Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 ...govorice, ki si jih seveda izvedel..."iz dobro obveščenih krogov".. ...Res je tole, me je ze zmotilo tudi mene danes, pa se mi ni zdelo pogrevat tegale...Ker se takoj sprozi plaz...Ampak imas prav, Astra - res je treba se kaksno rect na tole.... Pravis Bobnar - saj ti je rekel, da je iz zanesljivih...?Kdo je rekel? Lucifer? Ki je - kdo? In kdo je sploh Luciferju rekel, morda pa niso tako zanesljivi tile krogi - ce sploh so. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 astra.....kdo je pa zafuru, de iz arhiva v beogradu nismo dobil dosjejeu.....in zakaj jih nismo.... :xx!: 666 zlobijeu.... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Menda so problem državne meje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Poljubi me u dupe. Prošnja zavrnjena. PS: Mater, tale Volk pa res zna argumentirati... A si sploh razumel ali ti še prevedem v slovenščino Lucifer: ljubitelj humanizma in tolerance ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Jaz vsaj sem strpen in human. To pa zate ne velja.Aja še nekaj o tvoji strpnosti x!x Kdo je skakal u luft, ko je bil Janša izkritiziran Jaz ali ti Kar se tiče moje nestrpnosti, ja sem nestrpen do nestrpnežev, ki so ohh in sploh... samo strpni niso. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Teme je konec, so že vsi vpisani, moj vnuk se je včeraj v prvi razred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ...Jaz vsaj sem strpen in human. To pa zate ne velja.Lucifer - kok ti hecno sklepas in zakljucujes!Ko ti ne pase, zakljucis. Pa basta. Ti poves in tako je.Si svojevrsten model, v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ti nisi piden, pravi moj drugi vnuk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 :o|o: Ma, BObnar, po eni strani imas seveda prav...Ampak zakleniti kar vse delikatne....Se mi zdi nekako... kaj pa vem, kot poraz - pa ne ene ali druge 'strani', pac pa splosno, poraz odraslosti, zrelosti, da se madonca ne moremo kolikor toliko kulturno in tudi zrelo pogovoriti.Ma, butasto, ja, karkoli bom pac naredila, bo (za nekoga ali za vec ali morda celo za skoraj vse, a vedno bo kdo, ki bo mislil drugace kot vecina) - butasto, nepravicno (ali do tega ali onega ali do teme same...), naprej se mi bo metalo, da je to 'moj forum', odprlo se bo par novih tem z asociacijo demokracija ipd...ne vem, ce se mi da skozi vse to vsakic znova...Ce ukrepas, bodo hoteli od tebe utemeljitve, cetudi pa jih ne bos zelel podati, jih moras imeti vsaj pri sebi, zakaj si se tako odlocil. Sem pa tja pa uleti kdo, ki da zadevi drugacno osvetlitev in predvsem zato je se nadalje odprta. Ce se boste pa seveda strinjali, vsi sodelujoci, naj se tale tema zaklene ali celo umakne, pa bomo seveda upostevali to mnenje. Po eni strani bi si bilo fino zatisniti oci pred temi, nekoliko bolj 'motecimi' temami, pa reci, tu se nam pa tega ne da, samo se mi ne zdi prav, menim, da tudi te teme, aktualne, pac morajo bit. To, da apeliram na to, naj vsak sam skrbi za nivo, pa je brez veze in blabla, ze izgovarjati tole se mi upira, ker se sama sebi rogam s tem, ker tocno vem, kaj se lahko pricakuje. p.s. Zmoti pa me tistole, Marsa&Co.To pomeni, da se se zavedas ne, kako si hitro popredalckal in dolocil nekaksno 'skupino' ljudi. Kaj pride v paketu Co.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 nekdo je nekje, nazaj, nekoch (ne ljubi se mi brat vseh nakladanj) napisal in opeval nizozemsko..... hehe a ste vidl nou zakon o priseljencih... 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ... no, ja, moje poslanstvo je itak nekako takole, da moram dopustit vse zorne kote, pac pa moje osebno poslanstvo je pa itak uravnotezati - kar pocnem veckrat na prvi pogled kontradiktorno, postavljam se kao na to ali ono stran, v bistvu pa samo skusam razumeti obe strani, pa za ravnotezje osvetlim to ali ono 'stran', brez da bi nujno tudi sama zavzemala kateregakoli od stalisc... no, ali vsaj tako gorece... kot se utegne zazdeti... ali absolutno... Izbrisani so pac madez Slovenije in ce drugega ne, bi jih bilo prevec simbolicno zgolj zakleniti, ali celo - izbrisati.Tako ostajajo v razmislek, vsaj do nadaljnjega, seveda.Vedno je mozen kak faktor, ki v hipu spremeni zadeve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Lucifer - kok ti hecno sklepas in zakljucujes!Ko ti ne pase, zakljucis. Pa basta. Ti poves in tako je.Jaz sem povedal svoje. Volk pa zganja paranojo in nestrpnost do drugače mislečih... To se vidi že od samega začetka. Hvala za kompliment g. Strpnež. No zdaj sem pa že od komunista ratal paranoik, nestrpnež, netolerantnež. No povejte g. Strpnež še kaj o meni. Kolega Lucifer, se vam ne zdi da pretiravate s svojimi izjavami. Saj to je pravcato klevetanje. Vas bom tožil na sodišču. A neeee, to pa dela samo Janša... G.Lucifer Strpnež in g. Janša še večji strpnež, ostali pa smo ali komunisti ali nestrpneži. Jebemti kje je številka od Senice... Nestrpnost do drugače mislečih je tvoja hiba Luciferu. Že od samega začetka. Kar malo poglej nazaj svoje izjave, če hočeš ti jih lohka jaz prpopam gor, še enkrat. Da nauš brisu svojih postov slučajno... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kar se tiče izbrisanih, bi morali rešiti problem tako, da se jim podelijo odločbe, tisti ki pa niso bili med letom '92 in '95 v Sloveniji, pa teh pravic nimajo. Takih je le peščica izbrisanih. Ne moremo kar vse izbrisane tretirat, češ vsi so bili izven Slovenije, ker to enostavno ni res. Kar se tiče odškodnine je to ena sama propaganda nekaterih strank, saj vemo da država ni sposobna izplačati tolikšnih zneskov. Zdi pa se mi svinjsko da na račun izbrisanih skušajo vse stranke pridobiti si volilne glasove, tako levaki, kot desničarji. Najhuje je to, da je med izbrisanimi ogromno Slovencev, bodisi po očetu ali materi. Ti so seveda računali, da bodo dobili avtomatsko državljanstvo. Krivica je krivica in to se ne more kar tako zanikati. Seveda je logično, da nekateri na račun krivic želijo nekaj tudi zaslužiti. Takih je malo, zelo malo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Sam si se izdal, da si nestrpnež. Kaj moremo. Ne znaš blefirati. Kaj bo s tabo, ko Janše ne bo več. Ne boš imel več grešnega kozla... Nestrpnost do drugače mislečih je tvoja velika hiba. Seveda pa v svojem slepem fanatizmu pripisuješ nestrpnost drugim. Ni nestrpen tisti, ki si upa biti malo kritičen do samoizbrisanih, tujcev itd. Nestrpen je tisti, ki zmerja z nestrpneži vsakega, ki je malo kritičen. To pa si ti. Ti pa zaradi mene kar trgaj moje stavke iz konteksta in jih limaj sem, če češ. Argumentirati pa itak ne znaš - to si pa tudi dokazal.Le zakaj bi enmu Luciferu dokazoval nekaj, če ga noben argument ne zadovolji, razen njegovega samega. Poleg tega mi očitaš neke izmišljotine, kako naj se s takim pogovarjam. Lucifer saj to ti je pravo ime. Ti paše. Tole Janšo pa vlečeš kot elastiko, saj sem ti rekel da ni samo Janša grešni kozel. Ampak očitno si preveč omejen. Oprosti bom poskusil preiti na tvoj omejeni nivo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 No no no Ala Kljuka stil. Hehehe Nestrpen, lažnivec, paranoik, še kaj Dajmo, dajmo izusti, daj, daj. Povej Volkcu kaj te muči x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Zakaj pa ne, če je tako vroča Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 To te najbolj boli. Ostalo je samo balast.Boli me kaj drugega ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Dej Lucifer nooo, dej se malo spucaj na mene, daj no, daj nooo... saj si to želiš, kajne Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kar se tiče izbrisanih, bi morali rešiti problem tako, da se jim podelijo odločbe, tisti ki pa niso bili med letom '92 in '95 v Sloveniji, pa teh pravic nimajo. Takih je le peščica izbrisanih.Volkec, spet lažeš. Tako, kot običajno. Argumentov nobenih, dejstvo, ki ga pa navedem pa kar ignoriraš. 2/3 ljudi je VEČINA. VEČINA ni nikoli v tem času dala niti ene vloge. Niti prdnili niso za to, da bi si uredili status. Zato si taki NE zaslužijo odločbe, pa četudi so na črno živeli v Sloveniji. Dvomim pa, da so živeli v Sloveniji, pa si niso hoteli urediti statusa. Če bi bila teh, ki se švercajo le peščica, bi jih ostali lahko komot vrgli ven iz svojega društva, pa jih ne. To pa pomeni, da so v večini navadne barabe, ki hočejo na račun tistih, ki se jim je zgodila krivica, samo zaslužiti. Takih, ki se jim je res zgodila krivica, je pa malo, zelo malo. Jah Volkec. Jaz sem edini, ki sem navedel konkretne številke, ti pa samo nekaj bluziš, konkretno pa nič ne poveš. Povej, koliko pa je teh izbrisanih Slovencev? Konkretno številko. Navedi konkretne številke. Če bi bilo to, kar praviš, resnično, potem bi poslali na TV in ostale medije te ljudi, ne pa Todoroviča, ki si upa še arogantno izjaviti, da v necivilizirani Sloveniji noče živeti. Še enkrat ti bom povedu cifro dragi moj, mogoče si slep ali govoriš kitajsko. Ti ne zamerim. 18.000 ljudi je bilo izbrisanih. Tvoj problem če ne verjameš. Imaš prav kar se tiče 2/3 da se ne ve, saj so živeli na črno v Sloveniji. Tebi se to zdi čudno, kako so pa lahko izbrisani dokazovali svojo prisotnost v Sloveniji. Jaz vem kako, a ti veš Mi pa obrazloži potem, če jih je bilo 2/3 izven Slovenije v letih '92 do '95, a misliš da se ne da dokazati kje so bili v tem času. Vize za Yugo so bile že uvedene leta 92, tisti ki so Hrvatje in iz BIH, pa se da dokazati s prehodi čez mejne prehode in s stalnim bivališčem v tujini. Če niso bili prijavljeni v Jugi, na Hrvaškem, ali v BIH, to pomeni da so bili v Sloveniji. Daj malo logike uporabljaj, ali tudi tega nočeš videti. Če pa je Todorovič res izjavil, kar je izjavil potem ga enostavno ne razumem zakaj hoče državljanstvo od necivilizirane države. Tega ne bi pri zdravi pameti izjavil. Je pa krivica. Kako boš moji kolegici obrazložil svoje poglede na izbrisane, ki je Slovenka po obeh starših in je bila deležna administrativne napake. Samo zato ker so jo zamešali z mamo, ki je bila rojena v Rijeki. Obrazloži mi to. Žalostno je tudi to, da so nekatri dobili državljanstvo (Veso) ki si ga sploh niso zaslužili, izbrisali pa so veliko poštenih in čisto v redu ljudi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Nizozemska dela red. Aleluja!Z azilanti in ne z bivšimi sodržavljani. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ... da razteguješ to premleto temo...jaoRes, Volk, se strinjam z Bobnarjem... Sploh opazil nisi, da smo nekako... se izpeli tule, no...Potem pa - vidva, jovo na novo.Tako Luciifer (ja, tudi sama sem pomislila na Kljuko, cim sem videla tistole sajzanje in boldanje in sploh...) kot tudi ti, Volk. OK, smo povedali svoje, 1x, 5x, 10x, 100x...Nicesar nismo spremenili in skoz smo na istem. Pliz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Povej, koliko pa je teh izbrisanih Slovencev? Konkretno številko. Navedi konkretne številke.Do zdaj nisi nobene konkretne številke navedel. Samo jaz sem jih in to je tvoj problem, hehe pripisuješ moje zasluge sebi. O Slovencih nimam natačnih podatkov so pa zato navajali primere na TV. Kaj boš rekel da spet lažem in ti vse po resnici poveš. Daj izkašlji se volkcu, kaj je to, dajmo, bodi bolj konkreten v številkah. Številke. Jaz sem ti navedel skupno število izbrisanih, povej ti svoje. Daj noo, povej volkcu še kaj zanimivega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ... da razteguješ to premleto temo...jaoRes, Volk, se strinjam z Bobnarjem... Sploh opazil nisi, da smo nekako... se izpeli tule, no...Potem pa - vidva, jovo na novo.Tako Luciifer (ja, tudi sama sem pomislila na Kljuko, cim sem videla tistole sajzanje in boldanje in sploh...) kot tudi ti, Volk. OK, smo povedali svoje, 1x, 5x, 10x, 100x...Nicesar nismo spremenili in skoz smo na istem. Pliz. Ma ne Marsa rad bi ga samo malo potipal, da se še malo izprsi javnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 :o|o: :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja in?To samo pomeni, da bomo imeli se kilometre teh crev tukaj... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.