Sebastjan 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Pač nisem srečen v življenju, nobena stvar me ne osrečuje. lp A tud ko dobiš za jest nisi srečen? Mogoče pa misliš samo na svojo korist pa zato ne vidiš smisla početja? Premagaj strah, zberi pogum, stopi v temo in začni delati na stvareh, ki si jih globoko želiš početi a se jih ne upaš lotiti. Trajalo bo, vendar se splača. Dolgočasje - nedejavnost je zelo nevarna zadeva, pa pretirano razmišljanje, ti povem iz lastnih izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Jest tut skoz razmišljam o samomoru kadar mi kaj ne gre. Sploh ne vem zakaj je to. Majhni otroci, dojencki pa mal naprej..., kdr skrijejo glavo so prepicani, da jih nben ne vidi (prblizn, tko kt noj, k zarine glavo v pesek, priznam, da ne vem, kaj se mu plete po glavi, ampk ce je preprican, da ga nben ne vidi, se hudo moti, glede na to, da se cela rit ven gleda...), no razmisljanje o samomoru je lahk podobno/primerljivo..., bi naredu samomor in mislis, da bo vse za kr si odlocu, da ga bos naredu "reseno"... tko, kt skrijes glavo pa mislis da te nben ne vid... Raje poskus razmislat (ceprav je "tezje"), zakaj ti kaj ne gre, kdr ti kaj ne gre..., in kaj VSE se lahk nardis/dopolnis/spremenis/opusis, da bi slo, ce se ti seveda da... zakaj bi se kdo, kdr mu neki neb slo, ustavu ravno "na tocki" o razmisljanju samomora? je se cel kup drugih "tock"... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 SAMOMOR Vprašanje: Na strani 175 drugega sporočila je zapisano, da ima bitje, ki preveč trpi, pravico do samomora. Ali to pomeni, da je samomor dobra stvar? Raelov odgovor: Vsi smo sojeni glede na dejanja, ki smo jih naredili za časa našega življenja. Tisti, ki je imel večino pozitivnih dejanj, bo imel dostop do večnega življenja, med Elohim. Če neko bitje preveč fizično trpi in mu človeška znanost ne more olajšati njegovega trpljenja, lahko naredi konec svojih dni. Če je imel večino pozitivnih dejanj v svojem življenju, bo imel dostop v večnost. Drugače ne bo ustvarjen in za njega ne bo več ničesar. Če je imel večino negativnih dejanj, bo mogoče ponovno ustvarjen, da bo presojen od tistih, ki jih je trpinčil. Bitje, ki fizično ne trpi in ni fizično omejeno, ne sme narediti samomora, kajti vsak je na Zemlji zato, da nekaj izvrši. Predvsem raeljani. Oni so glasniki Elohim in morajo posvetiti svoje življenje širjenju sporočil naših stvarnikov. Sam pokončati svoj obstoj je izdaja, je dezertiranje sredi boja. Tega boja za prebujanje človeštva, ki mu lahko omogoči, da preživi in doseže zlato dobo. Elohim imajo zaupanje v vsakega od nas, vsak raeljan je dragocen za naše stvarnike.Ponavljam, edina izjema je preveliko fizično trpljenje, ki ga ne moremo zmanjšati ali pa zmanjšanje lastnih sposobnosti v tolikšni meri, da ne omogoča več učinkovitega delovanja.Vsi ostali so sli naših očetov, ki so v nebesih in morajo živeti, da evangelizirajo, to je, da prinesejo drugim veselo oznanilo. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 O Artem Si lepo napisal, kaj Rael govori, čeprav meje glih niso precizirane a ne, mene pa zanima, kaj pa ti misliš, tko...iz glave...tvoje. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Raelov odgovor: Vsi smo sojeni glede na dejanja, ki smo jih naredili za časa našega življenja. Tisti, ki je imel večino pozitivnih dejanj, bo imel dostop do večnega življenja, med Elohim. Če neko bitje preveč fizično trpi in mu človeška znanost ne more olajšati njegovega trpljenja, lahko naredi konec svojih dni. Kdo je Rael, ki "daje" ""potuho izcrpanim""? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 a unga ni se kle? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 A tud ko dobiš za jest nisi srečen? Mogoče pa misliš samo na svojo korist pa zato ne vidiš smisla početja? Premagaj strah, zberi pogum, stopi v temo in začni delati na stvareh, ki si jih globoko želiš početi a se jih ne upaš lotiti. Trajalo bo, vendar se splača. Dolgočasje - nedejavnost je zelo nevarna zadeva, pa pretirano razmišljanje, ti povem iz lastnih izkušenj. Sebastjan, hvala za nasvet, pizda, nisem si mislil, da te bom srečal ravno v tej temi. Prasec, rad te mam. Zaradi iluzije, da ti kaj ne gre. Takšne občutke lahko razrešiš s čtivom, meni so najbolj pomagali Pogovori z bogom.Pa lep imej ta pa še jutrijšnji dan, poskušaj ugotovit zakaj si v tem raju želiš odhoda. Preveč lepo je, pa rata dolgčas od vsega lepega. Na nekem forumu sem prebral, da si je en tip pomagal tako, da je špilal računalniške igrice, ker je pač potreboval zmage, ki mu jih je v real lajfu manjkalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 pizda, nehaj tupit da se maš rad, al pa kerga kol .... sam neka čudna rajcig energy to nek kloniran Seba ma kaj ljubezen, seks da življenju barve.....pol pa ni suicidnih misli..... faking bulshit pa še rad imeti....*** **** ...drseti s prsti po loku tvojega vratu,skozi lasiščez drugimi prsti odpeti in sleči , da pristane obleka v kotuz drugo mehko gnesti vzhajajoče in dvigujočespet in spet in ponovno in zopet in tako v kroguin potem spet nazaj, z dojko obkrožiti dvignjenospet in spet in ponovno in zopet in tako v krogu..... pravljica o jari kači ali o štikl polžu, katera vam je ljubša pravljica o jari kači je zanimiva in dolga, ampak o štikl polžu je pa mastna in spolzka..... LOL Sebastjan, hvala za nasvet, pizda, nisem si mislil, da te bom srečal ravno v tej temi. Prasec, rad te mam.Preveč lepo je, pa rata dolgčas od vsega lepega. Na nekem forumu sem prebral, da si je en tip pomagal tako, da je špilal računalniške igrice, ker je pač potreboval zmage, ki mu jih je v real lajfu manjkalo. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Ojoj men pa tud to ni nč lepa tema res nevem zakaj smo jo sploh odprl.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 pizda, nehaj tupit da se maš rad, al pa kerga kol ....sam neka čudna rajcig energy to nek kloniran Seba ma kaj ljubezen, seks da življenju barve.....pol pa ni suicidnih misli..... faking bulshit pa še rad imeti....*** **** ...drseti s prsti po loku tvojega vratu,skozi lasiščez drugimi prsti odpeti in sleči , da pristane obleka v kotuz drugo mehko gnesti vzhajajoče in dvigujočespet in spet in ponovno in zopet in tako v kroguin potem spet nazaj, z dojko obkrožiti dvignjenospet in spet in ponovno in zopet in tako v krogu..... pravljica o jari kači ali o štikl polžu, katera vam je ljubša pravljica o jari kači je zanimiva in dolga, ampak o štikl polžu je pa mastna in spolzka..... LOL Lia! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Lia! tole je bilo bolj neresno ...bolj resno bi bilo pa razmišljanje o naslednjih vprašanjih Kaj boš spremenil, če narediš samomor? Ali misliš, da bi bila mama bolj umirjena, bolj srečna, če bi naredil samomor? Kaj si zase želiš od obeh svojih staršev? Kaj si zase želiš od partnerja? Ali bi to dosegel s samomorom?Kako bi dokazal svojim staršem, da nisi taka ničla, kakor onadva mislita? Kaj lahko sam spremeniš, da bi te bolj cenili? *** Ali ni samomor nekaj zelo neumnega, ko pa je tako veliko drugih možnosti........ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Ojoj men pa tud to ni nč lepa tema res nevem zakaj smo jo sploh odprl.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: ker je smrt sestavni del živlenja Ali ni samomor nekaj zelo neumnega, ko pa je tako veliko drugih možnosti........npr. eno rožico lii poslat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 a unga ni se kle? kerga unga...? aja... mogoc misls unga od tam mal nazaj k je tist pisu... ker je smrt sestavni del živlenja a zrd tega je ta tema odprta?tnx, tega pa nism vedla....... kt pravs: smrt je sestavni del lajfa... recimo, da te odveze se vecje obveznosti... in nekteri zato veckrat pomislijo na njo... in ne sam na njo... pomisljo tud na nacine kk se ji priblizat... ne sam pomislijo... clo nardijo...je pa zanimivo k dihanje je tud sestavni del lajfa... kolk jih pa o tem premisljuje? npr.: kako se spontano diha? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Ojoj men pa tud to ni nč lepa tema res nevem zakaj smo jo sploh odprl.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:Tudi o "nič lepih" temah se je dobro in velikokrat potrebno pogovarjati. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 tole je bilo bolj neresno ...bolj resno bi bilo pa razmišljanje o naslednjih vprašanjih Kaj boš spremenil, če narediš samomor? Ali misliš, da bi bila mama bolj umirjena, bolj srečna, če bi naredil samomor?Kaj si zase želiš od obeh svojih staršev? Kaj si zase želiš od partnerja? Ali bi to dosegel s samomorom?Kako bi dokazal svojim staršem, da nisi taka ničla, kakor onadva mislita? Kaj lahko sam spremeniš, da bi te bolj cenili?*** Ali ni samomor nekaj zelo neumnega, ko pa je tako veliko drugih možnosti........ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2007 ...Lahko si rečeš da je pač smola in da sploh nima veze zakaj...bistveno je da imaš v življenju nekaj svetlih in lepih trenutkov ugodja , sreče , zadovoljstva ....in jih prikličeš v spomin , jih vizualiziraš recimo: * topel poletni dan ob morski obali, veter vlaseh in božajoče sončne žarke na koži, prijetno glasbo, dotik tebi ljubih ljudi, občutek zmage ko preplezaš kako steno....etc ...nimaš več cajta razmišljat , ker vedno znova planiraš kako si boš pripravil prijetne trenutke Lepo si to povedala ja. Dosti je lepih trenutkov. Malih drobcenih zakladkov.Če teh več ne znamo ceniti... škoda, sčasoma tudi velike spregledamo x!x Zdaj imam pred sabo na steni pripopano slikico in me vedno ena taka toplina prevzame čez in čez, ko jo pogledam. Otrokec moj mali, ki gleda blaženo veselo milne mehurčke. Niti na kraj pameti več ne taka črna tema... Ne morem verjet kako se vse obrača, hitro mineva.... 4 leta je že... 7.5.03in sama sem morda ravno hkrati v tistih njegovih kritičnih trenutkihjavno nastopala v mladinskem centru... brezveze razmišljatle dobro zaželet zanaprejinzanazaj in vse in vsem........................! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 ne vem, če se zavedate, da če žviš, pa ne izpolnjuješ tega, za kar si pršu, se počas pa zihr, boleče pa sigurn ubijašpa da nau spet kšn baba kriu, to je jankotova fiksna ideja:o|o: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 tole je bilo bolj neresno ...bolj resno bi bilo pa razmišljanje o naslednjih vprašanjih Kaj boš spremenil, če narediš samomor? Ali misliš, da bi bila mama bolj umirjena, bolj srečna, če bi naredil samomor?Kaj si zase želiš od obeh svojih staršev? Kaj si zase želiš od partnerja? Ali bi to dosegel s samomorom?Kako bi dokazal svojim staršem, da nisi taka ničla, kakor onadva mislita? Kaj lahko sam spremeniš, da bi te bolj cenili?*** Ali ni samomor nekaj zelo neumnega, ko pa je tako veliko drugih možnosti........ Vem, da si se hecala, vesel pa sem, ker so se najine poti spet križale. Ko prideš do tistih trenutkov, ne razmišljaš na tak način, da bi lahko odgovarjal na vprašanja, ki si jih zastavila. Ko se večkrat sprijazniš s svojo smrtjo in si ji blizu, začneš sčasoma malo drugače gledat na življenje. To so pozitivne izkušnje. Sem pregledal vprašanja. Ni pametno preveč obsojati, nikoli ne veš, kdaj se znajdeš v podobni situaciji. Ni treba, da je samomor TABU. Čeprav bodo morda mnogi rekli, da se tisti, ki o tem razmišljajo, samo smilijo samemu sebi. Lahko bi se reklo, da je samomor sebično dejanje, če pomislimo, koliko trpljenja bi povzročili drugim. Vedno znova zapiha veter sprememb ali vsaj sapica, napolni natrgana jadra in spet plujemo proti novim ciljem na obzorju. Medtem, ko barka reže valove, z vedrom odlivamo vodo, ki jo pušča. Na srečo imamo dve roki. Ha ha... Sredi morja smo žejni, sončni žarki nas strastno in brezpogojno objemajo. Vseskozi pa smo tudi lačni tistega, česar se sploh ne da pojesti. Smer neznana. Lia, lep dan ti želim. ne vem, če se zavedate, da če žviš, pa ne izpolnjuješ tega, za kar si pršu, se počas pa zihr, boleče pa sigurn ubijašpa da nau spet kšn baba kriu, to je jankotova fiksna ideja:o|o: Janko, zelo se strinjam s tabo. Se priporočam še za kakšen moder nasvet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 ne obsojam....Sebastjanni mi vseeno zate poznam te občutke in misli, ne bi ti pisala o tem, če ne bi imela lastnih izkušenj.... vzemi ali pusti lep dan tud teb Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 pa ja nimajo samomor in umor kaj opraviti z vojsko? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Lahko bi se reklo, da je samomor sebično dejanje, če pomislimo, koliko trpljenja bi povzročili drugim. JE, JA (brez lahko/tezko) sebicen beg to dejanje!k samo jaz/ti/vsak posameznik je sam zase odgovoren za vse kr obcuti... in vsak bi se "mogu" "zavestno" odlocat, izbirat... cesa se izogiba, kaj upa da mu ne bo treba resit al uredit in da se bo "samo od sebe uredilo", kaj bi najraj pozabil, s cim se ne more sprijaznit, kaj ga ze tisocletja boli, cesa ne razumet in se in se in seeeeeeeeeeeee.... (zelo dobr si tud ti - lia v tej smer napisala ) in s tem nekak prehost most med jezo, strahom..........in sprejemanjem, spoznanjem........., da res ni nben kriv za nikogarsnje obcutke kt vsak posameznik sam..., k nihce nobenga nikol nikogar ne sili v lastne obcutke! ne vem, če se zavedate, da če žviš, pa ne izpolnjuješ tega, za kar si pršu, se počas pa zihr, boleče pa sigurn ubijašpa da nau spet kšn baba kriu, to je jankotova fiksna ideja dobra je a clovk sploh zivi, ce ne izpoljnuje...? bzzzzzzzz... "zivi mrlici" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 zadnje cajte mi je ideja spet vedno bolj blizu in domača Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 zadnje cajte mi je ideja spet vedno bolj blizu in domača Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 polna luna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 zadnje cajte mi je ideja spet vedno bolj blizu in domačaTudi jaz se počutim v kotu iz katerega ne morem ven. Ideja je tudi meni blizu, saj želim pobegniti, kajti moja situacija ne ovira le mene, ampak še vse ostale okoli mene. Dokler imaš v sebi še upanje, da bo bolje je ok. Ko pa upanje na spremembo situacije zbledi... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.