine, nič obiskov, kljub prošnjam mamice, da si otrok tega želi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Tjazy pravi: Tamara se bo ziher strinjala s tem ,ce drugi ne.. Valjda! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Uh...Tamara...sej imaš prav.... ... gledala sem Trenja na POP TV... vsi so gobezdali o tem, zakaj otroka k temu ali onemu, kdo ima pravico...otrokovih pravic se še dotaknili niso...OTROK IMA PRAVICO DO OBEH STARŠEV...čustvenega nasilja nad otroki pa nihče ni omenjal... moje mnenje je, da bi morali vsak primer obravnavali individualno...namreč, ni vsaka mama dobra mama in ne vsak oče dober oče... na žalost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Kadar si dva cloveka dasta vse tisto, kar naj bi si dala..... se locita (pa naj bo to uradna locitev, ali pa samo locitev dveh partnerjev, prijateljev) .... koncno se locitve dogajajo vse zivljenje, le da se pri nekaterih zavezemo pred maticarjem... v cerkvi.... pri drugih pa ne... Tudi "locitev" dveh prijateljev - je locitev.... zakaj pravzaprav se tako zelo obremenjujemo, ce gremo s partnerjem narazen.... ko pa nas itak nihce ne vprasa, zakaj si prekinil prijateljstvo s TemInTem prijateljem... Jaz se popolnoma strinjam z Mitjem, ko je Marsi rekel, da je toliko locenih na kateremkoli forumu zato, ker je tako pac zivljenje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 a zakwa tolk lochenga folka? ja chist jasn: K JE TOLK FUKJENIH BAB NA SVET si je she taprau cajt premislu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 ti si pa čist mim useku zdele... takih pa ne sprejmemo...raje Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 majica mash chist prou bi blo res boljsh, cheb jo useku pa zadeu tko kt se spodob v samskem stanu....yeaaaah Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 ! Po moje bi blo bolj hudo...če bi jo oženil...bi bolj trpela... ...zgubila milost pri Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 ozhen nej se kr sama brez mene bo pa ud veselja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 aakhut pravi: ozhen nej se kr sama brez mene bo pa ud veselja Le zakaj berem ta post kot samopotrjevanje... Je pa v resnici boleče, a ne... Se za norčevanjem da čudovito skriti bolečino, a ne Aakhut? ps. Verjamem da si boš zažvižgal...vendar tisto narodno...Na koncu svojega življenja, rad bi spet videl svojo ljubljeno, zanjo bi šel, zanjo bi dal življenje, zanjo bi svojo srčno kri prelil... In grenke krokodilje solze bodo tekle po Aakhutovem licu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 aakhut pravi: K JE TOLK FUKJENIH BAB NA SVETbi bil živ dolgcajt zate ne bi mel okol česa tko motoviltLF trestpa drgač razgrajat kr paše, da ma babnce okol sebe keneda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 aakhut pravi: a zakwa tolk lochenga folka? ja chist jasn: K JE TOLK FUKJENIH BAB NA SVET si je she taprau cajt premislu Hahaha... ti pa znaš poskrbet za dobro voljo. S kom se že identificiraš ? Aja, s .. A maš zlo kosmato dušo? A praviš, da so vse babe "fukjene" ? Hehe, bolje to , kot biti skoz na udaru malih .. hehe... pa saj ste sami "dedci" tam dol.. uf, vroče.. vroče.. Tud kakšna "fukjena" bi ti prav prišla, verjemi .. Al bo treba Krjavla poklicat ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.