Skoči na vsebino

Izbrisani

majica

Recommended Posts

Ja, verjamem, da so tudi takšni med njimi :xx!: .......zato pa individualna obravnava.......takšno mnenje sem izrazil že čisto na začetku te teme, čeprav mi Lucifer hoče naprtit kaj drugega.  x^x

:vragec:

lucifer se samo trudi, da bosh sprejel in sam nosil svojo ZAJLO x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

eni zajlo, eni krizh

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 897
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdejle je men shinl :eek: x:px

mick-a so nam podstavl!!!!!!!!

in to sam bill gates :eek:

zej boste pa rekl: KUKO?????

ja tkole:

MIC(k)ROSOFT

xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O? Smejemo se? Kul. x8Dx

Ja, obstajajo primeri, seveda...

Koliko jih je sele, kjer je kdo ravnal povsem off, pa je bil Slovenec...

Ehh... kaj bi vi slovenci brez nas cefurjev. :vragec: x:px x;)x

Bolj bogo... :8): :sori: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ali pa nabrite in z vsemi zavbami namazane... x;)x

In sploh in oh in fajn. x:Xx

Mal lajfa, temperamenta, poskrbimo (meshanci), da ni vse ze cisto zblojeno in izrojeno. x:px :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ali pa nabrite in z vsemi zavbami namazane...  x;)x

In sploh in oh in fajn. x:Xx

Mal lajfa, temperamenta, poskrbimo (meshanci), da ni vse ze cisto zblojeno in izrojeno.  x:px  :vragec:  x;)x

si mislla meshanKE...al ZMESHANKE x:Dx x:o)x

666 zlomkou....tralala

Kar ces... interpretiraj po zelji... :palec: x^x x;)x

... zmoznostih in sposobnostih... x:px :vragec: x:Dx

Picasso

Kar ces... interpretiraj po zelji...  :palec:  x^x  x;)x

... zmoznostih in sposobnostih...  x:px  :vragec:  x:Dx

se bom kr termina CHEFURKA drzhal.....

zajema vse interpretacije x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

666 zlomkou...tralala

Mick.. x:Dx x:Dx :palec:

Drugače pa...aja.. :eek: individualna obravnava??????

Dajte no, ste pozabili, da gre tukaj za DRŽAVLJANSKE PRAVICE..in če je kdo kriv...naj bo pravnomočno obsojen...ne pa takole, baba čula, baba rekla..potem pa se bomo šli..kdo je komu všeč in kdo komu ni všeč..al kaj? :eek:

Astra

Per aspera ad astra

Lucifer... :sori: ti sploh nimas smisla za humor... a ma nic... sory, ce je to zalitev... v bistvu je z moje strani nenadna ugotovitev, bingo! xideax

To je to, kar me 'moti' pri tebi...

Ti kar kenjaj, imej mnenje, tezhi in vse...

A ma nobenega custva? Smeha? Fore? Duhovitosti?

Pa pishuka saj si se politik, verski, duhovni vodja... - privoscijo to, ce ne celo da je to nad zazeleno.

Kako je to mogoce?

Ne vem, kaksen si sicer, kaj drugje zagovarjas, kaksno mnenje imas sicer v stvareh...

Ker nekako si samo tu dejaven - v teh temah... 'politicnih'...

A v nekaterih temah, ki berem tu na forumu (v bistvu redkih, kjer sodelujes), se mi zdi... pismu, se dobro, da niso taki zakrknjenci na oblasti... :switz: x^x

Aja, in tole:

... nekateri...

xrolleyesx xrolleyesx

p.s. ... xrolleyesx in sploh nic nikoli ne priznas... xrolleyesx xrolleyesx :o|o: x?x

... ne verjamem takemu cloveku, ki zase pravi, da je nezmotljiv! x!x

Picasso

a zdej pa zato, ker se mickeni mal zajebava, je pa njegova resnica bolj resnichna

:xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

666 zlomkou...tralala

Kdo? Kaj? Ali kaj name leti?

Nic nima zveze z nikomer... itak pa sem to asociacijo dobila vmes... po enem od postov... :o|o: xrolleyesx

Vmes pa so se ze nastepali... Nima zveze z NOBENIM od predhodnih komentarjev oz. komentarjev drugih forumovcev - ocitno, a ne (dolga lajtenga? xrolleyesx) - ker sem pac komentirala izkljucno in zelo osebno Luciferja oz. njegovo sporocilo oz. kaj je meni dal, kaksno informacijo, skozi recimo 25 strani 2 ali 3 tem... ali skozi njegovih N x 10 komentarjev. V teh redkih temah - kjer sodeluje.

Jaz tudi naredim nekaksen 'povzetek'... imenujmo to - 'poklicna deformacija'...

Jaz dobim mnenje vedno na podlagi svojega vpogleda.

Picasso

kaj mislim o njem, ali o njegovih postih?

o njem ne morem mislit nich, ker ga ne poznam,

o njegovih postih pa, da so vsaj argumentirani (za razliko od nekaterih, ki se predvsem naslanjajo na kuharske recepte :xx!: )

666 zlomkou....tralala

Guest sstane
o njegovih postih pa, da so vsaj argumentirani (za razliko od nekaterih, ki se predvsem naslanjajo na kuharske recepte :xx!: )

666 zlomkou....tralala

:angry: :unsure:

Aja, pa še nekaj za razglašalce katastrofalnih razmer  SLO  :o|o: .......po mnenju Svetovne banke spadamo med 28 najrazvitejših držav na svetu.......

Aja x?x A si siguren x?x Jaz tega ne čutim na svoji koži. Le kdaj si bom stanovanje kupil, hmmmm ta bo doooolga x!x

Res me je razžalostil negativni odziv javnosti na izbrisane. Večina njih razen nekaterih koristoljubov, si resnično tega niso zaslužili.

Naj si kdo predstavlja sebe, prepričan da je avtomatsko postal državljan Slovenije, ker je bil rojen v Sloveniji, ima redno službo, otroke, pa gre '94 zamenjat osebno ali pa delat potni list. Pa mu uradnica ali uradnik pove da je zbrisan iz registra stalnega bivališča, da ni državljan R Slovenije. Pa potem mora iti do Hrvaške, kjer ni bil nikoli prijavljen zaprosit da mu dajo potni list, pa plačat gore in gore papirja.

Moja kolegica je porabila gore denarja, za raznorazne papirje, da si je lahko v teh desetih letih podaljševala vizo, status tujca itd. Vizo si je rihtala na Slovenskem veleposlaništvu v Zagrebu in ne v uradih po Sloveniji. Kako so bili ubogi šele tisti, ki so po rodu iz BiH ali pa iz Srbije. Zdaj ko je končno postala Slovenka tudi po državljanstvu bo tožila uradnico, upravno enoto Ljubljane in državo. Težka trnova pot jo čaka, z veliko možnostjo neuspeha tožbe. Vendar če je država bila tako kruta do svoje sonarodnjakinje, ona ki je ponosna da je Slovenka, jo je sram države Slovenije. Sram jo je Slovenije, sram :C: . Na primer Hrvatje so kar darovali domovnice, samo da ti je nekdo bil iz Hrvaške, pa ni bilo važno kaj si bil po narodnosti. Po eni strani zaničujemo Hrvate, zaradi sovraštva do Srbov in Slovencev, po drugi strani pa nismo od njih čisto nič boljši. Lahko pa smo boljši, imamo priložnost da se družba in javnost izkaže, še je možnost da pokažemo da smo boljši.

Ja sam ka mali pao s lipe

Aja, pa še nekaj za razglašalce katastrofalnih razmer  SLO  :o|o: .......po mnenju Svetovne banke spadamo med 28 najrazvitejših držav na svetu.......

xrolleyesx jao jao, kako debilno....

Albanija ima pa iber nataliteto, najmočnejšo mafijo... uau, ane? xrolleyesx xrolleyesx

Hehe x:Dx , z Albanijo nas primerjajo po stopnji izobrazbe državljanov Slovenije. Imamo najmanj intelektualcev na področju celotne Evrope. Imamo poleg Albanije največji delež samo osnovnošolske izobrazbe prebivalstva. No pa se lahko malce zamislimo. Še posebej inštitucije srednjih šol in univerz.

Ne vem zakaj tlačiš to žensko med izbrisane, ker itak ne spada v to kategorijo...

Čeprav bi vidva z Mickom rada podtaknila Slovencem ksenofobijo, je dejstvo, da Slovenci nismo ksenofobi.

Jaz namreč nimam nič proti temu, da se zaposluje tujce... Samo, to s samo temo nima veze...

Po drugi strani pa take ukrepe, ki omejujejo zaposlovanje tujcev (tudi tam, kjer jih nujno potrebujemo), sprejema naša vlada, ki se proglaša za zelo strpno pa napredno in ne vem kako dobro...

Ženska JE BILA izbrisana, a ti še po kitajsko povem.

Kar se tiče ksenofobije, je že dejstvo da ga je vsepovsod, tudi v domovini izbrisanih, ampak če želijo biti Slovenci boljši se v tem nikakor ne bi smeli izkazovati. Se strinjam s tabo kar se tiče vlade.

Ženska JE BILA izbrisana, a ti še po kitajsko povem.  

Saj že itak zdaj govoriš kitajsko. Ženska ne spada med izbrisane, ker ni ena izmed tistih, ki naj bi bila prizadeta zaradi napačne zakonodaje, ampak zaradi birokratske napake. Torej s temi samoizbrisanimi itak NIMA NOBENE VEZE.

Kar se tiče ksenofobije, je že dejstvo da ga je vsepovsod, tudi v domovini izbrisanih, ampak če želijo biti Slovenci boljši se v tem nikakor ne bi smeli izkazovati.  Se strinjam s tabo kar se tiče vlade.

Nekateri ste pač obsedeni s ksenofobijo. Vidite jo namreč povsod, predvsem tam, kjer je ni. Navadite se na to, da, če je kdo kritičen do nekaterih ljudi, še ni ksenofob.

Lepo je da nisi ksenofob.

Škoda edinole, da tebe niso po birokratski napaki izbrisali, ker bi potem razumel stisko večine izbrisanih. Ampak pri tebi je razum vprašljiva zadeva, če ga sploh imaš v sebi.

te dni sem spet prebirala v časopisih o izbrisanih...in :eek: :eek: ...ugotovila...da ves čas sploh nisem vedela...v resnici...za kaj gre ...pri tem referendumu...in seveda pomislila...da če jaz ne vem...ki me to zanima...koliko potem vedo tisti...ki se v to niso poglobili...

zato Lucifer...pliss....bodi tako prijazen...in jasno in glasno...razloži vsem...natanko...v čem je štos...in za kaj pri tem referendumu...sploh gre...

In ne vzemi tega vprašanja kot provokacijo...ampak čisto resno željo...ker se mi zdaj zdi...da tudi jaz ne razumem čisto vsega...

Astra

Per aspera ad astra

Ja...Mick ima prav...jaz sem želela...da NATANČNO poveš...za kaj pri referendumu gre...

Boš zmogel...pliss...???

S tem mislim...da se pove...kaj bodo izbrisani pridobili...zakaj naj bi bili upravičeni do odškodnin...in podobno...

Astra

Per aspera ad astra

Lari fari xrolleyesx ........gre samo za to, da se ta problematika ne bi rešila in izginila iz bojišča predvolilnega boja.......in za čisto nič drugega. x!x In.....izbrisani nimajo nobene veze z državljanstvom.......le toliko, da gre enim v nos, da zanj klečeplazeče hvaležno in ponižno niso zaprosili..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...