Skoči na vsebino

15 maj in konec sveta

soncica

Recommended Posts

V zvezi z menjavo polov, že imam načrt. Pravite, da se bo s prvim junijem končala ta katastrofa. Lepo bova z možem počakala do takrat doma, potem pa takoj na morje, pogledat, če je kaj polepšana plaža.

Gotovo bo na celi plaži mehka mivka namesto kamnov! Jaz sem optimist! xsrcx xsrcx xsrcx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Gre se za resne zadeve. Iz mape napada na saj vesh se lahko dolochajo ... hude zadeve. Zhal pa Bush je nor chlovek (Merkur Pluton nekaj) in planira napade tudi na Siriijo in Iran. A si predstavljash? Denar vse kupuje. Ti ne povem kaj si mislimo o otrokih pa to... Ni jih briga za to planeto. Eridu in Irak so pa popek planete. Eridu je (Erde, Earth) prvo naselje sploh! Oni pa vse rushijo, vse! Nevarnost sem objavil za en del Londona (Epping) in mi pravijo da tamo Usama ima khcher od brata in je hebrejska enklava. Sicer ljudje mislijo da je "vojni konc", ker CNN trdi kar zhe trdi. 26 000 000 ljudi naenkrat Bushrael? Kjer! ... ah, sorry ... toomuchresna tema ...

Intruder... a si preprican da ne malo pretiravas?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Evo.

Danes je 15. maj, Ich pa sem se vedno tukaj (*ni pa seveda se konec dneva :vragec: x:Dx )

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Klinc tole :xx!: svoj surf vlačim gor pa dol po štengah, v avto ga tlačim, po šoli se šetam z njim, a zdej nej ga mam pa spet za likat al kwa? Totaln neugledn .. mah, od dons naprej se požvižgam za vse prihodnje konce sveta, je tu mač dela s temi surfarskimi rekviziti x:Dx

Še malo počakaj, ni še konec dneva x;)x

Vzemi to kot rekreacijo ali pa krepitev mišic, saj te deske niso ravno peresca x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

:vragec:

bemu japonarje

sm meu sestank na CZ, pa sm povedu de bo konc sveta, pa so se mi rolal k budale

:vragec: je spet prikrajshan za ene 6 miljard nedolzhnih in n ich hudega slutechih dushic

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
Veš Sanjalica, zame pa je danes res konec sveta x:((x. Sem za trenutek že pomislil, da ni........., pa nisem te sreče.

Kaj pa je Mick takega da naenkrat tako pesimističen? Saj veš, za dežjem vedno pride sonce...in modre učke se čarobno spremenijo v :2src:

ej že odštevam.... x:Dx mamo Luno sem si že ogledala,na vzhodnem nebu,v vsej svoju polnosti x:Dx x:Dx

Sedaj pa se sprašujem kaj nam bo prinesla x?x

Moji prijateljici,recimo,so danes vdrli v stanovanje in ukradena sta bila dva računalnika...Tip/i je prebrskal vso bajto..pustil ,precej drag, mobitel kjer je bil...enako skener,printer in tipkovnico....hmmmm je kriva Luna

ali ljubljanska narko-mafija?

in po materi Luni nam jo bo zagodel še očka, Sonce :V: :V: :V: :V:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pol pa se zanese na koga.

Jaz pa sem se že pripravljala, kako bom kasirala za Haloze....evo pa nič iz tega no..

:vragec: vojni dobičkarji he,he

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

heh hm danes je 21, če se ne motim, in tale konec sveta se ni zgodil, ne bom se delal pametnega, ampak heh sveta ne bo konc, no ja še vsaj par milijard let, no 2 miljardi let natančno, človeštvo bo izumrlo približno sto pedeset miljonov let prej, po naravni poti, če bodo pa take sekte pridno razlašale konec sveta, potem pa bomo do takrat vsi umrli od straha, in če nas prej zmaže kakšen planet al pa komet, al pa heh astereoid, potem super, možnosti za vse skupaj so približno desettisočkrat manjše kot pa možnosti za to da se mi ta trenutek sesede stol, padem dol si zlomim vrat in umrem, gnijem eno leto in nihče ne opazi, (beri skoraj ni možnosti, čeprav je tale stol že malo razmajan...)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ej Tina, saj si mislim da nisi tista, ampak, sem pogledal datum kdaj si postala članica foruma, 10.4.2003, pa si nisem mogu kaj da se nebi spomnu na eno tino, the girl i love... ki je tudi tina in ima rojstni dan na ta isti dan, pa heh me zanima če si slučajno to ti??? 10.4.1984? ajd itak najbrž ni res... ampak zanimivo je pa le, kaj vse najdem tukaj zgoraj
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...