aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Točno to, naj se govori o SIb banki, pa o Tobačni, pa o falkonu...pa o prevelikem zaposlovanju v državni administraciji..pa o, pa o...o res pomembnih zadevah..tako pa...samo še o izbrisanih... :xx!: :xx!: V Slovenijo so prišli novinarji ...največjih svetovnih tiskovnih agencij...pa ne da bi pisali o naših uspehih in problemih...ampak o izbrisanih in o kršenju človekovih pravic... :xx!: Astra fino....bojo lahko pisal o tezhnjah po razvrednotenju osamosvojitvene vojne....pa o veteranih....pa povojnih pobojih....pa kako se eni nochjo opravichit za le te.... 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 sej izbrisani jim tut 666 zlobijeu....tralalaaja....na chigavo povabilo pa tko vemo, ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ne bojo....pisal bojo u ZLSD-ju :xx!: 666 zlobijeu....ne mara SAMOizbrisanih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 :http://www.dz-rs.si/si/aktualno/spremljanje_sej/seje.html 666 zlobijeu nepopisno uzhiva Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 a bi tin tut meu povrnjeno eno leto sluzhenja v JLA 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Ejejejej, počasi ratuje podobno kot na Hrvaškem. Mediji zastrupljajo celotno prebivalstvo, desničarski politiki pa nabirajo vse več točk. Pol bo pa Janša skopiral volilno geslo od HDZ-ja: Pokrenimo Sloveniju . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ejejejej, počasi ratuje podobno kot na Hrvaškem. Mediji zastrupljajo celotno prebivalstvo, desničarski politiki pa nabirajo vse več točk. Pol bo pa Janša skopiral volilno geslo od HDZ-ja: Pokrenimo Sloveniju .Saj se ti vidi, da so ti skrajni levičarji oprali možgane. Zate je pač Janša grešni kozel... No, no še malo pa boš v vsakemu vidu komunista. Kar tako naprej Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 ...odločali pa ne bomo o ničemer......boste videli na koncu..... Vseeno bomo pa jasno pokazali, da se ne strinjamo s tem, da bi tem barabam plačevali nagrade, ker si niso uredili statusa, takrat, ko je bilo to treba. Lucifer (in vsi ostali!) pliz izognite se zaljivemu sklepanju in obtozbam - uporabil si besedo 'barabe'. To je mimo, ne mores reci, da so vsi barabe... Saj razumem, da nas zanese v pogovoru in da uporabljamo tudi pogovorni jezik, ki pa ima vecjo tezo, ce so besede napisane, nekako... Strinjam se z Astro - mar bi se ukvarjali se s cim, tudi zelo pomembnim. Lucifer, se to - nikar ne misli, da ce mi je zoprn clan desnice, npr. Jansa, da mi je "nekdo opral mozgane".Zaradi svojega jezika sem ze bila celo v chuzi (v starem rezimu), nikakor ne podpiram komunistov (sem bila kar precej aktivna in celo neskromno menim, da sem tudi osebno celo pomagala k osamosvojitvi in temule razpletu), kar pa se ne pomeni, da mi mora biti npr. Jansa (ali kdorkoli) vsec.Je pa hecno in zanimivo, da imam z njim zelo nazorno osebno izkusnjo.Nazorno pa zato, ker mi je ze pred davnimi 20 ali koliko leti pokazal, kako on ureja stvari in na kaksen nacin uporablja moc - sorazmerno s svojim polozajem in pristojnostmi.Ko smo ze glih pri Jansi. ... :o|o: Vsem vse fajn, upam, da vas ne bodo izbrisali. Fino je imeti identiteto, brez si izgubljen, tudi energetsko je to bad in nikomur tega ne privoscim. Vceraj sem gledala film Angleski pacient.On ni mogel do svoje ljubezni, ki je umirala (in ki ji je OBLJUBIL, da se vrne, vcasih je beseda kaj veljala), ker je naletel na nestrpne kmetavzarje in ker se je 'narobe pisal' (madzarski priimek).Zalostno, da smo taki ljudje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 marsa > ..."Lucifer (in vsi ostali!) pliz izognite se zaljivemu sklepanju in obtozbam - uporabil si besedo 'barabe'.To je mimo, ne mores reci, da so vsi barabe..."< mashprou....niso vsi "barabe"...... so pa med njimi tudi: POTURICE, KRIMINALCI, DOBICHKARJI, PRERACHUNLJIVCI, SOVRAZHNIKI SLOVENIJE, KOMUNAJZARJI, JLA-jevci.....etc.....tko de na koncu konceu za BARABE ostane res malo prostora 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Eh, Aakhut...Pliz, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hihihi.... k je pa toooook fino 666 zlobijeu.....hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 pa verjetno bojo mel kej za povedat tut uni, k so si zrihtal papirje ... menda 140.000 ..... hehe....de mi je videt njihovo reakcijo sicer se je pa zhe lepo uveljavil termin: SAMOIZBRISANI 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 .Štos je v tem, da bodo sedaj tisti, ki so bili v času vojne za Slovenijo na strani JLA in so zbežali iz Slovenije dobili odškodnino za to. ....No pa tudi tisti, ki so se odšli v "tujino" bojevat,..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ok, Lucifer, thanx za odgovor in razumevanje... Hotela sem samo postavit iz drugih kotov, ker namrec res... zakaj bi pomenilo nekaj, ker se nekomu tako zdi. Res se jih pa ful slepa, se strinjam absolutno, samo kaj?Kaj pa zdaj?Kar vse skenslati vseeno?Zame je RAVNO V TEM problem, tega in sploh posplosevanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 kaj govoriš....morda je res....hah, upaš tole povedat na drugih forumih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Kriva je pozicija in ne opozicija.Ja, to se strinjam. .. Naloga opozicije je kritiziranje oblasti. In če na tak način nabira točke, še toliko bolje. ..To ze, samo ali se ti zdi, da to 'nalogo' dobro opravlja? meni se zdi, da ne, da so vsi isti, bolj ali manj. Bobnar, ne rabim se 'delat neumne', v politiki in podobnih temah res ne briljiram ravno. Samo razmisljam pac kot vsak zdrav clovek, logicno, da sem proti poziciji, saj kje pa smo zdaj, saj je res vse v k****.Samo edina alternativa pa je nasa tako imenovana opozicija... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 http://deskarija.si21.com/deska.asp?tema=Izbrisani http://www.moseja.net/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 No, no še malo pa boš v vsakemu vidu komunista. Kar tako naprej Zelo tipično od nekoga, ki ima oprane možgane in potrebuje grešnega kozla. Ti si tisti, ki pišeš neumnosti, laži. In imaš grešnega kozla - za vse sta kriva Janša in desnica. Zato ti ni treba podtikati meni nečesa, kar ni res. Poljubi me u dupe. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 večina izbrisanih je po liniji najmanjšega odpora čakala, da vidi kaj je za njih najboljše. če pa gremo v konta primere - recimo moja družina je toliko in toliko let živela v Nemčiji; naj se gremo zdaj na glavo postavljat ker nimamo nemškega državljanstva? In če bi slučajno jaz ugotovila, da bi mi bolj ustrezalo imeti nemško državljanstvo - bi imela glede tega več koristi, ali bi ga dobila kar tako ne glede na to, da je moj oče N. ali pa se bom spomnila, da bi mojemo otroku bolj ustrezalo imeti avstrijsko državljanstvo (oče), ali bom šla na občino pa mi bodo našega vrgli v koš in dali njihovega? Mogoče se res nekaterim godi krivica, ampak kvečjemu kakim strarim gluhim ali nepismenim! k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 LUC... 666 -ou....tralaala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Pa še nekaj. Tako protidržavno odločitev ustavnega sodišča in Bohinčevo ihto in hitenje pri izdajanju odločb, je dejansko možno razumeti samo na en način, in to je, da imajo nekateri samoizbrisani ene neprijetne informacije o teh ljudeh in jih s tem izsiljujejo..boš, bi to povedu na drugih forumih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Na LN party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Za vse tele dolgotrajne in žolčne debate o izbrisanih, džamijah in drugih političnih čikgumijih sem našel lepo razlago v Bartolovem "Alamutu". Takole pravi: "V bistvu počiva moč sleherne ustanove na pristaših, ki so zaslepljeni. Ljudje so glede svojih spoznavnih zmožnosti različnih stopenj. Kdor jih hoče voditi, mora upoštevati njihove raznolike sposobnosti. Od prerokov so množice zahtevale čudežev. Morali so jih delati, če so hoteli ohraniti ugled. Čim nižja zavest, tem večja gorečnost. Zato delim človeštvo v dvoje bistveno se razlikujočih plasti. V peščico tistih, ki vedo, kaj je na stvari in v velikanske množice onih, ki ne vedo. Prvi so poklicani, da vodijo, drugi, da so vodeni. Prvi so nalik staršem, drugi otrokom. Prvi vedo, da je resnica nedosežna, a drugi stegujejo roke po njej. Kaj preostane onim drugega, kot da pitajo te z bajkami in izmišljotinami?"................ Bartol je tole pisal leta 1938, vendar je vsebina tako aktualna, kakor bi jo pisal danes. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 bigm.... ......zato so jo verjetno vseh 40 let tko zlo priporochal 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Že 100x odločila, da ne napišem več niti besede v to temo.. :xx!: Ker pa imam občutek, da Mick ne bo več kaj pisal, sem pomislila, da bo ostalo samo še pri mnenjih Luciferjev, Bobnarjev, Aakhutov... :xx!: ..in tega nekako ne morem dovoliti... Zato te Lucifer sprašujem...kako si upaš okoli širiti nepreverjene govorice, ki si jih seveda izvedel..."iz dobro obveščenih krogov".. Sem zato, da se o napakah javno govori...in če je kdo kriv..naj za to tudi odgovarja..zato, Lucifer..z besedo na dan..v dobro nas vseh...da ne bomo več zaslepljeni.. :xx!: Bigm, Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.