Marsa 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ... Torej nic mascevalnosti. Nic iskanja krivde pri "bivsi". Mascevalnost namrec samo pomeni, da nisi* sposoben zivljenja dojeti taksnega, kakrsno je - rad bi, da bi bilo taksno, kakrsno bi ti rad, da je. Bivsi partner pa je seveda "kriv", da ni tako. Dolga je se pot. ... Ja - nihce 'ni kriv'., vecinoma se vidi samo krivdo drugega... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ja....no:in zakaj je torej SAMO TOLIKO lochenih na forumu? 666 popizdekou....grrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ....Najprej je bila luda praznina pa hoja po praznem stanovanju pa stalno eno in isto vprasanje aha,g.Bern,no saj se pa tako duhovnost polasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Poroka gre strašno hitro, ločitev pa vzame ogromno časa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 oja, to pa verjamem ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Jaz nisem ločena! Ja in? Se naprej se trudi, da ne bos. Vcasih ne bo lahko... Ce ti kaj pomaga, da citas izkusnje drugih, ki jih tu ne manjka, je to cisto v redu. POročena tudi ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Pa kaj vsi jemljete ločitev kot neko katastrofo v življenju?! Kakor da: "ni nama uspelo", "nekje sva naredila napako", "zafurala sva zakon", "zmotila sva se", "nisva bila zrela", "nisva si dopuščala svobode"... Kaj pa, če je ravno ločitev uspeh?Kaj pa, če je ravno ločitev tisto "pravilno" ali "dobro" za človeka kot duhovno bitje?Kaj pa, če je ločitev pravzaprav pridobitev?Kaj pa, če je ločitev "zrelost"?Kaj pa, če je ravno ločitev dopuščanje svobode? Ne vem no, samo malo v razmislek...Jaz namreč ne vidim glih glavnega smisla življenja v tem, da imaš idealen zakon do konca življenja (kot v pravljicah). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Tamara Recimo da nam je določena oseba v tem življenju namenjena da nas pripelje do nekega spoznanja ali do neke osebe, da je usojeno da del poti prehodita skupaj, potem pa en in drug dobita tisto, kar sta od partnerja potrebovala. je logično da se potem tak odnos na silo ohranja? nisem rekla, da so vsi odnosi takšni, so pa tudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 ...Ni pošteno pričakovati že tega, npr. da bo partner točno takrat kot ti začel drugače razmišljati in stopil na pot duhovnosti, če pa že, pa ni nujno, da bo enako kot ti dojemal te zadeve, pa zato še ne pomeni, da je treba iti narazen - vsaj meni ne pomeni to razlog....Kakor koli, treba je slediti srcu, pa je Ne, tocno takrat mora!! heh, ma duhovnost je vse!tu se ze lahko zadebatiramo kaj duhovnost je... itak;nekdo je bolj duhoven v sebi, nekdo pa se ven mece..(tko k jaz).. saj ze sam beseda pove (duh-ovnost)..duh je neulovljiv in izgine ce ga hocemo ukleniti...torej, morda duhovnost za nekoga in dejansko tudi jeto, da zivi sebe v skladu z svojimi prepricanji in vestjo;neglede ali so njegova prepricanja primerljiva z ostalimi. tukaj pa e lahko izlusci odnos - partenrski odnos invzporednost dojemanja. ob temu se to: tolerantnost in puscanje biti nekomu to kar je!duhovna razvitost morda pomeni tudi pustiti biti kar je! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Vse v življenju se zgodi z določenim namenom in mislim da je ena od krasnih zadev v življenju ta, če si najdeš partnerja, s katerim deliš srečo in priložnosti. Lepo je, če se z nekom ujameš in mu zaupaš in skupaj prehodiš svojo življenjsko pot. Ni pa nujno, da je to prvi fant, prvi mož, 20 mož ali sploh kdo, lahko pa te izkušnje sploh nimaš, lahko stopiš na to pot, pa prideš do razpotja. In če zares prideš do razpotja, potem obadva to izkušnjo potrebujeta. Ali gre za zmago ali poraz za moje pojme ni bistveno, je izkušnja, ki jo takrat potrebujemo, to je pa glavno. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 tu se ze lahko zadebatiramo kaj duhovnost je... itak;nekdo je bolj duhoven v sebi, nekdo pa se ven mece..(tko k jaz).. saj ze sam beseda pove (duh-ovnost)..duh je neulovljiv in izgine ce ga hocemo ukleniti...torej, morda duhovnost za nekoga in dejansko tudi jeto, da zivi sebe v skladu z svojimi prepricanji in vestjo;neglede ali so njegova prepricanja primerljiva z ostalimi. tukaj pa e lahko izlusci odnos - partenrski odnos invzporednost dojemanja. ob temu se to: tolerantnost in puscanje biti nekomu to kar je!duhovna razvitost morda pomeni tudi pustiti biti kar je!Ja duhovnost je širok pojem, vsak pa jo razume in živi drugače in ena izmed meni najprikupnejših zadev je glih ta, da se spoštuje človeka takšnega kot je in njegov način razmišljanja takšen kot je. Da ni boljših in slabših, samo različni ali v različnih fazah razvoja. In glavno pri tem se meni osebno zdi: Pustiti ljudem biti to kar so, to je zame eden izmed najglobjih pokazateljev ljubezni. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Pa kaj vsi jemljete ločitev kot neko katastrofo v življenju?! ...Kaj pa, če je ravno ločitev uspeh?... Ne vem no, samo malo v razmislek...Jaz namreč ne vidim glih glavnega smisla življenja v tem, da imaš idealen zakon do konca življenja (kot v pravljicah).heh, itak! hm, sam kle je se neki:morda pa kdo tako misli! ja, ob tem pa se- vsak ima voje sanje!!ljudje dobijo partnerja in pustijo svoje sanje;potem gredo narazen in jim je zal, da so izgubljali cas.egoisticno morda! Zatorej se mi zdi najbolj pomembno ziveti tukaj in sedaj!!kot, da je vsak trenutek zadnji!!pa ne, mi bomo raje se kregali, prerekali, pricakovali,kritizirali, negodovali, ipd. VSAK TRENUTEK ZIVLJENJA!!!!tik tak tak tik tak.... ura pa tece... hi hi potem pa se na partnerja valimo krivdo, ces,da je on kriv zaradi tega, ker mi polno in srecno ne zivimoali nismo ziveli! j.bi se! , sami smo krivi, ne pa on!toliko smo zvesti sami sebi, duhu.. in padamo pod tezo svojihvzorcev.. v sebi pa tocno vemo, cutimo ce duh znami hodi. parterstvo je lahko ogledalo nas samih in nase predanosti sebi!ogledalo nasih 'pomanjklivosti', ce jih tako imenujem.gre samo zato, da smo razlicni in da ima vsak svoje nacine..v smeri, ki je zacrtana primerljivejse oz. bolj primerno pase soocamo z preprekami v nas samih; to pomeni, da je mordaprimerno, da znamo biti ze jutri odvezani od vceraj!kar pa je dejansko v vecini tesko! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Uh, Free, ponavadi se tvoj način razmišljanja precej razlikuje od mojega, tule lahko pa samo tole naredim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 hehe, vedno manj sem "locen" vedno manj sem na forumu to je to ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jania, as prpravlena živet v kakšnem obdobju življeneja samaZaenkrat se vidim v svojem zakonu s svojim možem. Tudi dolgoročno si želim biti z njim, deliti z njim lepe in težke trenutke. Lahko pa že danes prideva v situacijo, da bi eden ali drugi začutil željo živeti sam ali spoznal koga drugega. Če prideva tja, potem nima smisla izsiljevati še naprej zakon oz. za vsako ceno siliti v novo partnerstvo. V takem primeru sem pripravljena živeti sama. Takrat bom pač hvaležna za vse kar sem doživela in se naučila v življenju s svojim možem in se veselila prihodnosti, kajti dobim vedno tisto kar potrebujem in če bi bila naslednja lekcija živeti sama, bi jo z veseljem sprejela. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Če se ločiš od moža, se k njemu ne vračaj,če se zaljubiš v njegovega prijatelja,se z njim ne poročaj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 ejtala, to je pa blem ja...poznam tole, precej plemenitega moraš met v seb, da to obvladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Prva skrb- kako se oženiti,druga- kako se ločiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Če se ločiš od moža, se k njemu ne vračaj,če se zaljubiš v njegovega prijatelja,se z njim ne poročaj. Ej, jaz poznam eno, ki se je poročila s svojim zetom! Pa baje, da zakon še kar laufa... (Očitno ima njena hči dober okus pri izbiri partnerjev. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 uffa, ta pa je res pogumna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Tamara, ti pa res poznaš raznovrstne osebnosti, ne vem sicer ali še hčerka živi tudi doma, mislim pa, da ni fer od matere, a vidiš kakšne ste ženske , jaz sem prepričan, da je bila ona pobudnik......glavno, da laufa....lep večer Tamara Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Ne, borism, ne živijo vsi skupaj. Hčerka se je potem poročila z drugim... To je zdaj že zelo stara štorija. Je pa res: 100 ljudi, 100 čudi. Samo, prosim, ni treba vse ženske metat v isti koš. Pa tudi "kriva" pri tem ni samo ženska - je tudi tip svoje prispeval že s tem, da se je pustil takole zapeljat... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Hčerka je naredila edino pravilno, vsaj zase, ker je odšla x!x Tule se ti moram res opravičiti, ker ni tukaj nekega pisanega pravila, hecal sem se zgoraj, tipu je pa menda že ustrezalo, ali pa revež še vedno "podjarmljen" trpi.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Je že v redu, borism! Ni se mi treba opravičevat, saj ti nisem ničesar zaMerila. Meter puščam v službi! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Jania, as prpravlena živet v kakšnem obdobju življeneja samaZaenkrat se vidim v svojem zakonu s svojim možem. Tudi dolgoročno si želim biti z njim, deliti z njim lepe in težke trenutke. Lahko pa že danes prideva v situacijo, da bi eden ali drugi začutil željo živeti sam ali spoznal koga drugega. Če prideva tja, potem nima smisla izsiljevati še naprej zakon oz. za vsako ceno siliti v novo partnerstvo. V takem primeru sem pripravljena živeti sama. Takrat bom pač hvaležna za vse kar sem doživela in se naučila v življenju s svojim možem in se veselila prihodnosti, kajti dobim vedno tisto kar potrebujem in če bi bila naslednja lekcija živeti sama, bi jo z veseljem sprejela. Tole je pa lepo povedano. Večina tistih, ki pridejo na klepet z mano, tega ni sposobna dojeti in misliti in jaz jim poizkušam dopovedati nekaj takega, kot tule piše. Si bom prepisal. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.