Skoči na vsebino

Samomor

stankaa

Recommended Posts

ne vem no, dans v cakalnici pri zdravniku sem razmisljala... ko bom vsa stara in betezna in bom vec kot pol dneva po bolnisnicah prezivela.. a je fora? a ma smisel? se oklepat zivljenja, tistih par mesecev, mogoce celo let, ki ti se ostanejo.. in jih prezivis na tabletih, v postelji, v problem ljudem okrog sebe.. kot da lahko v tistem casu nadoknadis, kar si v lajfu zamudil, narobe naredil, ne naredil zarad kakrsnihkoli zadrzkov...

bi zbrala denar in si privoscla dolgo, dolgo potovanje.. nardila kaj, kar i prej v lajfu nisem nikol upala.. ne vem, se dala dol z enim 25-letnikom tam pri 70ih, recimo x:o)x in zadnja postaja bi bla kaksna Irska, kaksne lepe pecine in bi se pac s fajn spomini poslovila..

OK, a se to zdej ful morbidno slisi, a ne... ampak res, no..

sej verjetno pol, ko si enkrat v takih letih, cist drugac razmisljas.. in se oklepas.. ker ne ves kaj te caka potem..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>cist drugac razmisljas.. in se oklepas..

ja.

pa ne gre sam za starost.

tud ko so eni zlo zlo zlo zlo zlo bolni.... ne mores verjet, kok se oklepajo zivljenja.

to danes kar si ti ugotavljala, je bilo zavedanje vrednote zivljenja in zdravja. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Smrt ni nasprotje zivljenja.

Smrt je nasprotje rojstva.

Zivljenje nima alternative.

Ne moras ne-biti.Ker ce bi cutil ne-bit, to ne bi bila vec ne-bit, ker je NEKAJ, ker si ti, obcutek, misel...paradoksalno, pa vendarle.Ni alternative, samo SI lahko.

:palec:

to mi slici kot na tiste, ki menda tavajo okoli mesnic in iscejo vibracijo mrtvih zivali in adrenalina icon1_rolleyes1.gif , ce sploh res .....................WTF :eek: :eek: :eek:

friki

aja, samomor, ja no, če nekomu ni za živet, je njegova pravica da se fenta.

Razlika je samo v tem, da to nekateri naredijo po dolgoletnem trpljenju in iskanju svetle točke in potem obupajo, drugim pa se "noht zlomi" in ker so morda bili prej zaviti v vatko je za njih to že nepremostljiva zadeva in finito xnckrivx

sicer pa same same but different xrolleyesx

:palec:

sam, se vedno pa: rec to recimo unmu, k ga vsak dan mucjo, posiljujejo, ponizujejo in stradajo, pa ti bo povedu-ala, al hoce zvet al ne! mi kle povnih riti lahk modrujemo.. sam dejansko pa... kolk smo u resnic mocni..!? kolk je se sploh v duhu mocen danasji sodobni clovek!? kwa sploh to pomen, a je to sploh pomembno... :sori: sprasevat se je verjetno ze prav; saj dandanes je pravi trend ziveti mimo drug drugega in ne je.at nubenga; ceprou, se pa lahk zgodi, da zacenemo pretiravat samo zato, da ... ravno zato x:o)x

mogoce mas teoreticno prav.

..blagor nam, ki imamo tako lepo zivljenje, ki smo ga morda preredko cenili dovolj! :vio:

se mi zdi, da bi mogu kaksenga starejsga vprasat, kako bi on zivel sedaj, ce bi bil mlajsi!? a bi se tolk kompliciru lajf; pomoje ne! x:o)x , ne vem zakaj sm to razmislju

lahko noc

--------

samomor je naslabsa varianta, kdo hoce po enem in istem dreku brskati v nedogled.  :xx!:

to opravis v tem lajfu, v naslednjem spet kaj drugega...a ni zanimivo? kaj vse se zgodi v zivljenju, toliko priloznosti, lepote, ljubezni, ucenja. ze narava je tako lepa, da se splaca ziveti na tem zelenem planetu. x^x

gozdna pot

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

sam, se vedno pa: rec to recimo unmu, k ga vsak dan mucjo, posiljujejo, ponizujejo in stradajo, pa ti bo povedu-ala, al hoce zvet al ne!   mi kle povnih riti lahk modrujemo.. sam dejansko pa... kolk smo u resnic mocni..!?  kolk je se sploh v duhu mocen danasji sodobni clovek!?  kwa sploh to pomen, a je to sploh pomembno...  :sori:   sprasevat se je verjetno ze prav; saj dandanes je pravi trend ziveti mimo drug drugega in ne je.at nubenga;  ceprou, se pa lahk zgodi, da zacenemo pretiravat samo zato, da ... ravno zato  x:o)x

mogoce mas teoreticno prav.

..blagor nam, ki imamo tako lepo zivljenje, ki smo ga morda preredko cenili dovolj!  :vio:

se mi zdi, da bi mogu kaksenga starejsga vprasat, kako bi on zivel sedaj, ce bi bil mlajsi!?  a bi se tolk kompliciru lajf; pomoje ne!   x:o)x  , ne vem zakaj sm to razmislju

lahko noc

--------

mah.. v bistvu jst štekam nekak samomorilce..

ko jim crkne veselje in volja do vsega..

ko je vsak dan ko se zbudiš zjutri totalna depresija iz dneva v dan...

in to se vleče in vleče..

hm..

pa ne zdej to da se men tko dogaja..

sam recimo kak dan, dva, tri sem pa bla..

pa če bi bla taka full cajta.. Uno fulll xrolleyesx

no.. se ti res zdi vse skup ena muka..

Hujša, kot da zaspiš za zmeri.

Mushi

Hajsek pajsek! :flower:

js mislim, da je samomor najbolj egoistična stvar na svetu! :sick:

tisti, k to nardijo povzročijo tolk bolečine pa žalosti tistim, ki jih majo radi.

nobena stvar ni tolk težka za rešit, da se ne bi mogli s kom pogovorit.

moj mrzu sestrič se je predlani ubil, budala na kvadrat! tolk žalosti je pustil za sabo, moja teta pa sestra njegova sta se komi pobrale. :angry:

tiste k na samomor mislijo bi js mal čez bučo vsekala! :blackeye:

cebelca, za buco usekat nic ne pomaga :sori: , fizicna bolecina ljudi, ki nameravajo naredit samomor ne prizadane!

free, jap blagor nam x:)x ceprav ima vsak razlicne meje zadovoljstva.

diana, ja je najslabsa varjant, zalostno :xx!: v bistvu je pa to BEG, kar je se bolj zalostno. Kdo pa v zmedi svojih misli, opazi priloznosti za ucenje, lepoto, rast??? tisti, ki s tem isce le pozornost... sam tistemu, ki res ne prenese vec, ga tudi pozornosti in priloznosti ne pritegnejo vec

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...