El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Lucifix, hehe, ja ampak res ne vem kaj se gonijo s temi izbrisanimi, vsem butnit državljanstvo in nobenmu butnit odškodnine pa je mir, ja, so pač zajebali k se niso sprehodili do urada, ampak lahko to spet naredijo zdaj.... in pol mir. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Otroka.....buci buci....ajat zdaj Nisem šla.....na referendum. Tožiti bi bilo treba tiste idiote, ki niso sposobni odločiti sami nekaj. Zakaj sploh rabimo politike, če moramo o vsaki stvari na referendum.. Ali pa...da bi odhod na referendum postal dolžnost in ne pravica.In recimo, da bi se izogibanje dolžnosti kaznovalo..hmmm recimo s 50.000 sit....ajd....pol pa bi drli tja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ali pa...da bi odhod na referendum postal dolžnost in ne pravica.In recimo, da bi se izogibanje dolžnosti kaznovalo..hmmm recimo s 50.000 sit....ajd....pol pa bi drli tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ravno nasprotno. Ti si eno s fašizmom.Narobe. Ti si eno s fašizmom. Poleg tega, da si neumen, si tudi lažnivec. Poleg tega, da si neumen, si tudi lažnivec. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Narobe. Ksenofob si ti, jaz pa nisem.Narobe. Ksenofob si ti, jaz pa nisem. Najprej meni očitaš, da jaz za tabo ponavljam, zdaj pa ti kot papiga ponavljaš za mano. Ksenofob si TI. Jaz nisem. Najprej meni očitaš, da jaz za tabo ponavljam, zdaj pa ti kot papiga ponavljaš za mano. Ksenofob si TI. Jaz nisem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ja točno se strinjam s tabo . Končno si povedal eno dobro besedo za mene Lucifer. Saj sem vedel da si kul . Saj ti vse oprostim.Pa tudi domišljije in kreativnosti imaš na veliko. Saj veš da smo lahko prijatelji. Izbrisani so večinoma res po krivici bili izbrisani. Nekaj pa je res takih, ki si tega ne zaslužijo. Hvala za kompliment. No tukaj se pa res strinjam kar se tiče izbrisanih . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Blajk, vsi so ti isti.. Le zakaj nihče ne predpiše obvezno 51% udeležbo vseh volilnih upravičencev, pa da pol vidimo voljo ljudstva ....Pa še to si pozabila, da bi morali uvesti obvezno udeležbo. Kazni za neudeležbo pa bi morale biti zelo visoke. Glej, kaj jaz mislim.... Ljudje se niso udeležili referendumov zato , ker so "nekje vmes" s svojimi odgovori.. Tu smo morali pa obkorožiti samo ZA ali PROTI ... ampak jaz sem malo za in malo proti Kaj morem .. Mi vsi, davkoplačevalci, zmečemo gore denarja za take referendume, in menda se nam še obetajo... udeležba ni obvezna... Se strinjam .. al naj uvedejo obveznost udeležbe na takih referendumih , al pa naj država že končno začne opravljati svoje delo x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ne se kregat no... saj ste vsi lahko buhtli, .... O.K. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kam se je pa Aakhut umaknil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 So ga izbrisal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Ravno nasprotno. Ti si eno s fašizmom.Narobe. Ti si eno s fašizmom. Poleg tega, da si neumen, si tudi lažnivec. Poleg tega, da si neumen, si tudi lažnivec. Lucifer je neumen in lažnivec. To pa ne vem, te ne poznam .... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 No tukaj se pa res strinjam kar se tiče izbrisanih .No, lej. Lucifer je fašist in to po lastni definiciji! Jebemti samega sebe pljuvat kar tako. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Kam se je pa Aakhut umaknil Mogoče se je prelevil v Luciferja . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Qintona al pa šmarnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Najboljše brajde uspevajo v Maribori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Čuj, samo te se ga je mogo orng vlit .......da še zdaj ni prišo k sebi. Jebemti je kakšen močeradovc zaužil, pa ga je čist' prkemal'. Zdaj pa misli da je Lucifer. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Kar enkrat izbrises se ne da vec nazaj dobit. Samo ce je v pomnilniku. Ne vem kam so zapisali te ljudi, ampak najbrz jih majo se nekje v racunalniku. Meni se zdijo malo cudni, ker jaz si ne bi rekla izbrisana. Saj so se zivi. V cem je problem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 neverending story :o|o: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. april 2004 Avtor Prijavi Deli 11. april 2004 Pejta rajš na brez veze se prepirata okrog politike, nimata pa nobenega vpliva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Pa to ni res... Saj bi bilo skoraj smesno, ce ne bi bilo dolgocasno in zoprno.Sploh ne hodim vec v tele teme, ker to je pa res... Ja - neverending story, pa sploh - prickat se o politiki, ko dejansko nimas kaj. Meni se pa trga od osmrtnic na chikih, pa se lahko samo razpocim - evropska zadeva, se ena od gluposti, ki jih mormo pozret. :o|o: Z volitvami pa takole - LDS ne volim, zdaj pa dovolj, so vse zasrali, si nagrabili, SDS pa tudi ne - da si bodo pa zdaj oni? Opcije sms in podobno so off, torej kaj mi preostane?Ne it na volitve, da bodo pac spet eni zmagoslavljali?Ce pa bi, nasprotno sla in obkrozila (moja znana fora - ce je do D, bi dodala E) - nobeden od teh capljev. Samo jih imam na sumu, da so na to ze racunali in da neveljavni glasovi (kar bi bil tak glas) ne stejejo - pa smo spet na istem. Ampak dejansko, nekaj bi bilo treba, ker tole kar se dogaja je pa beda in svinjarija. In - korupcije - se ne da odkrit, prit do dna? A se hecajo, saj nismo budale!!! Pa to je noro, no! :xx!: :xx!: Kolk je enih pi****** - tule pa se eno in isto zgodbo nateguje, osebne neke fore...Ze zdavnaj nima nic zveze z izbrisanimi tukaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Meni se pa trga od osmrtnic na chikih, pa se lahko samo razpocim - evropska zadeva, se ena od gluposti, ki jih mormo pozret. :o|o:Marsa, najine cigarete so proti temu nula http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=1717 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Jaz sem en velik gnoj, poden od človeka. Sramujem se samega sebe! Sem največji idiot na svetu! Najraje bi se kar ubil!Hehe a to si ti izjavil, pol si pa res faca . Se strinjam s tabo, da si en velik idiot. Ne bi te bilo škoda Lucifer, če bi se ti fuknu pod savski most. Takih gnojev kot si ti je še precej na tem svetu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ne Lucko. Nisem obseden z Janšo, le kot politika ga ne maram. Ker je skrajni primer politika, ki ga res niti malo ne zanimajo interesi ljudi ampak izrazito samo njegovi interesi.Glede ostalega....ti se kar tolaži, da ti bo lažje pri duši. Protislovja Ker imaš očitno tudi spominske kapacitete omejene, ti še enkrat povem. Ne pripadam nobeni politični stranki. Ker nočem pripadati. Ravno zato, ker želim misliti s svojo glavo, ne pa po navodilih. Zato se včasih strinjam z na splošno gledano meni sicer manj simpatičnimi političnimi strankami, problem pa je, da so mi danes manj simpatične praktično že vse. Sicer pa je še kar nekaj točk v katerih se strinjam z njimi, tudi v preteklosti je bilo tako. Za tvoj omejeni um je to pač nerazumljivo. Mi je pa všeč, da me tako vztrajno napadaš in žališ. Te žuli, ha? Ej ne se sekirat Mick, vidš da je že čist penast okrog gobca. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 Fantki... midve z Znova se tut mal zbadava...ampak tolk daleč pa, upam...ne bova prišle... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.