Alisa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Pozdravljeni vsi skupaj.Že kar nekaj časa prebiram tale forum,pa sem se le odločila tudi sama nekaj povprašati.Nekaj malegao astrologiji le vem,verjetno ravno toliko, da me kakšen aspekt malce prestraši...oziroma ne samaspekt,ampak dogajanje,ki ga le ta sproži.Saj vem,da se stvari dogajajo prav zato,da se iz njih nekaj naučimo;tudi to vem,da se iz slabega zmeraj rodi dobro;znano mi je tudi,da prav ti "poki" v življenju vodijo k napredku- ampak mene je vseeno strah.Zakaj?Prav zato,ker me močni aspekti dejansko zmeraj "razrukajo" do konca.Npr. Saturnov povratekpred leti-prekinitev dolgotrajne zveze in prijateljstva,Pluton čez Mars-težka bolezen,pa še stalna opozicija Saturna in Sonca (zavore,ovire in vse kaj je takega)...In zdaj sledi Saturn na ASC in malokasneje še na Luno!Ravno,ko se vse malo umiri in zacveti,pa spet POK- da le ne zaspimo preveč...Včasih se sprašujem,ali ne bi bilo bolje,ko vsega tega ne bi poznala in se ne bi vnaprej bala?Pa vas sprašujem-ali kdaj tako občutite pred prihodom aspekta in kako s tem strahom živite?Ali se enostavno prepustite in čakate,ali pa poskušate nekako stvar omiliti (preusmeriti)?Opogumite me saj malo,prosim. Citiraj "Mir prihaja od znotraj.Ne išči ga zunaj." BUDDHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Hojla... Point poznavanja in spremljanja tega je ravno nasproten! Da se tega zaves in se tako lahko na to pripravis in, ko pride, prilagodis.Nesmiselno se je bati vnaprej, pa tudi, ko se sam aspekt dogaja, se ne temu na tak nacin prepuscati.Pravis - nekaj malega vem... Vendar zakaj pa si si osvojila le slabe stvari?Zakaj vidis tisti mars pluton ali saturn tam - namrec prepricana sem, da je morda prav v tem trenutku jupiter pa necemu drugemu v trigonu ali sextilu...In stokrat smo ze rekli - aspektov nikoli ne gledamo loceno drugega od drugega, pa je vso energijo nesmiselno usmerjati zgolj v enega samega - cetudi najbolj rusilnega... To, da te je strah, prinasa malo ze sam aspekt - saj kako pa mislis, da deluje saturn? Pa tudi njegov vpliv ni kot bi odsekal ali premaknil gumb... zdaj bo nekaj casa uletaval, potem ruzhil, pa odletaval...To je ravno s tem povezano - s temle tvojim... taksnimle razmisljanjem... Jaz pa se aspektom oz. temu, kar prinasajo, nic ne upiram in ne dajem spet take teze... Pac samo sem - kot vedno. Ja - neko stvar preusmerimo - ker vemo, da je zdaj saturn, ne tezhimo s custvenimi scenami - kar pa potem tako ali tako pocnemo... Pa tudi tezko vprasanje si postavila... kaj naj naredis, ker imas strah pred aspekti...Kot bi rekel - strah me je gledat grozljivke, a jih gledam, ker me zanimajo. Kot bi se prepovrsno lotil medicinskih knjig, pa bi potem strahoma pri sebi opazoval simptome vseh bolezni...Ali se toliko posvetis, da si znas pomagat, ali pa prepustis strokovnjaku ali pa pac lajfu samemu. Imamo pa odprtih nekaj tem - malo si najprej oglej forum astrologija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alisa 10. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2003 Ja, hvala Marsa, res je, kar si napisala, čeprav si me malo "okregala", najbolj drži tisto - "kaj pa je ta strah drugega, kot že delovanje aspekta." TO JE TO! Ko prideš do izvora in vzroka, je že lažje,ko nekaj ozavestiš,to lažje prebrodiš.Saj vem,enostavno samo "biti,kar si",delovati kot doslej in se učiti (tudi iz slabega).Je pa res, ko sienkrat mamica,ves ta strah nekako izgubi poudarek na jazu in postane bolj strah za nekoga (saj veš,kaj bi z mojim otrokom bilo...).Pri tem mi izdatno pomaga ASC v Raku in Luna tudi tam.Pa Sonce v četrti hiši.Seveda imam v rezervi tudi "rešilni žarek upanja" in to je istočasni JUPITEROV POVRATEK.Ki bo"premagal" Saturn in vse bo lepo,kajne? NAUČITE SE POPUSTITI PRIJEM.TO JE KLJUČ DO SREČE.Buda Citiraj "Mir prihaja od znotraj.Ne išči ga zunaj." BUDDHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Kul, da tako jemljes, Alisa. Ali sem te res 'okregala'?To bo spet ta moj razvpiti 'nacin'. Ampak glej, da sem res imela prav - imas celo jupitra tam okoli nekaj, kot sem predvidevala, a ti izpostavis saturna.Da te potolazim - Jupiter stejemo se k osebnim planetom (no, pravzaprav je nekako 'na meji' med osebnimi in gen.), medtem ko saturn ze h generacijskim, poleg tega pa je Jupiter planet, ki je najvecji v nasem osoncju in tako tu mocno vpliva - tako lahko od sedaj mirno jemljes tako, da v bo bistvu Jupiter tu tisti, ki bo prevagal. Ja - saj si ze sama sklenila, da bo tako. Saj bo kul - morda se kaj materialnega celo se ti obeta, tako da - glavo pokonci!Zakaj bi se bal izpita, ki je pred tabo, ce zanj vse ves in si se ze vse naucil, poleg tega pa je neizbezen za napredovanje... a ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Vsak ali skoraj vsak aspekt deluje. Tudi resna punca prevari ko Neptun direktira Venero.Torej nich od natalne astrologije. Direkcije dolochajo dogodke. Zelo je komplicirano pojasniti kaj se sploh dogaja, veliko magije porabi da bi se to razumelo. Vsekakor projeciraj pozitivne bodochnosti in "diskreiraj" negativne aspekte PREDEEN se zgodijo. Kahuuna, O5 in podobne tehnike lahko diskreirajo-rekreirajo dogodke vnaprej, ali pa celo vstvarjajo instant dogotke. Temu se pravi da je "pravi um" mochnejshi (pochasi se emancipira, kot Neo) od napachnega (default) uma. Problem je v tem da vsi imamo ta napachni um. tema je zanimiva. Ta napachni um je vstrashen da ne bi bil odkrit. V tem primeru se sploh niti ne gre za astrologijo! Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Pa she za Marso;) marsa verjamem da si brskala skozi kakshni Astromedicinski prirochnik. To pa je horror! Po temu sploh nima zdravih ljudi... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Hoj, Intruder.Nisem - nimam nic takega doma... pa tudi ne berem 'astroloskih' knjig. No, ne vec.vse je sklepanje in izkusnje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Jaz zadnje čase vedno za svoje slabo razpoloženje krivim planete ! Bojim se ne, ker ko se zavem, da ni vse svetlo kar enostavno držim jezik in počakam da stanje mine, potem pa se ponavadi o zadevi kaj pogovorim . In ko je že mimo, grem brat napoved , ki mi potrdi, da je to , to, upam da nisem preveč obdolžila planete- ne bi rada, da se mi kakšem mars ali saturn maščuje ! LP ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 (popravljeno) Zato si vesela punca;) Shtekam. Astromedicina je en ... mislim, ... pesimistichka veja...Nekaj chasa so nam ljudje krivi, pa celi kontinenti, pa astrologija, pa se lotimo nekaj narest (rajshi). Hmmm ... teoretichno na nas pihajo nevidne sile (anorganici, "angeli", zvezde-duhovi)... pa ne moremo kar stat kot ... strashila na vetru ... in chakati da nas zadene... http://www.thematrix.com Marsa, tudi jaz ne nucam knjig, pa sem porabil Vivian robson nekaj na ta zadnje, namrech chlovek (ali Neo) ne more vedno vedati kaj naj bi to b'lo ozvezdje Kameleona ali pa Auriga-e. Po drugi vrsti, che ne znash sam dolochati ne pomaga ti 5 Robsona (Vivian je moshki, mislim). Pomagaj se pa ti bojo anorganska bitja pomagala? Popravljeno 23. maj 2003 -> intruder Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 pa sem porabil Vivian robson nekaj na ta zadnje, namrech chlovek (ali Neo) ne more vedno vedati kaj naj bi to b'lo ozvezdje Kameleona ali pa Auriga-e. ..No, vidis, ravno tole...Vceraj sem ti celo komentirala v temo, ko si to objavil, pa ni nikjer mojega odgovora - ne stekam...Pa me je ravno to zanimalo.... Odkod naj npr. potegnem to nianso, zakaj naj bi tule slo in tako?Ja, ja... saj.. jasna stvar, da brez skrbaj bom zelo vesela dobre knjige o zanimivih receh, ce kje se kaksna bo - saj sem dojemljiva, a redi sem hotela, ko sem rekla, da ne berem teh knjig, ravno to, kar si omenjal zgoraj - kar nekaj, kao... Kiron in 6. hisa nekaj in ciao!Ali 12. hisa zapori ali 8. smrt varianta in to... Zdaj pa blazno se steka kaj.Ampak ... izgubila misel, prisla prijatlejica, pol sibam na dalejnsku.... Ciao ciao! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Ti kaku vesh da imam Kironja v 6ti? Kaj to pomeni? Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Ne spoznam se pretirano na astrologijo.... se niti ne zelim, ker imam dovolj zaupanja vase, da sem se sposobna spopasti s taksnimi in drugacnimi vplivi planetov.... konec koncev je vse kar se dogaja okoli nas... kakorkoli ze jemljeno dogodke... odvisno od nas samih, kako jih sprejemamo in kako na zunanje vplive reagiramo.... Ko sem enkrat (prebiram jo "skoraj" redno ) prebrala Marsino napoved, ki ni bila ravno roznata.... sem se zacela cuditi sama sebi... kako le mi uspeva ostati tako pozitivna, dobre volje in polna energije, ce pa naj bi bilo, ze po njeni napovedi, vse nekoliko bolj "low enegry" in se vec.... vecina ljudi, ki so me takrat obkrozali so bili dejansko brez energije.... Iz tega sklepam, da smo za svoje pocutje..... kaj ze.... odgovorni sami Lep soncen vikend! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 Hehe, tukaj gledam apekti, hm kaj ni J. Kepler, računal horoskopov samo na podlagi aspektov, povsem je butnil proč znamenja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 11. junij 2003 Prijavi Deli 11. junij 2003 che se ne gre za denimo pluton saturn durekcijo, ni problema; eni so hudi, jupiter mars 180, vebera beptun in podobno, vsekakor vse pohujsajo "astrologi"... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Ti kaku vesh da imam Kironja v 6ti? Kaj to pomeni? A to pomeni, da si lahko ranljiv na tem področju, ali pa si si sam sebi zdravilec in drugim tudi Kaj pa ti misliš o kironu v enajsti hiši in v opoziciji z uranom v peti hiši???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... ko sienkrat mamica,ves ta strah nekako izgubi poudarek na jazu in postane bolj strah za nekoga (saj veš, kaj bi z mojim otrokom bilo...). ... tale strah se me loteva... ja, saj z glavo vse štekam, tudi to, da mi kaže, kako v resnici zaupam življenju... ampak eto - tukaj sem, s temle se soočam. Se je že Alisa spraševala, ali bi bilo bolje, da ne bi nič vedela o astrologiji in tranzitih in... kaj pa, če je namen ravno ta, da to vem...???.... in, kaj lahko naredim, če vidim, kakšni tranziti se obetajo otroku? (plutona ima v opoziciji z luno, natalno ima urana na 22 in marsa na 24 st. strelca - 12. h)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Včasih se sprašujem,ali ne bi bilo bolje,ko vsega tega ne bi poznala in se ne bi vnaprej bala? Pa vas sprašujem-ali kdaj tako občutite pred prihodom aspekta in kako s tem strahom živite? Ali se enostavno prepustite in čakate,ali pa poskušate nekako stvar omiliti (preusmeriti)?Opogumite me saj malo,prosim. Zivio,bom ti poskusila odgovoriti. Ljudje veckrat imajo strah od razlicnih aspektov in tranzita, zarad losih astrologov, ki po medijima podajajo razlicne grozljive interpretacije aspektov in veckrat tu gre za navadno autosugestijo - ce namrec clovek verjame da se mu bo v periodu Saturneva povratka zgodilo kaj hudega, gotovo se mu bo zgodilo, ampak ne zarad Saturna, temvec zarad njegove lastne negativne naravnanosti, ki bo pritegnila podobnu vrst energije iz okolja. Zal se nekaterim astrologima to nikakor ne da dopovedati - namrec, da tisti ki dela z ljudima treba nujno imeti kancek cuvstvene inteligence in mora paziti da ne podaja negativne sugestije, temvec da spodbuja ljudje naj se sami lotijo svog zivljenja na konstruktivan nacin. Res je da Saturn v razlicnih polozajih in tranzitih pogosto prinese tudi tezave, no spet je res da veckrat tega sploh niti ne prinese ! Namrec, meni je nedavno delao kvadrat na natalni Mars in se ni zgodilo nic posebaj, razen tega da sem zamenjala par plombi na zobeh in zdaj mam vse zobe lepe. Pa mal so me bolele misice in sem bila utrujena, ampak se ni zgodilo nic od tega kaj nekateri vse trpajo pod taj aspekt - grozne nesrece, itd. Clovek se mora nauciti naj sam sebe podpira z spodbujevalnim mislima, ki so podlaga za njegova vsakdanja dejanja. In se tud mora nauciti da se znebi grozecih prerokovalcev nesrec in astro sarlatana, ki bojo veckrat svoje lastne neresene frustracije lecili tako, da bojo z svojimi '' dijagnozami '' grenili zivljenje drugima okrog sebe. Saj ti ja verjamem da so ti nekateri tranziti prinesli tud tezave, ampak sigurno so prinesli i cel kup lepih stvari - poskusi se tudi tega spomniti ! Sama tu in tam vcasih pogledam tranzite, ampak se ne obremenjujem prevec, kaksni god da so - naprej se mora in bolje mi bo ce grem naprej vesela in pogumna, kot da bi sla depresivna in utrujena od negativnih pricakovanj. Zato odvrzem vsa negativna pricakovanja v kos za smeti in si recem: '' naj bo kaj bo, jaz verjamem da sem vsemu dorasla in se bom znala spoprijeti kot muc, ki skoci in se vsakic docaka na noge. '' Ne treba se bati - saj itak v tezavnim situacijama strah sploh nic ne pomaga, a bati se vnaprej je skodljivo za splosno dusevno pocutje. Strah se da omejiti z zavedanjem - lahko poskusis pisati o tem in raziskati kaj je to zares, kaj te strasi - ali so to realne izkusnje tu in zdaj, ali so samo odsevi preteklih izkusenj, ki se jih treba znebiti, da bi tu in zdaj bili bolj neobremenjeni ? Lep dan ti zelim ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zivio,bom ti poskusila odgovoriti. Ljudje veckrat imajo strah od razlicnih aspektov in tranzita, zarad losih astrologov, ki po medijima podajajo razlicne grozljive interpretacije aspektov in veckrat tu gre za navadno autosugestijo - ce namrec clovek verjame da se mu bo v periodu Saturneva povratka zgodilo kaj hudega, gotovo se mu bo zgodilo, ampak ne zarad Saturna, temvec zarad njegove lastne negativne naravnanosti, ki bo pritegnila podobnu vrst energije iz okolja. Zal se nekaterim astrologima to nikakor ne da dopovedati - namrec, da tisti ki dela z ljudima treba nujno imeti kancek cuvstvene inteligence in mora paziti da ne podaja negativne sugestije, temvec da spodbuja ljudje naj se sami lotijo svog zivljenja na konstruktivan nacin. Clovek se mora nauciti naj sam sebe podpira z spodbujevalnim mislima, ki so podlaga za njegova vsakdanja dejanja. In se tud mora nauciti da se znebi grozecih prerokovalcev nesrec in astro sarlatana, ki bojo veckrat svoje lastne neresene frustracije lecili tako, da bojo z svojimi '' dijagnozami '' grenili zivljenje drugima okrog sebe. Ne treba se bati - saj itak v tezavnim situacijama strah sploh nic ne pomaga, a bati se vnaprej je skodljivo za splosno dusevno pocutje. Strah se da omejiti z zavedanjem - lahko poskusis pisati o tem in raziskati kaj je to zares, kaj te strasi - ali so to realne izkusnje tu in zdaj, ali so samo odsevi preteklih izkusenj, ki se jih treba znebiti, da bi tu in zdaj bili bolj neobremenjeni ? Ojla!Stardragon, nisi odgovorila meni, ampak je nekaj stališč s katerimi se res strinjam in te sem tudi izpostavil, res si lepo napisala. Poznam, kar nekaj ljudi, ki so odšli takšnim ali drugačnim astrologom le trikrat ...prvič, zadnjič in nikoli več, ker so jih ti tako prestrašili, da ne upajo več nikomur :xx!: . Mislim, da je treba ljudi lepo prpraviti, pa saj sem se tudi jaz bal ponedeljkov že ob nedeljah, ko sem to sprejel, je ponedeljek najuspešnejši dan, vsak dan je lahko takšen če ga sprejmeš, lep dan, B. l Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Zmajči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Poznam, kar nekaj ljudi, ki so odšli takšnim ali drugačnim astrologom le trikrat ...prvič, zadnjič in nikoli več, ker so jih ti tako prestrašili, da ne upajo več nikomur :xx!: . Ja, Boris, ce bi ti jaz povedala par primerov....eden poznati astrolog je v poznatom astro casopisu prognoziral da bo v prvi polovici tega leta na Moskvu padla atomska bomba, daj si to zamisli !! In kaj naj cute ljudi, ki so to neumnost prebrali ? Spet ena '' astrologinja '' je na enem astro forumu / ne bom povedala na katerem / stalno ljudima svetovala naj grejo psihijatru, ker so po njenem bili nori, alkoholiki, odvisniki, itd. Ampak, ta zenska tud pise za en astro casopis in resne izkusnje z astrologijo ima kot ti in jaz s kvantno fizikom - ziva groza !! In to vse pripovedujem ne zarad tega da bi ocrnila astrologijo, temvec zato da se ve kaksnih vse astrologa ima in tu clovek tudi mora imeti izgrajene kriterije, kot v vsaki drugi zadevi - napr. ko si izbira zdravnika, ali zobozdravnika. In sem se zdaj spomnila ene Skorpijonke, ki mi je v zivljenju veliki navdih - zenska namrec ima rak jeter in se pred pet leti je imela metastaze na jetrih, in nekaj na pljucih. Njen doktor ji je povedao da ji ne ostaja dosti casa, a ona je zavpila na njega naj se ne usudi nigdar vec kaj takega povedati, ker bo ona zivela tocno tolk, koliko sama hoce ! In od tedaj je minilo pet let - se je ziva, ampak se mocno bojuje in ljubi svoje zivljenje, ter upa da bo tudi za njeno bolezen najden lek. Vcasih trpi bolecine, vcasih joj se stanje poslabsa, no tistega starega zdravnika je zamenjala z novim, ki jo spodbuja naj isce moc v sebi. In so dani, ko je zelo vesela da je se na tem svetu, ker tud ma zvestega ljubimca in necake, ki jih mocno ljubi. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 bors Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Strah pred aspekti? Tu in tam me popade kaksen strahec in kaksen strah...buuu.. nauciti se ga je treba obvladovat. Ker dostikrat se mi poraja vprasanje, zakaj skrivat nekaj kar vidim v neki karti. A vi hocete, da se vsaka stvar zavije v celofan? Pa se masnco gor, al kaj? Vsi smo kao dobri, pa imamo potenciale, pa pa nic ni tako kot kaze karte...ma dajte noo...bullsit...Zakaj potem zganjamo astrologijo, ce nic ne drzi. Karta ne drzi...pri meni ze ne...Ma ce bi blo vse res tako, bi ziveli drugace...ne bi se pobijali med sabo, ne bi lagali, varali, se pretepali in ne bi poceli tisoc drugih grdih stvari...ampak vi pa kar v stacuno po masno pa okrasni papir! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 A vi hocete, da se vsaka stvar zavije v celofan? Pa se masnco gor, al kaj? Vsi smo kao dobri, pa imamo potenciale, pa pa nic ni tako kot kaze karte... Ja, ok. je videti in povedati tud nevarne in tezavne stvari, samo po meni to ne bi trebao delati astrolog ki nima najmanj deset let resnih izkusenj in vec kot 1 000 lastnih primerov. Tisti ki kopira tuje besede iz knjig, brez lastnega mnenja potrjenega v praksi, nima prava strasit ljude, ker je navaden mazac. Zafrustrirani. Pa nasploh mi je zlo od taksnih astro mazaca, saj sem ih se nagledala, madonca - vse neki zjebani tipi in zenske, ki drugima delijo nasvete, a v lastnem zivljenju prava polomija. Kako bo taj sploh vidio nekom nekaj lepega, kad je njemu samemu vse crno in brezupno ? Saj taksen prav uziva da svima pove vse najslabse, tako namrec sebe zdravi od znotraj od lastnih kompleksov. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.