cosma 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ewo, skor sem zamudila, tale post od Tinke....(ker...mah sej ni vazen ...) Ce si zunaj, vidis drugace, kot ce si znotraj in obcutek ni isti! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 pa sej ne gre za uvozhene "bosance"....ti imajo vsi drzhavljanstvogre za POTURICE....bivshe oficirje JLA...OKUPATORJE dzhamije pa ne, zarad tega, ker kle pa res ne rabmo podruzhnice alkaide mick pa astra....dejta se porochit k se tko zastopta 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ... dzhamije pa ne, zarad tega, ker kle pa res ne rabmo podruzhnice alkaide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 mick pa astra....dejta se porochit k se tko zastopta 666 zlobijeu....tralalaej...zakwa pa ne??? Prva LNF poroka .....sam da se dogaja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Eh, pol se neb več tko zastopla.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 astra.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 na naslovu: http://www.micken_mick.org(ija) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Priznam, da nerada hodim brat komentarje v tole temo... se mi zdi tako... brezplodno vse skupaj, nekako postanem samo slabe volje...Pa pravim zdajle, no, grem pa pogledat, kaj kaj klanfajo v Izbrisane... In ne bi opazila Tinkinega posta, ce ne bi vsi izpostavili. Bravo, Tinka - dbest, da te imamo in upam, da jih bo slo vec prebrat tale tvoj post. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 TinkaPredlagam preberi še enkrat jutri, ko se boš umirila. Za zdajle bom napisal drugače.Ne moreš ostati nevtralen. Tako so delal tist med II.sv. vojno, ko so nemci zmagoval so bili pri njih, ko so partizani si priborili zmago pa so prestopili k njim. Tako ne gre. Nobene sivine. Moja bivša žena se je tudi sramovala, ker je bila tujka, čeprav je imela očetov priimek, ki se ni končal na -ić. Neki moj znanec se je pretepal, to bilokoga, ko mu je povedal, da je bil iz Bosne. Bil je še bolj zagret, kot ostali prijatelji iz Slovenije pa čeprav se je on pisal na –ić. Srbi so v Sloveniji, v času stare Jugoslavije, zasedali direktorske stolčke. V naši vojni je tašča rekla, ki je Srbka: »To kar ste želel to imate!«. Spada med izbrisane, pa se ne poteguje za izbrisane. Zaposlena v službi, med našo vojno, takrat, ko so povozili s tankom do smrti Slovenca, je rekla, (bila je bosanka): »Prav Vam je!« Pa dej lepo te prosim! A je to način! Zdaj se pa odloči! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 pa dej ne....che bo pol kej boljsh 666 zlobijem gre tut na bruhanje.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Eh, pol se neb več tko zastopla.. Astraa v tem je point?...se dober da te berem astra Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Cosma...jaz bogata z iskušnjami... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 hehe mick kje bi bili,che bi tisto kar svetujemo drugim,preizkusili najprej na sebi.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Jaz se samo se ucim....khmmmm....no sej bo bo...enkrat, upam ...danes sem cist taprave volje :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 hehe.... ti si pa she vedno na shtajerskem.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Lepo, lepo, medtem ko desni politiki v zvezi s kolaboracijo želijo neko spravo in jo hočejo še rehabilitirat, kokr češ da so se bojevali za slovenski narod, mi pa vemo kaj je Hitler izjavil v MB ter se jočejo za strašno krivico s povojnimi poboji, ti isti politiki hočejo naresti krivico nad jugiči in jih zbrisat vse. Človeka ne moreš kar tako brisat. Tu so kršene osnovne človekove pravice. Pravica do obstoja. Potem pa vse izbrisane obsodijo na to, da so šli v jugo za tri, štiri leta, potem so se pa premislili. Moj bog takih ni niti en procent izbrisanih. Madona kako nas politiki nategujejo s svojimi demagoškimi sranji. . Seveda, seveda, volitve v evropski parlament, potem pa še parlamentarne volitve. Če pa bodo vsi izbrisani sprejeli odločbo o državljanstvu, seveda logično je da nobeden od njih ne bo volil Janše, SNS ali pa pederleta. Saj zato se pa ti politiki tolk bunijo. Ker vedo da bodo na volitvah izviseli za kar nekaj procentov glasov, če dobijo volilno pravico tudi izbrisani. Samo za to se gre. Kako neomejena je ta človeška neumnost. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 nihche jim ne krati pravice obstoja......tam........................................................dalech...........................................................spodaj 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 tam.................................................dalech....................................stran.........................................................................preko sotle 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ...Kteri to.......peder leta? lojz evropski politik. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 nihche jim ne krati pravice obstoja......tam........................................................dalech...........................................................spodaj 666 zlobijeu....tralalaHehe , a ti je zmanjkal' argumentov Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 mitos, sem cisto mirna, hvala. pa ti?se vedno ne vem, za kaj naj se tocno odlocim...? za to, da ne smem marat tujcev, ker sem slovenka, pa zato, da jih moram zacet posplosevat...? ne vem, ce si dobro prebral moje stavke, vse, kar sem rekla je to, da se stvari morajo urediti, ker problem odpisanih pac obstaja, in kar nekaj pizdit, oprosti izrazu, po dolgem in poces, ne bo nicesar uredilo.primerjava z ljudmi, ki jo ti dajes, kolaboratorji itd...je pa nemogoca. tisti ljudje niso bili nevtralni, ampak so bili v najboljsem primeru strahopetci brez hrbtenice, v najslabsem pa preracunljivi izdajalci ljudi. poudarek je na ljudeh, ne 'svojih ljudeh', slovencev. kdorkoli je kdaj koga izdal se sooca z istim problemom. pojav, ko so pripadniki naroda, ki je ogrozen, delali se hujse zlocine, kot okupatorji sami, je znan iz vseh svetovnih vojn, od prvih krizarskih do vietnama, svetovnih...itd. to ni nic novega. ne domisljam si, da bom kdaj lahko spremenila to, ali misljenj teh ljudi. samo povem svoje in kaj si mislim o problemu tujcev. se dobro zavedam, kako je bilo pod bivso jugoslavijo. in pred njo.se mi zdi tudi zelo zanimivo..mislim, da bodo tujci (predvsem nemci, avstrijci itd) itak dosegli svoje: z moderno kolonializacijo, namesto z vojno. prevzemajo nasa mesta, s hervisi, spari, DM...nesteto drugimi produkti in trgovinami. mi jim vneto delamo dobicek, namesto, da bi poskrbeli za svoje firme in ustanove. se bolj bojim tega, kot pa da nas bo povozilo par juznjakov. aakhut...tole glede dzamije....brez besed.a se potem nic ne bojis IRA napadov, ko je toliko katoliskih cerkvic tlele pri nas...?matr mi gre tole na zivce...katoliki se odlocijo osvojit ves svet, posilit svojo vero na vse, tega se nihce ne spomni omenit, pa smo se ze v osnovni soli ucili o krizarjenjih (tako recejo anglezi tem vojnam, ja!!! ful majo smisel za humor )zdaj pa so muslimani slucajno na tarci, in je kar naenkrat vsaka dzamija podruznica alkhaide. pa ja.ne poslusat toliko ameriskih porocil, te prosim...pfffff.....logika za vola ubit. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 a nej zachnem srbska porochila poslushat? :xx!: al pa she boljsh kr direkt algeziro :xx!: :xx!: :xx!: ma dej punchi... 666 alergikou na Barabce Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 V življenju se vsi slejkoprej znajdemo v vlogi izbrisanih. Kar seješ, to boš žel. Načelo karmične pravičnosti. Zatiskati si oči pred temi dejstvi je nojevska politika. Tinka, tvoji posti vsaj malo blažijo moj občutek sramu, da so moji sonarodnjaki zmožni tako poniglavega odnosa do soljudi. Vsi smo namreč v prvi vrsti ljudje, potem smo šele Slovenci, Bosanci, Turki, Nemci itd. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Mick, res sem dolžan opravičilo tebi in vsem forumovcem zaradi svoje površnosti. Poniglavo se obnašajo samo NEKATERI moji sonarodnjaki in zaradi teh NEKATERIH me je sram. Ponosen pa sem na vse, ki razmišljajo podobno kot Tinka. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 aakhutglej, kar hoces.... ne bi tukaj filozofirala o tem, kako je resnica samo ena, in kako je ta sestavljena iz mnogih mnenj, kako mediji porocajo in posredujejo vsak svojo resnico...itd itd.ima tale forum premajhen obseg, pa tudi mislim, da tebe ne zanima nepristranskost....ce bi pa rad kolikor toliko nevtralno mnenje...predlagam BBC. so edini na tem svetu, ki so neodvisni od vlade, se financirajo sami s prodajo svojih oddaj in svojo narocnino.tudi edini brez komercialnih reklam.pa glede srbskih porocil...oni tudi nocejo moseje, sem prepricana. mogoce imate pa le nekaj skupnega.... pa brez zamere, sva o tem zelo drugacnega mnenja in me to niti ne moti. to je tvoja pravica. je vse ok, dokler ne gres kaksne vojne zacenjat.dajmo se rajsi o jamah pogovarjat... lpt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.