Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 meni pa se zdi, da bi bilo manj ločenih, če bi bilo tolk dobro po(fuk....) bab na svet ...Jah, se pravi, čigava "krivda" je, že "babe nismo dobro po(fuk...)" ???No...A je spet to moshka tema??? Ti (beri: moshki) so sam gobec!!! Kar kritizirajo, ne vedo pa, da so oni Krivci :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Moški!!Ni vse samo v postelji...to je še najmanj...če ste, recimo...nekateri...,kot megle v življenju...tudi f*** nič ne nuca... ampak nekateri enačijo to z dobro voljo...kot da so naredili vse in dovolj Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Sanjalica pravi.. Jah, se pravi, čigava "krivda" je, že "babe nismo dobro po(fuk...)" ??? Jah.. lahko je moska lahko je pa zenska.. odvisno. Verjetno pa imata kar oba prste zraven. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Prste zraven,prste,...zadeva je kompleksna,...samo da ne rata zakompleksana,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Moški!!Ni vse samo v postelji...to je še najmanj...če ste, recimo...nekateri...,kot megle v življenju...tudi f*** nič ne nuca... ampak nekateri enačijo to z dobro voljo...kot da so naredili vse in dovolj Bravo Majica. Tam kjer se dva ljubita, je vedno dober seks in ni debate, da kdo ne bi bil zadovoljen. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 meni pa se zdi, da bi bilo manj ločenih, če bi bilo tolk dobro po(fuk....) bab na svet ...Jah, se pravi, čigava "krivda" je, že "babe nismo dobro po(fuk...)" ???No...A je spet to moshka tema??? Ti (beri: moshki) so sam gobec!!! Kar kritizirajo, ne vedo pa, da so oni Krivci :xx!: Bravo Sanjalica. Točno tako. Čeprav bi mogoče morala narediti takle ksiht :\: (v zvezi z moškimi sposobnostmi ) .. :xx!: Le zakaj ženske nikoli ne ne rečejo(mo) .. Uf, dons sem pa tolk enga "dol dala " ... , da je na konc od njega ostal samo .. .. Ja, saj veste dečki.. "lastna hvala se pod mizo vala" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Pa brez zamere... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 So se kar raztrubile o moških (ne)sposobnostih, he-he, mogoče pa bi se še lahko malo (zamislile) o svojih....pa bi bile boljše pof.... .Mick...sej me nimamo teh izkušenj...me samo poslušamo o tem....govorijo pa drugi... PS me samo posredujemo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ja, tako je to z ženskami, jih šaljivo podpreš, jim stopiš v bran, potem pa še jih od njih po "šnofki" dobiš. Eh, veš kaj.. malo bolj resno nas "vzemte"(hehehe, da si ne boš kaj grdega mislil) , pa jih ne bosti dobili no "šnofki".. No, vidiš Mick . Pa vseeno ne morete brez nas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ja saj, tudi jaz sem o slabi pof...le od drugih slišal ....hi hi hi...a to slišal na svoj račun... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Sanjalica pravi.. Jah, se pravi, čigava "krivda" je, že "babe nismo dobro po(fuk...)" ??? Jah.. lahko je moska lahko je pa zenska.. odvisno. Verjetno pa imata kar oba prste zraven.Tjazy!!!!!! Pa menda ja ne s prsti! Btw... svet brez moških je nikakav!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ups, bi rekel nekdo "lapsus lingue" .. polno napak sem imela.. Hehe... , sem za trenutek pozabila, da je razlika med MORATI in MOČI... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Btw... svet brez moških je nikakav!!!!!! A včasih bi bil tudi bolj preprost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Btw... svet brez moških je nikakav!!!!!! Se strinjam.. nekdo mora pa tudi delat .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Trubica...večina moških...ja ...ne dela drugega, kot da si ta zadnjo obriše... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 ha-ha pa smo zavili na drugo temo, mislim s tem, "večina moških...ja ...ne dela drugega, kot da si ta zadnjo obriše... " LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Kar se pa dela in moških tiče, je Majičin post, milo rečeno, smešen, le s kakimi modeli se druži, da tako misli? oh...kako smo smrtno resni Mick Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ko takole po parih dnevih prebiram debato, ki se je razvila v tej temi, bi s par logičnimi zaključki, lahko ugotovila naslednje: NA FORUMU JE TOLIKO LOČENIH, ZATO KER SO ŽENSKE PREMALO OZ. PRESLABO POFU... OZ. KER SE MOŠKI TEGA NE ZAVEDAJO. LP P.S.: A ste vedl, da je vijolčna barva "fukotožna"? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 hehe ene so kr dobr sam tiste ne visijo na forumu vechno vash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 hehe ene so kr dobr sam tiste ne visijo na forumu vechno vash Enako velja za "fantke"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 a se kle ker fantek prtozuje? gre kr dobr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 To se pravi to skoz in kr naprej...sem potrdila to, da ne dela drugega...kot da si *** briše ...saj je za drugo dan prekratek...a ne? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 narobe majica, narobe jst klele gor skochm, k skochm tam dol samo med pauzami klele visim fuka durhmarsh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ha, ha, ha lastna hvala. se pod mizo vala. , (od smeha). . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 hehe glih sm eni k se tamle po postli vala prebrau tole....hehe vas vse lepo pozdraula ma zmeri druzhbo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.