astra 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Otožna...popolnoma te razumem...in imaš prav...tudi mene bi motilo... :xx!: Sem prav razmišljala...o teh stvareh...in točno o tem...kakšne prijatelje imam, tudi tukaj...ne samo v tujini...in res je, da so to izobraženi ljudje...ki so se prilagodili okolju...tukaj in tam...In res je...da me je kr dvignilo...ko sem prebrala...da se ultrasrbi(tako so v članku imenovani)..pritožujejo, ker morajo njihovi otroci hoditi v slovenske šole...in se s tem odtujujejo svojemu jeziku.. :xx!: ...in dvignila mi je pritisk vest, da so se Hrvati pritožili eni komisiji v EU...da v Sloveniji niso priznani kot manjšina...in s tem nimajo nobenih pravic...Ampak...tukaj mešamo jabolka in hruške...Pri izbrisanih gre za pravni akt...za človeške pravice...in že enkrat sem poudarila...ne razmišljam o tem...če so mi všeč ali ne ...ampak o tem...da se gremo civilizirano družbo...potem pa se tako tudi obnašajmo...in spoštujmo zakone...Zdaj si razne stranke...nabirajo politične točke....s populizmom...namesto, da bi dvignili glas...in zahtevali...da mora tisti...ki je takšno odločitev takrat sprejel...za to ODGOVARJATI...s prstom je treba pokazati na imena...in povedati...koliko nas bo to stalo...In zgodbe izbrisanih...so različne....in tisti...ki so se pregrešili...jih je treba postaviti pred sodišče...in pravnomočno obsoditi...ne pa vseh vreči v isti koš...S tem...sami sebi delamo največjo škodo....in ni čudno..da prihaja do pretiranih zahtev...saj nimamo argumentov...ker nam vsak lahko dokaže...da ne upoštevamo osnovnih človeških pravic... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Otožna...popolnoma te razumem...in imaš prav...tudi mene bi motilo... :xx!: Sem prav razmišljala...o teh stvareh...in točno o tem...kakšne prijatelje imam, tudi tukaj...ne samo v tujini...in res je, da so to izobraženi ljudje...ki so se prilagodili okolju...tukaj in tam...In res je...da me je kr dvignilo...ko sem prebrala...da se ultrasrbi(tako so v članku imenovani)..pritožujejo, ker morajo njihovi otroci hoditi v slovenske šole...in se s tem odtujujejo svojemu jeziku.. :xx!: ...in dvignila mi je pritisk vest, da so se Hrvati pritožili eni komisiji v EU...da v Sloveniji niso priznani kot manjšina...in s tem nimajo nobenih pravic...Ampak...tukaj mešamo jabolka in hruške...Pri izbrisanih gre za pravni akt...za človeške pravice...in že enkrat sem poudarila...ne razmišljam o tem...če so mi všeč ali ne ...ampak o tem...da se gremo civilizirano družbo...potem pa se tako tudi obnašajmo...in spoštujmo zakone...Zdaj si razne stranke...nabirajo politične točke....s populizmom...namesto, da bi dvignili glas...in zahtevali...da mora tisti...ki je takšno odločitev takrat sprejel...za to ODGOVARJATI...s prstom je treba pokazati na imena...in povedati...koliko nas bo to stalo...In zgodbe izbrisanih...so različne....in tisti...ki so se pregrešili...jih je treba postaviti pred sodišče...in pravnomočno obsoditi...ne pa vseh vreči v isti koš...S tem...sami sebi delamo največjo škodo....in ni čudno..da prihaja do pretiranih zahtev...saj nimamo argumentov...ker nam vsak lahko dokaže...da ne upoštevamo osnovnih človeških pravic... AstraJa. Ob temle pa sem se spomnila necesa. V enem od bivsih stanovanj smo za sosede (nad sabo) imeli znane SLOVENSKE akademike (politike, znane osebnosti, pravzaprav kulturnike)...V petek in svetek, ob 10h zjutraj in ob 02h - to je bilo vseeno - ce so hoteli butat z vrati, s peto nabijat v tla (in torej meni 'v glavo'), kregat se - tudi sredi noci, nickolikokrat... so to brezsramno seveda poceli.In vam povem, da bi mi tedaj veliko bolj sedlo, ce bi navijali muzko, kot pa da so se tepli in kregali in razbijali.Pa magari slovenko govedarsko muziko, ceprav bi se mi tudi v tem primeru ornk kegljalo - ampak butanje z vrati in razbijanje in kricanje in vrescanje?!!Tako da - res, pliz - ne posplosujmo. Kajti recimo da bi bila jaz tuj diplomat - in bi doma govorila - tile Slovenci (omenjena druzina ima zvenec in zelo slovenski priimek) so pa totalni primitivci - to se ponoci kregajo in razbijajo - ce so taksni celo kulturniki, kaksni so potem kmetje ali delavci?!? Zlahka si je kar eno sodbo ali mnenje oblikovati... Iz rokava jo stresemo. Zato - NE POSPLOSUJMO.Ker pa je tako in NIKOLI ne moremo vseh primerov metati v en kos, je pravzaprav brezpredmetno tole...Ker - gre za krsenje pravic. In to je TO.Pa ne glede na to, kaksno ima kdo mnenje o cefurjih oz. tujcih. Ravno danes sem tamalemu razlagala v avtu tole, ko sva na Celovski peljala mimo onih domov - razsutih...Tedaj se je nasla celo neka... '... iniciativa' in so se usajali... Tedaj me je bilo sram za tiste ljudi. V teh casih pa si akademiki tudi niso mogli privosciti taksne nestrpnosti do nasih tedaj juznih bratov - hmm, cudno, da je lahko normalno zivel in ustvarjal tvoj ded, Aakhut... kajti cudno, da bi se uklanjal takole, ce je bil tako srdito, celo fanaticno proti - kako torej, da ni pristal na kakem Golem otoku ali kaj podobnega?Ali je s tem kenjal samo doma, tebi, otroku, v sluzbi pa je -ić-u lepo lezel v rit? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Vedno se ustvarjajo krivice, ki se pokrivajo s tem da se delajo krivice davkoplačevalcem. Prej bi razmišljal, prej bi to pošlihtal tak kot je treba, me zanima kako se bo zdej za nazaj ugotavljalo od primera do primera, kje je krivica nastala, kje pa se neki švercajo...So bli primeri ko je bil npr. nekdo rojen na Hrvaškem, pa oče Hrvat, in so pol živeli v Sloveniji, pa mama Slovenka, kje bi takemu na pamet prišlo da mora plačat za državljanstvo takrat?In oni drugi "zavedni", teh je blo ogromno, ki niso hoteli imeti slovenskega državljanstva ker so bli taki patriotski Srbi, Bosanci, Hrvati, ker se njim nič ne more..... pa so šli v svoje republike, jih je kuzla lizala in so pridrli nazaj... pa je blo too late. Sem za, da se popravi krivica, AMPAK, LE če se ugotovi, da je bla storjena. Da ne bomo voluharje nazaj sprejemal.Tako. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Marsa... Sem pomislila...da v tujini...MI SLOVENCI...veljamo za čefurje...za Balkance...Kr vprašajmo se...kaj o nas mislijo...Avstrijci... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Res je - ko smo se rolali dosti po Nemciji in Nizozemski so nas - pa ne enkrat! - vprasali, ce smo z Danske. Prav zares. Nekaj pa jih je vprasalo, ce smo Italijani, s Krischko nama jih je pa par pritisnilo tudi avstralstvo... Hocem reci - pa sem -ić...A ko smo povedali, da Slovenci, smo bili Jugovici, balkanci.....Vsi v enem kosu - krischka z nemskimi predniki, jaz in bozo s crnogorskimi (oba blond in zelo svetlopolta, on z modrimi ocmi), eni pa cistokrvni slovenci (pa nekateri z mocnimi obrvmi, temni lasje, prej juznjaskega kot slo videza).VSI pa smo bili cefurji, jugovici. Morda bi bilo terapevtsko, da bi tak folk se znasel kdaj v kaki taki situaciji - ko bi nanj pljuvali, zgolj zato, ker se nepravilno pise.Jaz sem tega dosti obcutila na svoji kozi, pa sem tu rojena, materin jezik slovenscina, nikoli nisem govorila drugega jezika...In zato sem toliko bolj obcutljiva in celo alergicna na to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Marsa in ostali, jaz sem sam izpostavila problem, da resnično prihaja do nestrpnosti, pa ne pri meni. Tudi mi smo v družini imeli primer, ko se je državljanstvo urejalo zadnji trenutek. celo svoje življenje živi v Sloveniji, govori slovensko, počuti se ASlovenka, zadnji dan, pa kao ugotovi, da ji je mama prisodila, če temu lahko rečemo tko, neslovensko državljanstvo, pa je bilo kup nevšečnosti. Nisem pisala o izbrisanih, le na prejšnje poste sem se nanašala. Ampak škoda se mi zdi, da lahko mediji in politiki tako vplivajo na mišljenje določenih ljudi. krivica pa bo na žalost vedno prisotna, to je res žalostno. Upam marsa, da te nisem užalila, ker včasih mi pa resnično kaka stvar malce pritisk dvigne. pa sem mislila, da sem se izrazila dovolj natančno, da spoštujem vse, neglede na državljanstvo, vero, ej ej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Eh, Otozna.. Jaz samo debatiram, komentiram, dobim nove asociacije ob prebranem... kot ti in vsi. Ves, sem zelo ponosna na svoje 'meshanstvo' - sem vedno bila nekaj posebnega - zraven pa je slo tudi tole, da sem na -ić, pac - pa ceprav obcutila na svoji kozi nestrpnost in firbcnost in zavist in tudi zlobo Slovencev.Niti malo skratka nisem zakompleksana zaradi tega, tako da je meni zaradi mene same popolnoma vseeno. Resnicno in iskreno ti tole pravim.Glej - zelo sem ponosna tudi na svoje znanje in izkusnje, na svojo pismenost (mislim, da se morda lahko veliko Slovencev od mene uci slovenscine in je seveda tako dejansko tudi bilo)...Pa sem na -ić in imam srednjo aranzersko solo...Torej meni 'prave oznake', nazivi itd. - nikoli niso nic pomenili. Jezik pa mi pomeni - za razliko od nekaterih Slovencev, ki ga ne znajo uporabljati. Nekdo pa nima moje moci in energije in morda ne pameti ali iznajdljivosti ali tudi ne dovolj jajc ali pa pac moznosti, besede..., pa se 'borim' tudi zanj.Kot se bom tudi za Slovenca, ko ga bo zmerjal nestrpni Avstrijec (ali mu krsil pravice). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Marsa, a veš da imava kratek stik v tem trenutku, mogoče kakšen planet danes name tko deluje, da se ne znam izraziti. Verjemi, da bi se jaz isto zavzela za vsakega, ki se mu godi, zanimivo da se zavzemam, krivica. Pa sploh ne predalčkam ljudi, ker zame je človek v prvi vrsti človek. Le zakaj prihaja do nestrpnosti drugih, sem želela poudariti in sem zadela mimo. pa se ne opravičujem, res ne. Ker zanimivo, ko sem rabila prijatelja v nesreči, so mi poleg ožjih prijateljev,na pomoč priskočili neslovenci. res, zanimivo.Glede uporabe slovenskega jezika, pa tud jaz mal po naše včasih špreham in pišem, ker takšna pač sem...Strpnost je ena izmed najlepših lastnosti, mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Otozna - sploh ga nimava (kratkega stika) - ne smes vsega tako osebno jemati... Pac - pogovarjamo se! Ves kolikokrat se se ne bomo strinjali... To je normalno - ker ti nisi jaz in ker jaz nisem ti... ne more biti drugace...Pravis, se ne znas izrazati...Prvic se tega itak vsi nekako sproti ucimo, nekateri smo ze po naravi bolj pismeni ali artikulirani od drugih, drugi pa so bolj ... kaj drugega od nas, ki smo pismeni in artikulirani. Forum je idealna priloznost tako za piljenje jezika, opismenjevanje, kot tudi za ucenje oblikovanja svojega mnenja in s tem seveda tudi razumljivega podajanja slednjega. Strpnost pa je tudi to, da se v eni temi z Aakhutom lahko verbalno sklofam, v drugi pa mu navduseno pritrjujem...Opazam namrec, da je veckrat praksa, da se mnenje nekoga mece naprej v drugi temi, ki z obravnavanim predmetom nima nikakrsne zveze.Kao - ta in ta pa itak vedno... In podobno. In to pocnejo tudi 'tastrpni'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Strpnost pa je tudi to, da se v eni temi z Aakhutom lahko verbalno sklofam, v drugi pa mu navduseno pritrjujem...Opazam namrec, da je veckrat praksa, da se mnenje nekoga mece naprej v drugi temi, ki z obravnavanim predmetom nima nikakrsne zveze.Kao - ta in ta pa itak vedno... In podobno. In to pocnejo tudi 'tastrpni'Marsa... ...tole...Saj ne gre za averzijo proti nekomu...ampak za nestrinjanje v določeni temi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Strpnost pa je tudi to, da se v eni temi z Aakhutom lahko verbalno sklofam, v drugi pa mu navduseno pritrjujem...Opazam namrec, da je veckrat praksa, da se mnenje nekoga mece naprej v drugi temi, ki z obravnavanim predmetom nima nikakrsne zveze.Kao - ta in ta pa itak vedno... In podobno. In to pocnejo tudi 'tastrpni'. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 gre za oboje....za averzijo do dolochenih... :xx!: in nestrinjanje z njihovimi "argumenti".... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 O…vendar, glede stanovanj, ker jih je v družini več, vključno z starimi starši, dobijo prej stanovanja, ipd. nič narobe, vendar je nekaterim to pričelo presedati in nastaja sovraštvo, ker kot mlada družina niti razmišljat ne moreš, da bi sanjal o stanovanju, ki ga ne kupiš sam, pa še teh na žalost ni.Če pa so, pa pri njih poznajo izraz pomagaj mi si, kar pa pri nas ne, a ne ? ……….A…. Zdaj si razne stranke...nabirajo politične točke....s populizmom...namesto, da bi dvignili glas...in zahtevali...da mora tisti...ki je takšno odločitev takrat sprejel...za to ODGOVARJATI...s prstom je treba pokazati na imena...in povedati...koliko nas bo to stalo...In zgodbe izbrisanih...so različne....in tisti...ki so se pregrešili...jih je treba postaviti pred sodišče...in pravnomočno obsoditi...ne pa vseh vreči v isti koš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 vse v isti kosh.....pa obsodit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 ne bo...mamo she tolk ostalin zadnje vojne spravljenih... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Moja kolegica je končno pred tremi tedni dobila slovensko državljanstvo ter so se ji opravičili za administrativno napako. Profesorica slovenščine, rojena v Sloveniji, že od rojstva je stalno v Sloveniji, starši so ji Slovenci, edinole njena mama Slovenka, je bila rojena v Rijeki. In to je tisto kar ji je povzročilo veliko težav. Nekdo se je zmotil in zamešal njen rojstni kraj in rojstni kraj njene matere. Porabila je skoraj 2 milijona SIT za raznorazne prošnje in dovoljenja, zaradi napake je postala hrvaška državljanka. Upam da bo dovolj pametna, da gre k odvetniku da iztoži visoko odškodnino, še posebej od UE Ljubljana. Si predstavljate, da leta 1995 prideš v UE Ljubljana zamenjat os. izkaznico, pa ti uslužbenka na aroganten način zapleni in razreže os. dokument in te nadere da nisi državljan R. Slovenije. Kakšne muke je dala čez, zaradi napakice. Seveda da si neki del izbrisanih ne zasluži niti najmanjše pozornosti, ker so pljuvali po Sloveniji, vendar je več takih, kot je moja kolegica. Veliko je Slovencev, ki so bili izbrisani, po napaki, zaradi službe v JNA ali v KOS-u, bodisi pa so priimki iz Bele Krajine. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 tist k je biu v sluzbi pri KOS-u otaq ni slovenc....kr chez planke z njim :xx!: 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ...In to je tisto kar ji je povzročilo veliko težav. Nekdo se je zmotil in zamešal njen rojstni kraj in rojstni kraj njene matere. Porabila je skoraj 2 milijona SIT za raznorazne prošnje in dovoljenja, zaradi napake je postala hrvaška državljanka. Upam da bo dovolj pametna, da gre k odvetniku da iztoži visoko odškodnino, še posebej od UE Ljubljana. ..................Si predstavljate, da leta 1995 prideš v UE Ljubljana zamenjat os. izkaznico, pa ti uslužbenka na aroganten način zapleni in razreže os. dokument in te nadere da nisi državljan R. Slovenije. Kakšne muke je dala čez, zaradi napakice..uj, to si pa tk povedu ,de si kr predstavljam.treba uradne zadeve mau skomandirat, de se jim napake tut stejejo pr placah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Ja saj če bil pameten in pragmatičen, bi na zelo enostaven način zmagal volitve. Sedanja oblast je gnila, gnila do amena. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 kaj pa che je gnilost predpogoj za politika? 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Kamorkoli pogledaš, na televizij, v časopisu povsod so ljudje, ki ne živijo tukaj v Sloveniji ter niso naši državljani ampak vseeno si krojijo pravice naše države. Po miselnosti so bolj oddaljeni (kot sanjači toda ni pravo ime za te) od tistih ljudi, ki živijo tukaj. Čisto nič jim je mar, kaj se bo tukaj dogajalo. Recimo pri nas se je zgodila vojna. Če se bo kaj zgodilo, bodo že pobrisali drugam. Tačas bojo še okoristili se z državo v kateri jih je tako lepo sprejela. Na televizij pri »tedniku«, pri »preverjeno«, in še podobno so sami tujci. Jamrajo, da je nepošteno to in to, da živijo tako slabo,…. Imajo televizijo, imajo časopise, imajo službo, imajo dokaj bogate predmete, prostor kjer lahko živijo (naši berači pa ne), zadovoljivo pohištvo,... Oni se »dolgočasijo in poležujejo« mislijo, kako je (prav)njim, tujcem, tako hudo. Na drugi strani je družina, ki je na robu preživetja pa ne jamrajo. Nimajo televizije, nimajo časopisov. Družina na robu preživetja se ne obremenjuje s tem, kako so prišli v takšno stanje. Koliko on zasluži. Njih skrbi, kako se bodo preživeli. ??? Za njih ni slišati. Živijo odmaknjeno. Daleč stran.Še sosed ne ve. Za njih še socialna ne ve in podobne ustanove ali pa nočejo slišat. Zakrivajo si oči, ušesa ter ne govorijo o tem. Tako, če ljudje slučajno naletijo nanje pa se sprašujejo; »Kdo živi v tej bajti, v tem stanovanju.« Potem ko gredo najprej »šnofat«. To vidijo tudi mediji in to toliko časa gonjo dokler se (morebiti) vključi socialna in rdeči križ, in podobne ustanove. Sam sem gledal na televiziji pa nisem verjel, da je v tej državi takšnega sploh mogoče!? Pa pustimo to za eno drugo temo o tem »Kdo živi tu?«Zmeraj bomo ostali sužnji! Pa je to res? Tako kot naša politika dela, bomo. Na ljudeh je odločitev kaj bomo in česar ne bomo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Hej, Mitos! Ti živiš tukaj in si naš državljan, pa vendar je tvoj post eno samo jamranje. Ljudje so različni, ne glede na to, ali so Slovenci ali Neslovenci. Eni so dobri, drugi slabi. Ne glede na narodnost. Posploševanje, dragi MItos, pa je zelo nekulturno, nepravično in nehumano. S ksenofobijo pa tudi Slovenija ne bo postalaa prepoznavna v svetu, vsaj ne v pozitivnem smislu. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ehhh....che nas bojo she naprej v svetu predstavljali raznorazni LITLM-i....bomo zlo razpoznavni....ača cheshka, pa slovashka, pa rusija...pa ziher de nas she s kom zamenjujejo.... :xx!: :xx!: :xx!: TURKEN RAUSS.... 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Kaj je zdaj to? Ali je čvekalnica ali je to "Aktualno/ popularno/Zanimivo; Kaj si mislimo o..."?Mislim tako! Kako ti misliš pa naj bo tvoj prispevek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.