aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmm, a ves kaj ful pomaga? Ko ti pride kdo pamet solit osebno, pa ga mahnes...garantirano se boljs pocuts! Jaz se sicer ne javim za prostovoljca, lahko pa kakega dolocim! drugi so mi tako ali tako samo shpegu v lajfu....tko de che unga na gobec, sem pravzaprav samega sebe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> drugi so mi tako ali tako samo shpegu v lajfu....tko de che unga na gobec, sem pravzaprav samega sebe zlomk Res je, da ne mores vlect v drugo smer, kot vecina, ampak se vedno si individuum in nekaj posebnega, torej neenak drugemu! Saj menda ne mores trditi, da se lahko primerjas s cepcom, ki ti zvoni, ko prbijas musko in ne posteka, da bi bilo pametno nehat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 no.....pa smo spet na zachetku :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> no.....pa smo spet na zachetku :xx!: zlomk Sam vprasanje je, a je to zacetek konca, al konec zacetka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Suggestion: In vino veritas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sej si povedu morda bistvo - biti locen!locen od sebe, od drugih, od visjega jaza, od zivljenja, duha...locenost pa ni napredek, je nazadovanje, ni ljubezen, je muka.takrat so misli crne... in misli povzrocajo v avri crne fleke, sence, elementale, etc...vec ko jim dajamo energije, vecji so in mocnejsi. noben samomorilec ne naredi samomora kar naenkrat v smislu zaradi enega dneva, temvec je dejanje posledica daljsega casa in konstantnega betaniziranja* v podzavest.(* betaniziranje - v beta nivoju zivimo cez dan.) Z rednim poglabljanjem v alfa nivo, lahko naredimo korenite spremembe v svoji podzavesti.(sledi theta nivo in se globje globok spanec...). Globji kot je nivo, bolj cujeca in dojemljiva je lahko nasa podzavest.V okolju kjer se zgodi travmaticna izkusnja veckrat morda lahko pride do prehoda in odprte poti v podzavest oz. sciti popustijo, in bla bla....--------Res je, da ne mores vlect v drugo smer, kot vecina, ampak se vedno si individuum in nekaj posebnega, torej neenak drugemu! Saj menda ne mores trditi, da se lahko primerjas s cepcom, ki ti zvoni, ko prbijas musko in ne posteka, da bi bilo pametno nehat... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej si povedu morda bistvo - biti locen!locen od sebe, od drugih, od visjega jaza, od zivljenja, duha...locenost pa ni napredek, je nazadovanje, ni ljubezen, je muka.takrat so misli crne... in misli povzrocajo v avri crne fleke, sence, elementale, etc...vec ko jim dajamo energije, vecji so in mocnejsi. noben samomorilec ne naredi samomora kar naenkrat v smislu zaradi enega dneva, temvec je dejanje posledica daljsega casa in konstantnega betaniziranja* v podzavest.(* betaniziranje - v beta nivoju zivimo cez dan.) Z rednim poglabljanjem v alfa nivo, lahko naredimo korenite spremembe v svoji podzavesti.(sledi theta nivo in se globje globok spanec...). Globji kot je nivo, bolj cujeca in dojemljiva je lahko nasa podzavest.V okolju kjer se zgodi travmaticna izkusnja veckrat morda lahko pride do prehoda in odprte poti v podzavest oz. sciti popustijo, in bla bla....-------- U gotta point! Ni vse zarad enga dneva.....dogodki se nizajo en na drugega in vedno bolj pritiskajo.....vec ko jih je, bolj neresljiv se zdi problem in bolj tezi in pritiska na naso duso. In ce bi si ogledali takrat svojo avro, bi bili zgrozeni, o tem sem preprican. Mislim pa, da bi takrat dobro delo dvoje;1. ali crpanje energije iz narave (gozd) - pozitivno2. ali ce najdes koga, ki ti je pripravljen pomagati tako, da jemljes njegovo energijo (naceloma negativno dejanje, ker je enosmirno) op.p. Celestinska prerokba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Suggestion: In vino veritas! to pravkar pochnem......in vodka veritasbomo vidl kam me prpeljeal u postlo u komo, al paljubljana - trst (na mashini) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> to pravkar pochnem......in vodka veritasbomo vidl kam me prpeljeal u postlo u komo, al paljubljana - trst (na mashini) zlomk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 pizdaaaaaa......trst je zmeri blizhi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Pozdrav trzaske Slovence (kolkr jih je se)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hvalabogu.....vozjo vso noch zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ajoj desci pa taki, se sami seb smilite in samo o samomoru premišljujete in se obremenjujete.. V tej temi je dober dokaz, kakšni "desci" ste nekateri oz. iz kakega testa! začnite živet pa ne smilte se sami seb! Nobenmu nič z neba ne pade v življenju je treba neki narest! brez zamere in lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ajoj desci pa taki, se sami seb smilite in samo o samomoru premišljujete in se obremenjujete.. V tej temi je dober dokaz, kakšni "desci" ste nekateri oz. iz kakega testa! začnite živet pa ne smilte se sami seb! Nobenmu nič z neba ne pade v življenju je treba neki narest! brez zamere in lp premal je pravih decov, zato nataliteta pada... pa vse drugo tudi... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 in jaz....zarad tazga podna razmishljam de bi se fentu?????pa sej nism pr seb :xx!: zhe zarad tega bi se moral zlomk.....kako je svet lep, ko se megla razkadi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 sam megla se vsake tolk casa pojavi.... ne smemo mislit, da je nikol vec ne bo.skratka, ne tolk nihat skoz.ne more te kar metat, sem pa tja...mal se k seb spravi, pejt se stusirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam megla se vsake tolk casa pojavi.... ne smemo mislit, da je nikol vec ne bo.skratka, ne tolk nihat skoz.ne more te kar metat, sem pa tja...mal se k seb spravi, pejt se stusirat. bi shel....che bi verjel, da lahko tush spere vse umazane dotike in judove poljube zlomk....svet je lep, ko se megla razkadi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ma daj... spere, vse spere... voda cisti od znotraj...Pejt probat, ne mi oporekat, dokler nisi probal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma daj... spere, vse spere... voda cisti od znotraj...Pejt probat, ne mi oporekat, dokler nisi probal. judezheu poljub izpere samo pekel....ki je na poti zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo potelovadit, laufat...karkoli Samo ne gnilit gniljenja bo v roku 14 dni koncdont worry zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mene res zanima zakaj se najdejo taki crni trenutki,prav se za ubt.jaz sem hotela v srednji soli 2x naredit samomor pa she sem pol razmisljala o tem.enkrat me je resila cimra,enkrat sem si premislila...pa se stokrat pol sem razmisljala o samomoru....in zmeraj je bil to trenutek,ko se zaves da je ta lajf prav tko sad te ima sad te nema varjanta.....jaz ga pol nisem naredila zaradi mame,da ne bi trpela se bolj kot je ....kasneje sem pa ugotovila ,da sem vsekakor to naredila tudi zase(da sem si premislila)dandanes upam da se taki feelingi ne vrnejo :xx!: nikoli vectista kurceva sekunda ,ko si clovek zazeli oditi,izginiti...to je cel fuck.in tista kurceva sekunda lahko ostane vecna,zapecatena in boleca,ne samo za tistega ki je hotel oditi..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjica* 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 zdravo!Res ne morte metat vseh v isti koš;nektiri se res ubijejo zard razlogov, ki se večini zdijo čist rešljivi (npr.ker jih pusti fant/punca,ker zgubjo službo...);Js pa o samomoru ne razmišlam zarad takih razlogov - o tem razmišlam zato, ker se počutim tuja v tem svetu, Mersault, sam da se mi ne da vztrajat k ne vidim nobenga veselja v ničemer;Moja 'duša' je prazna,okamenela, v prsih čutim praznino,bolečino. Moj lajf je biu že od kar pomnim dolgocajtn,vedn sm se počutla drgačna že kot otrok;sicr ne vem odkod mi ti filingi,mogoč s familije-se ne spomnem tok nazaj; Vsakdanje probleme bi mi že nekak uspeval rešvat,k nism lenuh in NIKOL nism mela prevč cajta-vedn mi ga je zmankval;sam zj sm ugotovla, da sm ga porabla za čist napačne stvari (za šolo);pač mi je bla takrat bl zanimiva;ne vem;al sm nekje v seb hotla potrdilo da sm vsaj v nečem dobra; No in zj se počutim k nek otok;sj ne da ne bi mela prjatlc-mam jih-sošolke pač, sam z NIKOMER se ne počutim tist res easy;pač ne najdem človeka s ktirim bi bla na isti valovni;sploh pa ne z nobenim fantom-k še itak nkol nism mela nobenga;za edinga do ktrga sm kaj čutla pa nism mela jajc niti ideje kok se mu približat; S starši se nikol nism kregala al pa kaj,sam nikol nismo bli na isti valovni.. ;hočem sam povedat, da začneš o samomoru razmišljat, ker se ti nabere took nekih stvari, OBŽALOVANJ za preteklost-preteklost ti pokaže, da vedn reagiraš na napačn način,da se ne znajdeš v lajfu,...in pol te najprej zagrab tesnoba,STRAH...to traja neki cajta, pol so pa tvoji možgani že tok zmatran, da sam nočeš več razmišlat..No js o tem razmišlam že kr neki cajta;ne vem ka naj, ker nočem prizadet familije, ker vem, da bi se pol krivil, da bi jih drugi obsojal (mam tut mlajšo sestro in bratca pa vem da jima lohk uničim del otroštva),nočem, da bi kdorkoli trpel;vsak dan se zjutri zbudim in si rečem no zdrž vsaj danes,potrud se; sam je vsak dan slabše;ne morm žvet sam zato da ne bi drugi trpel,ker za lajf rabiš voljo za sebe,rabiš cilj,itd. Ne morm se več 'pretvarjat' da de dobr počutim na tem svetu, da sm del nečesa, ker nism.Ne gre za to al si upaš škodvat seb, js si ne 'upam'(nočem) škodvat drugim. Pa naj bom slabič al pa karkoli; mene absurdnost lajfa spravla v brezup;tok dolg sm bla zgublena, da se ne morm več najdet, ker me nikol najbrž ni blo. No in kok se lohk pol trudiš pa žviš naprej, pa delaš šolo,se učiš, če ti je vse brezveze,če tvoji možgani ne funkcionirajo več;Hm mogoč je pa le nek na delu;mogoč bi mogla začet hodit v cerkevko bi le obstajala kaka čarovnija, da bi se lohk izbrisala, zradirala;kot da me sploh nikol ni blo...Prav zavidam folku k ma notranjo moč;nektiri je pač nimamo_mogoč je pa samomor le orodje naravnega izbora; posledica preceč racionalne družbe;človk misl ,da vse obvlada, zna, v resnici se pa ne zaveda, da nič ne ve. lep pozdrav usem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...... Prav zavidam folku k ma notranjo moč;nektiri je pač nimamo ......Moras jo negovati pac!razvijes pa jo ravno z bad-i in v bad-ih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ja, in ne prepuscanjem slabim mislim tut, ipd...kr glih takrat k je 'bad' je preizkusna in takrat pol zrastes, tudi notranje...(no, sej nism 0 novga povedu ne ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 tako kot jaz ne... in tko kot noben samomorilce nikoli ni nic resil se s tem in ne bo...ne glede na nic (se mi ne da o reinkarnaciji zdaj) - v bistvu verjamem v karmo. what goes around comes around.ne mores rect sredi igre, katere glavni akter si, jaz se ne grem vec.No, 'lahko' pac reces.V osnovi moras spremenit razmisljanje, ker pa gre za samomor, v bvistvu tabu temo, s(m)o vsi bolj obcutljivi in skusamo bit tolerantni, razumevajoci, ker nas prizadane stiska drugih, ki je nismo opazili, za katero se nam vcasih (prepomembno?) zdi, da bi jo lahko celo preprecili.No in za nazaj se ne da spreminjat - zato 'toleriramo' samomor.A misli teh (od tu, kjer se lohk se zdravi, spreminja) - pa ne bomo tolerirali.Ej, k seb se spravi, pejt kaj pocet!!!! Oprosti vsak, ki te moje mnenje prizadane... to sem pac samo jaz, ena milijoninka mene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.