MUCAMACA 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 O, shit kar si tule napisal volkec! :o|o: Ne maram taksnega nacina dela, taksnega (ne)sodelovanja v sluzbi. sem vedno in povsod za fairplay, raje zamudim kasno stopnicko, pa gren cisto vedno z mirno vestjo spat. (pa ceprav je Mars moj kulminantni planet in se nahaja v, ugani, Strelcu..)Pri vsem tem pa imam tako sluzbo, da se moram boriti in dokazovati in to pretezno moskimi. Pa mislim, da mi kar uspeva tudi s posteno igro. Drugace pa, kar se tice sportov, imam tudi jaz najraje tiste, kjer je pomembna trma, pa vztrajnost in tega mi hvalabogu ne manjka. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 sej tekmovanje, je tudi borba za obstanek, pa naj bo to žwau al pa člouk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 sej tekmovanje, je tudi borba za obstanek, pa naj bo to žwau al pa čloukplosk plosk Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 tekmovalnost lahk povezujemo tudi s konkurenčnostjo...zakaj ne? Uživam v tem...sem pač tak tip Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ja tip´za izzivanje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Mucamaca: Ne maram taksnega nacina dela, taksnega (ne)sodelovanja v sluzbi. sem vedno in povsod za fairplay, raje zamudim kasno stopnicko, pa gren cisto vedno z mirno vestjo spat. Zdaj ne vem, najbrž imaš tako mišljenje o sebi ti sama, ampak kako tvoji sodelavci tebe vidijo Ti zaupajo Drugače me sodelavci imajo radi in jaz njih. Gre za problem na relaciji med šefom in nami, ko so nekateri že kar odkrito privrženi šefu. Treba je vedet, da ti ljudje ne vedo kaj je fer play igra, še manj pa kaj je prijateljstvo. Vendar večina sodelavcev, ki jih poznam se z njimi zelo fajn razumem, so pa tudi izjeme. To so pa šefoljubci, še posebej če šefe nima nobenega občutka z podrejenimi. In ti šefoljubci so najhujši, ko se delajo kako so delavni, v resnici pa niso. Zaenkrat šefe nobenega ne kritizira, ko je ugotovil da so njegovi ljubljenci resnično nesposobni za nekatera dejanja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 tekmovalnost je predpogoj za ustvarjalnost in napredek uchas prehiti samga sebe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 ja tip´za izzivanje :xx!: nč všeč,nč všeč,nč všeč Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Kdo ga bo prej http://file.sugarqube.com/Cards/jblo_TheWo...swf?PL=L400x300 tisti dobi za pir Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 tekmovalnost je predpogoj za ustvarjalnost in napredek uchas prehiti samga sebeuchas...ampak po čem pa??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 maj(ica) po chem? cena je katastrofichno velikanska se pochas umerja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Zirosi Ni mi ratal,ampak sem se pa pošteno nasmejala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 maj(ica) po chem? cena je katastrofichno velikanska se pochas umerjaNi videt... -a ne bi imeli za predsednika...bi vsi kamne tolkli na Golem...to bi bilo katastrofichno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Tekmovalnost s sosedi ali sodelavci mi nekak ne gre najbolj, me ne mika, so zadeve, ki me nikakor ne zanimajo. Ne zanima me kaj sosed ima, si privošči ali počne, mu privoščim, karkoli, ampak to meni ne predstavlja nekega izziva za tekmovalnost. Kar se službe tiče, tudi vem, da sem od , kadar je treba. Ko se dela se dela ornk in uspešno, ko pa ne pa ne. Simpatična tekmovalnost mi je pa tista v prostem času, pa nima veze Svinja ne jezi se, košarka, ročni nogomet, karte ali karkoli drugega. ne bom rekla, da ne zmagujem rada in tudi vedno se potrudim, da bi, ampak bistvo je v druženju in hecu. Svinjice smo igriva bitja.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 v jedenju klobas... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Ta mi pa nekako ni najljubša.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 hochesh recht,de ti ni glihNA KOZHO PISANA? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 predolg bosh, k bosh umrl, pa lezhu na parah...do takrat bosh pa ostal velikmick-en Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 hochesh recht,de ti ni glihNA KOZHO PISANA? Nekako v tem smislu, ja.... se spozna na Svinjice.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Mick, prav fajn je tale tvoj odgovor, na vsa tekmovalna področja, pa izčrpno in iskreno. Kaj pa npr. eno vprašanje bolj za moške.... Bi se spustil v tekmovnje za kakšno žensko, ki bi že bila vezana, če bi čutil, da je to ženska Tvojega življenja? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 svinjice so tko al tko krelji zhivali... ma svinjsko rad prasichke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Če bi res čutil, da je to ženska mojega življenja.......niti malo ne dvomim, da bi to bil neusmiljen boj zanjo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 He he, me prav zanima, kako bi to izgledalo. Takšna situacija je zanimiva še posebej, če gre za bitko med moškimi, ker je v igri tudi moški ego, česar pri ženskah ni. Jaz se verjetno tega ne bi lotila, če je to to, te samo privede na skupno pot (moje mnenje), sem pa že od parih prijateljev slišala, da taka tekmovanja obrodijo sadove. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Saj to, ko gre potem za razne nasilne zadeve, to je pa res nekam tipično moško.... Moj bivši se je še nekaj mesecev, potem ko sva se razšla in sem za tem spoznala svojega moža in bila z njim, izživljal nad gumami na najinih avtih.... Nč jasn... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.