Skoči na vsebino

Samomor

stankaa

Recommended Posts

Guest sstane
Aja pa mi kdo od ekspertov tod okoli lahko razloži, kaj je najpogostejši ugotovljen razlog, da se človek odloči si vzet življenje?

Nekaj že mora biti v luftu, če se je cel narod odločil za samomor z nerojevanjem otrok :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

ja to js skoz trdim da je dost lažje se fentat kt pa z lajfu se spopast in živet x^x

razlog ? men se zdi da največkrat gre za izsiljevanje....vsaj pri poskusih samomora....pa se včas včas pol poskus dejansko posreči x;)x bolj mal je po moje folka k se dejansko hoče ubit......ponavad gre za fore bolane te razne :xx!:

no seveda pa js nism ekspert in glede na to da čist rada živim pa kokrkol je že je moje mnenje čist off :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Koliko jih pa poznaš, ki so naredili samomor? :vragec: Bedno je rečt, da je samomor izsiljevanje iz raznih for :xx!: takoj nato pa poveš da nisi ekspert. Poznam dva, ki nista imela nobenih bednih for, enostavn je prišel moment, ko se je nekaj v njima pretrgalo in je bilo konec vsega. Nikomur ni bilo nič jasno, nihče ni pričakoval tega! :sori:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Koliko jih pa poznaš, ki so naredili samomor? :vragec: Bedno je rečt, da je samomor izsiljevanje iz raznih for :xx!: takoj nato pa poveš da nisi ekspert. Poznam dva, ki nista imela nobenih bednih for, enostavn je prišel moment, ko se je nekaj v njima pretrgalo in je bilo konec vsega. Nikomur ni bilo nič jasno, nihče ni pričakoval tega! :sori:

xrolleyesx poznam jih neki ja, žal.....pa tud je tko blo, nkol nben nč reku sam ck...pa fertik...in ti spadajo v ono skupino k so dejansko to hotli narest in tud so...žal

poznam jih pa ogromno k se jebejo s takimi forami...če ne bo tko pa tko....če me pustiš...če...če....se bom ubil/a....dejansko pol tud delajo pizdarije, režejo žile, žrejo tablete...svašta....sam vse zmeri tko da jih najdejo pol....pejt nekam na samo pa se zadrgn :vragec: č ti je tko bed....ne pa 10 čez dve k veš dobr da pride mat domov :vragec:

in za dva primera vem k sta skoz mela take bolane in sta tud dejansko se ubila pol.....je pa pr obeh bil to miljonti poskus :vragec: tak da ne ti men :o|o:

Bora

poznam jih pa ogromno k se jebejo s takimi forami...če ne bo tko pa tko....če me pustiš...če...če....se bom ubil/a....dejansko pol tud delajo pizdarije, režejo žile, žrejo tablete...svašta....sam vse zmeri tko da jih najdejo pol....pejt nekam na samo pa se zadrgn :vragec: č ti je tko bed....ne pa 10 čez dve k veš dobr da pride mat domov :vragec:

in za dva primera vem k sta skoz mela take bolane in sta tud dejansko se ubila pol.....je pa pr obeh bil to miljonti poskus :vragec: tak da ne ti men :o|o:

Heh! x:Dx

Imaš izkušnje? :inocent: Si imela loverja ali ga imaš s katerim nisi mogla začet, ker ga njegova ni spustila iz rok, se je skušala ubit, ker je hotel bit s tabo? Ali se je? :inocent: No takim, ki se to zgodi, imajo vedno tega človeka na vesti, pa če hočjo ali pa nočjo! :vragec: :xx!:

Sheakespeare

Heh! x:Dx

Imaš izkušnje? :inocent: Si imela loverja ali ga imaš s katerim nisi mogla začet, ker ga njegova ni spustila iz rok, se je skušala ubit, ker je hotel bit s tabo? Ali se je? :inocent: No takim, ki se to zgodi, imajo vedno tega človeka na vesti, pa če hočjo ali pa nočjo! :vragec: :xx!:

no to ni moja izkušnja x;)x mam mal drgačne x:)x na vesti pa js neb mela tajga človeka :vragec: razn č bi ji js osebno štrik zategnla x;)x

Bora

Kak to misliš? Aja, to uno k te dav nekdo pa ti še bl pride? :inocent: Tega še pa res nisn probau..... :vragec: x:Dx

Moj frend je naredu samomor. :o|o: Sem velik prebral o tem, pa čeprav neb želel skor ne morm mislit drgač, k da je bil mal šleva in neodgovoren.......posledice so sesuta familija in dečko brez fotra. :sori: :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

no to ni moja izkušnja x;)x mam mal drgačne x:)x na vesti pa js neb mela tajga človeka :vragec: razn č bi ji js osebno štrik zategnla x;)x

Me zanima kako bi se počutla, če bi vedla, da se je nekdo ubil zato, k nis mogla nog skup držat! x:Dx :vragec: Beroč tvoje pisanje, zgleda kt tvoja izkušnja! x:o)x

Sheakespeare

Zanimivo se mi zdi, da se samomor med večino sliši kakor tabu tema. Temu nasprotujem. Nič nimaš izgubiti, če se prepustiš tej rešilni bilki - tako kot v tem življenju ne veš, kaj te čaka v naslednjem trenutku, tako tudi čas po samomoru ne more biti drugačen. Problem je v tem, da se je skozi dolgo dobo razvijalo "moralno" mišljenje, ki trdi in sledi veri in se z njo strinja, da je neki bog ustvaril človeka, kateri bo užival življenje...Bedarija!

Človeštvo je pokvarjeno, pa če se še ne vem kako trudi igrat neko voljo do čustvovanja, sodelovanja, odkritosrčnosti itd. Živimo v času, ko se kljub želji po pozitivnem grebemo po lastninjenju in vedno ti notranji glas govori jaz jaz jaz!

Nisem negativen človek. Nikoli nisem bila. Vedno strmim v prihodnost in vidim pozitivno. Veseli me odkrivanje sočlovekovih misli, njegova psiha in reakcije, ki jih le-ta oddaja na določen dražljaj. In morda je problem, da sem perfekcionist in vedno igram na vse ali nič ... Življenje pa pač ni pravljica, kakor tudi npr. materinstvo ni nekaj najlepšega kar se ženski lahko zgodi. V tem drugem primeru je resnica ta, da se ženska privadi na otroke in LE TO je fora, da ali se privadi ali pač ne! Ni poante, da se neka zadeva tako poveličuje, da potem, če nisi zaverovan vanjo, si proti njej in si slab človek. Sori, ampak s tem se ne strinjam!

Zato podpiram samomor ...

:palec: :palec: :palec:

Nikakor tudi ni tvoje niti kogarkoli drugega poslanstvo v življenju samomor.

Pa če hočeš ali nočeš, to življenje ti je podano da ga živiš, do konca kolikor ti je namenjeno.

Oprosti, ampak nimaš pojma, kaj je poslanstvo kogarkoli, venetuelno dopuščam, da veš/se zavedaš, kaj je tvoje poslanstvo - tak da, ne obsojaj!

Vse ostalo pomeni, da nisi opravila tega, za kar si na zemljo prišla. ..In da potem ko narediš samomor, ne rešiš čisto nič. Znova se boš kot duša želela ponovno reinkarnirati z enakimi občutki, ki jih imaš sedaj in jih preseči. In bog ve kolikokrat, si že enako storil-a in si spet tu na istem.

No, s tem se pa celo strinjam :palec:

... je svoboda samo druga beseda, s katero hočeš povedat, da nimaš več česa izgubiti.

men se zdi pa super, da človk pride do te faze, ko razmišlja o samomoru. se prav, nima kej več izgubit. pol pa si loh reče: ma kurc vas gleda use skupej. jebe se men za vas... in lahko začne živet po svoje, ker mu je useen, kaj bo kdo na to reku. in ko začneš živet po svoje, živlenje rata zlooo lep... pa svobodn rataš in kot tak zmer bl zadovolen. ja sej še ljudi uzljubiš počas spet, hehe. pa se ne sekiraš več, pa sodiš...

kr fajn preizkušnja se mi zdi tole s samomorom. tud jes sem mel že use zračunan, s kerim avtom u ker drevo, pa kuko, da bi nesreča izpadla, da ne prizadanem nekej ljudi, za kere si domišljam, da jim ni useen zame. zej je to že deeeleč nazaj. zej mi ne hod več na misu...

umrl bomo vrjetn itak. pa se naučmo prej še kej... za karmo za naprej...

pa rad vas mam pa lp. janko x:)x

Bedno je rečt, da je samomor izsiljevanje iz raznih for :xx!: .... Poznam dva, ki nista imela nobenih bednih for, enostavn je prišel moment, ko se je nekaj v njima pretrgalo in je bilo konec vsega. Nikomur ni bilo nič jasno, nihče ni pričakoval tega! :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Me zanima kako bi se počutla, če bi vedla, da se je nekdo ubil zato, k nis mogla nog skup držat! x:Dx :vragec: Beroč tvoje pisanje, zgleda kt tvoja izkušnja! x:o)x

ti že veš x:o)x sploh k ti gre dobr to držanje nog skupi od rok :palec:

nom se bodla s tabo....k se mi ne da, ok xrolleyesx

Bora

ti že veš x:o)x sploh k ti gre dobr to držanje nog skupi od rok :palec:

nom se bodla s tabo....k se mi ne da, ok xrolleyesx

Verjamem da ne x:Dx nisem pravega spola! x:px :vragec: Maš raj tipčke za bost, ne svoje po možnosti! x;)x x:Dx

Eh :o|o: Lepo te no prosm, Ksantipa......kak razlog za samomor te bi naj bil to? Tudi če bi tako izpadlo, bi bil razlog povsem drugje. x^x x;)x

Ona ni mogla met nog skupaj, on pa ne tiča v hlačah! x:Dx Eto ti razlog! x:o)x

Sheakespeare

Ona ni mogla met nog skupaj, on pa ne tiča v hlačah! x:Dx Eto ti razlog! x:o)x

In to je zate razlog za samomor? :inocent: Pa pismo, pol se bi tko že 3/4 sveta samo-ubilo....... x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
Ja, verjetn res, sam potem krivit lastnike pobeglih tičkov al p(t)ičk pa je absurd....... x;)x x^x

x:Dx ..prava čorba x;)x x:Dx

Evo ga, sex je kriv za vse, med župniki tega problema ni x:)x

Hm, zdej, jst sem samo en butl in se na ubijanje ne spoznam glih, ampak se mi pa dozdeva, da je konckoncev en samomor stvar in odgovornost samomorilca, ne pa druzga, recimo tistga, k ni znal nog držat skupej a ne. Jah, res je, da bi se ta lahko odločil tud drugače in bi držal noge skupaj, pa jih ni, ampak isto velja za samomorilca. Lahko bi se odločil za kaj drugega, ne za samomor, pa se je. Početje vsakogar je njegova lastna odgovornost, ne odgovornost drugega ali drugih.

xsrcx butl

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Početje vsakogar je njegova lastna odgovornost, ne odgovornost drugega ali drugih.

xsrcx butl

Ja koga si pa ti mislu, da bi bilo lahko drugega x:)x

Da te / jo bo eden podrl, pol pa rekel, da je bil samomor xrolleyesx

Samomor edino v smislu, k jo je napačen podrl x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...