tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 pujsika sej sm tole tvoje chist prec pa kamot poshteku moj postek se je na mickouga nanashu...ki je biu nadaljevanje mojga (ki ga vech ni)...ampak vseen tist moj k je nadaljevanje mojga, ki je nadaljevanje mickouga, ki ga tudi vech ni, nekako pashe v kontekst s tvojim postkom, pa cheprau nima veze z njim... 666 zlobijeu....tralala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Kaj ko bi raje obdržali vsak svoje mnenje zase, a?Vsi "levičarji" in vsi "desničarji"? Mislim,... kaj se tu bere zadnje cajte, res čisti egotripi... Sem mislil, da sem morda jaz malce preveč goreč zagovornik svojih prepričanj, ampak v primerjavi z dogajanjem tule zadnje dni se lahko le nasmejim... Case closed.se zelo strinjam... pa kaj vam je, tale ping pong, a se vam res zdi, da tole kam pelje...? ne vem, nek grozen strah, da bo kdo komu kaksno besedico dolzen ostal... AN EYE FOR AN EYE MAKES EVERYONE BLIND case closed indeed. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 kaj pa, ce bi mi tukaj nekako stvari v kontekstu obdrzali, za spremembo...?ma ja, kaj sploh...nic, grem, zdaj pa res! uzivajte v tem...karkoli ze to je, kar imate tukaj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Kdo se navdušuje nad nacizmom: Tole je napisal Volkec:IMAM PREDLOG ZAKONA O KAZNOVANJU PEDOFILOV. ZAKON SE GLASI, DA JIH OBESIMO ZA JAJCA.Z NJIMI RAVNATI NEUSMILJENO, PO NACISTICNIH METODAH. Res je, da se bo skliceval, da gre za pedofile. Ampak dejstva so dejstva. On sam se navdušuje nad nacizmom in njihovimi metodami... Volkec je nacist! Ohhhh Lucifer lej ga, zdaj boš pa še rekel da si pedofil . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Oj, strinjam se z vami, itak, da je tole ze cisto mimo. Zdaj pac ne bo hotel nihce popustit, kao, pa kar nekaj da se se vlece (in se v druge teme ste razvlekli, pliz, ne pocnite tega).Si mi poocital, Lucifer, da Micka pa ne opomnim. Mislim, da to ni res, ce pa se zdim komu nepravicna (ker se zdim pa seveda tudi Micku), pa sory. Itak ni sans, da se ne bi zdela.Ker nobeden v bistvu nima prav.Res je, Mick, tudi ti znas naprej metati v sestih temah, skoz pogrevati, zato sva tudi midva se malo sporekla. Ampak Mick je zelo zazelen forumovec, priskoci na pomoc, je dobre volje, ima posebno energijo in vem, da ga ful forumovcev mara.Menim, da vseeno lahko obstajajo tudi nekaksne + tocke v lajfu, plusi in minusi.Ki pa seveda niso (+ tocke), da nekdo razmislja enako kot jaz denimo v kaksni politicni debati. Pac pa je merilo tudi srcnost, kar pa Mick premore.Ne moti pa me po drugi strani, ker si ti hladen in odrezav, ne morem reci recimo, da si zdaj ful prijazen.Mislim, da sem kar dosti kul s tabo, pravzaprav. V bistvu si tecen in neprijazen, odrezav, ne dopuscas moznosti, tezko je komunicirat s tabo.A vseeno si mi zazelen in dobrodosel - daj, pliz, naj ostane tako, brez veze bi bilo, da se gre na noz. Verjamem, da smo lahko cisto lepo vsi prijatelji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Marsa, daj skur.aj že enkrat vse, ki kar naprej eno in isto gonijo, od izbrisane đamije do ZS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kot ponavadi, si se spet zmotil. Ne bom rekel, da sem pedofil, ker jaz že ne lažem. Vem, da te hudo boli, ker si se izdal in pokazal, da si velik nestrpnež. Šmrc, šmrc, šmrc res me boli, boli me k..., mislim boli me orng... buaaaaaaaaaa, šmrc, šmrc. Moram it' k doktorju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 kolshek :xx!: :xx!: sam zhau ni IZBRISAN 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 V Mladini berem, da so med izbrisanimi tudi ljudje, ki so dobili priznanje "Zmagali smo" za sodelovanje v osvoboditveni vojni za Slovenijo.....kar nekaj jih je........zanimivo. Ti se kar tolaži...... Če na tak način objavijo kot so....je to zelo lahko preverljivo.......in ti misliš, da jih konkurenčni cajting ne bi "raztrgal", če ne bi držalo? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 zanimivo, da po vseh teh letih, odkar že obstaja Mladina, še vedno se najdejo nekateri,ki trdijo, da je samosvoja in neustrezna v svojih informacijah;zakaj sploh še obstaja, g.Lucifer?kljub temu,da so jo vsi mladi študenjte ,pozneje uspešni politiki brali?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 najprej je bila ZELENA in kot vsak paradajz, ki ga postavish na sonce je postala RDECHA :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Zelena Mladina; hmmm. prvič slišim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Ihhh, kako preprosto...Mladina objavi nekaj, kar vam ne gre v koncept...pa se odločite...da preprosto laže...Zakaj pa potem...po tednu dni od objave...ni demantija...z nobene strani...čeprav so objavljena imena in priimki... torej... M.L...je po vojni postal častnik vrhniškega oklepnega bataljona.Med vojno je bil poveljnik tankovske čete JLA, ki je z Vrhnike prodirala proti Brniku.Ta četa je pri brezovici naletela na blokado iz avtomobilov, ki jih je preprosto povozila in zmečkala, med njimi je bil tudi policijski avto.v bitki pri Trzinu so padli štirje vojaki, ki jim je poveljeval M.L. V času, ko je postal častnik vrhniškega oklepnega bataljona, ni imel slovenskega državljansta, pa tudi v vrste TO je prestopil šele septembra, torej dva meseca prepozno.Državljanstvo je dobil eno leto po bitki pri Trzinu, ker pa so se pripadniki TO pritoževali...je prispela iz uprave obrambnega ministrstva depeša...ki pravi:"udeležbi v agresiji se M.L. ni mogel izogniti, saj so bile razmere nepredvidljive, odklonitev pa bi lahko pomenila hude represalije."ferbruarja 1992, ko se je pripetil izbris, še ni imel državljanstva, vendar ni bil izbrisan. V.P....je bil med vojno pomočnik načelnika štaba vrhniške oklepne brigade, zadolžen za obveščevalne naloge.Dne 27.junija je v dva helikopterja vkrcal dva voda specialcev in skupaj z njimi odletel proti trzinu, kamor so bili namenjeni z nalogo, da rešijo oklepno enoto, ki je ostala za barikadami.Helikopterja sta med Depalo vasjo in Trzinom izvedla desant, vendar so jih slovenski policijski specialci razbili.Z odločbo J.J. ...je bil decembra imenovan na položaj pomočnika načelnika republiškega štaba TO za oklepne enote, torej kar lepo napredovanje.JLA je zapustil avgusta 1991, državljanstvo je dobil aprila 1992.Ko je eden o d direktorjev ene od uprav obrambnega ministrstav zahteval, da se preveri V.P....ker je bilo njegovo napredovanje čudno...je ta direktor izgubil službo. E, ne ljubi se mi dalje naštevati...takšnih primerov pa je navedenoh še kar nekaj... Niko Vidmajer iz Celja, Zoran Terzić iz Velenja, Sead Kalabić, Ibrahim Sejdinović in Muhamed Đinić..so prejemniki plaket TO...z napisom ZMAGALI SMO..kot prostovoljci ...vsi sodijo med izbrisane... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 chudn, de nobeno drugo LDS trobilo ni tega objavlo :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 chudn, de nobeno drugo LDS trobilo ni tega objavlo :xx!: 666 zlomkou...tralalaPa še bolj čudn...da nobeno SDS trobilo...tega ni zanikalo... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 pejt raj otrokom kuhat... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Kaj si nor kak je ovi micekni butast... pa de nau ker narobe prebrau:NE pishe mickeno butast 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Aakhutek lahko bi se za spremembo še malo na luciferja spravu, k' un še bolj butaste vn meče. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Volk(IĆ) Kuku Lele....z luciferjem sm jst chist spravljen.....che si mislu na narodno spravo 666 zlomkou...tralalap.s.: ti k si na IĆ....kje pa skrivash svojo AŽDAJO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Moj priimek ni na -ić , ampak se konča na -ja. Če si pa spravljen Luciferjem, pol si tud ti butast k zajla . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 ja?jaja...... sama jajca 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hmm , ja in Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Če si pa spravljen Luciferjem, pol si tud ti butast k zajla . hmmmm.......ochitno sta se sam vidva ukvarjala s psihologijo zajle :o|o: jako zanimivo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 In ga ne mislimo spremeniti, ne? ja 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Enga poznam. Med vojno za slovenijo je bil major v JLA. stanoval je v Ljubljani, dobil je ponudbo za teritorialno obrambo. Pa nič od njega. Pol je še naprej užival, nič ni delal in živen na stroške svoje žene. Ni sprejel državljanstva SLO, ker je srb. Zdej bi pa on piskr prstavu in malo pokasiral. ja od koga neki. Od nas, davkoplačevalcev. Zato sem močno proti takim fičfiričom. Naj zbirajo prostovoljne prispevke pa bomo videli, koliko jih bo za. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.