aquarius 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Mene pa zanima...a tipi na Audija padajo? AstraNa babe... V Audiju.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Veš kolk, a ga ne vidiš ? Pred nosom ti miga ! Ali pa natanko 4.500.000,00 SIT, vzami kar hočeš ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Mucamaca : Upam, da ne sodis med tiste, ki tecejo v banko po kredit, pol pa novega audija al bemfelna kupit. Ja, kredit bomo pa ze enkrat odplacali, no. (Vmes pa bejbe padajo dol, to je pa tudi nekaj vredno). Ahh se mi ne splača vzet kredita za avto, bl na stanovanje mislm. Kdaj bo pa to padlo, pa se mi sploh ne sanja ITI GOU HOM; ITI GOU HOM. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 astra audi she ni tko huda zadevshnajst bl na mercedeze, pa bjonde u nih je tut iz gumenjakom zadovoln Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Kaj pa, če ti je tip všeč...pa ma Audija...kaj pol narest...da ne bi bla pleharca??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ...gre se zato, da pač ima srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Obstajajo, obstajajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Da ne boš ispadla pleharca: počakaj, da te osvaja pol se pa naredi, da te ne zanima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Aquarius... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Me je že osvojil....pa zdej...a sem pleharca Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 astra audi she ni tko huda zadevshnajst bl na mercedeze, pa bjonde u nih je tut iz gumenjakom zadovolnAakhut...bjonda sem... Gumenjaka mam... Sam še mercedesa nabavim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 A................. sem se spomnla...sej avto ma on...jest se vozim s trolo...pa z biciklom...pol nisem pleharca.....eeeeee Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ce si pa dolg naredis, pa stanovanje kupis, je pa cist druga stvar, kot za autucka. Z necem je treba zacet in je bolje odplacevati kredit, kot pa denar za najemnino metat skoz okno. :xx!: Hojla, tole je moje podrocje oziroma nevarno blizu. Ce te pa zanima, pa postkaj pod osebna sporocila. papa MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 astra pochas morm prej she vilo uprashat kaj gon sicer pa :kaj je lepsh slishat,al k baba shchije na pleh, al k dec? -a so sama ushesa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 AAkhutek, kaj pa ti gons, mislm poleg svoje ? Miklosiceva je dolga k . MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.