Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Oho, lepo si me to prepisal..... avtorske pravice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ah, ne, ni blema, tak je vedu, da bom opazil, pitaj boga zakaj je prepisal, mogoč pa mu je post všeč al koristn . Sam slučajn se spomnim, da sem to napisal že pred kar neki časa, ker smo dejansko obravnavali to tematiko na enem seminarju..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Veliko je dušic, ki verjame da mora trpet in kako je življenje kruto. Spremeni prepričanje, pa gasa. Od kje pa pridejo takšna prepričanja? Od družbe, ki tistim,ki jim nekako uspe spremeniti prepričanja, meče hlode pod noge. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Od kje pa pridejo takšna prepričanja? Od družbe, ki tistim,ki jim nekako uspe spremeniti prepričanja, meče hlode pod noge. ... in k tvojemu postu, Antoninus, dodajam - pametno! Iskanje novega prepričanja je pravzaprav iskanje neznanega, kar pa traja in še prevečkrat se zgodi, da eksperiment ne uspe, denar pa gre v nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ... in k tvojemu postu, Antoninus, dodajam - pametno!Iskanje novega prepričanja je pravzaprav iskanje neznanega, kar pa traja in še prevečkrat se zgodi, da eksperiment ne uspe, denar pa gre v nič.Hm Kaj misliš s tem, da gre denar v nič. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ves trud, ki ga vložiš v razumevanje se lahko sprevrže v drugačno nemoč in v samomor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Od kje pa pridejo takšna prepričanja? Od družbe, ki tistim,ki jim nekako uspe spremeniti prepričanja, meče hlode pod noge. Hojla Antoninus Mislm, a lahko mal razložiš, kaj si hotel s tem povedati, tud o hlodih. Jaz te nisem razumel. Hvala Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ves trud, ki ga vložiš v razumevanje se lahko sprevrže v drugačno nemoč in v samomor.aha, cool. To je pa tud ena možnost ja. Jaz najdem pri samomoru še eno zanimivost. Z materialnega stališča je kot nekakšno razsvetljenje - odpoved celemu svetu, samo notranje navezave pa ostanejo in namesto sreče se znajdeš v obupu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 pravilno razmišljanje in rezultat samomora je še eno ponotranjeno trpljenje kljub paradoksu da si se uspel rešiti navezanosti na materialno rezultat?... če verjameš v ponovno rojstvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 rezultat?... če verjameš v ponovno rojstvo Ja, rezultat je pa tisto, česar mi, ki v to verjamemo, nočemo: ponovno rojstvo in jovo na novo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ja, rezultat je pa tisto, česar mi, ki v to verjamemo, nočemo: ponovno rojstvo in jovo na novo A ponovno rojstvo je nov začetek. Saj je lažje začeti znova, kot pa sredi nečesa zasukati misšljenje za 180°. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 A ponovno rojstvo je nov začetek. Saj je lažje začeti znova, kot pa sredi nečesa zasukati misšljenje za 180°.Saj to je tisto. Ni nov začetek, ampak samo nova priložnost za soočenje s tem, kar je v tebi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 in velika potencialna nevarnost ponovitve istih napak kot poprej v prejšnjem življenju...jeps Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 No, tu pa ne morem komentirat, ker po smrti ne pričakujem ničesar. Kar bo, bo. Če kake sile obstajajo, ti nimajo kaj zamerit, dokler nisi v njih prepričan - jest osebno pa v nekaj verjamem, ko le to doživim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 trdiš torej smelo, da se letalo nikoli ne more zrušiti ker tega nisi doživela? doživeti samo v smislu občutkov, mišljenja, pač svoje notranjosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 resnično - ali ima sploh smisel? tudi jaz se isto sprašujem.Življenje ima smisel, če imamo cilje. Te si bodisi zadamo sami ali pa sprejmemo družbene vloge. Če si pa upaš spustiti cilje, te pa čaka, kot smo se že zgoraj pogovarjal, sreča ali pa obup. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nimam ciljev. Ja, pa jih imaš. In veliko dobrih ljudi te mara, ker si fejst. Ampak preživljaš gnile dni in si zato depresivna in žalostna in se počutiš osamljeno. Ampak, na žalost, se moraš sama ven iz tega pobrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nimam ciljev. Še dobro. Cilji še prehitro razočarajo. Pomembna je pot, ki sproti določa smer zdaj k enemu in potem drugemu cilju.Delaj ovinke in ne glej le na končno točko. Kaj veš - na koncu se zaveš, da ti celo vzdušje med berači najbolj ustreza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nimam ciljev. Jaz tudi ne Pa si srečna?? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nisem. Japs....Tudi jaz ne ves čas, ker navezanosti ostajajo in razna mentalna nesnaga. Sam vseeno mi je bolš, kot ko sem imel cilje, ko sem bil ves čas :xx!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Nisem. :xx!: Bejbi, sej veš, da se je do zdej še VEDNO obrnilo...zakaj se ne bi še zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 resnično - ali ima sploh smisel? tudi jaz se isto sprašujem.Če nič drugega je smisel že v tem, da ima zemljica eno tako krasno bitje, kot si ti. Drži se. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še nekaj o samomoru: Tisto zaradi česar trpimo je um, znesemo se pa nad telesom, kepo mesa nič krivio. Čudna kurativa. Treba se je lotiti uma. Prav tako se ga odkrižamo, le da se temu procesu pravi joga. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Mystica hojla Zdej, mislm, jst sem samo en butl in se ne spoznam prav nč na bolezni, pa to.Ampak, kaj pa vem, a bi se ti mrbit dal pogovort z enim mojim prijateljem. Iz Domžal je. Zdravilec. Preveri ga, mislm, če češ. Jst ti ne morem rečt, da ti lahko pomaga, ker nimam pojma, kaj ti je. Mrbit ti lahko, mrbit ne. A lahko kej zgubiš, če probaš? Ja, šest jurjev za seanso, ki lahko traja pol ure al pa šest ur, odvisen a ne. Če ne pomaga. Če pomaga, pol najbrž ne zgubiš nič. A ma kake reference? Če bi ne verjel, da je voden od zgoraj čist, ti ga ne bi omenil sploh. V imenu drugih pa ne morem govort. A je to dovolj zate, ne vem. Jst si zelo želim, da bi blo in še blj si želim, da bi ti znal pomagati, vem pa ne. Če se ti bo zdel vredno poskusit, povej, ti bom dal njegovo telefonsko. Evo, sem ti hotel še pisat, pa ne morem, ker držim palce zate...aja, pa mal molim tud, mislm, zate, za tvoje zdravje. Pocajtej se lula /to je samo za najdražje/. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 danes prvič pristala v tej temi - evo. Samomor. Jst tud lansko leto prvič. :xx!: Pa me je minil, tko, k bo tud tebe. Kmal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.