Trubica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 samo med pauzami klele visim fuka durhmarsh Kaj, che bi bi ti te pauze mal skrajshal , pol bi mel pa malo vec cajta tud za durhmarsh .. .. sam s seboj .. sej drgach tko ne morte .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 che bi krajshu pauze....pol se lohk sam she razdajam naokrog pa useen ni Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 HIHI ... nekaj dolgo ga ni iz postelje...Verjetno res ni čista Slovenka tale AAkhutova ... ima nekaj eksotično-južnega v sebi hihih Preveri Aakhut, no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 PIZDA take chefurke pa she ne boljsh k kera kol shtajerka.....(cheprou geografsko pa mentalno eno in isto :xx!: ) bo dau dol use pichke pa nej bojo bele al pa zelene (sam rdechih nas bog ubvarvej) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Če je to res, je večina žensk (glede na večino moških, ki si le rit...) trapastih, ker to prenašajo. Se mi zdi, da je skoraj bolje nič delati (še posebej, če kljub temu prav lepo živiš) kot pa biti trapast .Hvala, Mick! To pomeni, da jaz nisem trapasta in raje nič ne delam - zato pa imam čas bit tukaj na forumu (da se vrnemo k temi "Zakaj toliko ločenih na forumu")...Torej: kolikor ločenih na forumu, toliko netrapastih!A sem prav povedala? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 chim vech trapastih, toliko vech lochenih? ni ne trapast ne lochen....samski....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 21. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2003 Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma Zakaj pa samo za vse samske? A ne samski ne smemo plesati? Spet smo v tistih iluzijah, kjer vlada miselnost o pratnerstvu kot nekaksnem zaporu in podobno. Kot, da j enekdo ki je v partnerstvu zaseden, se ga ne sme osvajati, se ga ne sme gledati.. bog ne daj dotaknit.. ker on je lastnina ki pripada nekomu. Pri partnerstvu naj bi slo za posebno povezanost.. obicajno med dvema redko med tremi ali stirimi.. mogoce tudi petimi.. Ne pomeni pa da je kdorkoli od kogarkoli. V globali smo v iluziji zemlje itak vsi SAMI! Vsak je SAM.. v koncni fazi. Samo od EGOja je odvisno, kako se bo razpletlo, ce bi se NE-SAMSKI (ki ne obstaja) povezal se z neko tretjo osebo. In zato nas situacije silijo v partnerstva da vrzemo ven ta del EGOja.. ki pravi, da je potrebno lastninit. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 bo dau dol use pichke pa nej bojo bele al pa zelene (sam rdechih nas bog ubvarvej) Sploh ne veš kaj zamujaš... hehe.. Tamara, se kar strinjam s teboj. Tisti, ki se loči sigurno ni trapast, ker skoraj nihče se pač ne loči iz heca.. Večini prinese samo olajšanje. Vsak že ve sam. Zakaj pa bluziti po forumu? Eh, ko je pa tako sproščujoče.. Ej, Artem , to bi bil štos. Ob polnoči pa maskle dol in potem .. ... a to si ti :\: :\: , jest sem pa mislila , da si mal drugačen(a)... hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 mick a ti sam takrat k majo >tardecho<? :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ta pravi gusarji grejo še v Rdeče morjepo zaklad! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 to mora tam v rdechem morju zaudarjat na gnile ribe :xx!: :xx!: chist nor na device Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma ... In seveda - neizbezni Tjazy - zakaj za vse SAMSKE? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 heheheh... zanimiva tema si jo bo treba podrobno pogledat... jst bi rekla da na forumu visijo ločeni in neločeni . Večji interes srečevanja majo pa samski al pa nesrečno poparčkani. A mam prav?mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Si me še dopolnil Bobnar.. Pa sem se le vzdržala..mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 zdej bo pa sekalo Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mick - strinjam se...Nikoli nisem stekala te fore z devicami... V cem je res to point razen v osvojitvi? Ce samo to, pa ubogo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Iz svojih samskih dni se spominjam, da nikoli nisem bil prvi, pač pa vedno drugi. Nikoli tretji, četrti itd, ampak vedno srebrna kolajna. Seveda nisem nikoli niti pomislil, da bi punce lagale....... Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 enkrat smo slonel za shankom (stara ekipa), pa prleti eden izmed pivskih sotrpinou, chesh, baba me je pustla, s komentarjem, pa ker je boljsh od mene!odgovor je biu enoglasen:VSI MI majnka sam she mal do 1000 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 aja sorry pozabu:device devica je samo sinonim za neki mladga pa svezhga drgach je pa v danashnjih chasih treba po device v jasli ma rad bebibif Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 akhutk, tis jaslca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Yes, yes, ... ne samo samski , ampak vsi ko so svobodni. prav mate temo bi bilo potrebno spremeniti in ne govorit o samskoh ampak o svobodnih. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Uh, kak vroča tema. Predlagam ples v maskah za vse samske udeležence tega foruma Ma če ne boste pohiteli z organizacijo tega plesa za vse samske, mene ne bo zraven. Se že nekaj kuha... Pa ne s kakim forumcem, ampak kar z enim iz domačega kraja. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Yes, yes, ... ne samo samski , ampak vsi ko so svobodni. prav mate temo bi bilo potrebno spremeniti in ne govorit o samskoh ampak o svobodnih. Ups, tole pa si vmes postnil! Ja, se bom potrudila, da bom ostala svobodna. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 poky a ti bosh pa jezushchek? -ove jaslce Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.