Skoči na vsebino

Zakaj toliko locenih na forumu?

Tjazy

Recommended Posts

samo med pauzami klele visim

:vragec:  fuka durhmarsh

Kaj, che bi bi ti te pauze mal skrajshal , pol bi mel pa :vragec: malo vec cajta tud za durhmarsh .. x:Dx .. sam s seboj .. sej drgach tko ne morte .. x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

HIHI ... nekaj dolgo ga ni iz postelje...Verjetno res ni čista Slovenka tale AAkhutova :vragec: ... ima nekaj eksotično-južnega v sebi hihih

Preveri Aakhut, no...

:vragec:

PIZDA

take chefurke pa she ne

boljsh k kera kol shtajerka.....(cheprou geografsko pa mentalno eno in isto x:Dx :xx!: )

:vragec: bo dau dol use pichke pa nej bojo bele al pa zelene (sam rdechih nas bog ubvarvej)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Če je to res, je večina žensk (glede na večino moških, ki si le rit...) trapastih, ker to prenašajo. Se mi zdi, da je skoraj bolje nič delati (še posebej, če kljub temu prav lepo živiš) kot pa biti trapast x;)x.

Hvala, Mick! x8Dx

To pomeni, da jaz nisem trapasta in raje nič ne delam - zato pa imam čas bit tukaj na forumu (da se vrnemo k temi "Zakaj toliko ločenih na forumu")...

Torej: kolikor ločenih na forumu, toliko netrapastih!

A sem prav povedala? x;)x

Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma x:)x

Zakaj pa samo za vse samske?

A ne samski ne smemo plesati? Spet smo v tistih iluzijah, kjer vlada miselnost o pratnerstvu kot nekaksnem zaporu in podobno. Kot, da j enekdo ki je v partnerstvu zaseden, se ga ne sme osvajati, se ga ne sme gledati.. bog ne daj dotaknit.. ker on je lastnina ki pripada nekomu.

Pri partnerstvu naj bi slo za posebno povezanost.. obicajno med dvema redko med tremi ali stirimi.. mogoce tudi petimi.. Ne pomeni pa da je kdorkoli od kogarkoli.

V globali smo v iluziji zemlje itak vsi SAMI! Vsak je SAM.. v koncni fazi.

Samo od EGOja je odvisno, kako se bo razpletlo, ce bi se NE-SAMSKI (ki ne obstaja) povezal se z neko tretjo osebo. In zato nas situacije silijo v partnerstva da vrzemo ven ta del EGOja.. ki pravi, da je potrebno lastninit.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

:vragec:  bo dau dol use pichke pa nej bojo bele al pa zelene (sam rdechih nas bog ubvarvej)

Sploh ne veš kaj zamujaš... xrolleyesx hehe..

Tamara, se kar strinjam s teboj. Tisti, ki se loči sigurno ni trapast, ker skoraj nihče se pač ne loči iz heca.. Večini prinese samo olajšanje. Vsak že ve sam. Zakaj pa bluziti po forumu? Eh, ko je pa tako sproščujoče.. x^x

Ej, Artem , to bi bil štos. Ob polnoči pa maskle dol in potem :O: .. :O: ... a to si ti :\: :\: , jest sem pa mislila x:Ix , da si mal drugačen(a)... hehe

Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma x:)x

x:Dx ...

In seveda - neizbezni Tjazy - zakaj za vse SAMSKE? x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heheheh... zanimiva tema si jo bo treba podrobno pogledat... jst bi rekla da na forumu visijo ločeni in neločeni x;)x . Večji interes srečevanja majo pa samski al pa nesrečno poparčkani. A mam prav?

mushi

Mushi

Mick - strinjam se...

Nikoli nisem stekala te fore z devicami... V cem je res to point razen v osvojitvi? Ce samo to, pa ubogo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Iz svojih samskih dni se spominjam, da nikoli nisem bil prvi, pač pa vedno drugi. Nikoli tretji, četrti itd, ampak vedno srebrna kolajna.

Seveda nisem nikoli niti pomislil, da bi punce lagale.......

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

enkrat smo slonel za shankom (stara ekipa), pa prleti eden izmed pivskih sotrpinou, chesh, baba me je pustla, s komentarjem, pa ker je boljsh od mene!

odgovor je biu enoglasen:

VSI MI

:vragec: majnka sam she mal do 1000

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja sorry pozabu:

device

devica je samo sinonim za neki mladga pa svezhga

drgach je pa v danashnjih chasih treba po device v jasli

:vragec: ma rad bebibif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...