Orhideja 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Lep pozdrav! Na italijanski televiziji sem zasledila, da 4. 6.2003 po prelomnica za vodna znamenja, predvsem za ribe, saj naj bi se začelo čisto drugo obdobje, polno sreče,...na vseh področjih. Kot so rekli, sta bili zadnji dve leti bolj tako (kar lahko potrdim ), ampak da bo od junija naprej vse rožnato....mah.....Kaj je res ali ne? Upam, da me niso spet nategnili!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 OSEBNO SPOROCHILO ZA BOBNARJA: bom jst prdnu, pa bosh meu lufthehe je sicer proti onesnazhevanju, pa vendar.... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 pa une okol tut :xx!: -ova ritka je lepsha od tvoje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 bobnar -ova dishi....za dve Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Orhideji pa tko al tko ni nobeden odgovoril Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 Braaaaaavo, še res je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 Bom živela v nevednosti. :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 13. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2003 Bo kej ali ne,...sem radovedna. Le kdove kaj me čaka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Jaz, čudežno upam, da se uresniči napoved, čeprav nam tudi ni šlo tako slabo no ....lahko bi bilo slabše tudi, to sem mislila. Počakajmo junij in Marsino napoved... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Saj zdaj tako ali tako prihaja čas vodnih znamenj, poletje je pred vrati, s tem pa voda, na morju, rekah, jezerih, potokih, bazenih, raj za vodna znamenja , . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Ja, zračna so itak sam luft, kdo bi se sekiral Pa sej dobr da luft.... kaj bi pa zemeljska drgac pocela, ce bi brez lufta ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 ti se pa ne usaji cez luft k ti spustis svoje pline v zrak .... tko al tko si tok bliz ognja.... da do lufta sploh ne pridejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Saj zdaj tako ali tako prihaja čas vodnih znamenj, poletje je pred vrati, s tem pa voda, na morju, rekah, jezerih, potokih, bazenih, raj za vodna znamenja , . pa a si ti prepričan,da vse te vode....ktero si naštel..ni tudi pozimi??? Odkod tebi to,da prihaja čas vodnih znamenj?Majčkeno več povej,prosim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Lep pozdrav! Na italijanski televiziji sem zasledila, da 4. 6.2003 po prelomnica za vodna znamenja, predvsem za ribe, saj naj bi se začelo čisto drugo obdobje, polno sreče,...na vseh področjih. Kot so rekli, sta bili zadnji dve leti bolj tako (kar lahko potrdim ), ampak da bo od junija naprej vse rožnato....mah.....Kaj je res ali ne? Upam, da me niso spet nategnili!!! aja Orhideja... pojma nimam odkod italijanskim astrologom tako dobra napoved za vodna znamenja..Vem samo to,da je v vodno znamenj Rib prišel Uran....meni se ne zdi preveč prijazen planet....sicer pa kakor se vzame ....možno,da se bodo vodna znamejaosvobodila nekaterih pregrad,ki so bile doslej ovira na poti do cilja....Kdo bi vedel?Vem,da v telesu,med drugim,vlada tudi mozgu...zato ga grem raje mlce trenirat Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Bo kar bo...pustimo se presenetit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Verjemi ali ne,mene, precej ,preseneča Merkur.Pa ,ne bi mu pripisovala tolikšne moči,kadar je retrograden. Vidiš....pustila sem ,da me je presenetil on pa se tozadevno ni obotavljal . :\: Samo še malo pa bo bolje.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Juhuhu!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Juhuhu!!! hmmm če pomislim kako sem danes po Celovcu eno trgovino iskala pa se znašla pred njihovo bolnišnico(naklučij ni) bi pa rekla,da se "tam gori" stvari še vedno dogajajo v stilu,ki mi ni ravno na kožo pisan..... ja trgovina pa je bila pred mojim nosom...le kdo mi jo je tako zagodel...Merkur ne,Luna ne hmmmmm Sonca ni bilo,saj je deževalo morda so bili pa škratje ali vodne vile Kdaj si rekla? 4.junij pa,da vidiva Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 v itakiji ne obstaja niti 1 eden astrolg, ostani na tem forumu;9 Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alisa 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Verjetno je ta napoved povezana z današnjim prihodom Saturna v znamenje Raka, ki je enod treh vodnih znamenj.Ostala dva sta še Škorpijon in Ribi.Mislim pa, da tako zelo v rožicah vse le ne bo, ker je Saturn "veliki učitelj" in do rožic te pripelje skozi veliko trnja (truda). V bodoče pa ti, draga Orhideja, priporočam da astroloških vprašanj ne postavljaš na forumuAstrologija, ker je ta očitno namenjem le še zbiranju zvezdic za dosego statusa "zaslužnega","stalnega"ali pa celo "nepogrešljivega" člana, ne pa astrologiji sami. Citiraj "Mir prihaja od znotraj.Ne išči ga zunaj." BUDDHA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Verjetno je ta napoved povezana z današnjim prihodom Saturna v znamenje Raka, ki je enod treh vodnih znamenj.Ostala dva sta še Škorpijon in Ribi.Mislim pa, da tako zelo v rožicah vse le ne bo, ker je Saturn "veliki učitelj" in do rožic te pripelje skozi veliko trnja (truda). V bodoče pa ti, draga Orhideja, priporočam da astroloških vprašanj ne postavljaš na forumuAstrologija, ker je ta očitno namenjem le še zbiranju zvezdic za dosego statusa "zaslužnega","stalnega"ali pa celo "nepogrešljivega" člana, ne pa astrologiji sami.wuauuuu v prepričanju,da rožce odpadejo Tudi mene skušajo prepričati kako čudovite energije se zbirajo nad vodnimi znamenji ..nihče pa ne pove odkod to vedenje ... Saturn je le Saturn..pa če maš v Raku še kakšne "težke" planete pa aspekte da o Uranu v vodnih Ribah ne bi :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Saj smo že nekaj o saturnu v raku...malo prebrskaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 ... V bodoče pa ti, draga Orhideja, priporočam da astroloških vprašanj ne postavljaš na forumuAstrologija, ker je ta očitno namenjem le še zbiranju zvezdic za dosego statusa "zaslužnega","stalnega"ali pa celo "nepogrešljivega" člana, ne pa astrologiji sami.Do neke mere se strinjam s tabo, Alisa, da je vse prevec brezveznih postov, ki morda res izpadejo kot stepanje objav, vendar je 'status' clana odvisen od njegovega objavljanja v vseh forumih in ne samo v forumu Astrologija.In ce ima torej ta ali oni clan, (ki ima 1500 objav in je zato "... clan"), katero objavo tudi v Astrologiji, se ti zdi, da to pomeni,, da jih ravno v Astrologiji stepa? Prav tako ali se bolj kot tebi, Alisa, bi meni pasal kaksen kvalitetnejsi pogovor v tem forumu, vendar sama tega ne podrazumevam zgolj kot vprasanja vseh in nanja predvsem mojih odgovorov (ali odgovorov Jupi ali Vojka ali Rakice ali ...). Tako te vabim, da pomagas ta forum narediti kvalitetnejsi. Forum astrologija ima vec kot 10 strani - svetujem ti, da si nastavis 'vse teme' in ne samo 'teme zadnjega meseca', pa bos videla, da smo veliko tega ze predebatirali in bos nedvomno nasla notri kaj kvalitetnejsega kot le zbiranje zvezdic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Ne vem, kako ste ostali v vodnih znamenjih doživljali včerajšnji dan .Meni se je zdel prav težak, čeprav se ni nč posebnega dogajal. Neki mi niha energija in tudi danes sm bolj na :xx!: tale vročina, ufff... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Te dni čutim,kot da je nekaj v zraku.. zatišje pred viharjem...kdaj bo že končno vihar MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.