metuljcica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Te slišimo... dobrodošel! Ma kot slišati problem v ljudeh okoli tebe, okolici... Vsak je nekaj posebnega in v vsakem nekaj pozitivnega, kot tudi v tebi...žalostno to, da vsi tega ne vidijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ne more biti le neko obdobje v življenju saj je nastopilo prezgodaj, tak je pač ta pogled na ta kruti svet, pač nisem dovoj močan da bi to prenašal. Ob tem, da sem še len človek, nimam nikakršnih možnosti za srečo v življenju.ja ampak je natanko to - obdobje.Ni druge, se bos moral mal v roke vzet.Samokriticen si dost, se prevec, ne verjamem, da si tolk len kot pravis. Samo nisi motiviran, kar tud sam ugotavljas.Skoraj vsak ima pripombe cez druzino, v kateri odrasca.Pravis da nisi dost mocen.ne verjamem.jaz tud nisem. sam moram bit. tko je pac.pa jaz sem tud lena, pa nic ni bilo nikol dovolj dobro, tud jaz pustila sholo in vse. Da nimas nikakrsnih moznosti za sreco?Kdo pa mislis, da jo tala? nerealna pricakovanja vedno vodijo v razocaranje. Spravi se k sebi. Zacni telovaditi, preberi kako knjigo o + razmisljanju, recimo Louise hay.al pa sam mal ponavljaj afirmacije.Ugotovi, kaj te zanima, pa se posveti mal tistemu. Sam ne ga srackat.Kolk pa mislis, da si vsakdo v sredini, kjer dela ali se shola, n ajde dbest frendov, ki ga blazno obcudujejo?Zlo mal, vsak najde dva al pa tri. Hocem rect, vse to je cist normalno in vsakdo kdaj pa kdaj dozivlja, tudi vec mesecev ali celo let. saj bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sreča je edina stvar na svetu, ki jo lahko damo drugim, tudi če je sami nimamo! Dajmo se malo norčevati tudi iz sebe. Upam da ne bom nikoli odrasel. Julija bom dopolnil oseminšestedeset let, kar je povprečna življenjska doba moških pri nas, kar bo več mi bo vse podarjeno. vir :Evgen Jurič 8prevalalec, pisec aforizmov,humoresk...) jaz jih imam 99 pa še vedno kolovratim na okol glede samomora, kdor hoče in si želi na oni svet, naj ga naredi in ne govori o tem, tisti ki govori o samomoru, si želi samo pozornosti, pravi samomorilec to naredi brez govoričenja oziroma groženj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>please shut up. folk se bo samomoril ze zaradi tvojih fotk.... če je pa temu tako, potem ni vredno da živijo, kaj morajo biti res vsi samo lepi in popolni? punca delam v psihijatriji in ti povem, da največ "zapsihiranih" je mladih ravno zaradi tega, ker po TV vidijo same popolne telesa,ljudi.... ne zavedajo pa se zdravja in svojega obstoja - za kar bi lahko bili samo veseli, da so in da so zdravi... no ampak nazaj na primer, veliko mladih je tako zakompleksanih in obremenjenih z lepoto oz. vizuelom, da se jim že sfuzla, punce grejo v skrajnosti,da pridejo do anoreksije, fantje se špikajo z anaboliki.... v glavnem, malo se zamisli kaj si napisala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 eh Diana... ce smo pa tko obcutljivi, bo pa ze tud kaj druzga povod. Moreno, res je velikrat tko, ni pa to pravilo.To je pac klic na pomoc.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 nekaj casa nazaj se je mami zopet najedla tablet v upanju da bo umrla... "ne mi zamerit in ne se za mano jokat" je bilo se edino od nje, do danes pa se nic! nekaj let nazaj sem se zaradi tega res velik presekirala iskala pomoc... pa tudi ce samo strasi, isce pozornost, kaj naredit? kaj ji manjka, da to dela kr naprej?????? zdaj sem tega navajena ze kot it po priporoceno pismo na posto... po eni strani pa naj ze naredi ta samomor pa neha vsem okoli delat skrbi... kako te lahko najbljizji (krvni) clovek pripelje do tega, da ti rata vseen zanj? (ceprav to ni res, sama sebe prepricujem, da, lazje prenasam, da mi je) vem, da je sigurno se ziva! in zelim ji najboljse, upanja pa samozavesti!!!!!!!! vem, da bo v kratkem spet poklicala pa se opravicevala..., ceprav je delala samomor..., ampak je pred tem taksen cirkus zganjala, da je sigurno se ziva! sej kdor to naredi res dela tko, da noben ne ve, dokler se ne izve.... nda? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 je tvoja mati že kdaj obiskala kakega psihiatra? mislim pa oz. skoraj upam trditi, da tvoja mati ne bo šla čez rob.. kaj več ti nemorem rečt, ker ne poznam primera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz zadnjih nekaj let, kar naprej razmišljam o samomoru. Že od otroštva doživljam zaničevanje in žaljenje ljudi, v "družini" ni ljubezni, le hinavščina, živčnost, sovraštvo in želja po denarju. Sit sem živeti v krogu primitivnih ljudi, ki ne vidijo pet metrov pred sabo. Ker imam nobenega cilja niti želje v življenju, sem letos pustil tudi šolo, slišal miljon pridig ljudi, ki mislijo da vedo vse o življenju, a prav taki so mi omejili življenje. Primer: Ko sem bil mlajši sem oboževal nogomet, toda bil sem precej manjši od vrstnikov in debelejši, zato me je trener kluba, kjer so igrali moji prijatelji odslovil z besedami: "Poglej kako si majhen, kako boš ti igral z njimi." Podobnih dogodkov sem doživel ogromno in seveda so se mi vsedli globoko v dušo. In zadnjih nekaj let sem tako depresiven, saj sem zaradi kompleksov zamudil veliko reči in sedaj ko sem še zapustil svojo srednjo šolo, sem ostal brez družbe še zadnjih kolegov, ki me niso zaničevali in smo se skupaj pogovarjali o raznih stvareh. Sploh nimam volje, ves čas čutim neko tesnobo v sebi, malo je ljudi, ki jim kaj pomenim. Zadnje čase se utapljem žalost precej v alkoholu, toda to mi ne zadošča, tako da verjetno je le še ena rešitev. To ne more biti le neko obdobje v življenju saj je nastopilo prezgodaj, tak je pač ta pogled na ta kruti svet, pač nisem dovoj močan da bi to prenašal. Ob tem, da sem še len človek, nimam nikakršnih možnosti za srečo v življenju. No malo se paše izpovedati, lepo se mejte. Daj nehaj se smilit samemu sebi kot prvo. Mi je jasno, da zna biti prekleto zoprno, če nimaš lepe samopodobe (tru gre res kriviti starše), potrudi se, da si najdeš družbo, ki te bo sprejemala takega kot si. KAJ SE TO PRAVI, DA GREŠ PUSTIT ŠOLO? Pustimo to, da sem prfoksa in da so take izjave zame nekaj običajnega, a brez šole in z bluzenjem boš le še bolj zabluzil. Loti se česa in ne poležuj ter se nehaj smilit samemu sebi. Mislim, da je univerzalen nasvet, da se lotiš za začetek kakega FIZIČNEGA dela, kjer boš po domače "scal kri". kajti delo osvobaja in človek na ta način lahko premaga slabo voljo in depresijo. rabiš fizični napor. Danes sem asistirala krovcu na strehi moje hiše , ki jo je razkril vihar-nekaj ur sem nosila polna naročje strešnikov, da mi je kar curilo od napora in povem ti, da zdajle, ko je delo opravljeno in sem sveže izpod tuša kar požvižgavam od zadovoljstva... Loti se srednje šole ob delu in si zapolni dan. Včlani se še v kao društvo, da boš dejaven (potem bodo prišle tudi pohvale) in DELAJ DOBRO. Potem bo tudi življenje s tabo dobro... Aja in še to: stran od psihiatrov. Ko si enkrat tam s kartoteko, te samo še filajo s tableti in tega prekletstva se ne rešiš nikoli več. Poznam neko gospo in razmere na psihiatriji v LJ kar dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Drgač pa vidim, da je tole zanimiva tema in ker vidim, da imajo nekateri željo po tem, jim moram povedat kaj naj naredijo in predvsem kaka. Iz literature je znano da mlada dekleta večinoma požrejo tablete al pa si režejo žile. v modi je tud, da se fuknejo s kakšnega mosta, To velja tud za fante. Če delaš na železnici, pol kot samomorilec moraš obvezno se pod vlak fuknt. Razni policaji, vojaki, lovci se morajo obvezno ustrelit. Kmečki gospodarji in razni strici na kmetiji se obesijo in kar je najbolj zanimivo, starejše kmečke ženske pa morajo v štirno skočt. Seveda pa se morajo pred samomorom obvezno preoblečt spodje hlače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ...pozabu si še na šoferje, ki se z plinom iz avspuha zadušijo. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pozabu si še na šoferje, ki se z plinom iz avspuha zadušijo. Oprosti, ka sem pozabljiv. Sem verjeten še kakšnga pozabu, ampak važn da ste skapiral, da nau pol pizdarij. kuku b pa zglidalo, da se policaj pod vlak vrže. Nikakor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ja pomojem bi ga pol v službi zajebaval k se je pod vlak vrgu. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Ja glih to b sse lahko naredlu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 me preseneča mal, ke je tale moreno neki vsaj približn pametnega povedu očitno smo mu všeč tule gor in se je odloču da se bo probov mal bol uklopit.......se trudi dečko drgač se pa kr zlo strinjam s tem kar je povedov, čeprov je to povedov na mal čudn način Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Moja best frendica je htela nardit samomor pa hvalabogu da ga ni. Kaj se zgodi z dušo ne vem me pa ful zanima. Jaz sem tudi mislila nardit. Pa me je minlo. Res pa mi je žal za vse tiste, ki so ga nardili! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 pravijo, da take duse v mukah blodijo naokoli in iscejo moznost ponovne inkarnacije (utelesenja) to mi slici kot na tiste, ki menda tavajo okoli mesnic in iscejo vibracijo mrtvih zivali in adrenalina , ce sploh res Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>me preseneča mal, ke je tale moreno neki vsaj približn pametnega povedu očitno smo mu všeč tule gor in se je odloču da se bo probov mal bol uklopit.......se trudi dečko drgač se pa kr zlo strinjam s tem kar je povedov, čeprov je to povedov na mal čudn način Kok s ti ena fletna klepetula Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok s ti ena fletna klepetula ah sstane....ti tvoji komplimenti......mi bo še bolj ego zrastu.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok s ti ena fletna klepetula Ja, duse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 žalostno toda resnično... SAMOMORILEC Osemindvajsetletnika so po neuspelem poizkusu samomora pripeljali na urgenco. Fant je zaužil precejšnjo količino tablet nitroglicerina in jih poplaknil z obilo vodke. Ko so ga vprašali, kako je dobil številne podplutbe in odrgnine po glavi in telesu, je povedal, da se je zaletaval v zid, ker je želel, da bi nitroglicerin eksplodiral. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Že res, da se splača živet, ampak marsikdo nima moči, da bi živel na tem krutem svetu. Vseh mojih pet stricev se je obeslo. Noben ne ve zakaj. Mene pa zelo zanima kaj so imeli takrat v glavi, kaj so razmišljali, kaj jih je privedlo do samomora... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> žalostno toda resnično... SAMOMORILEC Osemindvajsetletnika so po neuspelem poizkusu samomora pripeljali na urgenco. Fant je zaužil precejšnjo količino tablet nitroglicerina in jih poplaknil z obilo vodke. Ko so ga vprašali, kako je dobil številne podplutbe in odrgnine po glavi in telesu, je povedal, da se je zaletaval v zid, ker je želel, da bi nitroglicerin eksplodiral. Ahm, tale pa ne bo umrl od nitroglicerina ne od vlaka ne od tablet ne od kugle, ampak od gluposti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že res, da se splača živet, ampak marsikdo nima moči, da bi živel na tem krutem svetu. Vseh mojih pet stricev se je obeslo. Noben ne ve zakaj. Mene pa zelo zanima kaj so imeli takrat v glavi, kaj so razmišljali, kaj jih je privedlo do samomora...Oh, to zanima veliko ljudi. Če bi namreč to kdo vedel, bi bil problem z lahkoto rešen. Pa še lep čas ne bo. Očitno je to v genih familije. Nemoč, na primer. Nemoč je tisto, kar te pripelje najdlje. Kakšni so bili ti stricje kot možje, očetje, gospodarji? Koliko je bilo v njihovem življenju alkohola - bega? Samomor kot zadnji umik? Final solution? Če živiš v istem okolju, si zadaj za cilj, da spremeniš to okolje, da se odseliš. To je najmanj, kar lahko narediš. Še huda navezanost na isto okolje je lahko del te zgodbe, gena. Kajti daje ti LAŽEN občutek varnosti. Pri tem pa se šele začne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Pred precej leti, ko sem delal analize skupaj s kolegico, naju je poklicalo neko dekle iz manjšega slovenskega kraja, staro 21 ali 22, da bi se menili skupaj z njenim tantom o njuni zvezi in bodočnosti, pa tudi o njenem bratu. Bratov horoskop je bil dokaj "čuden" in zanimalo me je, kaj bo izpadlo iz tega pogovora. Na koncu je izpadlo, da smo se več kot pol časa ubadali prav z bratom. Ta je bil dve leti mlajši od nje in ona je nekako skrbela zanj, ker je bila edina, ki ga je še nekako obvladala. Starša sta bila ločena, vendar z nobenim od njiju ni komuniciral, pa tudi z okolico je imel težave (pa okolica z njim tudi, zna se). V glavnem je bil fant "lunine sorte", preobčutljiv na polno luno. In punca je že kar vedela, da ko pride polna luna, bo spet uštimal kakšno . Samo jo je zanimalo, zakaj ena polna luna ja, druga pa ne, in je vprašala astrologe. In tudi, ali bo napravil samomor, ali ne. Čutila se je odgovorno. O samomoru je govoril stalno, pa tudi poskušal je kar nekaj tega. Enkrat je šel na štrik v nek star skedenj, pa ga je zlomljena dila skoraj zaklala, ker je vse skupaj razpadlo. Večkrat si je rezal žile pa po roki, v glavnem pa mimo žil. :xx!: Enkrat se je obesil na kaveljček, na katerem je na stropu sicer visela luč, a se je vse skupaj iztrgalo in si je pri padcu zvil roko. :xx!: Nekateri so govorili, da je zmešan, drugi, da je blefer. Socialna se z njim ni hotela več ukvarjati (pustimo nianse in razsodbe, to je bila samo izjava). Tako smo se zelo tvorno šli nekaj ur in razšli tudi. Ni bila najbolj pomirjena, ker tudi ni imela za kaj biti, a vsaj je VEDELA, kako in kaj. (Jasno je, da ji nisva direkt rekla, da se bo tip na koncu kljub vsemu fental, saj tako eksplicitno to v horoskopu tudi ni bilo, a vseeno ji je bilo marsikaj bolj jasno.) :xx!: Poklicala me je kakega pol leta kasneje. Tip se je kljub vsemu fental. Ob eni polni luni ga nikjer ni bilo. Našli so ga v skrbno zalepljenem jugecu v eni hosti, cev je bila zatesnjena s debelimi plastmi selotejpa, tank je bil prazen, fant - oziroma tisto, kar je od njega v dveh dnevih, kolikor so ga pogrešali, ostalo - pa čisto črne barve. Avto so odprli gasilci, s plinskimi maskami. Najden je bil računček za gorivo, natankal je polno in se odpeljal direkt v tisto hosto. Sestra je po telefonu jokala, a je tudi rekla, da po svoje je zdaj pomirjena, ker zdaj ne bo postala živčna razvalina, kar ji je že grozilo. Ker če se je tako temeljito pripravil, potem tako in tako ni mogla storiti nič. :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 DVA NA DAN POVPREČNO NAREDITA SAMOMOR. DANES JE BOLJ SLAB DAN, PA DEŽEVEN KOT NALAŠČ ZA DEPRESIVCE BOMO SIGURN NORMO PRESEGEL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.