rachek 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Evo Janja, in spet smo pri dobrih starih: Vsi dedi ste svinje, vse babe so kur**, ipd .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Ne, ne, ne, jaz tako res ne mislim, sem pa res večkrat slišala, da se pri moških pojavlja tale zadevica z moškim egom, če je šlo pa za podobno zadevo z ženskami pa česa takega še nisem slišala. Jaz nočem nikoli posploševati in nikoli nikogar za nič obsojati, dokler ne slišim še njegove plati zgodbe. Tko da nismo pri tem. Fantje ste ena zelo simpatična bitja in brez vas bi bilo strašno dolgočasno... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Aha okej ... ego je svinja ja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Ego je jogurt, a ni? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Tudi ja, ampak mislil sem človeški ego. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 hih...moj ego je tok zrastu, de se ni mogu vech shirt...pa je dobu mejhnga otrokca EGONCHKA ....ejga Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Tekmovali smo že kot spermiji in mi vsi smo zmagovalci - BRAVO MI! Tekmujem v glavnem sama s seboj in sama sebi sem najhujši nasprotnik. Ker pa mam rada vse igre, normalno, da rada tudi tekmujem, v službi pa ne - vsaj mislim, da ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Zmagovalca ne bojo nikoli vprašali, če je govoril resnico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 tekmovalnost se pr nas ne splača... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Tekmovali smo že kot spermiji in mi vsi smo zmagovalci - BRAVO MI! no seveda, hehe, Najtežje je biti drugi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Tekmovali smo že kot spermiji in mi vsi smo zmagovalci - BRAVO MI! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Ali sem tekmovalna? Ja mislm, da sem. Rada tekmujem. Takrat ko tekmujem, dam od sebe več, kot bi drugače. Čeprav ne grem nikoli na nož. Rada imam pošteno tekmo in vedno tekmujem pošteno. Tekmujem rada v športu, družabnih igrah, znanju (do neke normalne meje). Ne tekmujem pa v službi, ker se mi zdi timsko delo bolj produktivno in zanimivo ter v ljubezni, ker sem že zdavnaj zmagala. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 Plosk plosk... Dobro si tole povedala, Masinca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 Tekmovali smo že kot spermiji in mi vsi smo zmagovalci - BRAVO MI! ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Jaz pa sem ful premal tekmovalen, za moj horoskop , sej, mislim res zavestno sem netekmovalen, ker v bistvu nič nima človek od tega v mojih situacijah, to je kt da bi prehiteval v koloni, dobiš sto metrov prednosti, ampak to je pa tud vse, na koncu porabiš več bencina in si prav tako najebal.... hehe, res mi ni do tekmovanja,... tekmujem samo v enem primeru, (ko gre za ženske...) tega se pač ne morem otrest, če smo v treh, 2 tipa 1 punca, sploh ni vprašanje s kom se bo pogovarjala... (čeravno ima enga tretjega s katerim resno hodita....) tako da recimo v ljubezni tekmujem, drugje pa mam vsega dost, mi leze ven že skoz ušesa bi rekla moja prof slovenščine,... hehe sicer pa ni to vedno bilo tako, tako je od kar se ukvarjam z jogo, ne jem mesa, hodim na lunine partye... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Aja pa naj odgovorim na prvo vprašanje... Ne nisem tekmovalen. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.