Volk K.L. 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Da vidimo kako razumete tole vprašanje. Kolikšen je Vaš dolg Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Moj je od ene štange do druge. Kaj pa vem - ene 3 metre! (štrik za perilo) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 včasih predolg jezik Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 mal sem si pa res še dolžna: se še bl crklat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Dobra tema, Volk! Do sebe - izkoristiti cimvec svojih potencialov.Do ljudi - posredovati ze postekano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 ...najdet svojga soncka... potrudit se zanj... Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 ce bi malo drugace postavil vprasanje (koliko = koliksen), bi bla tlele ze ful divja debata Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 bemu volk© kwa te pa briga svojga zmer pa objau -ou je dolg k pondelk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 x:Dx Ga nimam MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Dolgov pa nimam,al si mislil pisihicne pa take ki se jih ne da poplacat, razen z dobro voljo in dobrimi deli? MucaMacaetckaj pa nas dolg do clovestva, kaj dolgujes sam sebi etc(uf, dolg je ze zacel narascat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2003 Aliana : ce bi malo drugace postavil vprasanje (koliko = koliksen), bi bla tlele ze ful divja debata Na vse sem pomislil, tudi na to Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2003 aakhut : svojga zmer pa objau Pa zakva samo na take svinarije mislš Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2003 mucamaca : Ga nimam. Kaj pa nas dolg do clovestva, kaj dolgujes sam sebi etc(uf, dolg je ze zacel narascat) Ne verjamem dokler ne vidm. Drugače mi je res neki začel naraščat ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 A pritisk???? Si si ga kje zmeriu? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2003 Ja sem si zmeril znaša pa 220-180. A je to u redu, da mi tako narašča moj dolg. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 uredu je to volkec, don't worry zlo običajne mere za ta čas Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Hitr mal vode, da pogasi ta pritisk. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 volk©: Pa zakva samo na take svinarije mislš hmmm...che bi si ga recimo usake tolk umiu, pol naush meu vech tok svinjskega ne izda svojih mer Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2003 Haa ti -ek. Saj me ne bi sploh vprašu s takimi, če bi ti vedu za svoj dolg. Po moje sploh ne veš kolikšen ti je dolg, pa skrivaš . Veš ni nujno samo tisti dolg med tvojimi nogami ampak tud' tko v življenju, ane Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Volkec, si se zadolzil? Upam, da ne sodis med tiste, ki tecejo v banko po kredit, pol pa novega audija al bemfelna kupit. Ja, kredit bomo pa ze enkrat odplacali, no. (Vmes pa bejbe padajo dol, to je pa tudi nekaj vredno). MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 A bejbe na Audija padajo ????? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 A bejbe na Audija padajo ????? Ne na "bemveja" Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 A bejbe na Audija padajo ????? Mene pa zanima...a tipi na Audija padajo? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Zanimivo vprašanje! A obstjajo tut pleh tipi? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.