Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjemi, da bi se vsak samomorilec vrnil nazaj na ta svet, če bi imel še enkrat možnost odločitve. Pa je nima.Hudo!!! Kok dobr si postavil, Silver.Tako je s tem, ja...cist preprosto. mi pa tolk enga nakladanja... ni filozofije tezke za lajf - treba bit sam preprost. to je res CIST vse. In nihce ni 'opremljen'.Vsakdo ima nekaj.Oni se... pac, prekine z lajfom, zarad ljubezni, ta zarad joba, zarad casha..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ..., ... ... --->ampak VSAKDO med njimi bo najbrz ob tezavah drugega pomislil - kaj pa je tebi hudega?Oni ki je v frki zarad casha, bo gledal tega, ki ma bajto pa vse, a je v frki zarad ljubezni, pa gleda tega, kok se ma fajn, tko preprosto, ker se ima sam rad s clovekom. ampak v koncni fazi ta naredi samomor zarad ljubezni, oni pa zarad casha - torej vsakemu nekaj pac manjka. Poudarjam - nenehno govorim o 'odraslih' ljudeh,...Clovek, ki je videl ze tolk in tolk dnevov in noci, soncnih zahodov... itd.Ki torej VE, da pride jutri tud... Pubertetnika je vcasih groza jutrisnjega dne. ker vse scentrira tja - ker se mu TO dogaja v lajfu, ima sam tako percepijo, ker je sele tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker pa gre za samomor, v bvistvu tabu temo, s(m)o vsi bolj obcutljivi in skusamo bit tolerantni, razumevajoci, ker nas prizadane stiska drugih, ki je nismo opazili, za katero se nam vcasih (prepomembno?) zdi, da bi jo lahko celo preprecili.No in za nazaj se ne da spreminjat - zato 'toleriramo' samomor.... in ker, nenazadnje, nekako 'spostujemo' odlocitev tega cloveka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjica* 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ej, k seb se spravi, pejt kaj pocet!!!! Me ne prizadane;je v bistvu čista resnica ;sj si js tut to govrim; mogoč si morm dat sam mal časa, da se najdem Sj veš, taki direkt mal prizemljijo človeka;vsaj mene;se zaveš, da si mal 'glup',ka pa vem. Pubertetnika je vcasih groza jutrisnjega dne. ker vse scentrira tja - ker se mu TO dogaja v lajfu, ima sam tako percepijo, ker je sele tu. Ja puberteta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Bravo da si tako vzela!! Niti malo nisi 'glup', pac pa samo 'prevec v konkretnem problemu' oz. v sledosledu slednjih.In zato ne vidis poti - ven. Ampak ti si nasla pot... nekaksno pac ze.. saj si tu. in TU. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Verjemi, da bi se vsak samomorilec vrnil nazaj na ta svet, če bi imel še enkrat možnost odločitve. Pa je nima. mogoche je pa tam lepshe....pa nben noche nazaj... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 zlomči zmer neki pogrunta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Usoda samomorilcev? "Mar vam je Bog dal telesno življenje zato, da bi ga uničili?! Življenje telesa je človeku od Boga dano sredstvo, z njim lahko za večno pridobi življenje duše. Če sredstvo prej uniči, s čim naj potem ohranja življenje duše in ga pravzaprav še prej pridobi? Če tkalec uniči svoje statve, kako bo na njih potem tkal platno? Povem ti: samomorilci- če niso norci- bodo le stežka kdaj posedovali kraljestvo večnega življenja ali celo nikoli! Kdor tako zelo sovraži svoje življenje, v njem ni več ljubezni do življenja; življenje brez ljubezni pa ni življenje, temveč le smrt." Pri smomorih gre v glavnem za prizadet ego. Duše samomorilcev pa v onostranstvu menda prevzamejo obliko okostja, lahko tudi živalskega. V glavnem, ne bi priporočov take "rešitve". Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> veš kaj me še zanima ... a dol bomo hodil u K666 namest u K4 ? dol (gor) ne bosh nkamor hodu....DOL (GOR) BOSHsicer si pa neki hudo BOSCHOUSKO predstavljash vse skupi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vragec BLA ... BLA .... BLA ... BLA ....kolk ste vsi pametnikje ste pa bli k vas je rabla, rabu?????BLA ... BLA ... BLA ... BLA ... zlomk Kaj se boš s strehe fliknu Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 No v zadnjem času se veliko govori in sliši o takoimenovanih teroristih samomorilcih, ki pobijajo poleg sebe, še nedolžen folk. Vsak je šokiran nad temi dejajnji. Hamas, Al Kaida in podobne organizacije uporabljajo metode asasinov. Problem pri tej taktiki je, da s temi samomori, niso nič dosegli. Edino to da so šokirali javnost in prepričali vse zahodnjake, da je vsak musliman potencialni terorist samomorilec. Ko gledamo posnetke in govore teroristov samomorilcev, ko govorijo o razlogih za to dejanje, se vidi, kako so jim sprani možgani. V tistem okolju itak, že po vzgoji mladi ljudje niso vajeni kritičnega mišljenja. Bi pa rad videl Osamo Bin Ladna in vodje ostalih terorističnih skupin, da pošljejo svoje lastne sinove in hčere razstrelit v Tel Aviv ali pa v Bagdad. Tega filma pa ne bomo nikoli videli. Iz tega je lahko razvidno, da je njihova borba proti zahodu nikakor osvobodilna, ampak želja po oblasti in moči. Kaotične situacije so najbolj idealna prilika za pohod na oblast. Rad bi videl kako se Palestinci gverilsko bojujejo proti Izraelcem in ne da se razstrelijo po avtobusih ali pa v diskačih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No v zadnjem času se veliko govori in sliši o takoimenovanih teroristih samomorilcih, ki pobijajo poleg sebe, še nedolžen folk. Vsak je šokiran nad temi dejajnji. Hamas, Al Kaida in podobne organizacije uporabljajo metode asasinov. Problem pri tej taktiki je, da s temi samomori, niso nič dosegli. Edino to da so šokirali javnost in prepričali vse zahodnjake, da je vsak musliman potencialni terorist samomorilec. Ko gledamo posnetke in govore teroristov samomorilcev, ko govorijo o razlogih za to dejanje, se vidi, kako so jim sprani možgani. V tistem okolju itak, že po vzgoji mladi ljudje niso vajeni kritičnega mišljenja. Bi pa rad videl Osamo Bin Ladna in vodje ostalih terorističnih skupin, da pošljejo svoje lastne sinove in hčere razstrelit v Tel Aviv ali pa v Bagdad. Tega filma pa ne bomo nikoli videli. Iz tega je lahko razvidno, da je njihova borba proti zahodu nikakor osvobodilna, ampak želja po oblasti in moči. Kaotične situacije so najbolj idealna prilika za pohod na oblast. Rad bi videl kako se Palestinci gverilsko bojujejo proti Izraelcem in ne da se razstrelijo po avtobusih ali pa v diskačih. no....sm se odlochu....che bom kej tazga neredu....bo v stiluzlsd..lds...etc...papapa kućan tut....v eni rundi zlomk....che zhe grtem, ne grem sam....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hehehehe zlomči vse u luft! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Če nekdo naredi samomor je to pač njegova osebna odločitev. Ampak s tem dokaže, da nima jajc živeti lajfa. Eni imajo več volje drugi manj. Vendar takih ljudi nimam namena obsojati. Mislim pa da po smrti duša isto zaživi kot vsaka. Svobodno in brezgrajno. Če pa realno pogledamo smo pa vsi samomorilci, vendar s to razliko, da naš samomor traja veliko dlje. Z uživanjem drog, hranjenjem z raznimi hrano (kjer so stvari k še imena ne znam izgovorit), kajenje, stresno življenje itd. verjetno ne podaljšuje življenja. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Usoda samomorilcev? "Mar vam je Bog dal telesno življenje zato, da bi ga uničili?! Življenje telesa je človeku od Boga dano sredstvo, z njim lahko za večno pridobi življenje duše. Če sredstvo prej uniči, s čim naj potem ohranja življenje duše in ga pravzaprav še prej pridobi? Če tkalec uniči svoje statve, kako bo na njih potem tkal platno? Povem ti: samomorilci- če niso norci- bodo le stežka kdaj posedovali kraljestvo večnega življenja ali celo nikoli! Kdor tako zelo sovraži svoje življenje, v njem ni več ljubezni do življenja; življenje brez ljubezni pa ni življenje, temveč le smrt." Pri smomorih gre v glavnem za prizadet ego. Duše samomorilcev pa v onostranstvu menda prevzamejo obliko okostja, lahko tudi živalskega. V glavnem, ne bi priporočov take "rešitve". Hmm...ne strinjam se s tabo. U bistvu govoriš kot da duša obstaja zaradi telesa. Vendar vedi, da telo ni posoda duše ampak je obratno. Duša lahko obstaja brez telesa a telo ne more brez duše. Pa še to, v onostranstvu naj ne bi bilo materije, tko da verjetno tut okostja ni. Je le druga resničnost in verjetno je popolno nasprotje te, ki jo trenutno živimo. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Zelo priporočasm knjigo "Potovanje duš". Sem prebrala vse na to temo, akr mi je prišlo v roke. A ker je moja draga oseba odšla kar tako z danes na jutri, čeprav sva se zmenila, da se čez dva dni vidiva, mi še danes ni jasno ZAKAJ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm...ne strinjam se s tabo. U bistvu govoriš kot da duša obstaja zaradi telesa. Vendar vedi, da telo ni posoda duše ampak je obratno. Duša lahko obstaja brez telesa a telo ne more brez duše. Pa še to, v onostranstvu naj ne bi bilo materije, tko da verjetno tut okostja ni. Je le druga resničnost in verjetno je popolno nasprotje te, ki jo trenutno živimo. Življenje telesa je sredstvo, s katerim človek za večno lahko pridobi življenje duše. Kaj to razumeš, kot da duša obstaja zaradi telesa? Ni mišleno tako. Telo obstaja kot sredstvo za duhovni razvoj duše. In telo je ZAČASNA posoda duše, nikakor ne obratno, kot navajaš. Človek mora tako v svojem telesnem življenju ves čas oživljati svoje duhovno življenje, da se po telesni smrti ne znajde v temi svoje duše, ampak v svetlobo svoje duše. Ljubezen do življenja pa je resničen vir vsega življenja, brez tega ni življenja. Duša, ki nima ljubezni do življenja, tako tudi nima več življenja v sebi. Duša pri človeku pa je še vedno iz materije, in sama iz sebe ustvari zelo redko astralno eterično telo po smrti mesenega telesa. V čisti duhovni svet pa seveda ne more vstopiti niti atom materije, zato se mora človek prečistiti vsake navezanosti na materialni svet, ki predstavlja materijo duše, za vstop v čisti duhovni svet - to je nebeško kraljestvo. Onostranstvo in Nebeško kraljestvo sta dva različna pojma. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mislim da je samomor v večini izsiljevanje.....da jih večina nima namena končat življenja, sam iščejo pozornost, pol se jim pa ponesreči pa se dejansko ubijejo....no so tud taki k majo res namen končat in takim tud uspe, drgač je pa bolj izzsiljevanje, tko nekak...če ne bote to pa to se bom pa ubiv....moj bivši je bil tak...katastrofa....pa je skoz s takimi bolanimi teživ, dokler smo vsi panično okol njega plesali...pol je pa men dopizdlo in sm ga kr: ja se pa dej, če ti je tok težko živet.....no seveda se ni, pa tud omenjal tega ni več....pa še velik je takih primerov....je en kolega pustu punco se je pa tablet nažrla....kao ti si kriv, ka si me pustu....sam je to nardila 10 min preden je mama iz službe pršla....če maš res namen to narest se zavlečeš nekam, kjer te noben ne bo najdu, tkole pa...izsiljevanje, po moje.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> no....sm se odlochu....che bom kej tazga neredu....bo v stiluzlsd..lds...etc...papapa kućan tut....v eni rundizlomk....che zhe grtem, ne grem sam....tralalaBoš moral bit poslanec DZ, da jih dobiš v enem prostoru. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kajchy 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sem nova na tem forumu. Opazila sem tole temo in se odločila, da vam o tem nekaj povem še iz lastnih izkušenj. Še nedolgo tega nisem imela veliko prijateljev, s starši smo se popolnoma odtujili, živela sem življenje, ki mi je bilo tuje in sem ga sovražila. Potem je posijalo sonce. Spoznala sem nov krog ljudi, jih vzljubila, končno dobila prijatelje, tudi doma so se razmere začele izboljševati...Potem sem zbolela za depresijo. Najprej nisem imela pojma, kaj se dogaja z mano. Izgubila sem vso voljo do življenja, za stvari, ki so me včasih veselile, mi je postalo vseeno, počutila sem se popolnoma prazno, kot da v meni ni življenja, kot da v meni ni sploh ničesar. Nisem se bila več sposobna skoncentrirati, v šoli sem popustila, oddaljila sem se od družbe, ki sem si jo s tako težavo pridobila, jokala sem za vsako malenkost,...In ja, razmišljala o samomoru. A depresija ni stanje, iz katerega bi se bil človek sposoben sam izvleči, vsaj v hujših oblikah ne.Gre za kemično neravnovesje v možganih; iz različnih vzrokov pride do pomanjkanja serotonina-hormona, ki omogoča pozitivne občutke, občutke sreče, veselja, zadovoljstva. Če te snovi ni, tega nisi sposoben čutiti pa če se še tako trudiš. Občutek imaš, da tudi nikoli ne bo bolje, da zate ni prihodnosti, da je čisto nemogoče, da bi bil še kdaj srečen. In ravno zaradi teh občutkov prihaja do samomorov, so namreč tako močni, da te v tistem stanju nobeden ne more prepričati, da je to kar čutiš, le prehodna faza. Meni se je misel na samomor začela vrivati počasi. Najprej sem vsake toliko časa pomislila, da bi pogoltnila tablete in končala vse trpljenje, potem sem začela o tem razmišljati vedno pogosteje, na koncu sem prišla do tega, da so tablete preveč nezanesljive in da bom rajši skočila z bloka. In bila sem že res blizu...pa saj ni važno... Važno je to, da sem tudi sama, preden se mi je začelo dogajati vse to, o samomoru razmišljala kot o popolni neumnosti, da za vse težave obstajajo rešitve, itd.Ampak ko zboli psiha, ko ti je tako hudo, da se ti zdi, da ne zmoreš živeti niti ene ure več, takrat pozabiš na vse te rešitve, edino rešitev vidiš v tem, da vse skupaj končaš sam. Ljudje mislijo, da se le preveč smiliš sam sebi. Morda je v nekaterih primerih res tako, a ne v vseh, zato nikoli ne smete obsoditi nekoga, da pretirava, da iz majhnih težav dela velike, ker morda ni tako. Morda si res ne more pomagati. Stara sem 17 let. Verjamite mi, da je vse kaj drugega na svetu, kar bi rajši počela, kot pa preživljala te stvari, a si ne morem pomagati, pa če se še tako trudim. Ko sem končno dobila možnost, da zaživim življenje, kakršno sem si želela, ga ne morem in tega si nisem izbrala sama.To bi moral biti čas veselja in zabave, ko greš s prijatelji v disko, ne pa da razmišljaš ali boš takrat, ko se bodo ostali tam zabavali, ti sploh še živ. Seveda kdaj pomislim, zakaj se to dogaja ravno meni, a nikoli se nisem smilila sama sebi, nikoli nisem iskala pozornosti, hotela sem le, da se ti grozni občutki končajo. Tako kot še na milijone drugih, ki pa iz različnih razlogov ne dobijo pravočasno pomoči in se ubijejo. Včasih jih nisem razumela, zdaj jih.Še vedno mislim na samomor. Vsak dan. A zdaj jemljem tablete in se tolažim s tem, da je le še nekaj dni, preden primejo, potem bo bolje. Na to, kaj bo, če ne primejo, si sploh ne upam pomisliti. A zaenkrat v vsem pesimizmu, ki spremlja depresijo, poskušam ostati vsaj malo optimistična.Upam, da je tole, kar sem napisala, pomagalo vsaj komu bolje razumeti, zakaj lahko nekdo dvigne roko nase. In ne pozabite, če poznate koga, ki ima depresijo ali celo misli na samomor, ne obtožujte ga, da se samo pretvarja ali smili samemu sebi. Povejte mu, da ga imate radi, objemite ga, recite mu, da bo še vse uredu, saj tablete morda res pomagajo, a brez čoveške bližine in ljubezni se bo vsaka dapresija slej ko prej vrnila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Joj Kajchy, se dobro da sem opazila tole, zivjo in dobrodosla! Hvala, da si nam zaupala svojo zgodbo.Vse bo v redu, bos videla! (*tudi jaz sem tedaj dost razmisljala o tem, po mojem skoraj vsakdo med nami kdaj pomisli tudi na to 'moznost'). Super je ziveti, ves kolk dbest trenutkov te se caka! Obljubim. Pridi se v kako drugo temo drugic, bos vidla, kok smo fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kajchy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Naj najprej povem,da želim podati samo svoje mišljenje na to temo in s tem ne želim nikomur solit pamet. Res je da samo dejanje izvrši samomorilec sam in da je to njegova "odločitev" pa vendarle sem mnenja da se želja pojavi ne sama od sebe ampak je sprovocirana s strani oseb ali okolice v kateri živimo. mislim tudi da je velika večina ljudi v življenju pomislila na samomor ( v sebi) pa se ni odločila za samo sklepno dejanje. Zato sem tudi mnenja da bi "morali" samomorilci dejansko poiskati vzrok zaradi katerega se odločajo za to in če je le mogoče kljubovati vzroku ker le tako lahko začutijo "slast zmage" nad nekom ki jim je dvigal občutek krivde ali manj vrednosti. Tako da se mi poraja vprašanje če res obstaja vzrok zaradi katerega bi si hotel vzeti življenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem nova na tem forumu. Opazila sem tole temo in se odločila, da vam o tem nekaj povem še iz lastnih izkušenj. Kajchy..pogovarjaj se ...ne bodi sama. Pogum v roke punca..saj bo šlo. Ti to zmoreš. Močan objem kajchy Tebi...te razumem. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Kajchy....ful si faca, da si to bolečo izkušnjo delila z nami.... Tud od mene dobiš objemček, pa res prid še v kako drugo temo, da vidiš, kaki ''norci'' smo tukaj...že sam zarad nas se boš vsak dan nasmejala in spoznala, da je ok živet, k smo res hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Tudi jaz zadnjih nekaj let, kar naprej razmišljam o samomoru. Že od otroštva doživljam zaničevanje in žaljenje ljudi, v "družini" ni ljubezni, le hinavščina, živčnost, sovraštvo in želja po denarju. Sit sem živeti v krogu primitivnih ljudi, ki ne vidijo pet metrov pred sabo. Ker imam nobenega cilja niti želje v življenju, sem letos pustil tudi šolo, slišal miljon pridig ljudi, ki mislijo da vedo vse o življenju, a prav taki so mi omejili življenje. Primer: Ko sem bil mlajši sem oboževal nogomet, toda bil sem precej manjši od vrstnikov in debelejši, zato me je trener kluba, kjer so igrali moji prijatelji odslovil z besedami: "Poglej kako si majhen, kako boš ti igral z njimi." Podobnih dogodkov sem doživel ogromno in seveda so se mi vsedli globoko v dušo. In zadnjih nekaj let sem tako depresiven, saj sem zaradi kompleksov zamudil veliko reči in sedaj ko sem še zapustil svojo srednjo šolo, sem ostal brez družbe še zadnjih kolegov, ki me niso zaničevali in smo se skupaj pogovarjali o raznih stvareh. Sploh nimam volje, ves čas čutim neko tesnobo v sebi, malo je ljudi, ki jim kaj pomenim. Zadnje čase se utapljem žalost precej v alkoholu, toda to mi ne zadošča, tako da verjetno je le še ena rešitev. To ne more biti le neko obdobje v življenju saj je nastopilo prezgodaj, tak je pač ta pogled na ta kruti svet, pač nisem dovoj močan da bi to prenašal. Ob tem, da sem še len človek, nimam nikakršnih možnosti za srečo v življenju. No malo se paše izpovedati, lepo se mejte. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.