Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa še izjava dr.Antona Stresa v Dnevniku..

" Strinjali smo se, da jim je država z izbrisom iz registra stalnih prebivalcev naredila krivico in da je to treba popraviti..."

Torej je tudi RKC po dolgem času podala svojo izjavo...in prav zanimivo bo opazovati politične stranke, kako se bodo soočile s to izjavo...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Mi zgleda, da naši poslanci spet nabijajo žulje na riti, pa cekinčke tut, pripomagajo razplamtevat strasti in s tem napihovat govorice o nestrpnosti. Rešitve pa tko še lep čas ne bo, kot po navadi. Pol se pa mi navadni srtniki med sabo pluvamo z mislijo, da je to edini najboljši možni način.

Glede na to, da živim kot duša s srcem v svojem telesu v demokratični državi, kjer veljajo neka z zakonom določena pravila, se sprašujem kako naj bom zgleden državljan, če državni ustroj sam negira Ustavo RS. A sem jaz kaj kriva, a smo mi, ki se aktivno ne ukvarjamo s politiko, kaj krivi?

Kot zavedna državljanka RS imam svoje dolžnosti in me veseli, da imam tudi pravice. Oboje spoštujem in se do obojega obligiram, a pravice do glasu in do izražanja svojega pogleda na "karkoli že" pa žal, če nisem aktivni član "česar koli že" očitno nimam.

Potemtakem morem bit tih in pučakat da mi močnejši opere možgane.

In pol se sprašujemo zakaj imamo probleme s samozavestjo, pa z izražanjem sebe in svojih čustev, pa z odpiranjem srca, pa s sočutjem. Žal, a je vse to združeno skupaj - ŽIVLJENJE. Življenje pa je pravljica - samo da se tukaj zelo lepo vidi, da je zelo odvisno s katerega zornega kota gledaš.

Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča

verjetno si zhe slishal, da je odlochiteu ustavnega sodishcha zavezujocha

Se popolnoma strinjam.. :palec:

In ustavno sodišče je ugotovilo...da je bil izbris...v neskladju z ustavo...

Astra

:vragec:

sedemdnevni rok za referendum se pa komot podaljsha....che tko pashe vladajochi "eliti"

LDS-ova definicija pravne drzhave:

DRZHAVA, KI IMA VEDNO PRAV :xx!:

666 :vragec: -ou....

pa kaj se sploh ukvarjam s smrdulo :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Seveda da ima tudi LDS svojo računico. Če izbrisani dobijo odločbe, bo LDS zopet dobila nazaj nekaj procentov glasov. In Aakhut kaj je tukaj tako čudnega x?x Uni desni dobivajo vse več glasov na račun izbrisanih, talevi pa bodo dobili glasove od izbrisanih in državljanov ki so neslovenskega porekla. Se ti ne zdi, če bi bil Janša malo bolj pameten, bi lahko za njega glasovali tudi jugiči, veš da potem tudi osovraženi LDS ne bi vladal 12 let Sloveniji. Se ti ne zdi x?x Tako pa bo vsak jugič avtomatsko glasoval za ZLSD ali pa LDS, ker druge opcije nimajo.
Ja sam ka mali pao s lipe

Fantje imam jaz rešitev za vas, da se ne boste tule prepirali, pojdite malce na kakšen oddelek v bolnišnico, pogledat bolne otroke, mamice, starčke, žalostne oči, boste takoj pričeli življenje in ljudi cenit, pa vam za zbadanje ne bo več mar. Ej pa saj smo ljudje a ne :sori: ... aja pa še to, končno se je malce sončka pokazalo tudi zame, zato ne me popljuvat ok x:Xx ...

najprej nej popraujo krivice, ki so jih 40 let delal lastnemu narodu, pol nej se pa z oficirji JNA ukvarjajo :xx!:

666

tovarishi rauss

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

najprej nej popraujo krivice, ki so jih 40 let delal lastnemu narodu, pol nej se pa z oficirji JNA ukvarjajo :xx!:

666

tovarishi rauss

x:o)x

he-he....kolk pa je oficirjev JLA med izbrisanimi? x;)x

777

naci rauss

to bosh pa ti najbl vedu....sej so ja TVOJI prjatli

(pa pisat se nausch....NACI :eek: ...kaj je to?)

666

osmani rauss

Fantje imam jaz rešitev za vas, da se ne boste tule prepirali, pojdite malce na kakšen oddelek v bolnišnico, pogledat bolne otroke, mamice, starčke, žalostne oči, boste takoj pričeli življenje in ljudi cenit, pa vam za zbadanje ne bo več mar. Ej pa saj smo ljudje a ne :sori: ... aja pa še to, končno se je malce sončka pokazalo tudi zame, zato ne me popljuvat ok x:Xx ...

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mam jst rešitev za nas Slovence...

V kolikor se bojo bajne vsote morale izplačat Izbrisanim kot popravilo krivic (itak vemo, da tak znesek izbrisanih kot je, dejansko več kot v polovici izvira od vojaških srajc bivše JLA), bi morali mi kot državljani Slovenije, ki takrat v kriznih razmerah nismo mogl prpe stegnit nikamor "domov" kot so to oni nrdil, pol so se pa premislili.. ko jim razmere tam tud niso bile po godu...

Skratka Slovenci, zahtevajmo še mi odškodnino, za ŽALITEV ČASTI in naj še nam država povrne za krivico, ki se nam bo s tem priznanjem, da jih vzamemo za svoje, NAREDILA! Ajde... gremo podpise zbirat za referendum!

Mushi

Men se pa zdi vse tole nategovanje okol (u)(iz)brisanih, pa džamije en sam velik nateg naroda. Namesto da bi reševali prave probleme (privatizacija/kraja podjetij, kriminal belih ovratnikov, brezposelnost, revščina in kar je še ostalih svinjarij), mečejo narodu meglo na oči. To je eno samo zameglevanje resničnih problemov in večina dejansko pade na finte politike.

Valda, narod je najboljš skregat med sabo. Še Cezar je to znal: deli in vladaj!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: Cookie

Res je, ni pa dejanskih problemov, ki so resnični in ki res vplivajo na samo življenje in s tem tudi kvaliteto življenja....recimo SIB banka, ali pa recimo poskus privatiziranja NLB podružnice v Frankfurtu s strani B. Z...(upam, da ne kršim kaj z objavo začetnic). Pa recimo Črni les, ki sploh ni edini primer, ki bi deloval brez dovoljenj....pa šikaniranje tega in onega, izgubljanje dokazov v pomembnih primerih kraj in privatizacij poštenih državljanov Slovenije, ki so se okoristili z **narodnim blagom**. Potem je pa krivda, na strani Mujota, ki bi se včasih malo pomolil.....in pozabijo se vsi Tam-i, Železarna, Banke in Hranilnice, RK, Rog....in nešteto drugih tovarn in podjetij, ki družbeno niso funkcionirale in so odpuščali masovno....potem so pa prevzeti in povzdignjeni iz pepela z novimi lastniki, ki so bili prej slučajno direktorji ali člani upravnega odbora začeli prinašati kar velike dobičke novim lastnikom.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...