Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj jaz se hecam, stara se mi zdi OK. Duhovito. xDDx

Jaz sina klicem stari vcasih.

Ali pa 'ochi' -(s takim poudarjenim glaskom, tko kot stari zakonci... x:Dx x:o)x :vragec:)..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

kwa se pa teb trga navsezgodi :eek:  :eek:  :eek:  x:Dx

666 zlobijeu....tralala

Hi hi hi, sem sam povedala, kaj se je v Butalah dogajalo. Na začetku pusta je butalsko zasedanje in takole so po Notranjsko govorili, ker je zadeva izbrisani aktualna, so jo tudi tam obdelovali x:Dx , pa spremenili v ubrisane....

Sej res, sredi noči takele.... x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

pujsika sej sm tole tvoje chist prec pa kamot poshteku x;)x

moj postek se je na mickouga nanashu...ki je biu nadaljevanje mojga (ki ga vech ni)...ampak vseen tist moj k je nadaljevanje mojga, ki je nadaljevanje mickouga, ki ga tudi vech ni, nekako pashe v kontekst s tvojim postkom, pa cheprau nima veze z njim... xzobkox

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pujsika sej sm tole tvoje chist prec pa kamot poshteku x;)x

moj postek se je na mickouga nanashu...

Sej mi je blo mal sumljivo, da bi ti bilo treba tole razlagat, samo sem mislila, da so učinki meditacije iz telenovele slučajno tut na tole področje usekali :inocent: x:)x x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj, poslusajte, ne mi s takimi, pliz, Lucifer, skusam biti karseda strpna.

Point je ena niansa tukaj, v kateri imas prav, in vseeno nekako bolj ali manj kulturno govorjenje - do sedaj.

Tole mi pa ni vsec, so kar obtozbe tole... Mick da je zdaj kar podlez, ker pac temperamentno komentira, se vzivi...

Prepricana sem, da ni nic takega mislil, niti ne sploh TAKO podal tega; najbrz je pac malo pospekuliral, kot kaksna bi lahko bila ozadja, family scena in to, kaj vse clovek in to, dvomim, da bi mislil tebe, saj te ne pozna...

Saj ti tudi pravis kar enim kar nekaj, kako, da si nase pa tako obcutljiv potem, pa na svoje starse....

Pac, se pomisli, ce je tak ritem in nivo debate, se pac svasta rece - in to pocnes tudi ti.

Zdajle sem hotela zbrisati tale tvoj stavek, pa ga ne bom, ker ga je Mick ze citiral - in ravno to je vcasih tudi catch, zakaj se zadeve potem tezko ustavijo, se tezje.

Res prosim, da se vzdrzite takih besed, jaz nisem svoje mnenje o politiki ali cemerkoli, sem clovek.

Kar neki starsi, pa levica pa desnica (motis, se Lucifer, tanajbolj glasna sem bila vedno, nikakor ne 'nasedam' levici, samo me pac desnica ne preprica in povem ti, da osebno poznam kaj sem pa tja in imam tako lahko taksno mnenje).

Mimo mi je totalno, da bi zaklenila temo.

Zato vas res prosim...

Ce se komu zdi kaj sp0ornega, ce ga kdo zali... naj tule NE KOMENTIRA, pac pa naj na urednistvo javi zlorabo.

Ko se ti bo en zabil v avto, bos najprej poklical policijo, najbrz - ne bos ga najprej na gobec in potem klical policijo med pretepom, na pomoc - ampak prej, ko se morebiti da se kaj urejati.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janez Janša o današnjem zborovanju Društva izbrisanih prebivalcev Slovenije

in društva Dostje v parku Zvezda, 26.2.2004

Ta zborovanja so nadaljevanje politike ekstremistov iz LDS in ZL z drugimi sredstvi. Nastopajoči uporabljajo isti besednjak kot uradni predstavniki obeh vladnih strank, ki očitno ne morejo živeti brez notranjega sovražnika.

Njihovi nastopi so osebno žaljivi in nestrpni do slovenske osamosvojitve in vsega, kar je Slovensko. Veliko ljudi se je že včeraj oglasilo in protestiralo proti žalitvam. Apeliram na vse, naj se ne dajo sprovocirati govorici sovraštva, ampak naj svoje nestrinjanje z žalitvami pokažejo z množično udeležbo na volitvah in na referendumu. Na referendumu bomo branili iste vrednote kot leta 1991.

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Spet sem nekomu stopil na rep. Mick je isto pisal o meni, samo, da je bolj zakamufliral. Tudi on je napisal, da še ni srečal človeka s tako človeka nevrednim razmišljanjem.

Mislim, da ne, se mi je zdelo, da nisi pozorno prebral; mislim, da je bilo nekako takole; da je Mick rekel, da ne more verjet, da je tam (na tistem forumu oz. sajtu, ki se je podal link, kar smo potem nekateri komentirali) tako - cloveka nevredno razmisljanje.

Mislim, da je bilo tako, lahko pa se motim - oprostili mi boste, upam, ce ne bom sla se enkrat vse do potankosti chekirat zdajle...

Prevec si nekako zapel, prevec resno jemljes, Lucifer.

Malo humorja pogresam pri tebi, sicer me ne motis, pravzaprav mi je dbest, da sodelujes. Ampak ne maram pa, da se sovrazno naperjeno usmerja energije.

Picasso

No, Marsa. Če še vedno očitno bolj podpiraš levico kot desnico...

Motis se. Sem ze rekla.

, lahko upravičeno rečem, da si s tem sprejela soodgovornost za vse sranje, ki se je zdaj nabralo po zaslugi levice.

Vis, tega pa se 'bojim', zato sem zdaj zelo v zadregi....

Namrec; nisem NE za levico, NE za desnico.

Ti ne mores stekat tega, ali kaj?

Mislis, da je treba nujno zavzeti nekaksno 'stran'.

V bistvu pa je z mano tako: dejansko se nagibam prej morda k levici - vendar kakor si jaz to predstavljam, torej, ja, blizje mi je liberalnejsa politika.

Ampak to ni to. To ni 'obstojeca slovenska levica'.

In ne morem prevzeti odgovornosti, da bom zato, ker mi gre na zivce obstojeci rezim, volila pa zdaj... alternative.

Torej - caka me tezka odlocitev. Nobena od variant mi ni vsec.

Levica? xrolleyesx

Desnica? :o|o:

Naj ne volim? x!x

Res - dilema.

Picasso

Case closed.

Prav imas. Samo kaj, ko se ni.

Sicer pa si itak mislil TALE kejz.

Sem ze pomislila sama - tole temo smo 'nategnili' (sory, samo kaj pa imamo slovenci x:px tako dvoumne nekatere besede) do nezavesti.... zdaj pa debatiramo o levici, desnici, volitvah pravzaprav - kaj je dobro in kdo je za to ali ono stran.. :o|o:

Najbolje je odpreti temo o volitvah, oz. naj se odpre...

Vendar me 'skrbi'...

A vseeno - aktualno pac...

Picasso

no pa se nehimo delit na LEVE pa LEVINJE

se pa vprashajmo kako je z domovinsko zavestjo....s patriotizmom

definitivno je pri LEVINJAH bolj prisoten, kakor pri LEVIH

666 zlobijeu....tralala

dej no mick...mal svojo glavo zachni nucat za mislt...sej jo nimash mende samo za okras

recimo GENERAL KOLSHEK se sprehaja naokoli...pa po proslavah borceu hod :xx!:

666 zlobijeu....tralala

Lucifer - a zdaj pa z nacisti.. se bom ufurala, da hoces mene provocirat.

Ker prosim, brez obtozb, pa ne sljivite. :o|o:

Zdaj smo zasli ze malo, ampak resnicno - kaj je za koga slabsa opcija od slabih?

Meni je pa to najvecja kriza, ko NIKOMUR ne morem zaupati.

In da ne bom 'pasivna'? Koga naj volim? Komu naj dam svoj glas? x?x

Bedno.

Picasso

Ne Volkec. Na sveto poleg komunistov in nacistov obstajamo tudi demokrati. Ti si pač nacist, jaz pa samo zato, ker nisem nacist še nisem komunist.

Ja Mick. Ti širiš sovraštvo do drugače mislečih. Ti si zmerjal, žalil in podtikal laži, nam, ki se ne strinjamo s tvojim prepričanjem glede samoizbrisanih.

Od komunista preko paranoika, netolerantneža in lažnivca sem se prelevil v nacista x:Dx x:Dx . Lucifer je pa vodja Adolf Hitler x:Dx x:Dx x:Dx . Sieg Heil Lucifer, kje so ti brki x?x x:Dx

Khm Ti demokrat x:Dx x:Dx x:Dx , ja nacionaldemokrat. Sieg Heil Lucifer naš novi demokratični vodja.

Ja sam ka mali pao s lipe

x:Dx x:Dx

Na koncu bova midva obtožena ksenofobije, ker ne sovraživa tujcev, on pa jih. Pa je demokrata, mislm nacionaldemokrat. x:Dx x:Dx x:Dx

Se mi vse bolj dozdeva da meša pojme, kot na primer nacisti so demokrati, borci za osnovne človekove pravice pa nacisti. x:Dx x:Dx x:Dx . Kaj praviš Mick, kdo ga je tako šlampasto učil zgodovine x?x

x:Dx x:Dx

Jaz že ne... bo treba iti ponovno v šolo.

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...