oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 StardragonCool..faca si...Oona ma te rada... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>StardragonCool..faca si...Oona ma te rada... Seveda se mamo rad, ker si ti stevilka zvedneg ki - a, ki mi najbolj ugaja. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nisem zato, da se stvari zavijajo v celofan..sem se pa naučila, da je VEDNO, ko so zelo slabi aspekti...nekje kakšen izhod...in prav tega je treba poiskati. In naloga astrologa je, da poleg slabih aspektov najde te dobre...in na njih usmeri pozornost...saj si potem s pozitivnim razmišljanjem pomagamo tudi sami... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nisem zato, da se stvari zavijajo v celofan..sem se pa naučila, da je VEDNO, ko so zelo slabi aspekti...nekje kakšen izhod...in prav tega je treba poiskati. In naloga astrologa je, da poleg slabih aspektov najde te dobre...in na njih usmeri pozornost...saj si potem s pozitivnim razmišljanjem pomagamo tudi sami... Astra Bravo Astra! Preusmeriti pozornost, ne pa še ustrahovati ljudi, ki so (že itak)v stiski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.