Skoči na vsebino

Osebna sporočila

Recommended Posts

Osebnim sporočilom je namenjena usluga 'Osebna sporočila' (ki jo lahko uporabljajo samo člani Foruma).

Uredništvo prosi, da to upoštevate in hvala za razumevanje.

Po drugi strani pa prav tako prosiva, da vprasanja urednistvu - v zvezi z delovanjem foruma, pa tudi vprasanja s podrocja zdravja, astrologije etc. postavite v obstojece in za to primerne in namenjene forume, in ne posiljate tega kot Osebna sporocila clanom urednistva. Hvala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sploh ne dvomim - saj sta ze tudi do zdaj, obe (to upostevali). x:)x

Saj je jasno, da nanese, da se z nekom vmes zapricas tudi bedarije ali stvari, ki se ticejo res samo dveh..., vendar da bi po defaultu bilo tako, pa se mi ne zdi kul... Ali pa da bi specialno teme odpiral zato, da bi nekomu privat nekaj povedal...

Osebna sporocila so misljena kot dbest varianta in ful dobrodosla pridobitev in sva ful vesela, da ta moznost zdaj je.

Tudi ste nekateri vprasali, ce lahko kdorkoli vidi ta sporocila, oz. kaj pise v njih. To seveda ni mogoce, saj ravno zato so Osebna sporocila, lahko pa greva admina, ce bi bilo kaj takega, pogledat, pa vidiva, kdo in koliko itd. uporablja to, ne pa tudi, kaj si clani pisete - tako kar brez skrbi.... x;)x

V bistvu so res tu ravno zato, da imajo clani moznost se med sabo zmeniti, da ni treba posiljat mailov... Meni se zdi ful dbest in mi pride zelo prav - veliko osebnega imam zdaj tu, da imam v Inboxu bolj pregledno... ker ce vsa sporocila dobivam na mail, se zgodi, da se mi najpomembnejse izgubi oz. pomakne ful dol...

Skratka - ni zdaj nekih strogo zacrtanih pravil, kdaj je kaj osebno sporocilo in kdaj pac tako obarvan komentar, vendar se mi je zdelo, da je cisto kul malo opomniti na tole kdaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...