butl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja koga si pa ti mislu, da bi bilo lahko drugega Da te / jo bo eden podrl, pol pa rekel, da je bil samomor Samomor edino v smislu, k jo je napačen podrl Muci, dons sem mal blj blond...kva si že hotla rečt? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 đemsfakinbondica 007če mi ga ne potegneš, se bom kr fentou...aakhut. a si me prebrau? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 hudo zdaj se že v temi samomor delamo Blond :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Hm, zdej, jst sem samo en butl in se na ubijanje ne spoznam glih, ampak se mi pa dozdeva, da je konckoncev en samomor stvar in odgovornost samomorilca, ne pa druzga, recimo tistga, k ni znal nog držat skupej a ne. Jah, res je, da bi se ta lahko odločil tud drugače in bi držal noge skupaj, pa jih ni, ampak isto velja za samomorilca. Lahko bi se odločil za kaj drugega, ne za samomor, pa se je. Početje vsakogar je njegova lastna odgovornost, ne odgovornost drugega ali drugih. butl Problem je to, ker ne vidiš takemu človeku v glavo in ne veš kaj bo naredil. Pravim samo, da bi mene morilo, če bi vedela, da je zaradi mene nekdo naredil samomor! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Problem je to, ker ne vidiš takemu človeku v glavo in ne veš kaj bo naredil. Pravim samo, da bi mene morilo, če bi vedela, da je zaradi mene nekdo naredil samomor! a tko k ga bom jes če nauš.... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Problem je to, ker ne vidiš takemu človeku v glavo in ne veš kaj bo naredil. Pravim samo, da bi mene morilo, če bi vedela, da je zaradi mene nekdo naredil samomor! Vau, faca si A ti res misliš, da nekdo stori samomor zaradi tebe? Da si ti odgovorna za to, kar kdo stori? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Vau, faca si A ti res misliš, da nekdo stori samomor zaradi tebe? Da si ti odgovorna za to, kar kdo stori? Posredno bi se čutla odgovorno, če bi razdrla zvezo dveh ljudi in povzročla, da se en ubije! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Problem je to, ker ne vidiš takemu človeku v glavo in ne veš kaj bo naredil. Pravim samo, da bi mene morilo, če bi vedela, da je zaradi mene nekdo naredil samomor! Posredno bi se čutla odgovorno, če bi razdrla zvezo dveh ljudi in povzročla, da se en ubije! kaj te muči Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 kaj te muči Nič. Diskutiram v temi samomor! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 aha......kok nism na to pomisla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 aha......kok nism na to pomisla Luftarka kdo bi vam zameru, ima brat skoz luno in glavo v luftu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Luftarka kdo bi vam zameru, ima brat skoz luno in glavo v luftu! Kaj pa mlajša sestra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Mimam mlajše sestre! Si me s kom zamenjal Stane? Ne, kar tako sem vprašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja1 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ne to samo pomeni, da je pozabil, da je večen in da se mora naučiti potrpežljivosti, brez bližnjic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Lotal, jaz te štekam in sem mnenja, da samomor ni rešitev. Vem, da je včasih težko ko pes, nositi breme, ki imamo naloženo. In takrat ne smeš obupati. Vedeti moraš, da je sigurno kje v tvoji bližini človek, ki ti je pripravljen prisluhniti. Sigurno je, samo morda ga ti ne vididš.Ponavadi prav ljudje, ki veliko drugim pomagajo, nosijo preveč breme, mislijo, da jih morajo in sebi ne dovolijo, da se izpovejo, svoje bolečine. Kolegica je pred kratkim naredila samomor. Bila je bojevnik, vsem je pomagala. Ona pa ni nikoli govorila svojih problem drugim. Vedno je bilo vse ok, vse je pozitivno gledala. Kakor. Zgodila se je ena situacija, ki ji je bila kaplja čez rob in se je zlomila. Se je šla obesit. Pustila dve punčki, moža,...Na istem ovinku, je padla. Dovolila je da negativnost zmagala. Potem sem ji pomagala, da je sploh šla tja kamor mora, ker v takih situacijah, takoj vidiš, da si ga polomil kot duša. Izguba telesa, možnosti, vendar ni kazni... Lekcija? Obrni se na nekoga, govori o svojih občutkih, zgrabi nekoga in se mu izjadi. Ne kompliciraj preveč in bodi pozitivna. Tudi v sranju. Razumeš? Jaz te razumem, samo nikakor ne smeš vržti puške v koruzu, nikakor. Morda ne boš imela v naslednji reinkarnaciji sreče in ne boš dobila takega teleščka kot ga imaš sedaj. Se rada hecam na ta način, morda je malo morbidno, samo se mi zdi resnično smešno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Lotal, sem si ravno mislila, glede tebe, a v zivljenju kdaj dozivljas depresije. Pa ves da je to gensko lahko, nisem dohtar, ampak kolkor vem- sezonske depresije pa so jeseni in pomladi... Ko zunaj vse cveti in takrat si toliko bolj v stiku s seboj, toliko bolj vidis in cutis to turobnost v sebi. Jeseni pa vse umira, pa je spet cel halo, ker se še bolj zavedas stanja notri v tebi. Res imamo v letu le štiri krizna obdobja: pomlad, poletje, jesen in zimo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Motis se Antonimus. Da se skoz ubijajo, itak, ampak porast depresije pa je 2 x letno, pomladi in jeseni, še bolj pa pomladi, to je dokumentirano pa dokazano. Lahko gres vprasat psihiatre.Enako velja za psihosomatske bolezni, v istih dveh letnih casih, ze gastroenterologi lahko to potrdijo.Ti verjamem. Kaj pa za Novo leto? Se baje marsikdo obdari s kakim šusom v glavo, a ni tako? Ker so vsi happy naokol, ti pa ves sam? A ni takrat tud porast? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ne zdi se mi fer, da se tiste, ki želijo umreti in tiste, ki so samomor že storili obsoja!Odvisno zakaj je kdo storil samomor. Zdej bom mal nesramen.. čemu pol toliko teatraliziranja? Če imaš to neskončno željo da se ubiješ se pač ubij, v tišini, v pozabi, v anonimnosti, najboljš pa da zato ker si ti tok d'best in ker tega očitno noben ne opazi, da ne sme o tvojem razmišljanju imeti kritične distance.. Sploh mi pa ni jasno čemu to mi ne bi smeli imeti, ki te sploh ne poznamo? A vidiš kok je to egoističen pristop, se bom popravil totalno egocentričen Saj res: zakaj morajo vsi vedeti za (potencialne) samomorilce? Tisti, ki to res hočejo storiti, naredijo potezo in se ubijejo; se ne zgolj poskušajo ubiti. Lotal, jaz te štekam in sem mnenja, da samomor ni rešitev.Odvisno od situacije, kajti niso vse enake. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 pizda....chloveku she umret ne prvoshte... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Blazno lahko je biti pameten samomor ja / pa samomor ne ... lahko filozofiram celo živlljenje.Verjamem pa, da človeku, ki razmišlja o samomoru ni do filozofije. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Blazno lahko je biti pameten samomor ja / pa samomor ne ... lahko filozofiram celo živlljenje.Verjamem pa, da človeku, ki razmišlja o samomoru ni do filozofije. odvisno...od nachina razmishljanja... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 pa kwa ste tko navalil na tole lotalko pa ji pametujete pa analizirate...sej je čist normalna punčka. pa čist skromna. use kr rab je sam to, da jo ma en rad...lotal jes te mam pa rad, pa en velk objem... janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Blazno lahko je biti pameten samomor ja / pa samomor ne ... lahko filozofiram celo živlljenje.Verjamem pa, da človeku, ki razmišlja o samomoru ni do filozofije. Ja to že, da mu ni do filozofije, ko razmišlja o samomoru, ker takrat pač razmišlja o samomoru ampak bi moral pomisliti še na druge poti, ki jih je mnogo, ne samo ta. Človek je celovito, super bitje in možgani so krasna stvar, če jih znaš uporabljat.In sploh ni težko, pomisliti še na kaj drugega kot boleče samo zdi se da je. Odvisno od situacije, kajti niso vse enake. Name one. Pokaži, kam tačko moliš. Morda ti dam prav, bom vidla. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 In če pišem z namenom klica na pomoč? Z namenom, da dobim odgovore in razloge za protiutež tej želji? Nič samo to, Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.