cvickar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti kr prid, te bom dvaket čez bučo pol boš pa lahk srečn A tjapl b se. Ni šans, jih boš sam fasala kot slama. Ti še na kraj pamet nav nkol več pršlo, da bi kaj tazga sploh pomisla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ok, ok,...ti že veš kak že rečejo... pametnejši odneha, al neki takega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Slabo si prebral ostalo. Jaz sem napisala, da v casu vojne ni samomorov, ker vsi hocejo preziveti.Res je. Točno tam sem končal branje. Se oproščam. Sedaj sem prebral vse. Tudi uvodne stavke sem ponovno prebral in si jih tolmačil splošno in ne kot razloge za samomor. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Samomor je trajna rešitev, za začasno težavo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Če pogledaš takole na življenje: Izgubit nimaš kaj, ker začneš z nule in končaš kot prah. Torej zakaj storiti samomor? Da si skrajšaš svoje bivanje v družbi in okolju, ki ti ne usteza. Ne moreje biti vsi srečni očitno. Sam sem že obupal in se sprijaznil z osamljenostjo. Ni mi všeč družba v kateri sem in razen redkih izjem ne najdem človeka s katerim bi se lahko pogovarjal na kakšnem drugem nivoju kot primitivnem obravnavanju. Ob vsej perfekcionistični osebnosti in močni nostalgiji enostavno praveč razmišljam, da bi lahko normalno živel. Zelo me zanima ali bi storili samomor, če bi za smrt morali pritisniti le na gumb? Jaz bi že zdavnaj.Gotovo se vam zdi da sem nekdo tam tih v kotu, nasprotno, ves čas se šalim, se zabavam, toda nekatere stvari mi grenijo moje življenje. Verjamem pa da zna biti za nekoga zelo lepo. Matic Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ojjj!!!!Spomnim se tvojega nicka, ne spomnim pa se tvoje 'teme' - morda je bila v zvezi s solo, kam naprej, poklic v lajfu al kaj takega???? no ce je to, ce mam prav (ce sem si prav zapomnila, v nasprotnem primeru sory za prehitro in povrsno sklepanje): daj ga nehaj no srackat!!! Nic ni tako strahotnega, res je fajn zivet, ne smes se opehariti za ta uzitek, za to rast na svetu! Ce si v depresiji, ne poglabljaj. Pejt spat. pejt nekaj pocet...to (shola tale doticna, tale situacija, ki jo imas zdajle, karkoli pac ze je) je sam trenutno - pa kolkor je pac povezano z vsem tvojim lajfom (kar je itak, za vsakogar v kaksni podobni situaciji je jasno individualna).... torej - za vsakogar je lepo, ko je lepo... si pa to najbolj naredis kar sam... res, ne obupaj... nima smisla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Zelo me zanima ali bi storili samomor, če bi za smrt morali pritisniti le na gumb? Jaz bi že zdavnaj.ne bi... skor ziher sem... ker bi imel moznost... rechi si - ne zivim rad ali celo, nocem zivet!!, je, razen v RES ZELO IZJEMNIH primerih, situacijah, &neopravicljivo/neutemeljeno& ...paradox, a hkrati GONILO vsega pa je, da bo ravno SLEDNJI se najveckrat najbolj trudil!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Komaj ste zaživeli, pa bi že radi bili v nebesih. Ne gre tako enostavno, najprej sto let življenja, potem pa mogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Vem da so življenje vzponi in padci, samo ta padec traja že dolgo, ne vem če mam voljo in moč plezati nazaj. Marsa tiste težave s šolo so posledica ne vzrok. Šolo sem nekako že uredil, samo kaj ko sem v hipu zgubil stik z svojim krogom prijateljev in načinom življenja, ker sem zamenjal prebivališče. Sedaj sem osamljen v majhnem kraju, nimam družbe, vse kar imam je računalnik in internet. Ah sej je vseen. Stane vi pa na Šmarno goro. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Stane vi pa na Šmarno goro. Je predaleč, sem s Koroške.Uršlja mi je bliže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Maticml, vse je kul, samo da ne boš obstal na tem mestu kot si zdaj in se sprijaznil, potem si oplel. Začni kaj raziskovati ali se posveti delu, pa boš imel vsaj razlog za življenje. Jaz sem življenje vzel kot izziv, kar mi daje zagon. Še vedno pa se preveč oziram na mnenja drugih, rad bi se pa čisto osvobodil - v duhovnem smislu. Nočem biti tak kot drugi, čeprav bi po eni strani rad bil, ker te potem ljudje raje sprejmejo in to strašno godi tvojemu egu... Ne zmorem zaenkrat še tega... Marsa, ti si pa kot ena nadomestna mati tukaj gor, človeku takoj dvigneš samozavest, pohvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Se strinjam s temle - tvključno udi z Veliko mamo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Če bi blo treba sam na gumb stisnt, bi ga. Zdele. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 uh, maticml...se mi zdi, da sem že povedal, da pišeš, kot bi sebe bral v tem nisi sam, sem s tabo in te z vsem srcem prosim, zaradi tebe samega, da se "spelješ stran" od moje družbe družbe depresivnih in osamljenih. Kako si pa našel prijatelje, svojo staro družbo, ko si bil še v domačih logih? Tako si jo najdi sedaj, le na način tvojim letom primerno Saj ne more bit tko težko.pa nehaj se samemu sebi smilit. Že eden je čez glavo, dveh pa tak forum ne bi nikdar prenesel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ejej, cashy, sam na forumu pa niti ne deluješ kot samomorilsko nagnjen osebek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ejej, cashy, sam na forumu pa niti ne deluješ kot samomorilsko nagnjen osebek! sej me prime samo 7x na teden...drugač ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sej me prime samo 7x na teden...drugač ne ...no vidis, sej gre!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 vse kar imam je računalnik in internet. super, a ne? saj ne mors v svojem koticku ostat ves lajf. Bod vesel, da muvas, gres dalje! Kako kaj dons, zdaj po praznikih? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Dilema v to in drugo smer. Kaj pa izsiljevanje s samomorom?! in vsi občutki "krivde" oz občutki odgovornosti za nekoga,....mučno in grozno,.....sebično?! do koga?! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 preprosti pozitivni - negativni vzorci oz. afirmacije: korenski, zemeljski nivo: ZMOREM - NE ZMOREMpleksus - sonce, preprostost, moc: HOCEM - NOCEMcustva: ZELIM - NE ZELIMvisji nivoji: SEM ODPRT Iz tega lahko morda tudi vidimo iz kje izhaja dolocen vzorec ali zelja po samomoru! samomorilec si je vcasih govoril: nocem vec ziveti, ne morem vec tako naprej, ne zelim vec ziveti, ipd... ne morem, ne zmorem, ne morem si odpustiti, konec je, ni vec pomoci (in se zapira na vzgor) ... --------Vem da so življenje vzponi in padci, samo ta padec traja že dolgo, ne vem če mam voljo in moč plezati nazaj. Marsa tiste težave s šolo so posledica ne vzrok. Šolo sem nekako že uredil, samo kaj ko sem v hipu zgubil stik z svojim krogom prijateljev in načinom življenja, ker sem zamenjal prebivališče. Sedaj sem osamljen v majhnem kraju, nimam družbe, vse kar imam je računalnik in internet. Ah sej je vseen. Stane vi pa na Šmarno goro. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 visji nivoji: SEM ODPRT -------- se pravi, z višjega nivoja se sliši: Sem odprt za smrt kako poetično bom začel razmišljati v višjih nivojih, je bolj mehko in blagodejno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja če življenje vzameš kot borbo, potem se res boriš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja, kolk lepše je vzet življenje kot igrico....kjer te Wsovražniki" raztrančirajo in še preden se zabava začne, dobiš sporočilo: Game over...hecam se mal se bomo še poigral, preden nas pobere...škoda, da moramo poleg igre nosit še odgovornost za vse napake Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 a misliš Casy, da je meni pa ful z rožicam postlan? a si kdaj stal na tirih pa se igral? tko resno, čakal vedno dlje in preizkušal kdaj je zadnji trenutek za zapustit tire? Če berem svoj najstniški dnevnik danes, uf, ampak še vedno sem tule... pa to ni bilo tisto, ko nekoga izsiljuješ s tem ali pa ne vem o tem razgljabljaš, ne to je bilo v meni, o tem ni vedel nihče... pa sem presegla.. in sedaj se igram ja - vzamem si trenutke zase in nobenega sovražnika nimam, a ni zanimivo? Tisti ki mi želi slabo - če ne bom tega sprejela mi ne bo škodovalo... a misliš, da trenutno nimam težav, zaradi katerih bi najraje šla "domov"? Ampak sprejela sem življenje.... v trenutku ko se mi je podrl svet, ko sem imela občutek, da bom eksplodirala, da nikakor ne morem več naprej - sem spoznala, da je prišel čas, ko lahko postanem to kar sem - v bistvu... no povej kaj je najslabše kar se ti lahko zgodi? ostaneš brez strehe nad glavo? se boriš za življenje? razmišljaš kako boš naslednji dan preživel? ti grozijo? kaj ti je tako slabo, da bi končal z žviljenjem? a veš da smo si včasih sami sebi največji sovražniki in še predno začnemo z lepim trenutkom prekinemo igro mogoče sem pa res srečna zaradi tega, da kljub vsemu kar mi visi nad glavo uživam v malenkostih;) in ne nisem neodgovorna in ne ne solim ti pameti, niti komu drugemu, samo škoda, ker ždenje na enem mestu ne pomaga... včasih pomaga če prisluhneš zvokom okrog sebe, tko zdej sem pa zaenkrat povedala vse...Cashy, veliko pravih trenutkov ti želim, katere ne boš sam prekinil ali pa pustil, da bodo zaradi tvojega razpoloženja odšli mimo tebe brez tebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja, kolk lepše je vzet življenje kot igrico....kjer te Wsovražniki" raztrančirajo in še preden se zabava začne, dobiš sporočilo: Game over...hecam se mal se bomo še poigral, preden nas pobere...škoda, da moramo poleg igre nosit še odgovornost za vse napake Cashy, čisto v redu si tak kot si, vsaj meni tako deluješ Si prijeten in privlačen poba (ne narobe razumet - imam 2 sinova tvoje starosti ), tvoja največja prednost pa je tvoja mladost.Ko berem tvoja sporočila forumovcem, pa bi rekla, da si občutljiva dušica, prepolna bogatih čustev in ljubezni. Oblečen si v bel puli - torej znaš biti tudi optimističen in vesel. Razvijaj se naprej v to smer, pa se bo življenje zasukalo v pravo smer, na tvoje največje veselje in zadovoljstvo.Želim ti veliko lepega v življenju - in predvsem pozitivne misli, ki bodo privlačevale k tebi vse lepo in dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.