Emilija 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 V zvezi z menjavo polov, že imam načrt. Pravite, da se bo s prvim junijem končala ta katastrofa. Lepo bova z možem počakala do takrat doma, potem pa takoj na morje, pogledat, če je kaj polepšana plaža.Gotovo bo na celi plaži mehka mivka namesto kamnov! Jaz sem optimist! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Gre se za resne zadeve. Iz mape napada na saj vesh se lahko dolochajo ... hude zadeve. Zhal pa Bush je nor chlovek (Merkur Pluton nekaj) in planira napade tudi na Siriijo in Iran. A si predstavljash? Denar vse kupuje. Ti ne povem kaj si mislimo o otrokih pa to... Ni jih briga za to planeto. Eridu in Irak so pa popek planete. Eridu je (Erde, Earth) prvo naselje sploh! Oni pa vse rushijo, vse! Nevarnost sem objavil za en del Londona (Epping) in mi pravijo da tamo Usama ima khcher od brata in je hebrejska enklava. Sicer ljudje mislijo da je "vojni konc", ker CNN trdi kar zhe trdi. 26 000 000 ljudi naenkrat Bushrael? Kjer! ... ah, sorry ... toomuchresna tema ... Intruder... a si preprican da ne malo pretiravas? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 A je danes se kdo na foromu ali vsi ze srfate? Na likalnih deskah.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Evo.Danes je 15. maj, Ich pa sem se vedno tukaj (*ni pa seveda se konec dneva ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Še nisem pojedu svoje porcije špagetov,tako da bo konec sveta moral še malo počakati. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja, verjetno je tudi konec sveta na strani delodajalcev. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 čez slabo uro, ali pa je že , bo na Japonski 16.5. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Klinc tole :xx!: svoj surf vlačim gor pa dol po štengah, v avto ga tlačim, po šoli se šetam z njim, a zdej nej ga mam pa spet za likat al kwa? Totaln neugledn .. mah, od dons naprej se požvižgam za vse prihodnje konce sveta, je tu mač dela s temi surfarskimi rekviziti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Še malo počakaj, ni še konec dneva Vzemi to kot rekreacijo ali pa krepitev mišic, saj te deske niso ravno peresca Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Hvala Tina za nasvet...Ok, pol ga bom pa zvečer še na tečaj orientalskih s seboj vzela. Jako uporabna, tale likalna deska . eto - vse je za neki dobr, tud konc sveta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 bemu japonarje sm meu sestank na CZ, pa sm povedu de bo konc sveta, pa so se mi rolal k budale je spet prikrajshan za ene 6 miljard nedolzhnih in n ich hudega slutechih dushic Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 gori na franciskm in v indiji... vidi blood red eclipse...http://www.escribe.com/theory/puck ...shevena pride,kar klikno na eklipse... http://www.escribe.com/theory/puck/m4822.html Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Mick...se mi zdi, da razumem...pa nimam besed... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Veš Sanjalica, zame pa je danes res konec sveta . Sem za trenutek že pomislil, da ni........., pa nisem te sreče.Kaj pa je Mick takega da naenkrat tako pesimističen? Saj veš, za dežjem vedno pride sonce...in modre učke se čarobno spremenijo v Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Pr mej duš, spet sm na šihtu, pa sem mislla da vsaj dons nau treba..... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ej že odštevam.... mamo Luno sem si že ogledala,na vzhodnem nebu,v vsej svoju polnosti Sedaj pa se sprašujem kaj nam bo prinesla Moji prijateljici,recimo,so danes vdrli v stanovanje in ukradena sta bila dva računalnika...Tip/i je prebrskal vso bajto..pustil ,precej drag, mobitel kjer je bil...enako skener,printer in tipkovnico....hmmmm je kriva Lunaali ljubljanska narko-mafija? in po materi Luni nam jo bo zagodel še očka, Sonce Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja, zame je bil 15. maj tudi zalosten konec nekega upanja... What now? :xx!: Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 novo upanje? tut zhvi iz upanja u upanje.....SPES PERDITA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Kolkrat so že čolne na Šmarno goro vlačili, pod foro, da bo konec sveta, pa jim tudi tokrat ni uspelo napraviti konca hehe, mi pa le živimo naprej. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Pol pa se zanese na koga.Jaz pa sem se že pripravljala, kako bom kasirala za Haloze....evo pa nič iz tega no.. vojni dobičkarji he,he Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 heh hm danes je 21, če se ne motim, in tale konec sveta se ni zgodil, ne bom se delal pametnega, ampak heh sveta ne bo konc, no ja še vsaj par milijard let, no 2 miljardi let natančno, človeštvo bo izumrlo približno sto pedeset miljonov let prej, po naravni poti, če bodo pa take sekte pridno razlašale konec sveta, potem pa bomo do takrat vsi umrli od straha, in če nas prej zmaže kakšen planet al pa komet, al pa heh astereoid, potem super, možnosti za vse skupaj so približno desettisočkrat manjše kot pa možnosti za to da se mi ta trenutek sesede stol, padem dol si zlomim vrat in umrem, gnijem eno leto in nihče ne opazi, (beri skoraj ni možnosti, čeprav je tale stol že malo razmajan...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Sploh ne bi bilo slabo, če bi konec sveta označili kot praznik in dela prost dan. To bi imeli praznikov Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Ej Tina, saj si mislim da nisi tista, ampak, sem pogledal datum kdaj si postala članica foruma, 10.4.2003, pa si nisem mogu kaj da se nebi spomnu na eno tino, the girl i love... ki je tudi tina in ima rojstni dan na ta isti dan, pa heh me zanima če si slučajno to ti??? 10.4.1984? ajd itak najbrž ni res... ampak zanimivo je pa le, kaj vse najdem tukaj zgoraj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Groza, konec sveta je bil, jaz pa nisem nič vedela. Pa je potem čudno, da gre toliko drugih stvari mimo mene? Papa, Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.