Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

http://www.nemejebat.com/prispevek.php?id=...5ce6c7358efdcc8

cerkev je pri nas 2000 let , čefurji pa 50  :eek:  :palec:

uh, sem sla pogledat se jaz...

Ni enega komentarja, ki bi bil nekoliko bolj razumevajoc...

Zaskrbljujoce...

Stane, tegale pa res ne mroes primerjati (je pa res, da sem samo prvo stran videla, najbrz gre debata v vec strani?)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

V bistvu me ne moti toliko mnenje taksno, ki ga kdo dobi, da se mu zdi to in ono, da ne verjame v te zgodbe, da je ziher manj stevilkj in podobno...

To se mi vse normalno zdi - a ne morem pa razumeti toliksnega sovrastva, ki veje tamle iz postov tistihle...

me kar zalosti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Volkec, spet lažeš. Tako, kot običajno.

Ti, ti volkec........kako se bova zdaj zmenila, midva Pinokia................kteri ma daljšega? x;)x x:Dx x:Dx

Hehe x:Dx za njega vsi lažemo, samo on govori resnico, tipično hitlerjansko, stalinovsko itd.

Ja sam ka mali pao s lipe

Jaz se pisem na -ić.

Lucifer - pa ravno nate sem tudi pomislila. Saj znas biti zoprn v tejle temi in hladen, a nisem tega razbrala pri tebi (toliko tega sovrastva), tam pa prav sprica tole.... Usuva...

V 99% totalno neosnovanega, nekaksno osebno sovrastvo... ne vem, no, mene to kar skrbi, kaksni smo postali...

Kar odrivam to, ker nocem verjeti.

Picasso

Marsa, to je nasploh tvoj problem, kar odrivaš  x:Dx

Sploh ne, vem pa, kam cikas...

Znam te, tico... x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

... Ko smo v Nisu (ali kje ze) igrale, so nam organizatorji spedenali hudo vecerjo, blazno nad, ob svecah in vse, ful razlicnih jedi, 3/4 nismo razumeli in so nam morali natakarji 'prevajati', kaj da je to zdaj kackavalja u skrami ali kaj ze - in podobno. :)

Postrezba - ena A - ful prijazni do nas, Slovencev (mi pa 'takole')...

Ko smo odhajali, kavice in to, so nam zaigrali (ja, se igrali so nam skoz, a diskretno, na klavircek in vse) POLKO - za nas, Slovence...

Ful nas je ganilo.

Blazno lepo smo se vedno imeli v Beogradu in v vsej Srbiji.

Picasso

Lucifer - kdo je zdaj podlez in zakaj? Zakaj tako? Pa se ravno je Mick rekel tamle - a nisi dovolj pozorno prebral?

Ja, stekam. Zdaj je ful tega, da se hoce izkoristiti - in to je res podenj. Ampak vedno je lahko govora v enem konkretnem primeru samo o enem cloveku in meni to ni vseeno - lahko bos to ti.

Resno mislim - morda mene nekaj ne bi vpisali tukaj, ces, saj je logicno, zivim, kaj jaz vem, in potem kasneje bi se mi zacele pojavljati tezave.

In potem bi prisel Lucifer in bi rekel 'klinc jo gleda, kaj si pa ni uredila'. Zakaj? Kaj sem ti pa naredila? Vedno lahko obstaja objektiven razlog (res pa je, da ni nujno, da vedno tudi dejansko obstaja).

A ves...

Picasso

Mick :palec:

Lucifer, vidis, zdaj si pa ti nekaj privlekel - desnico in levico... tule jaz nisem nic omenjala, niti ni to edini point. Kar se mene tice, in takih nas je najvec, najbrz, je zdaj zelo zoprna situacija; kajti vsi smo siti LDS in sploh tako imenovane levice, vendar desnica pa dvomim, da je dobra opcija. Je pa v bistvu edina opcija - oziroma vse so slabe. Kaj pa zdaj? Boljse slabo kot slabse?

Ti so ze vse pokradli, naj pridejo ti zdaj gor, ki so (seveda) se bolj pozresni, zato bolj zagnani?

Dvomim, da gre za kaksna politicna prepricanja tule ali neka izrazita stalisca. PO mojem gre za oportunizem in skrb za lastno malho.

Ce ze - o desnici in levici.

Izbrisani so pa izbrisani, zrtve tudi vseh moznih ostalih spekulacij - krepitev moci na ta racun in podobno.

Seveda - ziher pa je kdo, ki je sinfal, bil len, govedaril in vse, in ki se zdaj vstric izbrisanim pritozuje.

Tudi to pa je res, da imam sama novo osebno in vse...

A vseeno so pa zgodbe nekaterih izbrisanih zanje se kako kruta resnicnost.

Ce govorimo o Izbrisanih, je to crna pika za Slovenijo. In tako tudi je, saj poglej(te) si zunanji odziv malo.

Picasso

Če gre verjeti psihologiji in kriminologiji, gre iskati vzroke nasilja, sovraštva ipd. v strahu, pomanjkanju ljubezni in vzorcih, vse iz otroške dobe. Otrok, ki ni deležen ljubezni, je prestrašen, od vsega in vsakogar pričakuje nekaj slabega, zato je že preventivno agresiven. Ker tako živi (subjektivno) v sovražnem svetu, tudi sam sovraži ves svet. Če je bil v otroških letih žrtev spolnega nasilja, v odrasli dobi tudi sam utegne zganjati spolno nasilje nad otroki.

Otrok, ki je rasel v družini, ki mu je nudila ljubezen in toplino, je rasel z občutkom varnosti. SAmozavesten je in ne boji se vsega in vsakogar. Ker (subjektivno) živi v prijaznem svetu, je tudi sam prijazen do okolja. Zato ga tudi "drugačni" - tujci, homoseksualci itd ne ogrožajo in ga ne motijo.

Morda ne bi bilo napačno, če bi se kdo vprašal, ali je v otroški dobi bil deležen tiste ljubezni in topline, kot jo vsak otrok zasluži in potrebuje.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Guest sstane

Marsa, ti mi vedno, verjamem nehote, na žulj stopiš.

Kaj pa civilna družba z Delnico države ?

Mala, staraš se, nobenega zagona v tebi x:Dx x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...