Tamburin 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 "Primorske novice", petek, 9.5.2003Avtor članka: Danijel Cek Da ljubezen ne pozna meja, je dokazal letalski mehanik z ameriške letalonosilke, ki je po napadih na Irak priplula na počitek v Koper. Medtem, ko so se njegovi kolegi po petih dneh bivanja pri nas zadovoljni vrnili na ladjo, se je 23-letni Miguel A. Manquera potuhnil pri dekletu in ostal pri nas. V sredo so ga v Luciji prijeli policisti, včeraj pa si je prislužil opomin pri sodniku za prekrške (ker se pri nas v treh dneh ni prijavil in je bival brez potnega lista). Pri nas lahko ostane še 3 mesece kot turist, če se bo vrnil v ZDA, pa ga najverjetneje čakata zapor in odpustitev iz vojske. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 ah lepa realna filmska scena ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Rada bi vedela kaj je razmišljal ? Ne tako, da bi ga obsojala, kar tako, kakšen namen je imel oz. tudi izbranka ? A je mislil, da ga ne bodo pogrešili, hecno!Sicer pa je mogoče njegova mladost opravičilo, ljubezen res povzroči takšne in drugačne čudne reči! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 tvegau je, zihr pozna posledice, ampak......sej bo šla za njim.....; ji privoščim Ah ,in ah, kak je to nice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 NO...lep primer, da je ljubezen slepa... bogve, kaj si je tip mislil...najverjetneje pa sploh ni mislil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 LJUBEZEN ZARES NE POZNA MEJA! Kva je mislu? Mislu je s srčkom ne pa z glavo! Tud to je treba včasih Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Ha svaka čast tipu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Zavidam mu, ker si je dovolil to narediti in ni razmišljal na posledice, jaz kar naprej razmišljam kaj bo sledilo, če bom to ali ono..... Malo avanturista v človeku ne škodi ! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 brezveze zarad pichke ob vojashko karjero bi mu ga odrezu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Ljubezen premaga vse!tudi nobene vojne ne bi bilo, če bi se ljudje imeli tak radi Bravo Vojak Bravoda le še več takih Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Kako romantično, ampak še zmeraj se mi zdi predrzno. Se ne splača it v zapor za take stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 ..mogoče je bil začaran..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Solđr je faca 100 km/h! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Po mojem ga je punca začarala z macolo po glavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Jah, to pa smo Slovenke... Tudi ameriška vojska ni varna pred nami...Samo milijon nas je...pa vendar...niti Amerika ni varna pred nami. Neizbežne smo... Ko me pomigamo s svojimi se pozabi na vse...ostajamo samo vroče -ke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Sama sem se nekoc zaljubila v Beograd in to skoraj dobesedno 'prek trupel'... Konc! Nc cakat! Takoj! Vse! (Zdaj nisem v BG - niti on ne v LJ ) Nekoc pa sva se zaljubila z nekim basistom iz amsterdama, pa smo odblodili potem se po yugi in se celo smo k njemu sli potem v amdam - jaz in moji frendi nekateri, enkrat pa sem se zaljubila v kitarista od D.O.A. iz Kanade in so nas celo rajo (se vse moje frende) trockali s sabo v ZGB na koncert in NE HOTELI IGRATI, dokler nismo prisli vsi notri.Na vlaku so nam kupovali hrano, pijaco, bil je totalen zur. Skratka - veckrat ljubezensko brez meja, a sem se vedno tukaj.BG, Amsterdam, Kanada? Slisi se kar Jaz pa v tej zahojeni SLO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 jah cariero bi nardila , the moon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Jaz pa v tej zahojeni SLO. Zahojeni??? GRRRRR! Jaz sem ponosna da sem "naša" :-) ...ko sem imela možnost zapustiti svoj rodni kraj in se preselit v Ljubljano, me je kar začelo dušiti... Z dušo in telesom sem "naša" tako da sem rekla...če me hočeš, se zmigaj ti iz Ljubljane do nas... In...ljubezen ne pozna meja, prerezal popkovino in se preselil, me poročil in srečno živiva dokler nisem modrino oči zamenjala za (a ne Mick?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Sem se hecala...Saj sem tle, ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Kaj pa če so amerikanosi to zrežirali, da bi izboljšali mnenje o svoji vojski po zadnjem polomu?Mi pa smo stvari nasedli. A je kdo videl to dekle??? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 Kaj pa če so amerikanosi to zrežirali, da bi izboljšali mnenje o svoji vojski po zadnjem polomu?Mi pa smo stvari nasedli. A je kdo videl to dekle??? Ja, čisto možno, da so to zrežirali!Samo zakaj v tako majhni državi, kot je Slovenija?Mogoče zato, ker v majhni državi se prej razve... Kdo bi vedel... O dekletu pa ne duha ne sluha. Jaz nisem bila! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 bilo pa prošlo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Sama sem se nekoc zaljubila v Beograd in to skoraj dobesedno 'prek trupel'... Konc! Nc cakat! Takoj! Vse! (Zdaj nisem v BG - niti on ne v LJ ) Nekoc pa sva se zaljubila z nekim basistom iz amsterdama, pa smo odblodili potem se po yugi in se celo smo k njemu sli potem v amdam - jaz in moji frendi nekateri, enkrat pa sem se zaljubila v kitarista od D.O.A. iz Kanade in so nas celo rajo (se vse moje frende) trockali s sabo v ZGB na koncert in NE HOTELI IGRATI, dokler nismo prisli vsi notri.Na vlaku so nam kupovali hrano, pijaco, bil je totalen zur. Skratka - veckrat ljubezensko brez meja, a sem se vedno tukaj.BG, Amsterdam, Kanada? Slisi se kar Jaz pa v tej zahojeni SLO. Hehe, in ti si riba, pa dej no dej ti nekam hitro je minila ta vojakova ljubezen, ej, pomoje sta bla skupaj kakšen teden dva, in pol je vidu brez makeupa, hehe, morda se mu je zdolgočasilo po mornariških bratcih, al kaj takega, res ne vidim, zakaj bi tako hitro pobegnil domov, dva mesca al kolk, to ne gre Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Mogoč jo je pa zjutri vidu z neodstranjenim make up-om. To je še hujš! Pa je zbejžu djed! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 - itak so očitno bile samo zaljubljenosti. Če bi bila tista prava...bi šla. In ostala. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.