aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 a majo chefurji tut chefurje? je skos severno Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 SAnjalica, navezal se bom na to, kar je napisal že Volk. Vsi tisti, ki so imeli v Sloveniji volilno pravico in so se lahko udeležili referenduma, so nedvomno imeli v Sloveniji določen status. Saj vendar niso mogli v Sloveniji voliti vsi jugoslovanski državljani, ki so se trenutno zatekli v naši republiki. Vsi ti volilni upravičenci nikakor ne bi smeli izgubiti statusa in pravic, ki so jih imeli, ne glede na to, kako so na referendumu glasovali in kako so oni gledali na osamosvojitev Slovenije. Pridobljene pravice mora pravna država spoštovati. Edino korektno bi bilo, da bi vsi, ki so imeli v Sloveniji volilno pravico, avtomatično postali slovenski državljani. Potem pa bi bilo odvisno od vsakega posameznika, ali se želi odreči slovenskemu državljanstvu. Za takega, ki bi se slovenskemu državljanstvu izrecno odrekel, pa bi veljal seveda drug režim. Drug režim velja seveda tudi za vse tiste, ki ob osamosvojitvi v Sloveniji niso imeli volilne pravice in za vse tiste, ki so prišli v Slovenijo že po osamosvojitvi. Od teh pa država utemeljeno zahteva znanje slovenskega jezika, nekaznovanost itd. Do osamosvojitve pa v Sloveniji (žal) nihče ni bil dolžan znati slovensko. Če je bilo v družbi 10 Slovencev in 1 "južnjak", se je 10 Slovencev pačilo z "jugoslovanščino". Zaradi takega obnašanja Slovencev sem večkrat "pizdil" in se tudi skregal v lokalu, ker v Sloveniji natakar ni razumel mojega naročila v Slovenščini.Je pa znančilno, da prav tisti, ki so prej najbolj tolkli jugoslovanščino, sedaj najbolj pizdijo čez neslovence. Popolnoma enako, kot nekoč najbolj zagrizeni člani Zveze komunistov (ne komunisti, komunist je prepičanje ne članstvo) najbolj pizdijo čez komuniste. Me prav zanima, kako se taki ljudje počutijo, ko se pogledajo v ogledalo in tam vidijo eno veliko pi... Pa še o Aksentijeviću. Vodstvo SFRJ republikam ni priznalo pravice do osamosvojitve češ, da je bila pravica narodov o samoodločbi konzumirana z odločitvijo o skupni državi.Na osamosvojitev Slovenije je SFRJ torej gledala kot na protiustaven akt in JLA je morala (po komandi) varovati ustavno določene meje države. Aksentijević kot oficir (tudi meni je bil zoprn, da bi ga pregriznil) je le ubogal povelja. Naša osamosvojitev je bila zelo tvegano dejanje, kateremu je mednarodna skupnost (beri ZDA, ki dejansko kroji svetovno ureditev) dolgo časa močno nasprotovala. Veliko mero sreče smo imeli, da Srbija (Milošević) ni bila tako življenjsko zainteresirana za Slovenijo in da nas je končno priznala tudi mednarodna skupnost. Lahko pa bi se stvari zasukale tudi drugače. Če mednarodna skupnost samostojne Slovenije ne bi priznala, potem bi prišli vsi sedanji veterani pred JUGOSLOVANSKO sodišče in danes ne bi imeli statusa veteranov, ampak povsem nekaj drugega. Tudi sam sem se jezil na tiste "južnjake", ki so ob osamosvajanju zmerjali Slovence. Pravico pa so imeli misliti drugače kot jaz. Če je npr. v Sloveniji živel Srb z ženo Hrvatico, je imel utemeljen razlog za ohranitev Jugoslavije. Večina Slovencev pa je seveda imela tudi vso pravico za osamosvojitev od SFRJ, ki se je (po zaslugi MIloševića in njegove klike) vse bolj spreminjala v Veliko Srbijo. Brez skrbi, sem prepričan in zaveden Slovenec, ampak to mi ne brani, da ne bi priznaval pravic tudi drugače mislečim. Če so (in žal so) naši modri voditelji tem ljudem storili krivico, jo mora država poravnati. Na nas pa je, da te voditelje pokličemo na odgovornost, saj bo poravnava krivic prizadela vse državljane (davkoplačevalce). Volitve se bližajo in takrat si bomo spet izbrali vodstvo, kakršnega si zaslužimo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Če ti je prjatlca in jo spoštuješ, potem te to ne bi smelo motiti. Mogoče neka mafijska posla. Zdaj ne vem kaj te moti, to da je južnakinja i da ima para. Te moti, da so nekateri južnaki bogatejši od tebe. Če je, potem sem brez komentarjev .Volk...da bi bila, oz. če je, oz. da je...kakorkoli bogatejša od mene v denarju me niti najmanj ne moti...spoštujem jo zaradi nje same in ne zaradi tega kaj ima oziroma česa nima... sploh ni problem ona...če me razumeš... problem je v državi, ki dopušča mafijska posla... vsi vemo, kako se je vozilo preko meje in država je širokogrudno sprejela vse... Seveda me pa moti...kot sem že povedala, da je država mačeha bolj lastnim kot tujim otrokom... Glede državljanstva pa takole... najina prijateljica (moja in od Mašince) se je preselila pred slabim letom na Švedsko...1/2 leta je čakala samo odgovor, če lahko biva tam...prerešetali so njo in njenega z vprašanji...o državljanstvu zaenkrat ni govora...pa se mi zdi Švedska zelo negostoljubna država, kar se tiče življenskega standarda in dvomim, da bi ljudje kar drveli tja... mi pa vsakega sprejmemo z odprtimi rokami...tudi, če je s tankom vozil po naši grudi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Aja, še to...sem klicala na Novo ljubljansko banko, kdaj od do je odprta...pa mi je "gospa" na drugi strani povedala "RADNO VREME"... če si to zaslužimo...da popeniš Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Aja, še to...sem klicala na Novo ljubljansko banko, kdaj od do je odprta...pa mi je "gospa" na drugi strani povedala "RADNO VREME"... če si to zaslužimo...da popeniš ..............mi pa vsakega sprejmemo z odprtimi rokami...tudi, če je s tankom vozil po naši grudi... :xx!: tko je, žal.......sj bi jo lakho tisti momen podučila in rekla, aja, uradne ure so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Pokowc...od šoka sem izgubila besede... po moje sem zgledala nekak tkole... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 verjamem ti, si bom zapolnu in uporabu svoje geste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 prau da je nekaj jam še zmeraj praznih Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 verjamem ti, si bom zapolnu in uporabu svoje geste. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 zirosi to pa zhe ne fojbe sam za lahe pa rdechkarje za taspodne je vlak je za ekologijo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 bigm Veš kako majica, tisti ki so gazili s tanki si lahko sigurna da ne bodo več prihajali v Slovenijo, tista gospa ki ti je rekla RADNO VRIJEME, sem siguren da se je oglasila kakšna snažilka ki je hotela malo potelefonirati okrog, ne pa uradna oseba NLB. Ej aakhut ko smo že pr' čefurjih, ne poznam večjega kot si ti . bom prekrstil v čapca . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 A pa je ikonca, ki jo bo namesto potem uporabljal? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ampak Slovenci smo bli vedno hlapci in bomo zdej zato, da bi nam Evropa dala mir, enim izbrisanim plačeval bajne odškodnine. BOLANO!!! Dejmo na referendum. To je moje skromno mnenje.:!: Ne enači slovenski narod s komunisti !!! :!: <_< :!!: Jaz nisem hlapec!!! In tudi večina slovenskega naroda ne! So pa sovražniki ljudstva :xx!: , narodni izdajalci :xx!: , ki izvajajo pod krinko človekovih pravic :xx!: načrtni genocid :xx!: , lastnega, slovenskega naroda , da bi ostali na oblasti! :xx!: Ti izmečki se imenujejo komunisti! :xx!: Terminologijo izražanja sem vzel iz raziskovanja začetka in proženja revolucije na Slovenskem. Komunisti, ki so prišli iz SSSR so imeli nalogo sprožiti revolucijo. Do 22. junija 1941 (in tudi kasneje - odvisno po potrebi) so tesno sodelovali s III. Reichom. Da se je sprožila revolucija je bilo potrebno najprej likvidirati nosilce takratnega družbenega reda. Te so imenovali "sovražniki ljudstva" Kasneje(predvsem 1942), ko so se, zaradi likvidacij "sovražnikov ljudstva", ti "sovražniki ljudstva", kljub hudemu odporu do okupatorja zatekli k njemu po orožje, da se ubranijo pred neizbežnimi (ponavadi nočnimi) likvidacijami, so ji komunisti preimenovali v "narodni izdajalci". Ni kaj, peklenska zadeva! In tako je rdeča revolucija dobila še večji zagon. Komunisti so namerno sprožili državljansko vojno, z namenom izvedbe revolucije in uničenja slovenskega naroda, kar se lepo kaže v med in po vojnimi dogajanji, vključno z obdobjem po slovenski osamosvojitvi! V moje neskončno zadovoljstvo pa se dogaja ravno tisto kar vem! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ker dolgo nisem pregledoval LF, si bom ob priliki vzel čas. V na hitro preleteno in videno, vidim, da bom spet gazil po rdečih, iz velikih delal majhne, in hkrati delal prirejal parade po njihovih slavolokih zmage. Narodno zavedne ženske: Kako sem ponosen na vas! Za take pa gre človek tudi v ogenj! (ne večni! Le tako dalje :!: Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 volk© as se mau zajebu jst nisem CHEFUR....jst sm CHIFUT ma jarmako na glau Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Fantje in dekleta, kaj je zdaj to? Debata ali prerekanje? Ljudje s(m)o ljudje, al' so Slovenci, Hrvati, Srbi, al' so čefurji, čifuti, al' pa bigm-i, aakhut-i, zirosi, itd.. "Vzemi tisoč dni in tisoč noči, ki jih več ni, če sploh ne veš, da so kdaj bili. Vzemi le en dan, ki skril si ga tja na srčno stran, pozabil ga nikoli več ne boš..." Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Da bom potrdil moje pisanje, bom povedal, kaj sem pred dnevi pobral. Ćarapan, ki se rodi v Sloveniji bo vedno ostal ćarapan! Kdor trdi drugače, je kakor, da bi trdil, da je v Sloveniji rojen pes Slovenec. Pa ni tako! V Sloveniji rojen pes, vedno ostane pes! :!!: Kdor izvaja ali podpira genocid slovenskega naroda, je zgubil vse pravice . Na vso srečo se avtoagresivnost obrača navzven! Le pišite izvajalci in sodelavci sodbo proti sebi! Danes sem gledal neko hrvaško genetsko oddajo HRT2, kje so po genih dokazali, da Hrvatje izvirajo iz Azije *Popravek. To je bilo v oddaji Brisani prostor, kjer so govorili (ravno takrat, ko sem naletel na njo) o genetskem poreklu Hrvatov. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Danes sem gledal neko hrvaško genetsko oddajo HRT2, kje so po genih dokazali, da Hrvatje izvirajo iz Azije Sem zmeraj vedel, da so to neki cigani - tisti taleni, ki se jim ni dalo več naprej uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Zakaj me pri branju kakšnih postov prešine, da ljudje nismo strpni... Da imamo samo polna ustastrpnostihvalospevovbesedičenjadobroterazumevanjaširokosrčnostipotem pa, ko bereš, vidiš, da je že problem sprejeti drugačemisleče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ker se zdi nekaterim, ki so malo bolj strpni, ze malo neumno odgovarjat na nekatere poste tukaj, ker so prevec nizki in ponizevalni, da bi bili sploh vredni odgovora Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Jaz pa dobila občutek, da se vsi strinjate s takšnim* načinom razmišljanja... *nestrpnim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Razdeli besedo strpnost = s trpnost. Torej ste vi tisti, ki radi trpite. Ne paše vam pa trpite in prenašate. Če koga ne maram, ga tudi ne trpim. Kaj sedaj še ne marati ne bomo smeli! Da bom karikiral: Ali bi rajši živeli v onesnaženem in smrdečem zraku ali v čistem ob morski obali ali po nevihti ali zvečer ali v gorah? Ali imate rajši nekoga zraven sebe, ki smrdi ali tistega, ki vas njegov vonj ne moti... ipd. Če nisem strpen s tistimi, ki aktivno sodelujejo in celo izvajajo genocid nad Slovenskim narodom in to v Sloveniji, je to po mojem popolnoma normalno. Če mislite, da to ni normalno, mi pa povejte, kaj je ali kako bi moralo biti normalno. Povem vam pa da so to življensko resne zadeve. Gre se boj za obstanek! Kdor v tej zadevi trobezlja ali zaradi lastne nesposobnosti ali hudih naklepov ali strahu o srpnosti do pojavov, ki se dogajajo v Sloveniji. Naj dobro pomisli, če ni izmeček evolucije! Ponavadi je tako, da so ljudje ovce in sledijo vodniku. V tem primeru zelo nevarni trenutni modi! Ravnanje po trenutni modi pa je značilnost nepoboljšljivih kriminalcev! Pa še nekaj vam povem. Normalna zdrava oseba vedno brani svoj okoliš. Patološka oseba pa se vedno premika v tisti smeri, kjer ima največ možnosti za zvoje degenerativno delovanje! V našem primeru je Slovenija postala smetišče Balkana in na žalost tudi sveta! :xx!: Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Veš Kljuka mal prehude besede uporabljaš. Za mene obstajata samo dva naroda na tem svetu, prvi so ljudje dobri po srcu, drugi so totalni idioti. Dobrota in idiotizem ljudi, pa ne pozna nacionalnih meja.Srečal sem Srba idiota, Slovenca idiota, Hrvata idiota, Američana idiota, črnca idiota, Azijca idiota, srečal sem idiote vseh ras, nacionalnosti in kultur. Na vso srečo pa večinoma srečujem prisrčne in dobre ljudi vseh ras, nacionalnosti in kultur. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Moj iskren poklon Volk K.L. takšnemu razmišljanju...Nemakolkrat sem šla 2x, 3x brat poste od kakšnega člana in nisem mogla razumeti nestrpnosti... Kljuka; nepravičnosti se dogajajo vsepovsod... V vladi V ministrstvihV znanstvenih ustanovahV medijihV dimnikarskih podjetjihV pralnicahv kmetijstvu...Ne glede, če so pripadniki teh organizacij/firm naklonjeni trenutni vladi, tej ali oni stranki, tej ali drugi cerkvi, veri... Vsi smo samo ljudje. Takšni in drugačni. Eni željni trpeti (tvoja definicija mene), drugi videti ta svet pesimistično (moja definicija tebe), eni od danes do jutri, drugi spet sprejmejo vse, kar jim v danem trenutku življenje nudi, eni pa sprejemamo življenje, svoji ožji okolici poskušamo najti ljudi, s katerimi nam je lepo, še malo po netu pobrskati, če najdemo koga, ki nam je simpatik ... in živeti. Dihati. Ne oziraje se na preteklost, ampak živeti danes in upati življenje tudi jutri... Človeško življenje! Strpno do drugačnih in drugače mislečih (zaradi vere, zaradi političnega prepričanja, zaradi izgleda...zaradi česarkoli...)Sprejmimo se, takšni kot smo... ne poskušati spremeniti človeka, ampak mu samo prisluhnimo... in če mu s tem pomagamo, smo za tisti dan naredili ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 Volk K.L., Sanjalica... se pridruzujem!!! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.