Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vseh mojih pet stricev se je obeslo. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ne vem no, dans v cakalnici pri zdravniku sem razmisljala... ko bom vsa stara in betezna in bom vec kot pol dneva po bolnisnicah prezivela.. a je fora? a ma smisel? se oklepat zivljenja, tistih par mesecev, mogoce celo let, ki ti se ostanejo.. in jih prezivis na tabletih, v postelji, v problem ljudem okrog sebe.. kot da lahko v tistem casu nadoknadis, kar si v lajfu zamudil, narobe naredil, ne naredil zarad kakrsnihkoli zadrzkov...bi zbrala denar in si privoscla dolgo, dolgo potovanje.. nardila kaj, kar i prej v lajfu nisem nikol upala.. ne vem, se dala dol z enim 25-letnikom tam pri 70ih, recimo in zadnja postaja bi bla kaksna Irska, kaksne lepe pecine in bi se pac s fajn spomini poslovila.. OK, a se to zdej ful morbidno slisi, a ne... ampak res, no.. sej verjetno pol, ko si enkrat v takih letih, cist drugac razmisljas.. in se oklepas.. ker ne ves kaj te caka potem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cist drugac razmisljas.. in se oklepas..ja. pa ne gre sam za starost.tud ko so eni zlo zlo zlo zlo zlo bolni.... ne mores verjet, kok se oklepajo zivljenja. to danes kar si ti ugotavljala, je bilo zavedanje vrednote zivljenja in zdravja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Smrt ni nasprotje zivljenja.Smrt je nasprotje rojstva. Zivljenje nima alternative. Ne moras ne-biti.Ker ce bi cutil ne-bit, to ne bi bila vec ne-bit, ker je NEKAJ, ker si ti, obcutek, misel...paradoksalno, pa vendarle.Ni alternative, samo SI lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Bogve, če je na drugem svet tud cviček. Pa če je kakšna letno majo. Če bo kdo naredu samomor, mi naj pride nazaj povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hektolitri...sproti nastaja, ko ga pijes. SEM PA SLIŠAL, DA GA MOŠKIM TAM PRITEČE NAMESTO URINA. IN TI DIANA GA BOŠ LAHKO IZ MOJE FLAŠE PILA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj se deres. to itak v peklu, jaz bom upstairs. dvomim, da mas tako dolgega.... JST BOM V NEBESIH IN TAM BOM IMEL DOLGA TOLK KOKAR MI BO PASAL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tudi v svetem pismu pise, da tisti ki so na zemlji prikrajsani, jih bodo v nebesih castili... POTEM BO TO RES PRAVI RAJ AAAAAAA PIŠE PA V SVETEM PISMU MATRSIKAJ PAMETNEGA PIŠE TUD BLAGOR UBOGIM NA DUHU ZAKAJ NJIH JE NEBEŠKO KRALJESTVO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 PRAVJO ČE SI NMAV NEUMEN, DA NČ NE BOLI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 to mi slici kot na tiste, ki menda tavajo okoli mesnic in iscejo vibracijo mrtvih zivali in adrenalina icon1_rolleyes1.gif , ce sploh res .....................WTF friki aja, samomor, ja no, če nekomu ni za živet, je njegova pravica da se fenta. Razlika je samo v tem, da to nekateri naredijo po dolgoletnem trpljenju in iskanju svetle točke in potem obupajo, drugim pa se "noht zlomi" in ker so morda bili prej zaviti v vatko je za njih to že nepremostljiva zadeva in finito sicer pa same same but different Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Je danes kakšna baba v štirno skočila, se je kakšen zaguncal, je kdo vzel zlati šus???????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 zakaj te pa to zanima, si mislil molit zanje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Zobozdravniki slovenije so prepovedali molitev. Pravijo da ni slabšega, kot da zobje v prazn pokajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zobozdravniki slovenije so prepovedali molitev. Pravijo da ni slabšega, kot da zobje v prazn pokajo. ej cvickar men zobje nkol u prazn na flodrajo.... grizem ko vrag z dohtarji mam pa dobre the best iskušnje Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>JST BOM V NEBESIH IN TAM BOM IMEL DOLGA TOLK KOKAR MI BO PASAL. Gotovo bo segel do Zemlje , jo 4x ovil pa še do pekla bo segal, a ne?Cvičkar, od kdaj ga pa pijete iz fraklov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 sam, se vedno pa: rec to recimo unmu, k ga vsak dan mucjo, posiljujejo, ponizujejo in stradajo, pa ti bo povedu-ala, al hoce zvet al ne! mi kle povnih riti lahk modrujemo.. sam dejansko pa... kolk smo u resnic mocni..!? kolk je se sploh v duhu mocen danasji sodobni clovek!? kwa sploh to pomen, a je to sploh pomembno... sprasevat se je verjetno ze prav; saj dandanes je pravi trend ziveti mimo drug drugega in ne je.at nubenga; ceprou, se pa lahk zgodi, da zacenemo pretiravat samo zato, da ... ravno zato mogoce mas teoreticno prav. ..blagor nam, ki imamo tako lepo zivljenje, ki smo ga morda preredko cenili dovolj! se mi zdi, da bi mogu kaksenga starejsga vprasat, kako bi on zivel sedaj, ce bi bil mlajsi!? a bi se tolk kompliciru lajf; pomoje ne! , ne vem zakaj sm to razmisljulahko noc --------samomor je naslabsa varianta, kdo hoce po enem in istem dreku brskati v nedogled. :xx!: to opravis v tem lajfu, v naslednjem spet kaj drugega...a ni zanimivo? kaj vse se zgodi v zivljenju, toliko priloznosti, lepote, ljubezni, ucenja. ze narava je tako lepa, da se splaca ziveti na tem zelenem planetu. gozdna pot Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Gotovo bo segel do Zemlje , jo 4x ovil pa še do pekla bo segal, a ne?Cvičkar, od kdaj ga pa pijete iz fraklov? Ne mi težit, baba frdamana. Od kje ti ideja, da iz fraklnu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam, se vedno pa: rec to recimo unmu, k ga vsak dan mucjo, posiljujejo, ponizujejo in stradajo, pa ti bo povedu-ala, al hoce zvet al ne! mi kle povnih riti lahk modrujemo.. sam dejansko pa... kolk smo u resnic mocni..!? kolk je se sploh v duhu mocen danasji sodobni clovek!? kwa sploh to pomen, a je to sploh pomembno... sprasevat se je verjetno ze prav; saj dandanes je pravi trend ziveti mimo drug drugega in ne je.at nubenga; ceprou, se pa lahk zgodi, da zacenemo pretiravat samo zato, da ... ravno zato mogoce mas teoreticno prav. ..blagor nam, ki imamo tako lepo zivljenje, ki smo ga morda preredko cenili dovolj! se mi zdi, da bi mogu kaksenga starejsga vprasat, kako bi on zivel sedaj, ce bi bil mlajsi!? a bi se tolk kompliciru lajf; pomoje ne! , ne vem zakaj sm to razmisljulahko noc -------- mah.. v bistvu jst štekam nekak samomorilce..ko jim crkne veselje in volja do vsega..ko je vsak dan ko se zbudiš zjutri totalna depresija iz dneva v dan...in to se vleče in vleče..hm..pa ne zdej to da se men tko dogaja..sam recimo kak dan, dva, tri sem pa bla..pa če bi bla taka full cajta.. Uno fulll no.. se ti res zdi vse skup ena muka..Hujša, kot da zaspiš za zmeri. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 zanimivo vprashanje se mi porodiloavtanazijaza tiste k jih fizichno bolikaj pa za une k jih jebe deprahehe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 po moje maš kr v redu idejo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>po moje maš kr v redu idejo. sej jst mam zmeri dobre ideje zlomk ................................ Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hajsek pajsek! js mislim, da je samomor najbolj egoistična stvar na svetu! tisti, k to nardijo povzročijo tolk bolečine pa žalosti tistim, ki jih majo radi.nobena stvar ni tolk težka za rešit, da se ne bi mogli s kom pogovorit. moj mrzu sestrič se je predlani ubil, budala na kvadrat! tolk žalosti je pustil za sabo, moja teta pa sestra njegova sta se komi pobrale. tiste k na samomor mislijo bi js mal čez bučo vsekala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 cebelca, za buco usekat nic ne pomaga , fizicna bolecina ljudi, ki nameravajo naredit samomor ne prizadane! free, jap blagor nam ceprav ima vsak razlicne meje zadovoljstva. diana, ja je najslabsa varjant, zalostno :xx!: v bistvu je pa to BEG, kar je se bolj zalostno. Kdo pa v zmedi svojih misli, opazi priloznosti za ucenje, lepoto, rast??? tisti, ki s tem isce le pozornost... sam tistemu, ki res ne prenese vec, ga tudi pozornosti in priloznosti ne pritegnejo vec Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.