Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Kako pa je bilo s certifikati, so jih dobili, ali ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Volk - No, pa se tile Izbrisani, kjer Slovenci kazemo svojega duha.Sram naj nas bo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Marsa, kaj pa ti, si že koga kdaj izbrisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Očitno so ble izjeme tudi. Jst vem za nekatere, ki so dobili državljanstvo brez problema.. tko da se zdej še hecajo... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Marsa, kaj pa ti, si že koga kdaj izbrisala Ne, nikogar.Sem pa kaksen post in celo kaksno temo ze. Aja, ker sem natancna - pravzaprav sem, ce me je prosil clan sam (ce je kaj zakompliciral pri vpisu ipd., da se je lahko ponovno vpisal) - torej po njegovi volji, jaz pa se ne posluzujem teh metod (nenazadnje ker je b.v.). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 In zakaj je država zbrisala 18000 ljudi iz registra. Enkrat sem v Mladini prebral, da je bil to skrivni projekt mlade slovenske države, pod vodstvom Demosa, da nahitrco pobrišejo čimveč južnakov, da se jih vseh 150.000 ali še več jugičev izžene ven iz Slovenije. Da se potem sprostijo delovna mesta za Slovence. Tako bi rešili problem brezposelnosti. Kao desničarski politiki so sanjali, da bo Slovenija v dveh letih kot Švica. In nekje so se ušteli. Najbolj pa pri tem, da Slovenci niso hoteli opravljati dela, ki jih delajo samo bosanci. Izbrisanih naj bi bilo še več, če ne bi nekdo ukazal da se postopek brisanja iz registra ustavi. Tej zgodbi čist' verjamem, ker vem kakšni so idijoti politiki iz desnih vrst. Iz levih tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Kako pa je bilo s certifikati, so jih dobili, ali ne?Samo jaz sem jih dobil. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 A zdaj boš pa ti ta certifikat med vse rastalu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 In zakaj je država zbrisala 18000 ljudi iz registra. Enkrat sem v Mladini prebral, da je bil to skrivni projekt mlade slovenske države, pod vodstvom Demosa, da nahitrco pobrišejo čimveč južnakov, da se jih vseh 150.000 ali še več jugičev izžene ven iz Slovenije. Da se potem sprostijo delovna mesta za Slovence. Tako bi rešili problem brezposelnosti. Kao desničarski politiki so sanjali, da bo Slovenija v dveh letih kot Švica. In nekje so se ušteli. Najbolj pa pri tem, da Slovenci niso hoteli opravljati dela, ki jih delajo samo bosanci. Izbrisanih naj bi bilo še več, če ne bi nekdo ukazal da se postopek brisanja iz registra ustavi. Tej zgodbi čist' verjamem, ker vem kakšni so idijoti politiki iz desnih vrst. Iz levih tud. Če je to res, jih pa ne bom nikoli več podpiral! (pa ne zato, ker so to hoteli narediti, temveč zato, ker niso tega tudi do konca izpeljali) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 na 5 uživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Z I R O S I....... 666 desnih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 A zdaj boš pa ti ta certifikat med vse rastalu Lahko nam tud' ti pomagaš s svojimi certifikati. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 (pa ne zato, ker so to hoteli narediti, temveč zato, ker niso tega tudi do konca izpeljali)Res škoda, ker najbrž bi tud' tebe zbrisal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 A zdaj boš pa ti ta certifikat med vse rastalu Lahko nam tud' ti pomagaš s svojimi certifikati. A veš, kaj piše na enem certifikatu, pri nepravilni uporabi lahko izgubite državljanstvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Glede na to da si humanista in zagovornik civilne družbe, potem lahko računam na tvojo pomoč kar se tiče certifikatov. . Hvala da boš tvegal državljanstvo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 kwa....jst sm tut zagovornik civilne druzhbe...druzhbe brez uniform: feredzhe, opanke, turbani, titovke, gusle, .... 666 zlobijeu.....tralalala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 nasprotniki referenduma o izbrisanih: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 revolucionarne spremembe so vedno v zgledu protesta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 kwa....jst sm tut zagovornik civilne druzhbe...druzhbe brez uniform: feredzhe, opanke, turbani, titovke, gusle, .... 666 zlobijeu.....tralalalaTako je drugovi i drugarice. Živeo naš drug Aakhut. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 K-uku L-ele Volk©...aakhut ni drug....je prvi 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Kaj pa zbrisani Tobačniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Kaj pa zbrisani Tobačniki to pa uprashi une, k so prodal 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Kaj ti ga še nisi prodal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ma, kaki, kot dobil tako izgubil, pa ga je sram povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Upam, da vam je sinochnji pljunek LDS na ustavo kaj povedal: Proti sprejetju odloka o razpisu referenduma o tehničnem zakonu o izbrisanih je glasovalo 35 poslancev, za pa 31. Po glasovanju, ki se je končalo v poznih večernih, je opozicija parlamentarno dvorano zapustila. Izredna seja se je kmalu zatem končala......... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.