Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Volk - :palec:

No, pa se tile Izbrisani, kjer Slovenci kazemo svojega duha.

Sram naj nas bo! :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, kaj pa ti, si že koga kdaj izbrisala :sori:  x^x  :sori:

Ne, nikogar.

Sem pa kaksen post in celo kaksno temo ze.

Aja, ker sem natancna - pravzaprav sem, ce me je prosil clan sam (ce je kaj zakompliciral pri vpisu ipd., da se je lahko ponovno vpisal) - torej po njegovi volji, jaz pa se ne posluzujem teh metod (nenazadnje ker je b.v.). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In zakaj je država zbrisala 18000 ljudi iz registra. Enkrat sem v Mladini prebral, da je bil to skrivni projekt mlade slovenske države, pod vodstvom Demosa, da nahitrco pobrišejo čimveč južnakov, da se jih vseh 150.000 ali še več jugičev izžene ven iz Slovenije. Da se potem sprostijo delovna mesta za Slovence. Tako bi rešili problem brezposelnosti. Kao desničarski politiki so sanjali, da bo Slovenija v dveh letih kot Švica. In nekje so se ušteli. Najbolj pa pri tem, da Slovenci niso hoteli opravljati dela, ki jih delajo samo bosanci. Izbrisanih naj bi bilo še več, če ne bi nekdo ukazal da se postopek brisanja iz registra ustavi. Tej zgodbi čist' verjamem, ker vem kakšni so idijoti  politiki iz desnih vrst. Iz levih tud.
:palec:

In zakaj je država zbrisala 18000 ljudi iz registra. Enkrat sem v Mladini prebral, da je bil to skrivni projekt mlade slovenske države, pod vodstvom Demosa, da nahitrco pobrišejo čimveč južnakov, da se jih vseh 150.000 ali še več jugičev izžene ven iz Slovenije. Da se potem sprostijo delovna mesta za Slovence. Tako bi rešili problem brezposelnosti. Kao desničarski politiki so sanjali, da bo Slovenija v dveh letih kot Švica. In nekje so se ušteli. Najbolj pa pri tem, da Slovenci niso hoteli opravljati dela, ki jih delajo samo bosanci. Izbrisanih naj bi bilo še več, če ne bi nekdo ukazal da se postopek brisanja iz registra ustavi. Tej zgodbi čist' verjamem, ker vem kakšni so idijoti  politiki iz desnih vrst. Iz levih tud.

Če je to res, jih pa ne bom nikoli več podpiral!

(pa ne zato, ker so to hoteli narediti, temveč zato, ker niso tega tudi do konca izpeljali)

uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Guest sstane
A zdaj boš pa ti ta certifikat med vse rastalu x:Dx  x:Dx  x:Dx  x^x

Lahko nam tud' ti pomagaš s svojimi certifikati. x:Dx x:Dx x:Dx

A veš, kaj piše na enem certifikatu, pri nepravilni uporabi lahko izgubite državljanstvo x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

kwa....jst sm tut zagovornik civilne druzhbe...druzhbe brez uniform:

feredzhe, opanke, turbani, titovke, gusle, ....

666 zlobijeu.....tralalala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

Upam, da vam je sinochnji pljunek LDS na ustavo kaj povedal:

Proti sprejetju odloka o razpisu referenduma o tehničnem zakonu o izbrisanih je glasovalo 35 poslancev, za pa 31. Po glasovanju, ki se je končalo v poznih večernih, je opozicija parlamentarno dvorano zapustila. Izredna seja se je kmalu zatem končala.........

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...