Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Tole je zelo res, bravo, Cookie! :palec: - ceprav vseeno menim, da gre pac pri Izbrisanih vseeno - ne samo za problem, pac pa tudi za slamparijo, ki jo je treba zdaj cimbolj elegantno in cimmanj na skodo vseh shendlati.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
:palec:  Cookie

Res je, ni pa dejanskih problemov, ki so resnični in ki res vplivajo na samo življenje in s tem tudi kvaliteto življenja....recimo SIB banka, ali pa recimo poskus privatiziranja NLB podružnice v Frankfurtu s strani B. Z...(upam, da ne kršim kaj z objavo začetnic). Pa recimo Črni les, ki sploh ni edini primer, ki bi deloval brez dovoljenj....pa šikaniranje tega in onega, izgubljanje dokazov v pomembnih primerih kraj in privatizacij poštenih državljanov Slovenije, ki so se okoristili z **narodnim blagom**. Potem je pa krivda, na strani Mujota, ki bi se včasih malo pomolil.....in pozabijo se vsi Tam-i, Železarna, Banke in Hranilnice, RK, Rog....in nešteto drugih tovarn in podjetij, ki družbeno niso funkcionirale in so odpuščali masovno....potem so pa prevzeti in povzdignjeni iz pepela z novimi lastniki, ki so bili prej slučajno direktorji ali člani upravnega odbora začeli prinašati kar velike dobičke novim lastnikom.....

Glej, glej, saj ti si moja zaveznica pri delnici države :palec:

Stane, a ti si kdaj podvomil v mene?

Odkar imam pa sol...pa itaq gre vse samo še na xupx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
Stane, a ti si kdaj podvomil v mene?

Odkar imam pa sol...pa itaq gre vse samo še na xupx

Nikoli, samo soli ne omenjaj, bodo začeli vsi je.... x:Dx x:Dx x:Dx x^x

Če je pa res Stane x:Dx x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Blabla - aha, tole... no, sem sla pogledat - ni zaljivk... xrolleyesx

Mogoce se bodo vmes pojavile, moram pazit, hodit gledat, popoldne it v cyber cafe, ko bom v mestu, chekirat, ce je kaj 'neprimernega'...

Tole je pa kul, da si loudam stran, pa potem - blabla, kar nekaj. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj pa, če bi določili dežurnega vsak dan, ki bi štel desne in leve žaljivke, pa potem samo poročal Marsi...238 levih, pa 238 desnih in 10 nevtralnih :vragec:

Sicer pa kot si rekla Marsa, morje in nafta, pa še ščepec soli pa je x:)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

LOTO

"Halo, je tam loto?" zavrtim številko.

"Ja, loterija Slovenije, želite?"

"Rad bi se pritožil".

"Izvolite.."

"Protestiram, ker ste me izključili iz žrebanj."

"Kako izključil, to morate pojasniti."

"Pri nobenem žrebanju me ne upoštevate."

"To je nemogoče.Pa imate stavne listke?"

"Nimam."

"Veste kaj, a ste Gorenc?"

"Poslušajte, od mene protizakonito zahtevate osebne podatke.Za to vas bom tožil"

"In zakaj nas boste še tožili?"

"Ker ste me izbrisali, protizakonito in protiustavno."

"Madonca, vam se je utrgalo.Saj menda veste, da vsak, ki hoče sodelovati pri žrebanju, mora vplačati stavni listek.Šele potem lahko priigra zadetek."

"Ne, vi bi nas morali obvestiti, vsakega posebej, da imamo možnost kupiti stavne listke.Saj ste menda državna loterija"

"To že dolgo nismo, zdaj smo Loterija Slovenije, d.d."

"Aha, priznavate, da ste bili prej državna loterija, potem pa ste spremenili status, ne da bi o spremembah obvestili vse državljane."

"Pa saj to vsi vedo!"

"Jaz ne vem.In veliko je takoh, ki to ne vedo.Morali bomo obvestiti Matevža Krivica, Helsinški monitor...in javnost nasploh o krivici.."

"Pa kaj pravzaprav hočete?"

"da nam priznate status stalnih igralcev lota od takrat, ko ste prenehali biti državna loterija"

"In kaj boste potem zahtevali?"

"Potem bom zahteval odškodnino, vse glavne dobitke od takrat plus zamudne obresti"

x;)x x:Dx x:Dx

(Prirejeno po članku v reviji MAG)

Astra

Per aspera ad astra

Kar se tiče večine teh "izbrisanih", se strinjam, da zanje pravzaprav velja oznaka SAMOIZBRISANI!

Sem na TV naletel na oddajo, ki kaže nekatere, za katere res kaže, da niso izbrisani po svoji krivdi. Tem bi, če "slučajno" niso lagali, brez pridržka dal državljanstvo. Je pa med temi reveži pokazalo tudi družino, ki so imeli sina v Srbiji na šolanju (mislim da skoraj 10 let). Starši so normalno zaprosili za državlčjanstvo in ga tudi dobili, sedaj pa se je sin vrnil v Slovenijo in seveda ne more dobiti državljanstva. Sem kar malo sočustvoval s to družino, dokler ni tista mama začela nekaj o tožbi države in odškodninah, takrat pa sem preklopil na drug program! Bi sicer rekel kaj krepkega (smiliti so se mi tisti trenutek nehali). Le kaj si mislijo nekateri, kaj neki da so! Nekoga po lastni volji ni več let v Sloveniji, sedaj bi pa tožil državo, ker nima državljanjstva?!? Mislim, da smo le preveč velikodušni do ljudi, ki so brez papirjev lahko živeli toliko let pri nas in večina sploh niti ni hotela biti državljan Slovenije!

Saj vem, da sem pa sedaj ksenofob, pa nacist in podobne žaljivke, ki jih poslušam s strani LDS-sa, ampak, tega imam počasi dosti! In za krono vsega, sem kasneje spet preklopil na tisti napačni program in kaj mislite, kdo je bil tam? Možiček, ki se je oklical za predsednika društva Izbrisanih (to društvo niti veliko izbrisanih ne priznava), in je seveda spet klatil po svoje. In moral sem se smejati, ko se je trudil uporabljati strokovne izraze in ostale tujke, ker jih je seveda uporabljal napačno. Je pač "visoko" izobražen nakladač, ki je javno izrazil, da l.'91-92 ni hotel imeti našega državljanstva, ob tem pa trdi, da se mu je zgodila krivica?!?

Jasno, da sem bil prezadovoljen, da bomo šli na referendum in morda le dosegli, da se, če je to res potrebno, spremeni ustava! Tem ljudem ne želim dati niti ficka!!! Saj se norčujejo iz nas!

~Članek od nekoga ~

Men se pa zdi vse tole nategovanje okol (u)(iz)brisanih, pa džamije en sam velik nateg naroda. Namesto da bi reševali prave probleme (privatizacija/kraja podjetij, kriminal belih ovratnikov, brezposelnost, revščina in kar je še ostalih svinjarij), mečejo narodu meglo na oči. To je eno samo zameglevanje resničnih problemov in večina dejansko pade na finte politike.

Valda, narod je najboljš skregat med sabo. Še Cezar je to znal: deli in vladaj!

Hehe prekleto res :palec: x:Dx x^x

Ja sam ka mali pao s lipe

Lucifer že ve........in to edino on....... x;)x  x^x....je prebral v Magu :vragec:  x:Dx  x:Dx

:vragec:

pa ja naush reku, de ljubljanski dnevnik beresh :xx!:

666

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Škoda, da ne znaš brati.......amandmaji so bili sprejemljivi tudi za pozicijo, samo to opoziciji ni bilo dovolj, ker bi bil s tem problem izbrisanih zaključen.....kar pa SDS in NSi ne odgovarja.....ker imajo v planu na tem v volilnem letu kovati politični kapital......dovolj jasno zate.....ali preobširno? x;)x

Aja.....se skoraj nikoli nimam za neopredeljenega do posameznih družbenih aktualnih problemov...........tega nisem nikoli rekel, sam imaš težave z branjem x;)x ..........se pa nisem opredelil oz. včlanil v nobeno stranko......in se ne bom.....razen mogoče na volitvah, če bo treba voliti proti nestrpnežem x;)x

x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

SDS...pa že ves čas kleči x;)x ......Mickeni nikoli x^x . Še najmanj pa pred kako politično stranko.....kot ti x;)x

x:Xx

mick-eni verjetno (upam da), klechi pred , oziroma za, kako ritjo :eek:

666 zlobijeu....MFv mariboru rauss

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Prav upaš x:)x .....za ali pred ženskimi ritkami pa rad klečim :vragec:  x:px ......izjema pač, ki potrjuje pravilo x;)x

Za MF......pa lohk tuliš tam iz LJ rauss kolk češ :palec: ....sliši te tako nihče ne  x^x

ateistom je tudi zhenska rit lahko oltar x:Dx

666 zlobijeu......maribor rauss

Dva referenduma o izbrisanih...ki sta pred nami...nas bosta stala 1, 2 miljarde sit.. :xx!:

Astra

to je she vedno samo levo in desno kolo FALKONA x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu....tralala x:Dx

Točno to, naj se govori o SIb banki, pa o Tobačni, pa o falkonu...pa o prevelikem zaposlovanju v državni administraciji..pa o, pa o...o res pomembnih zadevah..tako pa...samo še o izbrisanih... :xx!: :xx!:

V Slovenijo so prišli novinarji ...največjih svetovnih tiskovnih agencij...pa ne da bi pisali o naših uspehih in problemih...ampak o izbrisanih in o kršenju človekovih pravic... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...