Skoči na vsebino

Samomor

stankaa

Recommended Posts

xDDx

eh ja... 'zlomk'... :vragec:

Seveda Duh... saj razumemo. saj vsakdo cuti. Tud o tem govorim - da je to vzviseno misliti, da je nase trpljenje nad trpljenjem drugih. ker vsakdo misli, da je samo njegova situacija pac tako tezka, jasno, ker jo on dozivlja.

Seveda ni vsakdo slabic (pa jasno da vas ne morem ganjat, da berte temo se za nazaj, sam... je pa tecno ker je vse to ze bilo povedano xrolleyesx) - kaj pa mladosntiki, prakticno otroci, ko naredijo kaj tacga?

Uboge duse nesrecne... jasno da ne mores obsojati, reci - ti si pusy...

Govorila sem o odraslih ljudeh... puberteta pa je pac najbolj tezavno obdobje.

Ampak on se sele uci, da za dezjem pride sonce, ti pa to ze ves. ker si dal ze skozi nekaj teh sonc in dezja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>xDDx

eh ja... 'zlomk'... :vragec:

Seveda Duh... saj razumemo. saj vsakdo cuti. Tud o tem govorim - da je to vzviseno misliti, da je nase trpljenje nad trpljenjem drugih. ker vsakdo misli, da je samo njegova situacija pac tako tezka, jasno, ker jo on dozivlja.

Seveda ni vsakdo slabic (pa jasno da vas ne morem ganjat, da berte temo se za nazaj, sam... je pa tecno  ker je vse to ze bilo povedano xrolleyesx) - kaj pa mladosntiki, prakticno otroci, ko naredijo kaj tacga?

Uboge duse nesrecne... jasno da ne mores obsojati, reci - ti si pusy...

Govorila sem o odraslih ljudeh... puberteta pa je pac najbolj tezavno obdobje.

Ampak on se sele uci, da za dezjem pride sonce, ti pa to ze ves. ker si dal ze skozi nekaj teh sonc in dezja.

Moja frendica je bla otrok....mladostnica... :o|o:

Zame je ta tema koncana, pa naj ostali grizejo, ali ne! Je prevec pereca, da bi jo pogreval, kot pravi Marsa. :o|o:

Me pa veseli, da ne razmisljate vsi, kot Seal (pa brez zamere, nimam nic proti tebi)!

Basta! :o|o:

x:Dx x:o)x x:px

pusy... x:Dx

ja, vedno nekje dezuje.

aakhut, tkole sem se pocutila 5 ur preden smo posnele dezuje (komad, ne video).

...

joj kolk zalosti in obupa je bilo v meni takrat.... me se zdaj zaboli, ko se spomnim. :)

... xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

tko...pa nej se ve!

de boste mal utihnal pa nehal pametovat!!!

direkt izkushnja od vcheraj zvecher

stal zram (10 cm) drvechega vlaka

zakaj de sm she kle

zarad mame.....ker bi jo strlo

pa jajc tut ochitno nimam dost

zlomk

xcivx xwizardx :switz:

sama škoda se dela, de bi neponucan šel na oni svet x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Vsak dan ob sedmih zjutraj gre mimo moje hiše možakar iz moje ulice, skoraj sedemdesetletnik, pomaha in gre dalje na svoj jutranji sprehod . Hodi težko , govorit ne more, ker ga je kap že dolgo dolgo nazaj.  Sin je pred skoraj tridesetimi leti storil samomor, ker ga je pustila punca . Dve leti zatem je mu umrla še žena. Zakaj se je sin predal , oče pa lahko nosi to kalvarijo na svojem križu vsa ta leta ?

Drug primer...moj bratranec, poročen, hiša, obrtnik , dva otroka...najmlajši 4 leta, normalen v vseh pogledih. Po prepiru (z materjo !) se gre napit , nato doma zapelje v garažo, zapre vrata, vžge avto .... .

Kaj žene  ljudi v kaj takega ? Ni si junaško odvzeti življenja, junaki so zame tisti, ki morajo s to travmo  živeti dalje ... žene, očetje, otroci . Nihče jih ne vpraša, ali to zmorejo. Nekdo, od katerega so bili odvisni, jih je neusmiljeno postavil pred dejstvo.  Samomorilci kaznujejo s tem občutkom krivde vse po vrsti, najbolj pa najbližje. Kakšen nesmisel in KAKŠEN EGOIZEM. ...

:palec:

Ampak, obadva sta bila NORMALNA do tistega trenutka...kot jaz, kot vi... . Pa sta  v spletu okoliščin tako nesrečno odreagirala ...

... Vsakdo se lahko zlomi... .

In zato si ne drznem soditi in obsojati tistih, ki so šli na to pot. Edina moja občutka sta začudenost in žalost
Jaz ne sodim, imam samo mnenje.

Jaz pa poleg zalosti in zacudenja cutim se jezo.

... ko pomislim na vse, ki si jih zgoraj nastel, in ki se jih sama spomnim.

Picasso

..nimam misli, nimam mnenja,...

:C: kadarkoli se kaj takega dogaja so na delu mračne sile...zona somraka....

..to je edini odgovor...vse drugo je xcivx :O: :C:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma saj... imas prav, Lia, zelo dobro si opisala tole - karta Lune - najtemnejsi cas pred zoro.

Ja, silver, saj vem, sam ce ze citiram, se stirnjam, hocem bit 'natancna'. :)

Picasso

ja... saj sem dolg razmisljala... ob tvojem postu... pa mi je bilo premalo... zalost in zacudenje... moje custvo do tega nekako ni tko... hm... pasivno... :)

In jeza je cist mim, se strinjam... sam jo cutim... pac nekaksno...

V bistvu sem pa samo zavzeta. Za lajf. :)

Picasso

Pussy... :xx!:

Dej ga srat no... xrolleyesx

Nikoli delala samomora...velikokrat pa mi je v mislih...prav naslajam se z njim...in si potem predstavljam vse tiste, ki me niso poslušali in dovolj ljubili...kako točijo grenke solze nad jamo in si očitajo... x:px

Poigravanje s samomorom je v resnici igra...kako bi bilo, če bi bilo...

In izsiljevanje...no, bo že videl(a)...potem mu(ji), bo pa žal....A mu (ji) bo res?

No, samo en vidik sem napisala...drugače pa Silver :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Ja diani povejte, ma zmeri nrekaj pametenga za povedat xokx xokkx

Meni je bolj pomagala kot škodovala :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, saj nisi pričakovala, da bo Astra okolišila in zavijala z mašncami... x;)x

Astra

Pustimo se prijetno presenetiti x:Ix

Astra najverjetneje tako ni izgubila očeta, sina, hčere, prijatelja..... ko se te taka reč resnično dotakne.....veš da vse te igrice ne pomenijo nič.....

...drugače ji bom pa hvaležna če mi s svojim preroškim darom, razloži zakaj se je obesil 11 letnik...

....edini odgovor je zona somraka, če kdo pozna drugačno razlago, mu bom hvaležna, če me razsvetli xnckrivx

Lia, žal mi je, če sem koga prizadela...bolj sem se obesila na konkretno dogajanje in poudarila, da je to samo en vidik, te misli, ki te spreletavajo, ko se ti začne samomor vrteti po glavi...

V bistvu sploh nisem komentirala izvršenih samomorov..

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Zame je ta tema koncana, pa naj ostali grizejo, ali ne! Je prevec pereca, da bi jo pogreval, kot pravi Marsa. :o|o:

Me pa veseli, da ne razmisljate vsi, kot Seal (pa brez zamere, nimam nic proti tebi)!

Basta! :o|o:

ja ravno tako sm jaz povedal svoje mnenje o tem :palec: hmmm ja no pač ne razmišljajo vsi tako,pa sej ni čudno zato pa je v sloveniji tolko samomorov...

lep pozdrav

honor and respect

:vragec:

de mal razlozhim tole....(ker...dobivam neke chudaske sms-e)

zlomk se pach odlochu, de ma dost lajfa na ta nachin, kot ga je furu doslej

in je pach zacheu pucat stvari iz sebe ven....

in....to ni glih simpl

pa pride do krize....k ne najdesh vech ven

to prouzaprou zlo podobno duhovnim vajam...a la loyola

tisti k ste jih delal, veste o chem govorim, ostali pa tko al tko brezvezniki ste

zlomk .......si gnoji lajf....de bo na pognojenem lepsh rastu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

de mal razlozhim tole....(ker...dobivam neke chudaske sms-e)

zlomk se pach odlochu, de ma dost lajfa na ta nachin, kot ga je furu doslej

in je pach zacheu pucat stvari iz sebe ven....

in....to ni glih simpl

pa pride do krize....k ne najdesh vech ven

to prouzaprou zlo podobno duhovnim vajam...a la loyola

tisti k ste jih delal, veste o chem govorim, ostali pa tko al tko brezvezniki ste

zlomk .......si gnoji lajf....de bo na pognojenem lepsh rastu

xyesx xcrossfingx :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ja, najbl lustn je, ko ti folk rece; Vse je simpl, vedno je pot.......jaz pa pravim, vedno je vec poti, ti pa izberi ta pravo!?? :inocent:

Ja, sms-i kot; sej ne more bit tolk slabo, al pa; ne ga srat, si ful fejst,.....so razumljivi, vendar ti grejo takrat na zivce! Vsaj meni, ker ce si v bedu, ti gre pokroviteljstvo se bolj na jetra, kot sicer... :xx!:

Mmm, a ves kaj ful pomaga? Ko ti pride kdo pamet solit osebno, pa ga mahnes...garantirano se boljs pocuts! :palec: Jaz se sicer ne javim za prostovoljca, lahko pa kakega dolocim! x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...